събота, 17 март 2018 г. 


Дневен хороскоп за 17 март събота


 


Какво ни очаква през днешния почивен ден?


 


Разположение на Луната


Хороскоп 17 март събота


На 15 март в 12:13 ч Луната премина в замечтания знак на Рибите. Транзитът й през този знак продължава два дни. Днес в 15:13 ч ще се случи Новолуние в Риби, което ще ни освободи от старите грижи и бележи началото на нови занимания. По-късно около 21 ч Луната ще продължи своя преход през зодиака и ще влезе в първия знак - напористия и амбициозен Овен.


 


Луната ще бъде без курс от 15:13 ч до 20:58 ч, т.е. от часа на Новолунието до часа, в който сменя знака си. Последният аспект, който сключва е съвпад със Слънцето. (Все пак, за да се получи Новолунието, е нужно Слънцето да покрие със сянката си Луната.)


 


Какво е характерно за транзита на Луната през Риби?


Когато Луната е в Риби, ние може да се чувстваме откъснати от реалността. Готови сме да помагаме на другите. Намираме удовлетворение в занимания като слушане на музика, рисуване, свободно реене в света на мечтите.


Времето е подходящо да потънем в размисли, да слушаме интуицията си и да изразяваме съпричастност и съчувствие. Границите, които си поставяме се размиват. Трудно разграничаваме реалността от фантазиите. Възможно е да бъдем подведени от фалшиви усмивки и неискрена доброта. Не гледаме внимателно подробностите. Струва ни се невъзможно да опишем с думи чувствата и да им дадем ясна дефиниция.


 


Подходящи дейности, за периода, когато Луната е в Риби са:  • занимания, свързани с мечтите ни;

  • мистични или духовни търсения;

  • промяна на разбирането ни за света;

  • слушане на музика;

  • посещение на театър и други артистични прояви;

  • посещение на спа процедури, плуване - дейности, свързани с вода.


 


Повече за Новолунието в Риби прочетете ТУК.


 


Други астрологични събития


Днес привечер Марс - планетата на активността, риска, амбицията, новите инициативи - преминава в Козирог и ще продължи транзита си през този знак до 16 май От 26 януари до днес, Марс беше в знака Стрелец. През този период бяхме по-нетърпеливи и действахме с огромен ентуисиазъм.


През следващите два месеца под влияние на Марс в Козирог ще бъдем по-упорити и ще обмисляме по-внимателно какво ще спечелим и загубим от предприетите от нас проекти. Ще оценяваме последствията от това, което правим. Няма да бъдем чак толкова темпераментни и трудно ще се ядосваме. Когато ни настъпят по опашката, няма да бързаме да реагираме с агресия, а ще отвърнем с ледено отношение.


Лошата страна на Марс в Козирог е, че ще бъдем прекалено ориентирани към материалните въпроси. Възможно е да пренебрегваме семейството си за сметка на кариерата.


 


Прогноза за всеки зодиакален знак


 


Хороскоп 17 март събота


 


Зодия Овен събота 17 март


 


Днес на 17 март Новолунието се пада във вашия дом на усамотението и състраданието. Това ще ви даде възможност да се отдадета на духовни практики като йога и медитация. Може също да запишете някъде своите сънища и мечти. Космосът ви насърчава да помислите за себе си, но също така ви окуражава да покажете своите умения. Причина за това е преминаването на вашия управител в амбициозния Козирог, което ще се случи днес.


 


 


Хороскоп 17 март събота


Зодия Телец събота 17 март


 


Ако последните две седмици ви се струваха напрегнати, очаквайте това да се промени. Днес огненият Марс напуска дома на интимността, секса и трансформацията и се мести в дома на широките хоризонти и оптимизма. Планетата на амбицията и риска ще остане там до 16 май и ще ви насърчава да търсите нови възможности и да пътувате. Ако преследвате желанието си за нови изживявания, това ще ви донесе нови положителни връзки с хора от обкръжението ви.


 


Хороскоп 17 март събота


Зодия Близнаци събота 17 март


 


Чудите се дали да се възползвате от възможност, особено ако тя ще помогне за осъществяване на амбициите ви. В същото време се питате дали сте достатъчно квалифицирани да се заемете с това. Марс преминава от Стрелец в Козирог и това ще ви даде нужната воля и решителност. Ако си го поставите за цел, новото ви занимание може да се окаже много подходящо за вас.


 


 


Хороскоп 17 март събота


Зодия Рак събота 17 март


 


Нещо интересно ще грабне интереса ви този уикенд. Ще изследвате ново хоби или ще предприемете нов курс на действие. С каквото и да се захванете сега, то ще ви насърчи да се движите в посока, която ще ви отвори нови врати през следващите седмици и месеци. В допълнение, Марс преминава във вашия дом на партньорствата. Това ще ви насочи към нови ползотворни взаимоотношения.


 


Хороскоп 17 март събота


Зодия Лъв събота 17 март


 


Точно когато си мислите, че няма как да станете по-ангажирани, тогава смяна на планетите ви кара да се нагърбите с още задачи. Ключовата дума тук е дискриманиция. Подбирайте правилно задачите си и се захванете само с тези, които ще ви тласкат към прогрес. Работете разумно, а не прекалено упорито. Така няма да се преуморявате. 


 


 


 


Хороскоп 17 март събота


Зодия Дева събота 17 март


 


Новолунието днес е във вашия дом на партньорствата. Под неговото влияние може ваша връзка да се развие и да стане по-истинска. Възможно е задушевен разговор между вас и друг човек да доведе до по-голямо доверие и да се появи желание да преодолеете всички бариери помежду си. Това може да се окаже не чак толкова лесно, но резултатът ще бъде положителен. Стига да искате търсите точно това.


 


Хороскоп 17 март събота


Зодия Везни събота 17 март


 


Изглежда, че идея свързана с друг човек върви добре. Нещата може да се развиват бавно и все още да няма нищо сигурно в отношенията ви. Меркурий започва да забавя курса си, тъй като се подготвя за ретроградно движение, което ще започне следващата седмица. Имайки това в предвид, добре е да бъдете по-търпеливи и да действате стъпка по стъпка. Освен това, Луната е във вашия дом на здравето и режима, затова е добре да реорганизирате плановете си за деня. 


 


 


Хороскоп 17 март


Зодия Скорпион събота 17 март


 


Новолунието днес се случва във вашия дом наудоволствията. Под това влияние креативен проект или процъфтяващо приятелство може да стигне важна точка. Времето е подходящо да решите в каква посока искате да поемете. Комуникацията е важна при взимане на правилното решение. Вашият съуправител Марс навлиза в дома на общуването и мисълта днес. Има доста неща, които трябва да обсъдите с другите. 


 


 


Хороскоп 17 март събота


Зодия Стрелец събота 17 март


 


През идните дни ще смените тактиката си на семейния фронт. Започвате да обръщате внимание на собствените си чувства. Не се доверявате само на мнението на членовете на семейството ти. Важно е да знаете какво мислят теб. Но също така е добре да се обръщате към инстинкитеси. Те ще ви подскажат как да подобрите нещата и постепенно ще намерите решение.


 


 


Зодия КозирогХороскоп 17 март събота събота 17 март 


 


Динамичният Марс навлиза във вашия знак и ще ви бъде на гости през следващите шест седмици. Това непременно ще повиши вашата енергия. Марс идва при вас под формата на мечти и фантастични идеи, тъй като излиза от дома на фантазията и усамотението. Не се учудвайте, ако ви грабне ентусиазъм, особено ако имате ясна представа как може да превърнете вълнуваща идея в реалност. 


 


 


Хороскоп 17 март събота


Зодия Водолей събота 17 март


 


През следващите дни може да се наложи да вземете решение, свързано с покупка или финансови въпроси. Вероятно става на въпрос за инвестиция, която ще ви донесе печалба в бъдеще. Все още обаче сте несигурни дали да продължите с тази идея. Ще се окаже от помощ, ако попитате доверен човек за съвет. Нужна ви е само малко увереност и подкрепа на близък човек, за да действате. 


 


 


Хороскоп 17 март събота


Зодия Риби събота 17 март


 


Новата Луна е във вашия знак, затова 2018 г. може да се окаже най-добрата година за вас. Тя ви позволява да работите по идеите и възможностите, които се разкриват пред вас. Това е вълнуващо, тъй като имате подкрепата на Луната да предприемете първите стъпки. Каквото и да се надявате да постигнете, следвайте интуицията си и няма да сгрешите. 


 


 


 


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова