сряда, 14 март 2018 г.

 

Хороскоп за 15 март четвъртък


 

Какво са ни приготвили звездите за този ден?


 

Позиция на Луната


 

Хороскоп 13 март вторник


На 13 март, малко след полунощ Луната напусна строгия и консервативен Козирог и започна транзита си през иновативния и приятелски настроен Водолей.

Днес до обяд Луната ще бъде във Водолей. Последният аспект, който сключва, преди да смени знака си е секстил с Марс. В 12:13 ч. Луната ще премине в Риби и ще бъдем под това влияние през втората половина от деня.


Какво е характерно за транзита на Луната през знака Водолей?


Когато Луната посещава Водолея, ние сме привлечени от всичко ново и необичайно. Усещаме инстинктивна нужда да подобрим нашата обстановка по оригинален и интересен начин. Слушаме повече разума, отколкото емоциите ни. Общуването е по-обективно под това влияние. Времето е подходящо за социални събирания, групови занимания свързани с общи цели, нови идеи и прогресивно мислене. Отворени сме за нови методи и погледът ни е фокусиран върху далечното ни бъдеще. Трудно ни е да се придържаме към строг график, тъй като личната свобода е много важна за нас в този период.

Подходящи дейности, за периода, когато Луната е във Водолей са:

  • Необикновени, дори крайни начинания;

  • Социални събирания;

  • Общи проекти и групови занимания;

  • Присъединяване към различни групи със сходни интереси.


Може да научите още за транзита на Луната във Водолей от следната статия: 

Транзит на Луната във Водолей


 

Какви е характерно за транзита на Луната през Риби?


През втората половина на деня ще бъдем под влияние на Луната в Риби. Нека да видим какво означава това за нас.

Когато Луната е в Риби, ние може да се чувстваме откъснати от реалността. Готови да помагаме на другите. Намираме удовлетворение в занимания като слушане на музика, рисуване, свободно реене в света на мечтите.

Времето е подходящо да потънем в размисли, да слушаме интуицията си и да изразяваме съпричастност и съчувствие. Границите, които си поставяме се размиват. Трудно разграничаваме реалността от фантазиите. Възможно е да бъдем подведени от фалшиви усмивки и доброта. Не гледаме внимателно подробностите. Струва ни се възможно да опишем с думи чувствата ни.

Подходящи дейности, за периода, когато Луната е в Риби са:

  • занимания свързани с мечтите ни;

  • мистични или духовни търсения;

  • промяна на разбирането ни за света;

  • слушане на музика;

  • посещение на театър и други артистични прояви;

  • посещение на спа процедури, плуване – въобще дейности, свързани с вода.


Аспекти на Луната


Луната сключва секстил със Сатурн, което ще ни помогне да се отнесем по-сериозно към дейностите, свързани със знака Риби. След два дни Луната ще достигне фаза Новолуние в същия знак. Днес и утре, обаче, е по-добре да довършим започнатите занимания, а не да стартираме нови. Общуването с хора, които имат сходни на нашите интереси, ще ни бъде от полза. Тези личности може да ни запознаят с нови идеи, които ще ни помогнат да подобрим и разширим дейността си в бъдеще.

 

Прогноза за всеки знак за 15 март


 

Зодия Овен


на 15 март четвъртък


(21 март – 20 април)


 

Скъпи нахъсани и енергични Овни,


през следващите дни някои ситуации ще се обърнат във ваша полза, стига да може да изтърпите няколко малки неудобства. Марс, вашата планета-управител сключва аспект, който ще засили усещането ви, че нищо не функционира правилно и не се развива според очакванията. Не се притеснявайте. Вероятно се справяте достатъчно добре, просто трябва да бъдете постоянни и да работите за преодоляване на трудностите.

 


Зодия Телец


на 15 март четвъртък


(20 април - 21 май)


 

Скъпи улегнали и стабилни Телци,


ако мислите как да промените ежедневието си, за да стане по-спокойно и не толкова натоварено, не загърбвайте напълно досегашния си режим. Ако си направите някои експерименти, те едва ли ще продължат дълго. Ще откриете, че това, което е работило добре досега, ще продължи да ви върши работа и за напред. Направете само няколко подобрения. Няма нужда да стигате до крайности.

 


Зодия Близнаци


на 15 март четвъртък


(22 май - 21 юни)


 

Скъпи умни и приказливи Близнаци,


нещо, което по принцип ви изглежда лесно, може да се окаже доста сложно и да заеме голяма част от деня ви. Вероятно е така, защото се опитвате да правите всичко сами. Има хора, към които може да се обърнете за помощ. Това, което за вас представлява трудност, може да е силната страна на някой друг. Не се притеснявайте да се допитате до някого за съвет или да го помолите да ви асистира. Това може да се откаже от помощ за проектите ви.


Зодия Рак


на 15 март четвъртък


(22 юни - 22 юли)


 

Мили чувствителни и състрадателни Раци,


може да постигнете изключителен прогрес с правилния начин на мислене. Въпреки че сте много интусиазирани относно заниманието си, неблагоприятен звезден аспект може да породи съмнения у вас. Струва ви, че действате неособено бързо. Осъзнавайки това, ще се амбицирате и ще свършите повече от това, което сте очаквали.

Зодия Лъв


на 15 март четвъртък


(23 юли - 23 август)


 

Скъпи смели и горделиви Лъвове,


ако проблем е понижил самочувствието ви, то звездите ви насърчават да предприемете действие, вместо да продължите да дълбаете в грижите си. Ако няма как да промените ситуацията, оставете нещата така. Продължете напред и фокусирайте вниманието си върху други неща. Ако пък проблема има решение, адекватното действие от ваша страна ще доведе до мир и спокойствие в живота ви.

 

Зодия Дева


на 15 март четвъртък


(24 август - 23 септември)


 

Мили трудолюбиви и рационални Деви,


огненият Марс прекарва последни дни във вашия дом на семейството. Това създава за вас възможост да довършите начинания свързани с декорирането на дома ви. Ако чакате одобрението на някого, това може да ви забави. Започнете с тези задачи сега, докато вниманието ви е насочено все още към тях. След като Марс премине в следващия дом на вашата графика - пети дом, който отговаря за забавленията и радостите, погледът ви ще е насочен към други занимания.

 


Зодия Везни


на 15 март четвъртък


(24 септември - 22 октомври)


 

Скъпи чаровни и пленителни Везни,


подходът, който имате към дадена ситуация, е от голямо значение за това как ще се развие тя в бъдеще. Важни астрологични влияния щеви помогнат да подберете правилните думи в опит да разрешите съществуващ конфликт. Вашето положително отношение към хората, с които комуникирате, ще повиши тяхното самочувствие и вярата им във вас и вашето приятелство. Дори да ви е било трудно да се свържете в миналото, нещо позитивно може да се получи сега.

 


Зодия Скорпион


на 15 март четвъртък


(23 октомври - 22 ноември)


 

Скъпи магнетични и страстни Скорпиони,


вероятно ще осъзнаете защо се чувствате неудобно около дадена личност и това ще промени отношенията ви към по-добро. Може той да е бил твърде резервиран и вие да сте приемали това като безразличие от негова страна. Имайки това в предвид, вашето разбиране за човешката природа ще ви помогне да намерите начин да го предразположите и да му позволите да покаже целия си потенциал.

 


Зодия Стрелец


на 15 март четвъртък


(23 ноември - 21 декември)


 

Скъпи авантюристични и игриви Стрелци,


колкото и да ви се иска ваш близък да се промени, той отказва и продължава да използва старите методи. Това ще ви подразни. Искате той да разбере вашата перспектива и това да улесни живота и на двама ви. Ще откриете колко е важно да бъдете искрени. Проведете задушевен разговор и ще преодолеете различията си.

 


Зодия Козирог


на 15 март четвъртък


(22 декември - 20 януари)


 

Скъпи амбициозни и сериозни Козирози,


следващите дни ви дават възможност да разрешите съществуващ проблем между вас и друг човек. Непримиримият Марс и Слънцето сключват аспект. Това ще ви помогне да се справите с търканията помежду ви веднъж завинаги. Вероятно темата е леко неудобна за вас. Но за доброто и на двама ви е добре да проведете тази наложителна дискусия.

 


Зодия Водолей


на 15 март четвъртък


(21 януари - 20 февруари)Скъпи иновативни и нестандартни Водолеи,


ще имате добри възможности да се свържете с подходящите хора, да завържете нови приятелства и да преследвате интересни идеи. За да се подобри още повече картинката, ще се изправите срещу нещо, което ви притеснява и ще го разрешите най-после. Това ще отвори пътя на нови проекти и ще повиши вашата енергичност, също. Не задълбавайте прекалено в грижите, мислете си за хубавото, което предстои пред вас.

 


Зодия Риби


на 15 март четвъртък


(21 февруари - 20 март)


 

Мили добри и обичливи Риби,


независимо колко добре сте се представили и колко комплименти сте получили, вие имате усещане, че е можело да положите повече усилия. Приятелите, които са били неотлъчно да вас ще ви уверят, че вашите усилия са надминали очакванията им. Така ще осъзнаете, че вашата неувереност в способностите ви, досега ви е пречила да постигнете успех в други ваши проекти.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова