вторник, 20 март 2018 г. 


Хороскоп за 21 март сряда


 


Какво е звездното влияние през днешния ден?


 


Вчерашният ден бе изпълнен с важни астрологически събития - началото на астрологическата Нова година, пролетното равноденствие, навлизане на Слънцето в знака Овен. Днешният ден е малко по-спокоен.


 


Слънце в Овен


Хороскоп 20 март вторникСлънцето напусна Риби - знака на усамотението, саможертвата, въображението и креативността. От вчера сме под влиянието на Слънце в Овен. В този знак светилото, което ни дарява живот, е ентусиазирано и спонтанно. Мотивирани сме от желанието да покоряваме. Импулсивни и инициативни сме. Действаме бързо, без да поглеждаме назад, защото нямаме време за съжаление. Окрилени сме от смелост и желание да сме първи във всяко начинание. Ние сме искрени и открити. Нуждите ни не са сложни. В негативен план ще ни липсва организация и подреденост. Способни сме да виждаме само пред себе си и да не обръщаме внимание на детайлите.


Повече за Слънцето в Овен и хората родени под това влияние прочетете ТУК!


 


Разположение на Луната


 


Хороскоп 20 март вторник


Днес Луната прекарва целия ден в знака на спокойния и уравновесен на ТелецЩе остане там до утре сутрин, когато в 7:31 ч., когато ще навлезе в подвижния и приказлив Близнак.


Когато Луната е в Телец, ние сме мотивирани от желанието за сигурност, мир и комфорт. Тук Луната е в най-чувствената си форма. Най-простичката ни мечта е да имаме възможност да си починем, да не се променя нищо в средата ни и да се насладим на хубавите неща. Животът забавя малко хода си и започваме да се чувстваме удобно в кожата си. Може да бъдем малко инатливи и да мислим малко повече за материалните въпроси.


Това разположение на Луната подкрепя следните дейности:  • създаване на нещо солидно и материално, което ще донесе сериозни резултати;

  • финансови и свързани с личните притежания, като например кандидатстване за заем;

  • започване на потенциално дългосрочна връзка;

  • подобряване на интериора;

  • създаване, слушане на музика и др.


Луната ще бъде без курс от 19:22 ч. тази вечер до 07:31 ч. утре сутринта. Тогава Луната ще смени знака си и ще започне транзита си през Близнаци. Последният аспект, който сключва преди смяната, е опозиция с Юпитер.


 


Важни аспекти


Днес позицията на Луната в Телец иска нещата да не се променят и да останат такива, каквито са. От друга страна, обаче, Тригон между Уран и астероида Веста, ни карат да работим за постигане на прогрес. Ще включим нови, уникални и вълнуващи елементи в работата си. Ще използваме нови техники.


Също така трябва да имаме в предвид, че Меркурий се подготвя за ретроградното си движение (от 22 март до 15 април). И по тази причина може да решим да отложим началото на нови проекти за по-подходящо време.


 


Прогноза за всеки зодиакален знак


 


Хороскоп 17 март събота


Зодия Овен сряда 21 март


 


Разположението на звездите днес ви помага да покажете своите най-добри качества - смелост, иновативност и способност да се справите с всяка изникваща трудност. Аспект между активния Марс и амбициозния Козирог ви насърчава да овладеете своята енергия и да я насочите в правилната посока. А това по принцип не ви се отдава особено.


 


 


Хороскоп 17 март събота


Зодия Телец сряда 21 март


 


Днес фокусът е насочен към вашия дом на усамотението и саможертвата. Денят е подходящ да прекарате време сами със себе си и да размишлявате върху своите чувства. На пук на тази тенденция, обаче, под влияние на огнения Марс, разположен в дома на бъдещето, мислите как заключенията, до които достигате, ще подпомогнат развитието ви. Изпитвате необичайното за вас желание да напуснете зоната си на комфорт поне за малко.


 


Хороскоп 17 март събота


Зодия Близнаци сряда 21 март


Въпреки че сте заети със социални и групови събирания, вероятно имате и други планове за бъдещето, които още не сте готови да споделите. Пазейки ги за себе си, вие имате възможност да помисли по-сериозно върху тях. Иначе може да се огорчите от мнението или критиката на другите и да се откажете. Също така е възможно да се отправяте към непозната територия. Нужно е да си наложите дисциплина и тогава да продължите смело напред.


 


 


Хороскоп 17 март събота


Зодия Рак сряда 21 март


Слънцето е във вашия дом на кариерата и сключва аспект с възпламеняващия Марс, който пък е в дома на партньорствата. Под това влияние някой може да отправя критика към стила ви на работа и да ви насърчава да поемете по-смислен път в постигането на плановете. Тези упреци може да са напълно основателни, но също така самите вие се нуждаете от пространство и време, за да опитате нови идеи. Дори и да направите няколко грешки, може да се поучите от опита си и да продължите напред.


 


 


Хороскоп 17 март събота


Зодия Лъв сряда 21 март


 


Днес с ентусиазъм разучавате нова област от живота и правите изключително полезни открития. Но за да се възползвате максимално от хубавите неща, които ви се предлагат, е нужно да освободите малко място в графика си. През следващите дни обмислете добре приоритетите си. Ако се налага да вложите повече усилия и време, за да подобрите свое умение или да търсите нови възможности, намерете такова време.


 


 


Хороскоп 17 март събота


 Зодия Дева сряда 21 март


 


Луната е в Телец и във вашия дом на приключенията. Освен това сключва аспекти с Плутон и Юпитер. Под това влияние ще се отдадете изцяло на ползотворна идея. Подредбата на планетите в небето ви насърчава да обърнете внимание на чувствата на въодушевление и радост. Те може да ви подсказват, че сте поели по правилен път. През следващите седмици със сигурност ще се уверите в това.


 


Хороскоп 17 март събота


Зодия Везни сряда 21 март


 


Днес фокусът е поставен върху взаимоотношенията и семейните ангажименти. Имате чувството, че сте в задънена улица, защото се стремите да направите всички шастливи. Ако се чувстваш така, вероятно е време да започнеш да отказваш на определени молби. днес под влияние на  Луната в чувствения Телец у вас може да се събуди желание да направите нещо хубаво за себе си. Посветете се на занимания, които ще ви заредят с енергия.


 


 


Хороскоп 17 март


Зодия Скорпион сряда 21 март


 


Енергичният Юпитер във вашия знак сключва аспект с вашия управител Плутон в дома на комуникациите. Възможно е да изникне пред вас отново възможност, която преди сте игнорирали. Ще получите шанс да обмислите отново или да адресирате правилно интересите си. Най-голямата планета от Слънчевата система - Юпитер - сега се движи ретроградно, затова може да намерите пробойни в появилата се възможност и това да ви откаже от нея.


 


 


Хороскоп 17 март събота


Зодия Стрелец сряда 21 март


 


Налага се да подходите внимателно към финансите и ресурсите ви. Това вероятно контрастира с желанието ви да се наслаждавате на живота и да правите, каквото си поискате. Този конфликт може да продължи няколко седмици и трябва да намерите компромисно решение, което да не помръчава щастието ти. Уверете се, че заниманията, които определяте като забавни, отговарят на финансовото ви състояние. Когато имате по-ясна представа какво може да си позволите и какво - не, ще се насладите повече на забавленията.


 


 


Зодия Козирог сряда 21 март Хороскоп 21 март сряда


 


Проект, в който участвате заедно с приятели или професионален екип, може да достигне критична фаза. През следващите седмици ще имате възможност да изкорените всички трудности и да насочите своите усилия в правилната посока. Днес, обаче, Луната в Телец сключва аспект с Юпитер в дома на социалните контакти и с Плутон, който е във вашия знак. Под влиянието на тези аспекти, ще откриете, че практична и креативна идея може да се откаже ключа към решението на сложен казус.


 


Хороскоп 17 март събота


Зодия Водолей сряда 21 март


 


От една страна, изпитвате желание да споделите мислите и заниманията си с другите. Но от друга страна, искате да се уверите, че ще постигнете поне някакъв успех с идеите си, и тогава да ги направите обществено достояние. Ще преодолеете този вътрешен конфликт по нетрадиционен начин, както само вие умеете. Може пък да се окаже ползовтворно, ако споделите част от своите планове и получите подкрепа от приятели и близки.


 


Хороскоп 17 март събота


Зодия Риби сряда 21 март


 


Заслужава си да посетите социални събития и събирания с приятели. Позитивните аспекти, които сключва Луната в чувствения Телец, ви насърчават да излезете. Ще изпитате удоволствие от общуване с нови хора. Готови сте да се посветите на нови занимания, който ще поискате да повторите отново след време. Ще се изкушите да се включите в различни схеми. Но въпреки това се възползвайте от подходящата положителна атмосфера, за да правите нещо смислено.


 


 


 


 


 


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова