неделя, 25 март 2018 г.

 

Прогноза на Мери Астрология


за 25 март неделя


 

Обща информация


 

Луната прекарва деня в знака на срамежливите и неуверени Раци. Ще остане там до 26 март, когато в 14:46 ч ще започне да преминава през Лъв.

Ракът се слави като знака с най-чувствителната природа. Под влияние на Луна в Рак имаме желание да се усамотим и да бъдем на спокойствие в позната от нас обстановка. Времето е подходящо да се свържем с вътрешните си нужди, да бъдем във връзка със себе си. Любовта към близките ни мотивира да се грижим за тях.

Възможно е да бъдем по-чувствителни от друг път, да се обиждаме по-лесно и да обвиняваме другите за собственото ни нещастие. Могат да се появят недоразумения в семейния живот, тъй като знака Рак, в който е Луната се асоциира със семейството. Напрежението ще се увеличи от факта, че утрешния ден е почивен. И искаме, не искаме, ще прекараме повече време с близките си.

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

 

Зодия Овен на 25 март

Още от сутринта изпитвате нужда да се състезавате с другите хора. Цените изключително много свободата си, но въпреки това днес ще търсите по-дълбоки отношения с останалите. Добре е да бъдете внимателни при взимане на решения, свързани с интимността, както и да не харчете прекалено много. Колебаете се дали да приведете плановете си в действие. Подходящо е да посветите вниманието си на проект или кауза. Може да се събуди интересът ви към старо хоби. Изпитвате нужда да творите и да представяте себе си по уникален начин. Възползвайте се от този порив.

 

 


Зодия Телец на 25 март


Като цяло неделя се очертава като хубав ден, особено на емоционално ниво. Не натоварвайте себе си и другите с прекалено големи очаквания, за да избегнете разочарование по-късно. Преписвате на любимите си хора качества, които искате да видите в тях. Това ви кара да се чувствате добре с тях. Но след време може да разберете, че сте залъгвали за истинския им характер. Наслаждавате се на спокойствие днес, но също така търсите компания. Дори сте готови да се откажете от удоволствията на почивния ден, за да се погрижите за нуждите на близък човек. Ще търсите алтернативни начини за разрешаване на проблеми, които ще се окажат много ефективни. Може да имате повишено желание да се захванете с домашните проекти и задачи. Желанието ви да създадете семейство и да се свържете отново с любимите ви хора ще бъде изключително изострено днес.

 


Зодия Близнаци на 25 март


Има тенденция да стигате до крайности днес. Чувствате се разкъсани между удоволствията и работата. И това ще доведе до нерешителност. Изборът между социалните събития и домакинските задачи не е никак лесен. Трудно ще ви бъде да се фокусирате, особено ако прецените грешно дадена ситуация или личност. Времето е идеално да подкрепите и насочите в правилната посока ваш приятел. Идеите, които ражда мисълта ще се окажат изключително полезни. Днес и през следващите седмици, може да се събуди интересът ви към старо интелектуално занимание. Като се има в предвид, че вашия управител Меркурий от вчера се движи ретроградно, то 25 март се оказва очудващо добър за изобретателно мислене.

 

Зодия Рак на 25 март


Днес сте изкушени да вложите енергия в лесни и маловажни неща. Ще се убеждавате, че правите нещо, докато всъщност така ще пренебрегнете истински важното. Обещанията, дадени през днешния ден няма да имат особена тежест, защото способността на хората да виждат ясно ще бъде замъглена. През следващите дни за вас се очертава подобрение по отношение на финансите ви . Ще получите нужното признание и това ще ви мотивира да продължите в да се развивате в същата посока. Ще бъдете оценени за вашите лидерски качества. Засилва се желанието ви да стабилизирате бизнеса си, да развиете нов проект или идея.

 


Зодия Лъв на 25 март


Напоследък сте много ентусиазирани от новите преживявания. Има опасност, обаче, да се захванете с твърде много приключения. От една страна искате да бъдете много активни, но от друга - желаете да прекарате почивния ден в позната обстановка с близки хора. Тези две неща взаимно се изключват, но може да намерите компромисен вариант. Има вероятност да насочите вярата си в грешната посока, за да придадете по-голяма важност на активността ви. Днес присъствие ви е изключително силно и хората са силно привлечени от вас. Вероятно ще ви търсят за съвет или подкрепа. Въпросите, свързани с дома, които напоследък бяха в застой, сега ще се задвижат. Бавно, но сигурно, се движите към удобна за вас позиция.

 

Зодия Дева на 25 март


Тази сутрин имате нужда от малко лично пространство. Ако разделяте вниманието си между много задачи и хора, трудно ще се съсредоточите върху истински важните неща. Затова е нужно да намерете баланс между забавните и сериозните неща, когато общувате. В противен случай хората ще се объркат относно истинските ви намерения. С напредването на деня, напрежението ще намалее и ще започнат да ви търсят за подкрепа или съвет. Напоследък мисълта ви често се връщахте към трудни моменти от миналото. Днес ще усетите, че ситуацията се променя и започвате да мислите по-оптимистично. Тази тенденция ще се запази през идната седмица, стартираща от 26 март.

 


Зодия Везни на 25 март


Днес сутринта ще преценявате грешно ситуациите. Не угаждайте прекалено другите, защото се притеснявате да не развалите отношенията си. По отношение на финансите проявите безразличие. Възможно е днес да пропилеете много енергия и пари. Имате екстравагантни прищявки и докато не ги утолите няма да изпитате спокойствие. Звездите подкрепят социалните ви изяви днес. Ще се свържете с приятели днес и през следващите дни. Така ще се засили усещането ви, че имате някаква цел в живота. Хората край вас ви подкрепят, или поне ви дават пространство да се развиват. Не търсите одобрение на всяка цена, но ще го получавате все пак.

 


Зодия Скорпион на 25 март


Преценката ви ще е леко замъглена тази сутрин. Това има още с възможността ви да се нагърбите с още задачи. Мислите си, че ако приемете допълнителна работа, ще постигнете по-добри резултати. Но по този начин няма да задоволите желанията си и ще съжалявате по-късно. Правите прекалено много за другите, а не получавате признателност за усилията, които полагате. Ще се колабаете каква да е следващата ви стъпка. Най-добре е да не придавате прекалена важност на проблемите. Ще усетите как нещата се подобряват в работата, бизнеса и репутацията ви.

 

Зодия Стрелец на 25 март


Тази сутрин плановете ви ще се провалят и ще реагирате прекалено емоционално. Ще е трудно да се съсредоточите върху едно нещо, но понякога липсата на решителност е хубаво нещо. Трудно е да спрете да мислите за миналото. Опитайте се да се отървете от лошите спомени, които ви пречат да се наслаждавате на момента. Времето е подходящо за артистични занимания и подобряване на връзката ви с другите хора. Изпитвате въодушевление по отношение на бъдещето. Ще получите одобрението на вашия любим човек или приятел относно креативните ви виждания, личната ви философия или щастието, към което се стремите.

 


Зодия Козирог на 25 март


Ще изпитате неудобство и неспокойствие. В резултат от тези чувства ще правите грешни избори и плановете ви ще се провялат. Проявете повече разбиране към самите себе си и това ще ви помогне да преодолеете трудностите. По-добре се придържайте към познати ситуации и хора. Юпитер обаче ви насърчава да се социализирате и да предприемете определени промени. Днес трудно ще се движите на една вълна с близките ви. Въпреки това, през следващите седмици интимната ви връзка може да се развие в положителна посока или да получите финансова или друг вид подкрепа от някой близък до вас. Времето е подходящо да заздравите отношенията със семейството.

 

 Зодия Водолей на 25 март


Отделете време за себе си, вместо да разпилявате енергията си в полза на другите. Може да сте много въодушевени за дадена идея, но времето не е подходящо да споделите ентусиазма си. Може да не получите положителната оценка, на която се надявате. Днес има тенденция да подценявайте собствената си стойност. Бъдете уверени в постиженията си и не се сравнявайте с другите. Възможно е да се опитате да избегнете отговорностите, които имате през днешния ден. По отношение на любовта и интимния свят, вярата в силата на връзката ви се засилва. Комуникацията между вас и партньора ви придобива огромно значение. Времето е подходящо да се захванете наново с проект, на който сте обърнали гръб преди. С близките ви хора ще обменяте полезни идеи.

 

 Зодия Риби на 25 март


Силно е желанието ви за сигурност. Но също така изпитвате нужда да изживявате и научавате нови неща. Трудно може да комбинирате тези две желания, но ако наистина желаете точно това, ще намерите начин да ги задоволите. Има тенденция да харчите прекалено много. Също така много лесно се съгласявате с чуждите идеи и се стремите всячески да изпълните дадените обещания. Преценката ви е малко замъглена, затова денят никак не е подходящ за големи покупки. Но също така пред днешния ден ще намерите мотивация да се захванете с работни въпроси или да поспортувате. С течение на деня ще почувствате, че контролирате практичните въпроси.

 

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова