вторник, 13 март 2018 г.

 

Хороскоп за 14 март сряда


 

Какво са ни приготвили звездите за този ден?


 

Позиция на Луната


 

Хороскоп 13 март вторник


 

На 13 март, малко след полунощ Луната напусна строгия и консервативен Козирог и започна транзита си през иновативния и приятелски настроен Водолей. Ще остане в този знак до 15 март, когато в 12:13 ч ще премине в Риби.


Какво е характерно за транзита на Луната през знака Водолей?


Когато Луната посещава Водолея, ние сме привлечени от всичко ново и необичайно. Усещаме инстинктивна нужда да подобрим нашата обстановка по оригинален и интересен начин. Слушаме повече разума, отколкото емоциите ни. Общуването е по-обективно под това влияние. Времето е подходящо за социални събирания, групови занимания свързани с общи цели, нови идеи и прогресивно мислене. Отворени сме за нови методи и погледът ни е фокусиран върху далечното ни бъдеще. Трудно ни е да се придържаме към строг график, тъй като личната свобода е много важна за нас в този период.

Подходящи дейности, за периода, когато Луната е във Водолей са:

  • Необикновени, дори крайни начинания;

  • Социални събирания;

  • Общи проекти и групови занимания;

  • Присъединяване към различни групи със сходни интереси.


 

Може да научите още за транзита на Луната във Водолей


от следната статия:   


Транзит на Луната във Водолей


 

Важни астрологични аспекти


 

  • Полуквадрат между Юпитер и Сатурн


Днес Юпитер формира аспект полуквадрат със сериозния Сатурн. Това е вторият от общо три такива аспекта с дългосрочно влияние. Първият беше през декември месец, а последния трети ще се случи през септември. В резултат от този аспект, през утрешния ден ще ни бъде напомнено да спрем да се люшкаме напред-назад и да се захванем най-после с дългосрочните проекти. Не е време да търсим кратък път, а да действаме стъпка по стъпка. Твърде големи крачки срещат препятствия. Трябва да поправим и съществуващите грешки, преди да продължим напред.

  • Секстил между Луната и Уран


Днес под влияние на аспект секстил между Луната и Уран ще бъдем привлечени към нови подходи. Ще ни е трудно да се концентрираме върху обикновените задачи. Времето е подходящо да погледнем към бъдещето, но и също така да бъдем търпеливи, а не да бързаме да се хвърлим в необмислени начинания.

 

Прогноза за всеки знак за 14 март


 

Зодия Овен


на 14 март сряда


 

(21 март – 20 април)


 

Скъпи нахъсани и енергични Овни,


каквото и да се случи днес, оставете си малко време, за да помислите за важните неща от живота. Слънцето продължава да се движи през вашия дом на уединението. Това време може да бъде подходящо да се освободите от ситуации или отношения, които вече не работят. Нежно пуснете ненужното да си отиде. Така ще създадете място за нови и по-добри неща.

 


Зодия Телец


на 14 март сряда


(20 април - 21 май)


 

Скъпи улегнали и стабилни Телци,


ако някой критикува решение, което сте взели наскоро, звездите ви съветват да се доверите на себе си. Когато интуицията ви подсказва, че всички е наред, тогава я послушайте. Това се окаже възнаграждаващо за вас. Не означава, че непременно ще успеете в предприетото начинание. Но ако бъдете упорити, ще се справите. Ще докажете на тези, които се съмняват във вас колко сте способни.

 


Зодия Близнаци


на 14 март сряда


(22 май - 21 юни)


 

Скъпи умни и приказливи Близнаци,


периодът е благоприятен за вас, защото Луната е във вашия въздушен събрат Водолей. Освен това, тя сключва хубав аспект с Юпитер във вашия дом на работата и дневния режим. Под тези влияния нова идея ще плени въображението ви. Помислете върху тази идея. Дали няма да ви разсее от по-важните неща, с които трябва да се занимавате. Ако е така, оставете я настрани за сега. По-късно, когато имате повече време, може да се посветите на този нов проект.

 

Зодия Рак


на 14 март сряда


(22 юни - 22 юли)


 

Мили чувствителни и състрадателни Раци,


Ако имате желание да изживеете нещо различно и да се насладите на приключение, тогава имате подкрепата на хубав аспект. Възможно е вместо да опитате нещо ново, да посетите място, което помните от детството си, или където сте се чувствали щастливи. Съветваме ви да планирате това посещение, за да има какво да очаквате с нетърпение за бъдещето.

 

Зодия Лъв


на 14 март сряда


(23 юли - 23 август)


 

Скъпи смели и горделиви Лъвове,


Луната е в демократичния Водолей и постава фокуса върху взаимоотношенията и връзките ни. Освен това земния спътник сключва аспект с Юпитер във вашия дом на семейството. Денят може да се окаже подходящ да организирате събиране с близки хора. Ще ви подейства освежаващо срещата с тях. Така ще компенсирате трудностите в други области от живота ви.

 

Зодия Дева


на 14 март сряда


(24 август - 23 септември)


 

Мили трудолюбиви и рационални Деви,


днес ще ви върви комуникацията, затова денят е подходящ да търсите нови възможности. Въпреки че Юпитер се движи ретроградно във вашия дом на комуникациите, това няма да ви попречи. Постигането на резултати може да изисква повече време. Но колкото по-рано положите нужните усилия, толкова по-скоро ще пожънете желаните успехи.

 


Зодия Везни


на 14 март сряда


(24 септември - 22 октомври)


 

Скъпи чаровни и пленителни Везни,


днес не ви се иска да правите компромиси. Но ако ви предложат нещо, което наистина си заслужава, може да си помислите отново. Вероятно ще се наложи да прецените положителните и отрицателнити страни. Ако предложението ви се струва като добра възможност, то тогава няма какво да губите.

 


Зодия Скорпион


на 14 март сряда


(23 октомври - 22 ноември)


 

Скъпи магнетични и страстни Скорпиони,


Марс, вашият съуправител, се приготвя да навлезе във вашия дом на финансите в края на седмицата. Докато това става, ще бъде добре да погледнете отново финансовата си ситуация и да помислите как да постигнете по-добри доходи. Освен това, Юпитер - планетата, която също отговаря за финансите, се движи ретроградно във вашия знак. Под това влияние обмислята да се върнете към стари методи за печалба като ги подобрите.

 


Зодия Стрелец


на 14 март сряда


(23 ноември - 21 декември)


 

Скъпи авантюристични и игриви Стрелци,


известни сте със своята енергичност. Днес обаче звездите влияния ще ви действат по-странен начин. Настроението ви ще бъде негативно. Вероятно това е временна ситуация и съвсем скоро ще бъдете отново преповдигнати и позитивни. Просто сега изпитвате чувства на несигурност, които извират от дълбините на душата ви и се дължат на разположението на звездите. Бъдете нежни със себе си и се погрижете за доброто състояние на духа ви.

 


Зодия Козирог


на 14 март сряда


(22 декември - 20 януари)


 

Скъпи амбициозни и сериозни Козирози,


през следващите дни ще избягвате хора, които не разбирате. Може да установите, обаче, че общуването с даден човек, си заслужава. Вероятно ще ви предложат повече, отколкото сте очаквали у тях. Приятелството ви може да се развие. Дори може да намерите съратник за вашите идеи и в бъдеще отношенията ви да прераснат в съдружие.

 


Зодия Водолей


на 14 март сряда


(21 януари - 20 февруари)Скъпи иновативни и нестандартни Водолеи,


ако обмисляте да сключите сделка или да подпишете договор, добре е да потърсите и второ мнение. Причината е неудобен звезден аспект, който може да ви попречи да чуете ясно вътрешния си глас. Ако попитате за съвет, това ще ви помогне да видите нещата по-ясно и да направите най-добрия избор.

 


Зодия Риби


на 14 март сряда


(21 февруари - 20 март)


 

Мили добри и обичливи Риби,


Слънцето сключва позитивен аспект с живия Юпитер. Под това влияние, всяко съмнение в бъдещите ви действия, може да ви разсее и отдели от целта, която преследвате. Имайте в предвид, че Юпитер се движи ретроградно във вашия дом на вярванията. Това означава, че е е възможно да приемате по-необичаен начин това, което желаете да постигнете. Ако сте се страхували да действате поради страх да напуснете зоната си на комфорт, време е да промените това.

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова