понеделник, 19 март 2018 г. 


Хороскоп за 20 март вторник


 


Какво е звездното влияние през днешния ден?


 


20 март е изпълнен с важни астрологически събития. Днес започва астрологическата Нова година. Слънцето напуска последния знак от зодиакалния кръг и започва преминаването си през всички знаци отново. Пръв е Овенът. Слънцето днес влиза в този знак и ще стои там до 20 април.


Също така тази вечер в 18.17 ч настъпва Пролетното равноденствие и астрономическата пролет. Честита първа пролет на всички! Животът започва да се събужда за живот. Слънчевите лъчи греят все по-ярко и стоплят премръзналите ни души и сърца. Денят нараства и ни дава повече възможности.


 


Слънце в Овен


Хороскоп 20 март вторникСлънцето в Овен е ентусиазирано и спонтанно. Мотивирани сме от желанието да покоряваме. Импулсивни и инициативни сме. Действаме бързо, без да поглеждаме назад, защото нямаме време за съжаление. Окрилени сме от смелост и желание да сме първи във всяко начинание. Ние сме искрени и открити. Нуждите ни не са сложни. В негативен план ще ни липсва организация и подреденост. Способни сме да виждаме само пред себе си и да не обръщаме внимание на детайлите.


Повече за Слънцето в Овен и хората родени под това влияние прочетете ТУК!


 


Разположение на Луната


 


Хороскоп 20 март вторник


Тази нощ в 03:08 ч Луната напусна нетърпеливия и припрян Овен и започна да преминава през спокойния и уравновесен на Телец. Ще остане там до 7:31 ч на 22 февруари, когато ще навлезе в подвижния и приказлив Близнак.


Когато Луната е в Телец, ние сме мотивирани от желанието за сигурност, мир и комфорт. Тук Луната е в най-чувствената си форма. Най-простичката ни мечта е да имаме възможност да си починем, да не се променя нищо в средата ни и да се насладим на хубавите неща. Животът забавя малко хода си и започваме да се чувстваме удобно в кожата си. Може да бъдем малко инатливи и да мислим малко повече за материалните въпроси.


Това разположение на Луната подкрепя следните дейности:  • създаване на нещо солидно и материално, което ще донесе сериозни резултати;

  • финансови и свързани с личните притежания, като например кандидатстване за заем;

  • започване на потенциално дългосрочна връзка;

  • подобряване на интериора;

  • създаване, слушане на музика и др.


 


Луната прекарва деня в Телец и хармонизира (сключва аспект) със Сатурн. Затова днес ще бъдем по-практични и рационални.


 


Прогноза за всеки зодиакален знак


 


Хороскоп 17 март събота


Зодия Овен вторник 20 март


 


Днес Слънцето навлиза във вашия знак и това събитие съвпада с началото на пролетта. Имате усещането, че се прераждате, особено ако части от живота ви са били под стриктен контрол напоследък. Сега вие ще управлявате кораба и ще давате тон на събитията. Следващите седмици до 20 април ще бъдете изпълнени с ентусиазъм. Ще вдъхнете живот на своите креативни и персонални мечти, планове и проекти.


 


 


 


Хороскоп 17 март събота


Зодия Телец вторник 20 март


 


Във въздуха се усеща вятъра на промяната. Той поставя ударението върху вашия духовен дом. През следващите седмици космическото влияние ви насърчава да помислите за сферите от живота, които се нуждаят от обновяване и освежаване. Това ще ви помогне да видите нещата в перспектива и да се освободите най-после от нещата, които вече не ви вършат работа.


 


 


 


Хороскоп 17 март събота


Зодия Близнаци вторник 20 март


 


Вашият управител Меркурий сключва аспект с прекрасната Венера във вашия социален дом. Освен това Меркурий намалява своя ход, защото се подготвя за ретроградно движение (от 23 март до 15 април). Под тези влияния среща с важен за вас човек ще се запечата в съзнанието ви. Може да нямате често възможност да общувате с тази личност, но отношенията ви ще станат по-приятелски и подкрепящи през следващите седмици.


 


 


 


Хороскоп 17 март събота


Зодия Рак вторник 20 март


 


Луната е разположена в спокойния Телец и съответно във вашия социален дом. Освен това сключва хубави аспекти с огнения Марс и трезвия Сатурн. Това ще направи общуването ви днес позитивно и конструктивно. Смяна в планетарния фокус ще постави ударение върху вашия дом на репутацията и амбицията. Това ще ви окуражи да покажете своите способности през следващите седмици. Ще бъдете горди със своите постижения.


 


 


 


Хороскоп 17 март събота


Зодия Лъв вторник 20 март


 


Вашият управител Слънцето напуска дома на интимността, секса, трансформациите и навлиза дома на приключенията, пътуването и новите открития. Това означава, че през следващите седмици ще изживеете интересни събития. Може да решите, че е време за така дългоочакваната и жадувана от вас ваканция. Или пък ще се посветите на изучаване на тема, която ще ви помогне да разгърнете потенциала и амбициите си. Ще откриете релаксация в кратките пътувания.


 


 


 


Хороскоп 17 март събота


 Зодия Дева вторник 20 март


 


Фокусът се измества към вашия дом на емоциите, интимността и трансформацията. Това ще е причина да изследвате непознатата за вас територия на чувствата. Пред вас стои възможността да се занимаете с неща, които сте пренебрегвали, защото са били твърди неудобни за вас. Или пък сте били прекалено заети. Сега космосът ви насърчава да се изправите срещу тях. Именно по този начин ще намерите решение на различни проблеми.


 


 


 


Хороскоп 17 март събота


Зодия Везни вторник 20 март


 


Днес Слънцето навлиза във вашия дом на партньорствата. През следващите седмици ще имате възможност да работите в екип с другите. Може да си оказвате взаимна подкрепа във връзка с общ проект. Изразителният Меркурий и Венера също са в този дом. Сега не е време да бъдете сами. Подходящо е да се стремите да разбирате хората и да правите всичко възможно, за да подобрите отношенията си с тях.


 


 


 


Хороскоп 17 март


Зодия Скорпион вторник 20 март


 


Обменянето на идеи може да бъде важно и да доведе до нови открития и развитие на ситуациите. Луната е в Телец и сключва аспекти с вашия съуправител Марс и практичния Сатурн. Тези влияния са предпоставка за изключително ползотворни разговори, които ще подмогнат вашия прогрес. В същото време, Слънцето се измества във вашия дом на здравето, службата и дневния режим. Благодарение на това, през следващите седмици до 20 април ще разберете какво трябва да промените в графика си, за да се чувствате по-добре.


 


 


Хороскоп 17 март събота


Зодия Стрелец вторник 20 март


 


Ако напоследък сте били в застой, то през следващите седмици ви предстои по-динамична фаза. Слънцето влиза във вашия дом на удоволствията. Това ще събуди жаждата ви за приключения. Ще изследвате креативната си страна и ще бъдете по-смели и авантюристични от обикновено. Времето е подходящо да изразявате себе си, но също така може да се запали искрата на любовта във вашия живот.


 


 


 


Зодия КозирогХороскоп 17 март събота вторник 20 март


 


Фокусът ще се измести върху семейството ви през следващите седмици. Наблюдава се струпване на планети в дома, отговарящ за домашното огнище. Ще посветите голяма част от времето си в грижа за близките и подобряване на обстановката у дома. Ще декорирате, реконструирате или ще решите наболели въпроси. Също така ще имате възможност да се погрижите себе си и своето здраве.


 


 


 


Хороскоп 17 март събота


Зодия Водолей вторник 20 март


 


Луната е във вашия дом на семейството и сключва аспекти с огнения Марс и рационалния Сатурн в дома на усамотението, страданието и саможертвата. Космосът ви насърчава да отделите малко време за релаксация и уединение. Заслужава си да се захванете с дейности, които повишават настроението и ви успокояват. Днес също е поставен акцент върху комуникацията. Времето е подходящо за създаване на нови и свежи взаимоотношения.


 


 


 


Хороскоп 17 март събота


Зодия Риби вторник 20 март


 


Утре, за съжаление или не, Слънцето напуска вашия знак и преминава в дома на финансите. Ще остане там до 20 март. Така фокусът се измества към начина, по който разполагате с парите и ресурсите си. През следващите седмици времето ще бъде подходящо за продажба или изхвърляне на вещи, от които вече нямате нужда. Това може да ви донесе допълнителни приходи. Но също така ще установите, че когато се отървете от непотребното, ще мислите по-ясно и ще имате много повече енергия. Ще изпитвате чувство на удовлетворение.


 


 


 


 


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова