събота, 10 март 2018 г.

 


Хороскоп за 11 март неделя


 

Какво са ни приготвили звездите за този ден?


 

Позиция на Луната


 

Хороскоп 10 март събота


Луната прекарва целия ден в сериозния и амбициозен Козирог.  Чувстваме се уверени в своите умения и таланти и сме склонни да правим планове. Имаме силно желание да търсим значение на живота, мъдрост и умствена стимулация. Мотивирани сме да решаваме проблемите. С напредването на деня ще усещаме една приятна привързаност към близките ни хора. Ще ни се струва естествено и лесно да се грижим за тях и да ги подкрепяме.

Когато Луната е в Козирог, осъзнаваме нуждата да структурираме и планираме живота си. Инстинктивно разбираме ограниченията, които времето ни поставя. Мотивирани сме от желанието за успех. Постиженията и реализацията стават изключително важни за нас.

Използваме правилно ресурсите си и не искаме да губим време и енергия. Това време може да бъде изключително ефективно за нас, особено когато погледнем трезво към реалността.

Подходящи дейности, за периода, когато Луната е в Козирог са:

  • дългосрочни действия, които дават бавни, но сигурни резултати;

  • практични и свързани с кариерата занимания;

  • съставяне на бизнес планове;

  • практични и изгодни инвестиции.


Тази нощ в 00:46 ч. Луната ще напусне Козирог  и ще премине в следващия знак - иновативния и приятелски настроени Водолей.

 

Аспекти характерни за 11 март


 

Днес Меркурий сключва квадрат със Сатурн и сесквиквадрат с Юпитер. Тези два аспекта са с неблагоприятно влияние. Показват затруднения при вземане на решения. Възможно е да мислим прекалено сериозна или негативно. Ще изпитваме трудности в общуването.

Имаме причина и да се зарадваме, тъй като ще наблюдаваме и два хубави аспекта. Марс в Стрелец сключва тригон с Уран в Овен. И двете планети са в огнен знак. А пък Слънцето в Риби прави секстил с Плутон в Козирог. Тези две небесни тела са в стихиите вода и земя, които по презумция са в добри отношения. Тези два аспекта ще породят у нас желание да се развиваме и трансформираме. Склонни сме към експерименти и позитивни проблеми. Виждаме ясно какво е нужно да се промени в нашия свят. Ние сме смели и уверени и наясно с желанието ни да действаме самостоятелно. Амбицията ни може да е малко в повече обаче. Нужно е да бъдем малко по-търпеливи, за да не стигаме до крайности в поведението си.

Луната прекарва деня в Козирог и сключва сектил с Нептун в Риби. Това влияние ще ни стимулира да добавим щипка въображение и креативност към наш проект или целите, които преследваме. Прогноза за всеки знак за 11 март


 

Зодия Овен


на 11 март неделя


(21 март – 20 април)


 

Скъпи нахъсани и енергични Овни,


днес може да изпаднете в конфликт с човек с авторитет, или с някой, на когото се възхищавате. Чудите се как това ще се отрази на отношенията ви. Начинът, по който говорите с него е важен. Казването на истината може да има положителен ефект, дори и той да не е съгласен вас. Днес не отхвърляйте възможностите за забавление. Отдайте се на приятни занимания. Няма да съжалявате.

 


Зодия Телец


на 11 март неделя


(20 април - 21 май)


 

Скъпи улегнали и стабилни Телци,


Луната е в сериозния Козирог и сключва аспекти с Меркурий и предпазливия Сатурн. Под влияние на тези аспекти ще осъзнаем, че определена наша представа за живота ни дърпа назад и пречи на развитието ни. Ще станете свидетели, обаче, на това как другите хора постигат неща, които вие се надявате да постигнете. Това ще ви накара да мислите, че не е чак толкова трудно да преуспеете. Ще се задействате в положителна посока.

 


Зодия Близнаци


на 11 март неделя


(22 май - 21 юни)


 

Скъпи умни и приказливи Близнаци,


вероятно си заслужава да забравите трудностите, които имахте по отношение на приятелство или социална връзка. През следващите дни ще ви бъде много по-лесно. Може да се наложи вие да предприемете първата стъпка към въпросния човек. Кажете му как се чувствате и така ще намалее напрежението помежду ви. Може той въобще да не осъзнава, че нещо не е наред.

Зодия Рак


на 11 март неделя


(22 юни - 22 юли)


 

Мили чувствителни и състрадателни Раци,


ако усещате, че е време да запретнете ръкави и да се активирате, тогава не се колебайте. Думите, които казваш, и действията, които предприемаш правят голямо впечатление на другите. Затова трябва малко да помислиш първо. Търсете баланса между голямата картина и малките детайли. Един от аспектите днес предполага, че ще мислите прекалено много. Ако се фокусирате твърде силно върху дадено нещо, това ще замъгли преценката ви

 

Зодия Лъв


на 11 март неделя


(23 юли - 23 август)


 

Скъпи смели и горделиви Лъвове,


ако някои или нещо привлече вниманието ви, това ще отдели от други неща, които цените истински. Важно е върху какво се фокусирате днес. Ако ограничите опциите си само да една, така ще пропуснете забавни приключения. Най-добрият начин да се възползвате от ключови възможности е като търсите разнообразие, особено ако е свързано със забавления.

 

Зодия Дева


на 11 март неделя


(24 август - 23 септември)


 

Мили трудолюбиви и рационални Деви,


възможно е нечии думи да не ви допаднат днес и да ви причинят неприятни емоции. Въпросният човек вероятно ви прави услуга като ви съобщава важна информация. Думите му ще да ви помогнат да видите в нова светлина стара идея. Вероятно досега сте я считали за твърде рискована в дългосрочен план, а вероятно не е така.

 


Зодия Везни


на 11 март неделя


(24 септември - 22 октомври)


 

Скъпи чаровни и пленителни Везни,


ако ваш близък от семейството ви не е в добро настроение, не го приемайте лично. Днес се усеща напрегнатата енергия на аспектите, които сключват Меркурий и Венера със строгия Сатурн. Затова не се учудвайте ако другите не са особено мили и сговорчиви. Но също така вероятно има поне една личност, която би ви накарала да се чувствате добре. Ще ви подейства отлично, ако се свържете с нея.

 


Зодия Скорпион


на 11 март неделя


(23 октомври - 22 ноември)


 

Скъпи магнетични и страстни Скорпиони,


ще изпитате раздразнение за това, че нещата не вървят според вашите очаквания. Имате склонност да критикувате всеки дори и за най-малката грешка. Старайте се да избегнете това. Меркурий и Венера сключват напрегнати аспекти със сериозния Сатурн. Това може да е причината за желанието ви за съдите чуждите действия. Поговорете си с хората и изгладете различията си. Така отношенията ви ще запазят добрия си тон.

 


Зодия Стрелец


на 11 март неделя


(23 ноември - 21 декември)


 

Скъпи авантюристични и игриви Стрелци,


проект, в който сте вложили доста време и енергия достига критична фаза. Чудите се дали да продължите или да го изоставите за друг по-интересен проект. Не правете нищо необмислено, особено ако сте разстроени от липсата на прогрес. Вероятно е нужно да направите само няколко малки промени, а не да се откажете напълно.

 


Зодия Козирог


на 11 март неделя


(22 декември - 20 януари)


 

Скъпи амбициозни и сериозни Козирози,


напоследък вероятно отлагахте да мислите върху въпрос, свързан с дадено взаимоотношение, мислейки, че нещата ще се разрешат от само себе си. Подредбата на планетите днес ще ви окуражат да кажете или направите нещо по въпроса. Възможно е да имате прекалено големи очаквания към някой, а те са ви разочаровали. По-добре го приемете такъв, какъв то е и обсъдете внимателно нещата.

 


Зодия Водолей


на 11 март неделя


(21 януари - 20 февруари)Скъпи иновативни и нестандартни Водолеи,


нямате търпение да информирате другите за последните ви иновативни идеи. По-разумно е да ги запазите за себе си за сега. Някои хора може да не са в настроение да ви слушат, затова си спестете усилията да им споделяте. Текущите аспекти може да ви насърчат да гго направите, но по-добре изкачайте. Съвсем скоро другите ще бъдат по-склонни да ви изслушат и да дадат положителното си мнение за вашите идеи.

 


Зодия Риби


на 11 март неделя


(21 февруари - 20 март)


 

Мили добри и обичливи Риби,


важни астрологични аспекти подсказват, че ваш приятел може да говори осъдително за вашите идеи. Той може да е критичен за всичко, което намирате за интересно и вълнуващо. Трябва да стоите далеч от такива хора през следващите дни. Не се отчайвате, защото точно противоположната енергия ви дава силната връзка между Слънцето и страстния Плутон. Под влияние на аспекта между тези две планети, друг ваш приятел ще ви насърчи да преследвате желанията и проектите си. Ще ви вдъхне така нужната увереност.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова