петък, 23 март 2018 г.

 

Прогноза на Мери Астрология


за 24 март събота


 

Положение на Луната


 

Тази сутрин Луната напуска Близнаци и навлиза в знака Рак.

Ракът се слави като знака с най-чувствителната природа. Под влияние на Луна в Рак имаме желание да се усамотим и да бъдем на спокойствие в позната от нас обстановка. Времето е подходящо да се свържем с вътрешните си нужди, да бъдем във връзка със себе си. Любовта към близките ни мотивира да се грижим за тях.

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Овен на 24 март

Малко неразбирателство може бързо да се превърне в голям скандал. Липсата на търпение към другите и прибързаността може да ви създадат проблеми. Склонни сте лесно да се обиждате, ако другите не оценяват вашата компетентност или нужди. Чувствате, че трябва да се борите за желанията си. Обърнете се към вътрешната си мъдрост и ще видите, че чрез каране и спорове няма да стигнете до никъде. По-добре контролирайте гнева си. Опитайте да погледнете по-повърхностно на нещата без да се задълбочавате. Не приемайте всичко твърде лично.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Телец на 24 март

Днес може да усетите напрежение, ако сте се захванали с прекалено много неща или чувствате, че трябва да действате по-бързо. Вероятно сте твърде уверени в себе си и мислите, че може да се справите с всичко наведнъж. Но по-добре е да отхвърляте задачите една по една. Може да има промени в плановете и да изникнат неочаквани приключения пред вас.

Философски разговори може да се превърнат в спорове, ако някой навлезе във вашата лична територия. Не прахосвайте енергията си за подобни караници. Имате желание да се отдадете на удоволствия, но това няма да ви се отдаде днес. Насочете енергията си в проект или потренирайте малко. Или се въоръжете с кураж и направете нещо напълно нехарактерно за вас.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Близнаци на 24 март

Днес сте в особено страстно настроение. Насочете тази енергия в положителна посока. Например изправете се срещу свои конкурент в бизнес начинанията. Жадни сте за емоционална стимулация сега. Може да имате спорове с ваши приятели, тъй като ще се появи повод за съревнование помежду ви или пък дълбоко забравени чувства ще напомнят за себе си.  Ще усетите объркване по отношение на дадена връзка. Добре е да определите до каква степен сте въвлечени във тази връзка и да поставите определени граници. Времето не е подходящо за взимане на финансови решения. Обуздайте нетърпението и прибързаността си.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Рак на 24 март

Отношенията ви с останалите днес са динамични и стимулиращи, но не особено стабилни. Обикновено подкрепяте искреността и я изисквате, но днес ще ви се струва, че другите са прекалено агресивни в изказванията си. Възможно другите въобще да нямат това намерение, затова се постарайте да бъдете по-широкоскроени. Трябва да имате в предвид, че Луната е във вашия знак, което като цяло ви прави по-чувствителни и лесно се обиждате. Насочете енергията си в нещо продуктивно, което се струва вниманието ви.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Лъв на 24 март

Имате излишна енергия и сте готови да я посветите на работата и грижа за здравето ви. За да се възползвате максимално от положителните сили на деня, трябва да поемете ролята на лидер. В противен случай, ако разчитате на другите, ще усетите раздразнение и липса на търпение към тях. Имате силно желание да разширите хоризонтите си, но също така и нещо ви кара да се придържате към дневния си режим. Възможно е да драматизирате. Може да сгрешите, ако се фокусирате в детайлите. Насочете енергията си към полезни и продуктивни занимания като разрешаване на съществуващи проблеми.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Дева на 24 март

Напрежението, което усещате през днешния ден може да се окаже стимулиращо и дори продуктивно. Внимавайте, обаче, защото ако позволите нетърпението да властва, вместо просто да бъдете искрени с другите, това ще ви стресира излишно. Отношенията ще бъдат интругуващи, но и прекалено буйни. Вашите думи няма да бъдат разбрани правилно, заради ретроградния Меркурий. Преценката ви е временно замъглена във връзка с финансите и любовта. Пазете се от рискове. Изчакайте нещата да се успокоят, преди да взимате важни решения. Вложете страстта си в креативен проект.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Везни на 24 март

Днес усещате някакво неспокойствие, а трябва да се справите с конфликт. Страстите са силни. Имайте в предвид, че внезапните пориви и желания са породени по-скоро от вътрешното ви недоволство, отколкото от истински емоции. Дайте си малко повече време да помислите. Ако попаднете в безсмислен спор, опитайте се да се измъкнете от него по грациозен начин.

Настроението ви ще се променя често днес. Ваш близък човек ще вижда нещата по коренно различен начин от вас. Конкуренцията може да се окаже стимулираща и да доведе до позитивни промени.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Скорпион на 24 март

Днес небесните енергии се борят помежду си. От една страна искате да се посветите на по-скучни занимания и да спазвате обичайния си режим. А от друга - имате желание да комуникирате и да споделите интересите си. Този вътрешен конфликт ще ви обърква.

Възможно е да изпаднете в спорове с други хора. Внимавайте с изказванията и преди да адресирате своето недоволство, помислете дали си заслужава. Не взимайте прибързани решения. Чудите се от къде да започнете, защото имате много задачи. Има тенденция да се преуморявате. Вместо да се затрупвате с работа в почивния съботен ден, използвайте силната енергия на деня, за да решите наболели проблеми.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Стрелец на 24 март

Днешният ден за вас е увенчан с вътрешен конфликт. От една страна, се опитвате да бъдете по-стриктни към финансите си, а от друга - имате желание да се забавлявате, да се радвате на любов и щастие. Опитайте се да балансирате нещата. Избягвайте импулсивни покупки. А е възможно да направите такива, поради забързаната и нетърпелива енергия на днешния ден. Може да ви се стори, че останалите не ви третират с нужното уважение. У вас ще се породи желание да им докажете способностите си. Съревнованието с другите, ще ви предизвика да направите важни промени и подобрения на живота си.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Козирог на 24 март

Днес има опасност да проявите нетърпение и да се опитвате да налагате егото си. Вашето вътрешно безспокойствие е толкова осезаемо, че другите ще го забележат, дори и да се опитвате да го скриете. Това кара хората около вас да се чувстват неудобно. Близките ви не виждат нещата като вас. Затова не приемайте нещата лично. Бъдете директни и честни, но все пак проявите разум в общуването. Готови сте да пребрегнете другите, за да постигнете целите си. По-добре вложете енергията си в нещо ползотворно.

 

Хороскоп 22 март четвъртък Зодия Водолей на 24 март

Чувствата ви ще бъдат объркани днес. През последните седмици, месеци, и дори години вероятно сте натрупали огромно количество гняв и презрение. Днес може да се наложи да изразите тези негативни чувства. Появяващите се емоции вероятно ще ви объркат. Не ги оставайте да излезат извън контрол.

Не се нагърбвайте със задачи, които нямате време да завършите. Открийте своята страст и намерете подходящия начин да я изразите, за да постигнете максимални резултати.

 

Хороскоп 22 март четвъртък Зодия Риби на 24 март

Днес имате чувството, че другите се бъркат прекалено във вашия живот. Трудно ще се фокусирате върху практичните въпроси. Не уговаряйте важни срещи за днес. Починете си. Не се захващайте с неща, които не можете да промените в настоящия момент. Ще заемете отбранителна позиция в отношенията с другите или ще бъдете нетърпеливи да задвижите даден проект. Трудно ще намерите подкрепа в лицето на другите. Желанието за съревнование ще ви стимулира да се погрижите за работата и бизнеса.

 

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова