петък, 23 март 2018 г.

 

Прогноза на Мери Астрология


за 23 март петък


 

Общо положение


 

Днес Луната прекарва деня в знака Близнаци. Под това влияние любопитството ни към живота се събужда.

Действията ни са стимулирани от желанието за общуване с другите. Подходът ни към живота е лек и непринуден като морски бриз. Всякакъв вид комуникации са добре дошли за нас. Възможно е да изпитваме нервност и нетърпение. Определено търсим разнообразие.

Въпреки че Луната в Близнаци подкрепя общуването, може да изпитаме известно объркване при изразяване на мислите ни. Причина за това Меркурий, управителя на Близнаци, който от днес започва да се движи ретроградно в знака Овен. Това явление ще наблюдаваме от 23 март до 15 април.

 

Повече за Меркурий и ретроградното му движение, четете ТУК!

 

Хороскоп 23 март


Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Овен на 23 март

Колкото и да ви се иска да бъдете по-рационални, през следващите дни това няма да е никак лесно. От днес Меркурий започва да се движи ретроградно във вашия знак. Няма място за паника. Приемете това като нормално космическо събитие, което се случва 3-4 пъти в годината.

Времето от днес до 15 април, когато приключва ретрограда, е подходящо да помислите за своето развитие - до къде сте стигнали и в каква посока искате да растете в бъдеще. Ясно разбирате какво се налага да оставите зад гърба си, за да покажете себе си в една по-блестяща и съвършена визия. Днес може да вземете важно решение, водени от грешни причини. Добре е да се посъветвате с други хора, преди да правите прибързани заключения.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Телец на 23 март

Възможно е въпрос, на който не сте обърнали особено внимание преди, днес отново да се появи на дневен ред. Отделете от времето си, за да го разрешите веднъж завинаги. Веднъж щом се справите с този проблем, пред вас ще се открият още много нови възможности.

Днес Меркурий започва ретроградно движение, което ще продължи до 15 април. През този период ще бъдете концентрирани върху духовни занимания. Добре е да се захванете с различни методи за релаксация, да се консултирате със специалисти във връзка с душевното ви здраве, да се обърнете към своите собствени нужди, да се справите с негативните чувства. В резултат ще бъдете по-щастливи и уравновесени.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Близнаци на 23 март

Днес Меркурий, вашата планета-управител, започва ретроградно движение в знака Овен, което ще продължи до 15 април. За вас този период е подходящ да се свържете с хора от вашето минало и да разрешите съществуващи недоразумения помежду ви. Помислете и с кои хора е добре да се разделите окончателно. Може да преразпределите социалните си приоритети и да освободите повече място и време за хора, които наистина имат значение за вас.

Ако се захванете с проект, свързан с технологиите и комуникациите, проверявайте по няколко пъти да не изпускате важен етап или компонент от проекта. Под влияние на ретроградното движение е възможно да допускате грешки. Бъдете внимателни.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Рак на 23 март

Ако напоследък преживявате конфликт с някого, вероятно се чудите къде се намирате в цялата ситуация. Опитайте се да проведете разумен разговор, за да подобрите отношенията си. Бъдете откровени за чувствата си през следващите дни. Разговаряйки ще стигнете до дъното на проблема и ще го разрешите.

Днес Меркурий започва ретроградно движение, което ще продължи до 15 април. Този период е подходящ да помислите за своята кариера. Добре е да си спомните какви са били мечтите ви в тази посока, когато сте били деца или по-млади, и отново да намерите вдъхновение в тях. Ще се почувствате по-уверени в пътя, който сте избрали.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Лъв на 23 март

Нещо, което е било важно за вас в миналото, ще се окаже полезно отново днес. Ако търсите решения или се нуждаете от свежи идеи, тогава погледнете към миналото.Може да извлечете полезни знания предишни занимания. Днес може да възложите своите задачи на някой друг и да се посветите на примамливо излизане или пътуване, което просто не можете да изпуснете.

Днес Меркурий започва ретроградно движение, което ще продължи до 15 април. През този период помислите как да разширите своята дейност. Не е нужно да правите смели и необмислени стъпки. Съчинете своя мащабен план на действие. Определете в лицето на кои хора може да намерите съюзници. Те ще ви помогнат да вдъхнете живот на идеите си, особено ако ги обмисляте отдавна.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Дева на 23 март

От една страна е добра идея да споделите чувствата си, но от друга - нещо ви подсказва да замълчите. Днес емоциите ви ще бъдат променливи. Различни събития може да променят ситуацията, затова се отдайте на момента.

Днес Меркурий започва ретроградно движение, което ще продължи до 15 април. През този период ще бъдете по-чувствителни към думите на другите хора. Интуицията ви ще бъде силна и ще долавяте дори финните нотки на неизказаните думи. Опитайте се да не реагирате твърде емоционално на нещата, които чувате по свой адрес. По-скоро бъдете търпелив наблюдател.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Везни на 23 март

Днес ще се издигнете над малките проблеми. Възможно е да се появят чувства, които сте игнорирали, като страхове, омраза, въпроси, свързани със семейството ви. Вие обаче лесно ще ги изкорените от мисълта си и няма да им позволите да ви натъжават. Вероятно се налага да направите промени. Не бързайте с това. Отделете нужното време.

Днес Меркурий започва ретроградно движение, което ще продължи до 15 април. През този период помислете за взаимоотношенията с другите хора - с вашите партньори и близки. Определете кои отношения си заслужава да подобрите и с кои хора е време да се разделите.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Скорпион на 23 март

Може да се появи напрежение в графика ви днес. Струва ви се, че нещата излизат от контрол. Вероятно сте се захванали с прекалено много неща наведнъж. Не се придържайте толкова стриктно към идеи, които вече не ви вършат работа. Във взаимоотношенията си ще изпитате липса на доверие. Като че ли другите не ви ценят достатъчно.

Днес Меркурий започва ретроградно движение, което ще продължи до 15 април. През този период помислете върху своя дневен режим и грижите, които полагате за здравето си. Вероятно е време да промените нещо, за да се чувствате по-добре в бъдеще.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Стрелец на 23 март

Чувствате се леко нервни. Ако се опитвате да пришпорите даден въпрос, това ще доведе до проблеми днес и утре. Важно е да бъдете адаптивни. Ако усещате, че ви завладяват страхове, опитайте се да излезете от порочния кръг на тревогите. Предпочитате директна комуникация, но под влияние на Меркурий, който днес започва да се движи ретроградно, ще има неизказани мисли и недоразумения. Чувствата ви ще бъдат объркани по отношение на дадена връзка или финансите. Ще се фиксирате прекалено много върху проблемите. Въоражете се с търпение през днешния ден.

По време на ретроградния Меркурий, който ще продължи до 15 април, е добре да помислите върху нови начини за забавление, за вкарване на креативността във вашето ежедневие. Измислете нови развлечения за децата ви, ако имате такива.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Козирог на 23 март

Днешните събития провокират нуждата от важни промени в живота ви. Недоволството към сегашното положение достига връх. Искате да се настаните удобно, да си починете в позната обстановка и отново да установите мир със себе си. Но за целта трябва да обуздаете и вечното желание да контролирате всичко около вас.

Днес Меркурий започва ретроградно движение, което ще продължи до 15 април. През този период е добре да обърнете внимание на вашите близки, да им посветите повече време. Напоследък бяхте твърде заети с работа. Сега покажете на семейството си, че сте до тях и че могат да разчитат на вашата подкрепа.

 

Хороскоп 22 март четвъртък Зодия Водолей на 23 март

Днес се опитвате да останете в позитивно настроение, макар че може да изпитвате определени чувства на неудовлетвореност, дори омраза. Някои аспекти объркват ситуациите. Възможно е да реагирате прекалено емоционално на маловажни въпроси. Ако усетите, че лесно се изнервяте, опитайте се да разберете по-добре причините довели до проблема.

Днес Меркурий започва ретроградно движение, което ще продължи до 15 април. Това време е подходящо да помислите върху начина, по който комуникарате с останалите. Възможно е те да не са съвсем наясно с плановете ви за бъдещето. Направете така, че да внесете яснота и да позволите на хората да се доближат повече до вас.

 

Хороскоп 22 март четвъртък Зодия Риби на 23 март

Днес и утре енергията е напрегната. Това не е нещо, с което не можете да се справите. Просто бъдете по-внимателни към малките камъчета, които могат да преобърнат каруцата. Може да имате проблеми с приятелствата и финансите.

Днес Меркурий започва ретроградно движение, което ще продължи до 15 април. Това събитие ще повлияе на вашия дом на финансите и ресурсите. Имате време да помислите как да промените отношението си към парите. Илиминирайте всички страхова свързани с загубата на пари и намерете начин, по който да промените състоянието си в бъдеще. Потърсете нови източници на доходи.

 

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова