понеделник, 26 март 2018 г.

 

Прогноза на Мери Астрология


за 26 март понеделник


 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Овен на 26 март

 

През уикенда обърнахте повече внимание на семейството ви и бяхте по-затворени в себе си. Днес се освобождавате от всички страхове и сте готови да споделяте своите интереси, любов към изкуството и щастието. Изразявате себе си по артистичен начин. Меркурий се движи ретроградно във вашия знак, затова думите ви не са ефективни както обикновено, но ще изразявате чувствата си по други начини. Време е да се посветите на приятни занимания. Пуснете на свобода своята игрива и креативна страна. Умът и сърцето ви са в хармония. Въпреки че гледате с надежда напред, възможно е стари спомени и минали връзки да ви мотивират да промените живота си.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Телец на 26 март

 

Нуждата от сигурност и удобство ще напомни за себе си днес. Търсите компанията на близки хора или желаете да прекарате малко време в самота. Времето е отлично за емоционално освежаване и създаване на ценни спомени. Днес комуникацията може да не се получава, както възнамерявате, но за сметка на това ще изразявате себе си по други начини, като маниери и действия. Оставете се на течението днес. Цялостната енергия на деня е хармонична и благодарение на това настроението на хората е предимно добро. По природа вие също обичате хармонията и спокойните ненапрегнати отношения.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Близнаци на 26 март

 

Днес ще бъдете особено уверени по отношение на общуването, ученето, приятелствата и екипната работа. Разбирате се отлично с хората и сте доста ентусиазирани по отношение на предстоящите проекти и активности. Мечтите ви вдъхновяват. Чрез общуването с останалите ще допринесете за доброто настроение на близки, приятели и познати. Добре е да помислите как заниманията ви в бъдеще може да се окажат благоприятни за вашата репутация.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Рак на 26 март

 

Днес чувствата ви стават по-стабилни и не приемате толкова вътрешно проблемите. Имате нужната сила да преследвате целите си. Фокусирате усилията си върху занимания, които не само носят моментно удовлетворение, но и ще имат резултат в бъдеще. С течение на деня ентусиазмът ви ще се засилва и звездите ще подкрепят начинанията ви, особено в областта на бизнеса и финансите. Добре е да потърсите сътрудничеството на колегите. Тяхната помощ ще повиши настроението ви и ще помогнат да видите по-ясно целите си. Останалите виждат лидера във вас. Наблягате на практическите въпроси, но също така и мечтите ви помагат през днешния ден.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Лъв на 26 март

 

Луната навлиза във вашия знак. Нейната енергия ви стимулира да погледнете към света по положителен и приятен начин. Усещате лекотата и желание за живот. По-смели сте, особено във връзка с новите концепции и идеи, изразяването на чувствата и мнението ви и вярата в хората. Оценявате предимствата на сътрудничеството с другите. Денят ще ви носи топли и добри отношения с хората. Желанието да обедините усилията си с някого за постигане на обща цел няма да остане незабелязано. Също така интимният ви живот може да се подобри драстично.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Дева на 26 март

 

Днес изпитвате нужда да се скриете някъде и да натиснета бутона за пауза на вашите чувства. Позицията на планетите ви кара да погледнете към собствената си душевност. Може да се захванете с дейности, свързани с релаксация, размишления, проучване на нови материи. Посветете се емоции, които напоследък сте избягвали, за да получите по-добро разбиране за самия себе си - какви са желанията ви, какво ви мотивира да действате... Стремете се да приемате нещата спокойно. Възможно е вашия интимен партньор да ви вдъхнови по някакъв начин.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Везни на 26 март

 

Фокусът се измества върху социалния ви сектор днес. След като посветихте уикенда на задълженията и отговорностите, сега е време да помислите за щастието си. Споделяйте идеи, радвайте се на съвместни занимания, водете преговори. Всичко това ще се окаже от полза. Ретроградният Меркурий ви дава възможност да помислите върху проблемните области на живота ви, особено трудностите в интимните ви отношения. Въпреки това днес общуването с партньорите е задоволително, дори и да не разбирате всичко казано от тях. Търсете възможности да развивате интересите си.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Скорпион на 26 март

 

Ще се почувствате по-добре, след като сте се погрижили за отговорностите си. Фокусът днес ще бъде върху работата ви. Изглежда, че се справяте отлично, без да полагате прекалено големи усилия. Мотивацията ви днес е силна. Другите очакват от вас да заемете лидерска позиция. Изключително сериозни и отговорни сте. Ще се постараете да дадете най-доброто от себе си на работното място и извън него. Подхождате практично към деня, но също така мечтаете да се захванете с нещо креативно или да изживеете нещо романтично.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Стрелец на 26 март

 

Днес ще бъдете в преповдигнато настроение и ще изпитвате лекота. По-креативни сте от обичайно. Другите имат лесен достъп до вашата игрива и забавна страна. Изпитвате нужда от нови прежвявания, независимо колко са мащабни. Нещо или някого ви мотивира да дадете най-доброто от себе си. Това е здравословна конкуренция за вас. Ще откриете, че другите са готови да откликнат на вашата положителна енергия. Времето е подходящо да се вдъхновите да направите промени в семейния живот. Звездите ви насърчават да търсите и откриете магията около вас.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Козирог на 26 март

 

Днес ще насочите енергията си в помощ на другите и ще се опитате да подобрите личния си живот. Позицията на Луната може да ви вкара в ролята на детектив днес. Време е за ценни проучвания и анализи. Захващате се с проекти, връзки, ситуации, които изискват цялото ви внимание. Имате добро усещане за границите, които си поставяте днес. Помислете как да подобрите комуникацията с близките ви хора, защото ретроградния Меркурий е във вашия дом насемейството. Седмицата е подходяща да откриете каде са нужни подобрения.

 

Хороскоп 22 март четвъртък Зодия Водолей на 26 март

 

Днес енергията около вас е положителна и е подходяща за свързване с приятели и научаване на нови неща. Ще бъдете фокусирани върху връзките си с хората и мястото, което заемат те в живота ви. Луната е във вашия дом на партньорствата. Ще се допитате до другите за помощ и съвети и те ще оценят това, че сте открити с тях. Време е да обърнете особено внимание на най-близките ви връзки. Търсите партньорство и подкрепа повече от всякога. Също така днес може да помислите как по креативен начин да си докарате допълнителни доходи.

 

Хороскоп 22 март четвъртък Зодия Риби на 26 март

 

Луната е във вашия дом на здравето, работата и режима. Съвсем естествено ще попаднете в продуктивен ритъм и ще чувствате, че сте в синхрон с хората около вас. Денят е добър да повишите самочувствието си относно вашите ресурси, таланти и работа. Интуицията ви днес работи правилно по отношение на парите, здравето и труда. Но също така ви помага да прецените своите граници и способности. Днес търсите правилните методи и ситуации. Добра идея е да разделите работата от забавлението, за да може да се наслаждавате по-пълно и на двете неща. Времето е отлично да покажете своята състрадателна и креативна страна.

 

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова