понеделник, 12 март 2018 г.

 


Хороскоп за 13 март вторник


 

Какво са ни приготвили звездите за този ден?


 

Позиция на Луната


 

Хороскоп 13 март вторник


 

 

Тази нощ в 00:46 ч. Луната напуска строгия и консервативен Козирог и преминава в следващия знак - иновативния и приятелски настроен Водолей.


Какво е характерно за транзита на Луната през знака Водолей?


Когато Луната посещава Водолея, ние сме привлечени от всичко ново и необичайно. Усещаме инстинктивна нужда да подобрим нашата обстановка по оригинален и интересен начин. Слушаме повече разума, отколкото емоциите ни. Общуването е по-обективно под това влияние. Времето е подходящо за социални събирания, групови занимания свързани с общи цели, нови идеи и прогресивно мислене. Отворени сме за нови методи и погледът ни е фокусиран върху далечното ни бъдеще. Трудно ни е да се придържаме към строг график, тъй като личната свобода е много важна за нас в този период.

Подходящи дейности, за периода, когато Луната е във Водолей са:

  • Необикновени, дори крайни начинания;

  • Социални събирания;

  • Общи проекти и групови занимания;

  • Присъединяване към различни групи със сходни интереси.


 

Може да научите още за транзита на Луната във Водолей


от следната статия:   


Транзит на Луната във Водолей


 

Астрологични аспекти за днес


 

  • Секстил между Венера и Луната


Луната сключва секстил с Венера. Това е индикация, че ще изразяваме искрено и топло. Другите ще ни търсят за подкрепа и ние ще ги посрещнем с готовност да помогнем. Напрежението в отношенията с близките ни намалява. Изпитваме нужда от хармония и мир. Стремим се да запазим баланса в личния ни живот. Пасивният подход към живота е по-подходящ за този период, отколкото агресивния.

  • Квадрат между Венера и Сатурн


Венера формира квадрат със Сатурн и това ще ни накара да погледнем трезво на реалността. Несигурност може да замъгли нашата преценка. Трудно ще получаваме това, което искаме, защото се нуждаем от нещо повече. Контактите ни с другите ще бъдат затруднени. Ще изпитваме страх от отхвърляне, а изразяването на привързаност ще бъде грубо и сковано.

  • Тригон между Слънцето и Юпитер


От друга страна, позитивният аспект между Слънцето и Юпитер ни дава кураж да се развиваме и да впечатляваме. Независимо дали става на въпрос за бизнес начинание, приятелство или любовна връзка - искаме да докараме нещата до ново ниво. Оптимизъм и увереност са ключовите думи, описващи енергията на този транзит. Ентусиазмът ни достига високи нива и сме готови да си сътрудничим.

  • Квадрат между Марс и Хирон


Друго влияние от деня е аспектът между между Марс и Хирон. Той може да ни попречи при изразяване на желанията и негативните ни чувства по ясен и директен начин. Ще се възпротивяваме на чуждите идеи или планове. Ще заемаме отбранителна позиция и ще бъдем докачливи. Омразата и раздразнението ще покажат грозното си лице. Ще имаме чувството, че стари емоционални рани зеят широко отворени.

 

Прогноза за всеки знак за 13 март


 

Зодия Овен


на 13 март вторник


(21 март – 20 април)


 

Скъпи нахъсани и енергични Овни,


Луната във Водолей ви съветва да не приемате забележките на някого към вас прекалено насериозно, особено ако този човек е висшестоящ. На вас ви се струва, че тази критика не е уместна точно за вас, но може да има много причини за настроението на другия човек. Вероятно трябва да положите психологически подход. Изчакайте няколко дни преди да правите изводи, тъй като настроението на другите към вас съвсем скоро ще се промени.

 


Зодия Телец


на 13 март вторник


(20 април - 21 май)


 

Скъпи улегнали и стабилни Телци,


експанзивният Юпитер в момента се движи ретроградно във вашия дом на партньорствата. Под това влияние ще преосмислите мястото на някои отношения в живота ви. Това се отнася както до стари ваши познати, така и до нови. Влиянието на Слънцето в Риби може да ви помогне да оцените старо приятелство.

 


Зодия Близнаци


на 13 март вторник


(22 май - 21 юни)


 

Скъпи умни и приказливи Близнаци,


през днешния ден наблюдаваме положителен аспект между Луната във вашия дом на приключенията и прекрасната Венера в социалния ви сектор. Това влияние ще ви мотивира да се свържете отново със стар приятел. Така ще се почувствате по-добре, особено ако други ваши отношения минават през труден период. След тази среща ще решите да поддържате връзка и в бъдеще.Зодия Рак


на 13 март вторник


(22 юни - 22 юли)


 

Мили чувствителни и състрадателни Раци,


Марс се намира в последните градуси на вашия дом на здравето, работата и режима. Затова вероятно се чувствате виновни, че не успявате да се придържате към последните ви ритуали за здраве и красота. Не приемайте така нещата така, сякаш напълно сте се провалили. Вероятно е нужно да промените по някакъв начин режима си, за да може по-лесно да се придържате към него в бъдеще.

 

Зодия Лъв


на 13 март вторник


(23 юли - 23 август)


 

Скъпи смели и горделиви Лъвове,


напоследък бяхте под голямо напрежение. Днес, под влияние на хубав аспект между Луната и Венера ще имате възможност да си починете и да се наслаждавате на други аспекти от живота. Ако сте се затрупали със задачи и гоните срокове, космическото влияние ви насърчава да улесните живота си през следващите седмици. Осигурете си малко свободно време.

 

Зодия Дева


на 13 март вторник


(24 август - 23 септември)


 

Мили трудолюбиви и рационални Деви,


възможно е да изпитате чувство на тревога от факта, че нещата не се развиват по очаквания начин. Това може да понижи настроението ви и ще изгубите мотивация да опитвате нови неща. Може да ви е от помощ, ако се фокусирате върху успеха, който сте пожънали напоследък. Ще се почувствате много по-добре и самочувствието ви ще се повиши отново.

 


Зодия Везни


на 13 март вторник


(24 септември - 22 октомври)


 

Скъпи чаровни и пленителни Везни,


опитайте се да останете верни на принципите си, дори и някой да се почувства засегнат. Не винаги е лесно да отстоявате мнението си, особено в отношенията с най-близките ви хора. Но понякога се налага. Ако направите това, другият човек може да се отдръпне малко, но съвсем скоро ще осъзнае, че сте сериозни. Тогава ще бъде по-склонен да прави компромиси по дадения въпрос.

 


Зодия Скорпион


на 13 март вторник


(23 октомври - 22 ноември)


 

Скъпи магнетични и страстни Скорпиони,


ако трябва да съобщите нещо важно по чувствителна тема на някого, отлагането няма да ви свърши работа. Колкото по-скоро го направите, толкова по-добре. След това ще продължите с живота си и ще забравите. Днешният аспект между Луната и Венера ще ви помогне да подберете правилните думи, за да протече разговора по възможно най-добрия начин.

 


Зодия Стрелец


на 13 март вторник


(23 ноември - 21 декември)


 

Скъпи авантюристични и игриви Стрелци,


Ако някой ви е разочаровал, смятате, че вече няма смисъл да се съобразявате с него, а да си правите своите неща. Нетърпеливият Марс продължава да сключва аспект с неуморния Уран. Под това влияние ще решите да не споделяте намеренията със същия този човек. Възможно е той дори да не осъзнава, че ви е разочаровал. Затова не бъдете прекалено крайни и груби.

 


Зодия Козирог


на 13 март вторник


(22 декември - 20 януари)


 

Скъпи амбициозни и сериозни Козирози,


изглежда сте длъжници на приятел, който ви е оказал подкрепа напоследък. Това не е причина веднага да му се отплатите. Но, ако тази мисъл ви тревожи и ви кара да се чувствате неловко в неговата компания, поканете го на кафе или вечеря, за да му върнете жеста. След това ще може да се успокоите.

 


Зодия Водолей


на 13 март вторник


(21 януари - 20 февруари)Скъпи иновативни и нестандартни Водолеи,


Вероятно днес ще получавате добри новини. Аспектът между Венера и сериозния Сатурн предполага, че сами ще се поставите под напрежение, защото искате да се справяте по-добре. Може да останете с усещането, че колкото и да се стараете, никога не е достатъчно. Не го приемайте толкова вътрешно. Вероятно сте изпитвали това още през по-младите си години. Помислете как може да промените подхода и представата за себе си, за да оценявате повече труда си.

 


Зодия Риби


на 13 март вторник


(21 февруари - 20 март)


 

Мили добри и обичливи Риби,


днес ще помислите върху значението на дадено приятелство за вас, особено ако имате прекалено различни идеи и идеали с този човек. Ако често спорите и има търкания помежду ви, по-добре се отдалечете за известно време. Понякога, обаче, такива недоразумения може да добавят допълнителна искра към приятелството, дори и да не се виждате често с дадения човек.

 

[caption id="" align="aligncenter" width="495"]Хороскоп 13 март вторник Полетете към света на мечтите. Пролетта е съвсем близко и ни зове![/caption]

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова