вторник, 27 март 2018 г.

 

Прогноза на Мери Астрология


за 27 март вторник


 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Овен на 27 март

 

Вашите мечти и виждания за живота ще ви вдъхновят. Ентусиазмът ви се увеличава. Може да усещате духовна връзка с някого или да сънувате интересни сънища, за които ще мислите през целия ден. Лесно е да се свържете с интуицията си. Ще почувствате вътрешен конфликт между желанието ви да действате, и да се оттеглите в света на мечтите. Не обещавайте повече, отколкото може да изпълните, защото самите вие не сте особено концентрирани върху задачите днес.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Телец на 27 март

 

От една страна фокусът при вас е поставен върху партньорствата и това определено ви радва. Но, от друга страна, имате нужда да се усамотите. В резултат от този личен конфликт, сте леко неспокойни днес. Склонни сте да поемате рискове в опит да направите живота си по-интересен. За да съчетаете двете нужди, посветете времето си на спокойни и тихи занимания със специален човек. Ако се фокусирате върху правенето на подобрения, вместо да правите големи и смели жестове, ще се радвате на добър ден и на хармонични взаимоотношения. Дайте път на своята интуиция днес. Тя ще ви помогне да се свържете с другите и да проявите по-голямо разбиране към тях.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Близнаци на 27 март

 

Днес ще изпитате удоволствие от спазване на дневния ви режим и от работата ви. Възможно е обаче да обръщате твърде много внимание на малките задачи, за сметка на по-важните неща. Трудно ще ви е да се отпуснете и да не се занимавате с детайли. Желанието ви да свършите всички тези малки задължения е в конфликт с нуждата ви да се свържете с другите. Не събирайте всичко в един ден. Вместо това помислете как да балансирате живота си. Осъществете контакт с вашата вътрешна мъдрост и така ще се успокойте и ще си починете.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Рак на 27 март

 

Изпитвате леко недоволство днес, което е свързано с желанието ви да направите нещо голямо. По-добре избягвайте да вършите прекалено много неща или да давате големи обещания. Склонни сте да драматазирате, особено в любовните отношения или в работната среда. Времето не е особено добро за вас, тъй като има тенденция да прекалявате с всичко и не сте практични. Номерът е да мислите за подобрения на живота ви, а не за експанзия. Количеството не винаги означава качество. Ако откриете своя емоционален център, времето е подходящо да осъществите връзка с приятел или да се захванете с нещо, което ви интересува силно.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Лъв на 27 март

 

Луната е във вашия знак днес, което е причина за доброто ви настроение. Радвате се на компанията на семейството си, но е възможно да проявите леко нетърпение към останалите. Самият дневен режим ще ви изнерви. Възможно е да пренебрегвате важни детайли. Дори и да не ви се занимава с това, преглеждайте внимателно своята кореспонденция преди да я изпратите. Може да се появи, сякаш от нищото, задача, която трябва да свършите спешно. Търсите начини да подобрите семейния си живот, но също така потърсете компанията на другите или разнообразете ежедневието си.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Дева на 27 март

 

Юпитер стимулира съзнанието ви и събужда любовта ви към познанието и споделянето с другите. Има толкова много неща, които ви въодушевяват. Въпреки това денят може да ви донесе някои предизвикателства. Обикновено усещането за ангажираност и заетост ви прави щастливи, но при условие, че не се претоварвате. Днес е възможно да реагирате твърде остро, защото Юпитер е във вашия дом на комуникациите и може да стимулира твърде много нервната ви система. Опитайте се да реагирате по-спокойно на случващото се около вас. Не давайте прекалено много обещания, защото това ще ви създаде проблеми по-късно.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Везни на 27 март

 

Апетитът ви за удоволствия, красота и комфорт е по-силен тези дни. Слънцето ви насърчава да излезете навън и да общувате с другите. Луната също ви подкрепя, защото е във вашия социален сектор. Другите може да драматизират прекалено и да се опитат да помрачат доброто ви настроение. Поне така ще ви се струва на вас. Слънцето наскоро навлезе във вашия партньорски дом и засилва желанието ви за хармония в отношенията. Днес може би предпочитате да правите само неща, които ви карат да се чувствате удобно. Времето е идеално да се захванете със занимания, свързани със здравето и работата.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Скорпион на 27 март

 

Апетитът ви за удоволствия е огромен днес и има тенденция да прекалявате в задоволяването му. Каквото и да изпитвате, имате чувството, че е от голямо значение. Може да прекалите в грижите за себе си. И вероятно имате нужда точно от това, но в разумни граници. От вас също се изисква да свършите отговорно работата си. Слънцето е във вашия дом на работата и здравето и ви кара да се погрижите за режима си. Луната ви насърчава да бъдете по-сериозни. Но пък Юпитер във вашия знак ви предизвиква да преследвате мечтите си. Ще усетите духовна връзка с някого. Партньорствата ще се развиват благоприятно.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Стрелец на 27 март

 

Искате да посветите малко време на себе си и, ако може, да се отървете от досадните задължения. От време на време имате такава нужда, но сегаможе да прекалите с това желание. Една част от вас желае да се затвори в своята черупка, а друга - иска да излезе навън, да изучава нови неща и да споделя с останалите. Този конфликт ще ви изнервя. Дори и да ви се струва невъзможно, все пак ще успеете да намерите своя баланс. Въпреки всички тези неща, един аспект предполага наличие на хармония между личните ви нужди и изискванията на работното място.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Козирог на 27 март

 

Вътрешната ви енергия и външните обстоятелства не са в особена хармония днес. Юпитер във социалния ви дом ви насърчава да се свържете с останалите. Слънцето пък е в дома на семейството, а Луната в дома на усамотението. Следователно част от вас иска да общува, а друга да се затвори в своята черупка и да се погрижи за семейните задачи. Номерът е да се търси баланса. Обещанията, които давате, вероятно няма да бъдат изпълнени. Затова не обещавайте прекалено и не вярвайте на сто процента на информацията, която стига до вас.

 

Хороскоп 22 март четвъртък Зодия Водолей на 27 март

 

Очертава се добър ден за финансите и семейството. Проблемите се изглаждат и лесно може да достигнете до интуицията си. С напредването на деня две приятни области от живота ви ще се състезават една с друга. Искате да разширите хоризонтите си в професионален план и се целите по-нависоко от обикновено. Но личният ви живот и близките ви отношения с хората също си казват думата днес. Вашето неспокойствие може да ви кара да прекалявате с някои неща. Не го правете. Търсете златната среда. Не стигайте до крайности в желанието си да постигнете напредък в живота.

 

Хороскоп 22 март четвъртък Зодия Риби на 27 март

 

Въпреки че Меркурий е ретрограден, вие сте в добра форма да изразявате себе си. Като че ли не вашите думи, а вашата състрадателност и емпатия работят за вас. Разговорите на четири очи са подходящи днес. Чувствате се прекалено добре и е възможно да стигнете до крайности и така да провалите всяко, иначе добро, нещо. Може да се глезите прекалено с храна или с релаксиращи занимания. Желанието ви да изследвате нови хоризонти се сблъсква с нуждата да се придържате към познати неща и хора. Но понякога не е лошо да мислите в огромни мащаби.

 

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова