понеделник, 12 март 2018 г.


Хороскоп за седмицата


от 12 до 18 март


 

Общи положения


 

Седмицата започва с Луна в Козирог, която ни е приготвила трудности. Меркурий и Венера в Овен сключват напрегнати аспекти със сериозния Сатурн. Чувстваме се сякаш някой ни е забранил да се изразяваме свободно и да действаме спонтанно. Слънцето се движи към съвпад с астероида Хирон в знака Риби. А в събота Слънцето ще се свърже с Луната, за да сформират Новолунието в Риби. Това е възможност за нас да излезем от ролята на жертва, особено като се има в предвид, че веднага след Новолунието Луната преминава в амбициозния Овен. Той ще ни даде желание за нови начинания.

През уикенда управителят на Овен - Марс напуска Стрелец и започва транзита си в Козирог. Това ще добави още ограничения върху нас. Товарът, който ще носим през следващите два месеца докато Марс е в този знак, се увеличава неимоверно.

Каква ще е седмицата за любовния ни живот?


Заради неблагоприятния аспект между Венера и Сатурн, някои от нас ще бъдат застигнати от любовни проблеми, останали неразрешени в миналото. Това обаче не е всичко. В края на седмицата Марс се сбогува с жизнерадостния Стрелец и започва да си общува със сериозния и непреклонен Козирог. Този транзит, който ще продължи следващите два месеца, ще ни напомни, че има неписани правила, на които упорито сме се противопоставяли, за да защитим себе си. Сега ще се наложи да спрем да се противим и да започнем да следваме тези правила.

През тази седмица Венера няма да може да се движи свободно и да раздава женственост и любов. Повишава се цената на така желаната от всички нас независимост. За да извоюваме отново своето право да бъдем свободни, първо трябва да изпълним поръченията на Марс в Козирог.

 

Хороскоп за седмицата от 12 до 18 март

 

Прогноза за Овен


за седмицата от 12 до 18 март


 

 

През седмицата

Уран и Марс ви насърчават да нанесете подобрения в живота си. Ще бъдете по-иновативни от обикновен. В професионале план се стремите към повишение. В любовта търсите повече страст.

През уикенда

Новолунието в края на седмицата ще е причина да прекарате уикенда в уединение. Използвайте тази възможност, за да обмислите какви промени искате да направите в живота си. Помислете как изглежда идеалното бъдеще във вашите очи.

СъветиНе бързайте за никъде. Изчакайте да дойде по-добър период за нови инициативи. Тази седмица е подходяща за почивка и обмисляне на промени, които да осъществите в нетолкова далечното бъдеще. Сега мислете повече, по-нататък ще действате.


Хороскоп за седмицата от 12 до 18 март

 

Прогноза за Телец


за седмицата от 12 до 18 март


 

 

През седмицата

Използвайте вдъхновяващото влияние на Слънцето и Нептун, които са в знака на артистичните и изпълнени с въображение Риби. Включете се в креативни занимания тази седмица. Бъдете смели и дръзки и вдъхнете живот на вашите оригинални идеи. Няма да съжалявате.

През уикенда

Новата Луна в края на седмицата сключва хубав аспект с Юпитер. Това ще ви окуражи да изразите чувствата и амбициите си. Вие сте особено убедителни и сигурни в това, което искате. Няма да се примирите, докато не изпълните поставените през седмицата цели.

СъветиТази седмица няма да се плашите от поемането на рискове. Колкото и да сте решени на успех, помнете, че трябва да вършите нещата стъпка по стъпка. Довършете започнатата задача, преди да преминете към следващата.Хороскоп за седмицата от 12 до 18 март


Прогноза за Близнаци


за седмицата от 12 до 18 март


 

През седмицата

Меркурий е приготвил оживен и радостен социален живот. Може да получите добри новини в професионалната сфера. Възможно е да получите повишение или увеличение на заплатата, или пък ще чуете добра дума за вас от висшестоящите.

През уикенда

Приятелите ви ще покажат своята привързаност към вас. Вие сте добросърдечни и изключително забавни. Няма да прекарате дори секунда сами през уикенда. Хората ще се тълпят на опашка, за да прекарат време с вас. Наслаждавайте се на вниманието им.

Съвети


Не позволявайте на успеха да ви главозамайва. Останете си скромни и се предвижвайте напред в кариерата стъпка по стъпка. Не се хвалете излишно. В противен случай хората, които са по-малко талантливи от вас или не са оценени правилно, ще започнат да завиждат на вашите постижения.


Хороскоп за седмицата от 12 до 18 март


Прогноза за Рак


за седмицата от 12 до 18 март


 

През седмицата

Тази седмица доминират водните знаци. Затова може да очаквате продуктивни дни в работен план. Гледате на упоритата работа като начин да избягате от емоционалните ви проблеми.

През уикенда

Напрегнатият аспект - опозиция - между Венера и Сатурн не е особено благоприятен за тези, които имат любовна връзка. Може отново да решите да погледнете към миналото, към нерешен проблем между вас и половинката ви.

Съвети
Използвайте позитивните вибрации на Новолунието във вашия воден събрат Риби. Поледнете проблемите си в перспектива. Благоприятният аспект между Луната и Юпитер ще ви дадат нужната яснота, за да премерите позитивните и отрицателни страни на ситуацията.
Хороскоп за седмицата от 12 до 18 март


Прогноза за Лъв


за седмицата от 12 до 18 март


 

През седмицата

Меркурий е в Овен, а Марс е в Стрелец - и двете планети са в огнени знаци. Това е предпоставка за една хубава седмица. На работното място всички ще разберат колко ефективно и отговорно работите. Няма да разочаровате колеги, партньори и шефове. Знаете как да представите идеите си по привлекателен начин.

През уикенда

Сензитивната и страстна Венера ви е приготвила горещ уикенд. Ако сте обвързани, ще се радвате на компанията на любимия си човек през цялото време. Ще се чувствате като в началота на връзката ви. Ако пък си нямате партньор, приемете покана за среща от непознат и му позволете да ви съблазни.

Съвети

Не се страхувайте да прекарате повече време с любимите си хора през тази седмица. Спортувайте заедно или декорирайте дома си с участието на децата. Колкото повече неща правите заедно, толкова повече ще се сближите като семейство.


Хороскоп за седмицата от 12 до 18 март

 

Прогноза за Дева


за седмицата от 12 до 18 март


 

 

През седмицата

Звездните влияния през тази седмица ще ви причинят стрес и ще ви изправят пред трудности. Подкрепата на Юпитер ще ви помогне да се адаптирате към ситуации, които най-вероятно няма да отговарят на вашите очаквания.

През уикенда

Уикендът ще бъде доста ангажиран за вас. Независимо дали ви очакват срещи с приятели или ще се потопите в работа, няма да имате и една свободна секунда. Марс преминава в знака Козирог и това щеви даде нужната енергия, за да се справите със забързания ви график.

Съвети

Ако имате чувството, че хората очакват твърде много от вас, какъвто обикновено е случая, научете се да отказвате. Не е нужно да правите всяко едно нещо, за което ви помолят. Стига сте се бъркали навсякъде. Хората ще ви уважават повече.

Хороскоп за седмицата от 12 до 18 март


Прогноза за Везни


за седмицата от 12 до 18 март


 

През седмицата

Наближаващото Новолуние ще ви помогне за реализирането на целите ви, както в личен, така и в професионален план. Освен това, позитивния аспект на Луната с Юпитер във вашия дом на финансите ще ви донесе добри новини свързани с вашия бюджет. Може да направите повече пари, от това, което сте очаквали първоначално.

През уикенда

Не са изключени леки недоразумения със семейството ви. Ще се опитате да избягате от хора или ситуации, които ви пречат да се забавлявате. Спрете да поставяте желанията на другите пред вашите собствени.

Съвети

Възползвайте се максимално от влиянието на Новолунието, което ще насочи живота ви в съвсем различна посока. Промените, на които се решите тази седмица, ще работят във ваша полза. Звездите ви дават кураж да започнете от нулата в различни аспекти от живота ви. Не се страхувайте да го направите.


Хороскоп за седмицата от 12 до 18 март

 

Прогноза за Скорпион


за седмицата от 12 до 18 март


 

 

През седмицата

Благоприятният аспект между Юпитер във вашия знак и новата Луна в вашия дом на комуникациите ще има положителен ефект върху любовния ви живот. Началото на нова любов ще разцъфти всеки момент в живота ви. Може да срещнете специален човек тази седмица.

През уикенда

Звездите са ви приготвили приятен уикенд. Радвате се на добър любовен живот. Освен това сте много по-креативни и вдъхновени от обикновено. Не се страхувайте да разкриете многобройните си таланти. Ще се справяте изключително добре с неща, които не сте опитвали никога досега.

Съвети

Слушайте вътрешния си глас, ако искате да постигнете успех в личен и професионален план тази седмица. Не се страхувайте да повярвате в малките знаменования, които виждате всеки ден. Всичко се случва по определена причина и вие го знаете много добре.


Хороскоп за седмицата от 12 до 18 март


Прогноза за Стрелец


за седмицата от 12 до 18 март


 

През седмицата

Очаквайте хаос в дома ви. Ако имате деца, те ще се противопоставят на заповедите ви. Родителите ви може да дойдат на неочаквано посешение. Електроуреди ще се повреждат. С други думи, търпението ви ще бъде изпробвано. Наближаващото Новолунието в Риби и липсата на синхрон между Луната и Марс ще нажежат още повече обстановата. Като стана на въпрос за Марс - през последните два месеца той обитаваше вашия знак и ви изпращаше своята подкрепа. Но в края на тази седмица ще ви изостави и ще насочи енергията си към Козирог.

През уикенда

Напълно възможно е да загубите самообладание този уикенд. Знаете много добре, че ако се разкрещите на хората, това няма да разреши проблемите. Контролирайте гнева си. Успокойте топката.

Съвети
Използвайте чувството си за хумор и се смейте на проблемите си, вместо да се ядосвате. Не унивайте,нещата ще се подобрят. По-лесно е да се справим с трудностите, отколкото да драматизираме. Любимите ви хора разчитат на вас.
Хороскоп за седмицата от 12 до 18 март

 

Прогноза за Козирог


за седмицата от 12 до 18 март


 

 

През седмицата

Тази седмица сте убедени, че никой не ви разбира и не се интересува от заниманията ви. Възможно е да се затворите в себе си. Липсва ви всякаква мотивация. Омръзнало ви е да не намирате отговори на въпросите.

През уикенда

През уикенда ще ви бъде по-приятно да прекарате уикенда сами, далеч от приятелите или партньора ви. Ако говорите за проблемите с някого, обаче, това ще е стъпка към решаването им. Дайте всичко от себе си, за да се получи една добра комуникация между вас и най-близките ви хора. Изслушайте тяхното мнение. Не се вглъбявайте в себе си.

Съвети

Предизвикателството за вас през тази седмица е комуникацията с любимите ви хора. Не преувеличавайте проблемите в съзнанието си, а по-добре говорете за тях. Скоро ще останат в миналото, доверете ни се. Да си признаете, че нещо не е наред, е първата стъпка към победата над трудностите.

Хороскоп за седмицата от 12 до 18 март

 

Прогноза за Водолей


за седмицата от 12 до 18 март


 

 

През седмицата

Бягате от ограниченията. Вашият приоритет тази седмица е да се занимавате с неща, които са ви на сърце. Освен това ще имате оживен социален живот, който ще ви даде възможност да се срещнете с непознати и да създадете нови приятелства.

През уикенда

Искате да бъдете обичани и желани, да се чувствате значими за някого. Знаете как да привлечете нужното внимание. Хората ви се усмихват, а необвързани приятели се надпреварват кой да ви покани на среща през уикенда.

СъветиМарс сменя знака си в края на седмицата и преминава във вашия дом на уединението, самотата и саможертвата. Ще ви липсва мотивация на работното място. Но не винаги може да се скатавате и да не правите нищо. Старайте се да не привличате вниманието на шефовете.Хороскоп за седмицата от 12 до 18 март

 

Прогноза за Риби


за седмицата от 12 до 18 март


 

През седмицата

Емоциите ви ще бъдат поставени на изпитание. Новата Луна, Марс и други смущаващи планети ще са причина за проблеми, които ще окажат влияние на плановете ви. Изправете се срещу проблемите, ако не искате да излезат извън контрол.

През уикенда

Подкрепата на Юпитер ще ви помогне да си починете след натоварената седмица. Споделянето на грижите има ефект, тъй като се чувствате много по-щастливи в компанията на партньора ви този уикенд. Планирайте романтична вечеря, за да отбележете края на критичните дни.

СъветиНе чакайте повече, а поговорете с близките си за нещата, които ви правят нещастни. Колкото повече чакате, толкова по-трудно ще ви стане да споделите. Погледнете проблемите в перспектива.


 
Прогноза на Мария Николова,


вашия астролог


 

Приятна седмица!


Надявам се моята прогноза да ви бъде от полза!


 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=3nS-A6Sn2Ho[/embedyt]


 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова