четвъртък, 22 март 2018 г.

 

Прогноза на Мери Астрология


за 22 март четвъртък


 

Общо положение


 

Днес в 7:31 ч. Луната напусна Телец и навлезе в знака Близнаци.

В резултат от това любопитството ни към живота ще се събуди. Действията ни ще бъдат стимулирани от желанието за общуване с другите. Подходът ни към живота ще е лек и непринуден като морски бриз. Всякакъв вид комуникации са добре дошли за нас. Възможно е да изпитваме нервност и нетърпение. Определено търсим разнообразие.

Въпреки че Луната в Близнаци подкрепя общуването, днес може да изпитаме извество объркване при изразяване на мислите ни. Причина за това Меркурий, управителя на Близнаци, който от утре започва да се движи ретроградно. Това явление ще наблюдаваме от 23 март до 15 април.

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Овен на 22 март

Тези дни ще изпитате неудобни за вас емоции, свързани с ваш колега. Той вероятно ви завижда. Може да искате да впечатлите някого на работното място. Съвсем вероятно е обаче, нещата да се подредят от само себе си, без да полагате прекалено големи усилия. Бъдете естествени и работете с вашето си темпо. Ще откриете, че това е най-печелившата стратегия.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Телец на 22 март

В този живот всичко се променя. Ако в момента с наслаждавате на нещо или изживявате първите мигове на една връзка, вероятно ви се иска това никога да не свършва. Днес космическите влияния ви насърчават да не бъдете толкова сериозни, а да се оставите на течението и да видите какви изненади може да ви поднесе живота.

 

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Близнаци на 22 март

Някой от приятелите вероятно недоволства, че не ви вижда особено често. Ако се опитате да обясните защо е така, той едва ли ще ви изслуша. Възможно е този човек да е настроен собственически към вас. Колкото и да се опитва да скрие това, през следващите дни ясно ще си личи.

 

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Рак на 22 март

Изглежда някой иска да подкрепите плановете му. Вие обаче имате вродена способност да разбирате истинските мотиви на хората. Затова може да не сте много впечатлени от неговите. Има два начина, по които да справите с тази ситуация - да игнорирате този човек или да му кажете съвсем откровено, че не се интересувате от предложението му. Вторият вариант като че ли е по-подходящ.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Лъв на 22 март

Утре Меркурий започва ретроградното си движение, затова разговор може да стигне критична точка. Може да се появи решение на въпрос, който ви е измъчвал от извество време. И то благодарение на разговор, който сте провели случайно. Освен това през следващите седмици ще ви се случат много интересни съвпадения.

 

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Дева на 22 март

Чувствата ви към някого може да се засилят. Изпитвате силно желание да прекарвате повече време в неговата компания. Възможно е, обаче, да анализирате прекалено много отношенията ви. Това ще намали продуктивността ви на работното място. Ако успеете да се откъснете от мислите, които ви разсейват, това ще ви направи много по-щастливи.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Везни на 22 март

Човек близък до вас настоява да проявите интерес към плановете ви. Вероятно надушвате опит за манипулация и това ви кара да строите настрана. Ако искате да запазите добрите отношения и мира помежду си, вероятно се налага да направите някои отстъпки.

 

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Скорпион на 22 март

От утре до 15 април Меркурий ще се движи ретроградно. Затова днес е добре да вкарате малко ред в документацията и компютърните файлове. През следващите седмици често ще се получават забавяния на работното място, което може да ви разтройва. Отделяйте повече време за изпълнението на важни задачи, за да преживеете този период без особени сътресения.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Стрелец на 22 март

Ако посещавате събитие със социално значение, добре е да проверите отново часа и мястото, защото може да се объркате. Планетата на комуникацията започва своето ретроградно движение и ви изпраща смесени сигнали. Може да си мислите, че някой ви разбира, а може въобще да не е така.

 

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Козирог на 22 март

Може да ви се струва, че знаете какво е най-доброта за ваш близък, но това може да не е съвсем вярно. Възможно е да бъдете твърде настоятелни в опита си да наложите своето мнение. Ще осъзнаете, че ви е нужен по-умерен подход, ако искате другите да приемат вашите съвети.

 

 

Хороскоп 22 март четвъртък Зодия Водолей на 22 март

Не придавайте прекалено голяма тежест на вашите и чуждите обещания. През следващите седмици нещата може да не се случват непременно по планирания начин, тъй като Меркурий ще се движи ретроградно. Каквото и да възнамерявате да правите за себе си или другите, оставете място в плановете си за неочаквания събития. Те могат да предизвикат редица трудности и забавяния.

 

Хороскоп 22 март четвъртък Зодия Риби на 22 март

Днес ще бъдето готови да изслушате и приемете чуждите чувства. Но ще ви бъде трудно да обърнете внимание на собствения ви вътрешен глас. Ако няма какво да кажете, за да подобрите нещата в живота ви, то открийте някакъв креативен начин, по който да изразходите своята енергия.

 

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова