четвъртък, 15 март 2018 г.

 

Хороскоп за 16 март петък


 

Какво са ни приготвили звездите за този ден?


 

Позиция на Луната


 

Хороскоп 16 март петък

Вчера в 12:13 ч Луната премина в замечтания знак на Рибите. Ще оказва влияние върху живота ни през следващите два дни. На 17 март в 15:13 ч ще се случи Новолуние в Риби, което ще ни освободи от старите грижи и ще отбележи началото на нови занимания. След това, на същия ден, около 21 ч Луната ще продължи своя преход през зодиака и ще влезе в първия знак - Овен.

 

Какви е характерно за транзита на Луната през Риби?


Когато Луната е в Риби, ние може да се чувстваме откъснати от реалността. Готови да помагаме на другите. Намираме удовлетворение в занимания като слушане на музика, рисуване, свободно реене в света на мечтите.

Времето е подходящо да потънем в размисли, да слушаме интуицията си и да изразяваме съпричастност и съчувствие. Границите, които си поставяме се размиват. Трудно разграничаваме реалността от фантазиите. Възможно е да бъдем подведени от фалшиви усмивки и доброта. Не гледаме внимателно подробностите. Струва ни се възможно да опишем с думи чувствата ни.

Подходящи дейности, за периода, когато Луната е в Риби са:

  • занимания свързани с мечтите ни;

  • мистични или духовни търсения;

  • промяна на разбирането ни за света;

  • слушане на музика;

  • посещение на театър и други артистични прояви;

  • посещение на спа процедури, плуване – въобще дейности, свързани с вода.


Фаза и аспекти на Луната


Денят преди Новолуние, което този месец е в Риби, е подходящ да мислим върху изминалите дни, а не да започваме нови начинания. Добре е да не се захващаме с напълно иновативни проекти, да не започваме нови взаимоотношения. Сега е време за приключване и символично потопяне в дълбините на неосъзнато Енергията е изключително крехка, тъй като се настрояваме към всичко, което е скрито и не може да се изрази с думи. Причина затова е фактът, че Луната ще премине над Нептун в знака Риби, а Нептун се свързва с всичко онова, което извира от нашата душа, нашето въображение, всичко, което държим в тайна останалите.

Също така Луната ще се свърже със Слънцето, формирайки Новолунието, и с Хирон. Отлично време да осъзнаем всичко, което сме научили по време на този Лунен цикъл. Да си припомним - той започна на 15 февруари с Новолуние във Водолей и завършва на 17 март с Новолуние в Риби.


Прогноза за всеки знак за 16 март


 

Зодия Овен


(21 март – 20 април)


 

Скъпи нахъсани и енергични Овни,


след два дни започва нова фаза за вас, тъй като вашият управител Марс напуска огнения ви събрат Стрелец и навлиза в амбициозния Козирог. Там ще остане през следващите шест седмици. Днес на 16 март, обаче, фокусът е поставен върху вашия дом на съчувствието и състраданието. Затова ще поставите чуждите нужди пред своите. Може да се наложи да балансирате тези влияния, за да се справяте добре с плановете си. Другте може да се възползват от вас, а това никак няма да помогне на вашия прогрес.

 


Зодия Телец


(20 април - 21 май)


 

Скъпи улегнали и стабилни Телци,


има определени неща, които криете от останалите. Вероятно не споделяте за връзка, която има потенциал да се развие в бъдеще, но все още не сте готови да разкриете това увлечение пред близките ви. Иска ви се опознаете още по-добре потенциалния ви партньор. Държите да бъдете сигурни в намеренията му, преди да отдадете сърцето, душата и тялото си.

 


Зодия Близнаци


(22 май - 21 юни)


 

Скъпи умни и приказливи Близнаци,


ще приемете поканата на свои приятели и ще излезете заедно да се забавлявате този уикенд. Първо може да отделите малко време само за себе си, ако сте имали прекалено ангажирана седмица. Днес може да прекарате поне половин час, слушайки успокояваща музика, или си подарете релаксираща вана. Така ще се почувствате енергизирани и готови за останалата част от петъчната вечер и за уикенда.

 


Зодия Рак


(22 юни - 22 юли)


 

Мили чувствителни и състрадателни Раци,


вероятно ще бъдете малко по-емоционални тези дни. Това се държи на аспекта между вашия управител Луната и мечтателя Нептун. Думите на някого ще ви засегнат, дори и да не са казани с лошо чувство. Бъдете малко по-отпуснати, общувайте с по-голяма лекота. По този начин чуждите думи ще минат покрай ушите ви и няма да им обърнете такова голямо внимание.

 

Зодия Лъв


(23 юли - 23 август)


 

Скъпи смели и горделиви Лъвове,


ако ви предложат изключително примамлива оферта, не бързайте да приемате. Ще почувствате колебание и объркване през следващите дни. Затова по-добре потърсете допълнителна информация във връзка с предложението. Вероятно си заслужава малко да почакате, преди да скочите към новата възможност.

 

Зодия Дева


(24 август - 23 септември)


 

Мили трудолюбиви и рационални Деви,


фокусът е поставен върху вашия дом на партньорствата. В сравнение с друг път, днес ще се чувствате леко несигурни в плановете, свързани с отношенията ви с хората. Затова е по-добре да не общувате с хора, които имат твърде големи изисквания към вас. Вместо това прекарайте време с хора, които имат положително въздействие върху вас и ви карат да се усмихвате.

 


Зодия Везни


(24 септември - 22 октомври)


 

Скъпи чаровни и пленителни Везни,


понякога ви е трудно да поставите граница между вас и другите хора. Може да се постараете малко повече в тази насока. Ако се колебаете дали да се претечете на помощ на някого, само защото ще изглеждате по-добре в неговите очи, помислете отново. Не правете неща, които не са ви приятни, тъй като изпитвате чувство на дълг. Правете всичко в рамките на разумното, без да пренебрегвате своите нужди.

 


Зодия Скорпион


(23 октомври - 22 ноември)


 

Скъпи магнетични и страстни Скорпиони,


струва ви се, че неудобна за вас ситуация е продължила прекалено дълго. Време е да отстоявате позицията си, защото другите хора, ангажирани с проблема, вероятно не искат да помогнат. Надяват се нещата да се разрешат от само себе си. Това ще ви изнерви. Важен аспект, включващ огнения Марс, ви насърчава да отделите време и енергия за разрешение на създалата се ситуация. Така може да изникнат конфликти с останалите, но вероятно ще си заслужава. Ще се отървете от мислите, които ви измъчват.

 


Зодия Стрелец


(23 ноември - 21 декември)


 

Скъпи авантюристични и игриви Стрелци,


ако последните два дни са били напрегнати за вас, пригответе се за релаксиращ и хубав уикенд. Преди това вероятно ще се наложи да покажете на даден човек как трябва да се отнася с вас. Някой може да прекрачи определена граница на това, което е приемливо за вас. Дори и да го направи несъзнателно, това ще предизвика вашите емоции. Затова по-добре му кажете ясно къде греши.

 


Зодия Козирог


(22 декември - 20 януари)


 

Скъпи амбициозни и сериозни Козирози,


през следващите дни ще водите важни разговори. Добре е да подходите с такт към тях. Възможно е някой да ви задава въпроси. Ако му отговорите прекалено рязко, това може да се окаже пагубно за отношенията ви. Може да се наложи да прибегнете до невинна лъжа или да поокрасите реалната история. Осъзнавате, че грозната истина ще нараните другите.

 


Зодия Водолей


(21 януари - 20 февруари)Скъпи иновативни и нестандартни Водолеи,


в събота фокусът ще се измести, защото огнения Марс преминава във вашия дом на самотата и уединението и ще остане там през следващите шест седмици. Днес, обаче, планетата на  активността се намира в последната част от социалния ви сектор. Затова не се очувдайте, ако ваше приятелство се развие в положителна насока. Следващите дни са подходящи да опознаете още по-добре някого.

 


Зодия Риби


(21 февруари - 20 март)


 

Мили добри и обичливи Риби,


най-доброто нещо, което може да направите за себе си през следващите дни е да си починете и да се поглезите. Ако сте заети и нямате много свободно време, отделете си поне няколко минути да се погрижите за себе си и вашето здраве. Запишете си час за масаж или посетете спа център. След това ще се почувствате много по-добре на физическо и душевно ниво.

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова