понеделник, 26 март 2018 г.

Седмичен хороскоп от 26 март до 1 април


 

Обзор на изминалата седмица 

Седмичен хороскоп от 26 март до 1 април

 

Миналата седмица беше изпълнена със събития. Настъпи астрономическата пролет, мина пролетното равноденствие и денят започна да нараства. Чакаме с нетърпение времето да се затопли, дърветата да напъпят, цветята да ни топлят с красивите си цветове и слънцето да огрява всеки наш ден.

През изминалата седмица също Меркурий започна да се движи ретроградно и това внесе малко смут в общуването. Но пък от друга страна ни дава възможност да помислим върху отминалите неща, да потърсим грешките си и да осъзнаем какво трябва да променим. Това влияние ще продължи чак до средата на април.

 

Какво може да очакваме


за периода от 26 март до 1 април?


 

Какво  ни е приготвила тази седмица? Дали позициите на небесните тела ни предвещават хубави мигове или животът ни ще бъде доста объркан през следващите седем дни.

Меркурий, освен че е ретрограден, към момента е разположен в знака Овен. Към него се прибавят Слънцето, Венера и Уран, които също са временни посетители на този знак. Това ни прави леко нетърпеливи, прибързани, готови на действие, склонни към инциденти. Трябва да обоздаем енергията в нас и да я канализираме по някакъв начин в полезни занимания.

От понеделник до сряда Луната е в Лъв, което означава, че ще ни мотивира нуждата от забавление и веселие. Ще търсим компанията на положителни хора, ще бъдем щедри към себе си и околните, ще обграждаме с любов и внимание близките и децата ни. Ще бъдем чувствителни към начина, по който ни приемат другите. Искаме да блестим и да бъдем оценени правилно за качествата, които притежаваме.

От сряда следобяд до петък Луната ще бъде в Дева. Това значи, че ще бъдем съсредоточени върху практичните въпроси. Наш приоритет ще бъде работата ни - както служебните ангажименти, така и семейните задължения. Ще се грижим за нашето здраве и за благоразположението на близките ни. Ще бъдем по-сериозни и стриктно ще спазваме режима си.

През уикенда Луната е в знака Везни. Ще бъдем ориентирани към партньорите и сътрудниците ни. Ще се стремим да постигнем баланс в отношенията, да проведем нужните срещи и преговори. Освен това в събота в 15:38 ч ще се случи Пълнолуние във Везни. По-късно през седмицата ще имате възможност да прочетете за него в специална статия на Мери Астрология.

 

 Седмичен хороскоп за Овен от 26 март до 1 април


 

През седмицата

Внимавайте за двойния квадрат между Сатурн и Марс и Слънцето и Меркурий. Под това влияние споровете за власт не са изключени, особено на работното място. Може да кажете неща, за които да съжалявате на момента. Опитайте се да не отговаряте на провокациите.

През уикенда

Партньорът ви ще бъде очуден от вашето колебание и нерешителност. Покажете му, че няма за какво да се притеснява. Направете се, че се интересувате искрено от думите му и отговорете на въпросите му.

Съвети


Опитайте се да стоите далеч от спорове и недоразумения, които нямат нищо общо с вас. Избягвайте конфронтацията като чума през тази седмица. Използвайте чувството си за хумор и уменията ви за общуване, за да подобрите взаимоотношенията си с хората.


 

Седмичен хороскоп за Телец от 26 март до 1 април


 

През седмицата

Подкрепата на Марс ще ви изпълни с енергия. Но също така знаете как да си починете вечер, след забързания ден на работното място. Ще ви бъде по-лесно да намирате баланс между работа и почивка.

През уикенда

След изпълнените с ангажименти дни, през уикенда е време да си останете вкъщи. Харесва ви да си мързелувате в удобна и позната обстановка. Ако може и да ви оставят насаме. Ден, прекаран на дивана, ще ви накара да се чувствате като на ваканция.

Съвети


Не се притеснявайте да прекарате малко време насаме, стига това да искате. Но не бягайте от хората, които търсят компанията ви или имат нужда от помощ. Просто им обяснете, че обичате от време на време да прекарвате спокойни дни, в които не се налага да правите нищо.


 

Седмичен хороскоп за Близнаци от 26 март до 1 април


 

През седмицата

Наближаващото Пълнолуние във Везни ви насърчава да спрете да трупате недоволство в себе си и да споделите какво ви стресира. Всички тези негативни емоции, които таите, черпят от енергията ви. Приятелите ви ще ви изслушат, ще ви развеселят и ще ви накарат да се смеете отново.

През уикенда

Приятелствата ви са от голямо значение този уикенд. Ще се забавлявате заедно с тях, все едно за пръв път ги срещате. Обичате когато социалния ви живот е вълнуващ и непридвидим.

СъветиНе крийте истинските си емоции зад вашето добро настроение. Покажете какво изпитвате и говорете за нещата, които ви натъжават. Ще почувствате сякаш огромен товар е паднал от плещите ви.

 
Седмичен хороскоп за Рак от 26 март до 1 април


 


През седмицатаИзправени сте пред дилема - дали да прекарате повече време със семейството или да посветите повече часове на работата, за да постигнете по-бързо професионалните си цели. Каквото и да изберете, ще изпитвате чувство на вина след това. Подкрепата на Юпитер във вашия дома на забавленията ще ви помогне да се усмихнете, въпреки ангажираната седмица.


През уикендаУикендите са създадени, за да прекараме време със семейстовото си. Имате идеална възможност да бъдете обградени от хора, които ги е грижа за вас. Имате толкова много забавни истории, които да им разкажете.


Съвети


Седмичен хороскоп за Лъв от 26 март до 1 април


 


През седмицатаПланетите ви насърчават да забавите темпото, да се научите на компромиси, да бъдете по-толерантни и да се изразявате дипломатично. Докажете, че притежавате нужните качества.


През уикендаЛюбимите ви хора ще се хващат за всяка ваша дума като удавник за сламка. Внимавайте какво им казвате. По-младите членове от семейството ще разбират думите ви твърде буквално. Не давайте големи обещания.


Съвети

Някои членове на семейството гледат на вас като на модел за подражание. Затова трябва да внимавате какъв пример им давате с действията и думите си. Вашите обужатели ще бъдат изкушение да копират всичко от вас. Дори и обидните думи.
Седмичен хороскоп за Дева от 26 март до 1 април 

През седмицата

Тази седмица вие ще командвате с малко помощ от Марс, Сатурн и Плутон, които са в вашия земен събрат Козирог. Ще бъдете по-решени от всякога да постигнете своите цели и да развиете своите проекти.

През уикенда

Пълнолунието във Везни поставя ударение на финансите ви. Възможно е да ви се наложи да направите плащане на голяма сума пари. Ще се чудите дали си заслужава да хвърлите толкова пари наведнъж. Мислете реалистично.

Съвети


Стремежът ви да търсите съвършенството във всяко нещо е най-голямото ви предимство. Може да се гордеете, че не се задоволявате с посредствени неща. Помислете обаче дали търсенето на перфектното не ви забавя понякога. Добре е да бъдете спонтанни от време на време.


 


Седмичен хороскоп за Везни от 26 март до 1 април
 

През седмицата

Може да е необичайно за вас, но тази седмица няма да ви пука особено за обещанията, които давате. Няма да ви е грижа дали поведението ви разочарова хората. Вашата половинка може да изпадне в истински шок, защото няма да знае как да задоволи очакванията ви.

През уикенда

Пълнолунието в края на март е във вашия знак и си играе с нервите ви. Прави ви по-агресивни и настървени от друг път. Възможни е да избухнат огромни конфликти с вашия партньор или сътрудниците ви. Подбирайте по-внимателно думите си.

Съвети
Седмичен хороскоп за Скорпион от 26 март до 1 април

 

През седмицата

Ще преодолеете съмненията и ще решите да предприемете инициативите, които обмислята. Ще пренебрегвате дребните слухове и фалшивите новини на работното място. Правете, това, което сте си намислили. Ще получите облаги в бъдеще.

През уикенда

Пълнолунието ви насърчава да обърнете внимание на нуждите на тялото ви. Възможно е да се изморите през забързаната седмица. Сега махнете крака от газта. Наградете се с кратка дрямка.

Съвети


Важно е да работите с умерено темпо, за да издържите на напрежението през седмицата. Не изисквайте прекалено много от ума и тялото си. Осигурете си кратки почивки през седмицата и подремнете през уикенда. Това не ви прави да изглеждате слаби.

 


Седмичен хороскоп за Стрелец от 26 март до 1 април


 

През седмицата

Много добре знаете как да се възползвате от прилива на енергия, който ви изпращат планетите. Няма да се свършат идеите или потенциалните проекти. Това е сигурно. Единственото нещо, което може да ви спре е липсата на парични средства.

През уикенда

Толкова сте въодушени относно проект, върху който сте се трудили през седмицата, че ви е трудно да го зарежете и да се отдадете на почивка през уикенда. Вашите близки хора, обаче, искат да им обърнете внимание и да правите разни неща заедно. Не ги разочаровайте.

Съвети


Не е нужно да пътувате до другия край на света, за да разширите хоризонтите си. Защо не разучите място близо до дома ви, на което не сте ходили преди. Няма да поврявате, че съществува такова магическо и красиво място в непосредствена близост до вас.


 
Седмичен хороскоп за Козирог от 26 март до 1 април


 
През седмицатаИмате толкова много задачи за вършене и работното място, и у дома, че се чудите от къде да започнете. Искате да дадете всичко от себе си, за да направите всички щастливи. Но трябва да се научите да подреждате приоритетите си. Свършете първо най-спешните задачи.


През уикендаПочинете си малко. Използвайте възможността да изключите мозъка си, да забравите за работата си и да се забавлявате с любимите ви хора. Не само вие, но е и всички около вас ще се почувстват много добре. Какви чудеса може да направи една проста прегръдка и малко прекарано време в общи занимания.


Съвети
Не се дразнете много на проблемите. Приемете живота такъв, какъвто е. Не правете от мухата слон. Планетите ще блокират вашите инициативи тази седмица. Единственото, което може да направите, е да проявите търпение и да чакате. 
Седмичен хороскоп за Водолей от 26 март до 1 април


 

През седмицата

Ще се борите с промени, които се изплъзват от контрола ви. Не бързайте да натискате паникбутона. Съвпадът между Слънцето и Меркурий много бързо ще ви помогне да се справите със ситуацията.

През уикенда

Възможно е да се съберете с роднини, които не сте виждали от цяла вечност. Харесва ви да говорите за миналото с хора, споделили детството ви. Връщането към корените ви, ще ви накара да се чувствате изключително добре.

Съвети


Вашата откровеност може да стресне хора, които не са свикнали с такова отношение. Не бъдете твърде директни, ако не искате да привлечете антипатията на слабо познати личности. Мислете внимателно преди да говорите, дори и да изглеждате неуверени и без мнение.


 
Седмичен хороскоп за Риби от 26 март до 1 април


 

През седмицата

Правите неща без да ангажирате мозъка си. Нептун ще ви направи леко мързели и неактивни. Ще следвате повика на сърцето, а не на разума през тази седмица. Не бъдете изненадани, ако финансите ви намаляет драстично. Това не е добре в края на месеца.

През уикенда

По-слабо организирани сте от обикновено. Струва ви се, че животът и финансовата ви ситуация излизат извън контрол. Седнете и съставете списък на нещата, с които трябва да се захванете спешно. Върнете живота си в правилната посока, преди да е излязал извън релсите.

Съвети

Ако животът ви се струва твърде сложен и объркан, не бързайте да се паникьосвате. Сатурн в Козирог ще ви помогне да се организирате и да потърсите правилния подход към живота. Той ще ви върне към реалността, преди да сте изгубили контрол.

 

Благодаря за вниманието, приятели! Силно се надявам моят седмичен хороскоп да ви е помогнал да се ориентирате в приключението, наречено живот!
 Не се тревожете! Бъдете щастливи и позитивни! Don't worry! Be happy! 
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU[/embedyt]Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова