четвъртък, 1 март 2018 г.


Хороскоп за 2 март петък


 

Какво са ни приготвили звездите за този ден?


 

Позиция на Луната


 

Хороскоп 2 март петък

 

Вчера сутринта в 8 ч. Луната приключи транзита си в забавния и общителен Лъв и започна пътя си през знака на рационалната и работлива Дева. Тази нощ в 2:52 ч се случи Пълнолуние в 12° на Дева. Луната ще смени знака си с Везни утре на 3 март в 10:22 ч.

Повече за Пълнолунието може да прочетете в следните две статии на Мери Астрология:

 

Луната окуражава стремежът ни да се учим, да придобиваме умения, да се усъвършенстваме в работата, да обърнем внимание на здравето си, и да помагаме на другите хора. Точно сега знака Дева се налага да води битки с нейния противоположен знак Риби. Това се дължи на факта, че има четири планети в Риби в момента и всички те сключват аспекти с Луната в Дева. Но все пак ще успеем да видим "девешката" ни страна, дори и другата ни страна да се съпротивлява.

MoonVirgoКогато Луната е в Дева, ние инстинктивно се ориентираме към практически дейности. Имаме желание да направим нещата по правилния начин. Лесно преорганизираме делата си и обмисляме отново подробностите от плановете ни. Чувстваме емоционално задоволство от решаването на проблеми, овладяването на хаоса и помагането на останалите. Здравните въпроси са на дневен ред. Забелязваме малките части на цялото. Вместо да оставим досадните детайлите да продължат да ни дразнят, предпочитаме да ги елиминираме завинаги и да продължим напред.

Разположение на Луната в Дева подкрепя следните дейности:

  • разходки сред природата, спортуване, грижа за тялото;

  • извършване на доброволческа дейност;

  • добавяне на последните щрихи на даден план или проект;

  • писане и редактиране;

  • даване и получаване на конструктивна критика;

  • насърчаване на любимите ни хора да продължат да се стремят към съвършенство;

  • почистване на дома и работното място;

  • справяне с хаоса;

  • изпипване на детайли по дневния ни режим.


 

Астрологични аспекти за 2 март


 

Планетите Венера и Меркурий се движат изключително близо една до друга в знака Риби. Това ще продължи и през следващите две седмици. Два пъти ще бъдат в точен съвпад през март. Веднъж в Риби на 4 март и след това в Овен на 19 март.

Венера формира благоприятен тригон с Юпитер вчера, а днес и Меркурий ще направи същото. Тригонът между Меркурий и Юпитер показва положително развитие на деня. Разговорите ще бъдат ползотворни, ще гледаме с надежда към светлото бъдеще, ще мислим в по-голям мащаб. Ще търсим допълнителни възможности за развитие на плановете и проектите ни. Идеите ни са големи и благородни. Може да получим добри новини или предложения. Ще бъдем любопитни и ще погледнем по нов и различен начин на проблемите, най-вече в емоционален план.

 

Прогноза за всеки знак за 2 март


 

Зодия Овен в петък 2 март


(21 март – 20 април)


 

Скъпи нахъсани и енергични Овни,


Възможно е да се колебаете между две еднакво привлекателни предложения. Под влиянието на Пълнолунието на 2 март сте бъдете по-благосклонни към офертата, която обещава успех в краткосрочен план. Звездите, обаче, ви съветват да не отхвърляте с лека ръка вариантът, който ще ви донесе повече ползи в по-далечно бъдеще. Може да се погрижите за себе си и да се поглезите, тъй като Пълнолунието в Дева попада във вашия дом на здравето и грижата за тялото.

 


Зодия Телец в петък 2 март


(20 април - 21 май)


 

Скъпи стабилни и улегнали Телци,


Пълнолунието в Дева днес попада във вашия дом на забавленията. Това може да предизвика напрежение между вас и останалите хора, които не са в толкова позитивно настроение като вас. Вероятно ще се наложи да седнете и да обсъдите нещата, да споделите спокойно вашата гледна точка. Може да откриете, че въобще не е имало смисъл да влизате в подобни конфликти. Веднъж щом се справите с този проблем, ще успеете да се забавлявате повече през следващите дни. Пред вас се появяваа прекрасна възможност да посетите някои социални събития.

 


Зодия Телец в петък 2 март


(22 май - 21 юни)


 

Скъпи умни и приказливи Близнаци,


Възможно е да сте работили прекалено много напоследък, надявайки се, че ако само малко увеличите усилията, които полагате, ще постигне по-голям прогрес. Пълнолунието днес ви дава шанс да си отдъхнете, тъй като това е наложително за вас в този момент. Игнорирайте гласа в главата, който ви нашепва да продължите със същото бързо темпо. Вместо това обърнете внимание на тялото си, което е на ръба на изтощението.

 

Зодия Рак в петък 2 март


(22 юни - 22 юли)


 

Мили чувствителни и състрадателни Раци,


Планетарните влияния са причина за положителното ви настроение. Късметът ще е на ваша страна, стига да сте готови да напуснете зоната си на комфорт и да се потопите в ново преживяване. Сега вероятно е най-подходящото време да бъдете активни и да търсите интригуващи възможности. Ако направите това, те ще дойдат още по-бързо при вас.

 

Зодия Лъв в петък 2 март


(23 юли - 23 август)


 

Скъпи смели и горделиви Лъвове,


Днешните енергии, което включва и аспект на вашия управител Слънцето с мечтателния Нептун, предполагат, че настроение ви може да се влияе от това на другите. Например, ако близък човек се чувства не особено добре, това усещане вероятно ще се прехвърли и на вас. В такъв случай, добре е да избягвате подобни хора. По-добре потърсете човек, който ви влияе благоприятно и който приемате като балсам за душата. Всяко добро отношение, което покажете днес, ще ви се отплати в бъдеще.

 

Зодия Дева в петък 2 март


(24 август - 23 септември)


 

Мили трудолюбиви и рационални Деви,


Днешното Пълнолуние във вашия знак ще изкара на повърхността всички емоции, които са били скрити и не сте забелязвали в забързаното ежедневие. Това може да породи недоразумения, затова по-добре бъдете малко по-умерени. Денят е подходящ за празненства и други социални събития. Разговорите ви носят нови вълнуващи възможности.

 


Зодия Везни в петък 2 март


(24 септември - 22 октомври)


 

Скъпи чаровни и пленителни Везни,


Аспектите на Луната днес заради Пълнолунието са изключително мощни и може да ви насърчат да намалите ангажиментите си. Ако сте усетили умора в резултат от прекалено голямата ви ангажираност напоследък, сега е време да обърнете повече внимание на нуждите си. Имате възможност да възстановите силите си. Така ще придобиете друг поглед към идващите дни.

 


Зодия Скорпион в петък 2 март


(23 октомври - 22 ноември)


 

Скъпи магнетични и страстни Скорпиони,


вероятно доста се забавлявате с хората от обкръжението ви и това ще продължи през уикенда също. Топли и положителни енергии оказват влияние на живота ви. Ще водите оживени разговори и ще провеждате интересни срещи. Една от дискусиите, които провеждате с другите, може да ви насърчи да вземете важно решение за бъдещето.

 


Зодия Стрелец в петък 2 март


(23 ноември - 21 декември)


 

Скъпи авантюристични и игриви Стрелци,


вероятно ще ви е трудно да се фокусирате днес. Но може да ви се наложи под влиянието на живия Меркурий, който сключва аспект със страстния Плутон. Едно малко камъче може да обърне каруцата. Затова бъдете готови да се справите с него. Ако се притеснявате и не знаете как да постъпите, оставете интуицията да ви води. Напрегнати чувства ще ви тормозят също. Нужно е да проявите търпение и такт към чувствителните въпроси.

 


Зодия Козирог в петък 2 март


(22 декември - 20 януари)


 

Скъпи амбициозни и сериозни Козирози,


Под влияние на днешното Пълнолуние, което се пада във вашия дом на комуникациите ще се изкушите малко да изкривите истината, за да избегнете неудобни сцени. Не сте сигурни, обаче, как другите приемат новата информация, която им предоставяте. Ако посещавате социално събитие, където ще общувате с много хора, мисълта за това как ви приемат ще развали настроението ви. Не прекалявайте с шокиращо поведение, за да избегнете възможните недоразумения.

 


Зодия Водолей в петък 2 март


(21 януари - 20 февруари)


 

Скъпи иновативни и нестандартни Водолеи,


Пазаруването може да ви изглежда привлекателно през следващите дни, тъй като Пълнолунието се пада във вашия дом на споделените финанси. Това важи с особена сила, ако имате планове за обиколка по магазините с ваш приятел. Под влияние на силната връзка между Слънцето и Луната, вероятно ще ви бъде трудно да харчите пари в рамките на възможностите си. Участието на нереалния Нептун в картинката също ще си каже своята дума в тази посока. Разумно е да пазите касовите бележки, защото, дори и да не го осъзнавате сега, по-късно може да съжалявате за направените покупки.

 


Зодия Риби в петък 2 март


(21 февруари - 20 март)


 

Мили добри и обичливи Риби,


Времето е подходящо за всякакъв вид социални ангажименти. Един топъл и прекрасен аспект - съвпад между Венера и Меркурий - може да ви насочи към интересни срещи и оживени разговори. Пълнолунието е във вашия дом на партньорствата. Затова е възможно напрегнати чувства между вас и близките ви хора да изплуват на повърхността. Ако е такъв случая, по-добре погледнете спокойно на нещата, които принципно ви изкарват извън нерви.

 

Хороскоп 2 март петък

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова