четвъртък, 29 март 2018 г.

 

Прогноза на Мери Астрология


за 29 март четвъртък


 

Позиция на Луната


  

Вчера Луната напусна бляскавия и горделив Лъв и започна да преминава през рационалната и логична Дева. Този преход ще продължи до 30 март, когато в 20:53 ч ще навлезе във Везни.

MoonVirgoКогато Луната е в Дева, ние инстинктивно се ориентираме към практически дейности. Имаме желание да направим нещата по правилния начин. Лесно преорганизираме делата си и обмисляме отново подробностите от плановете ни. Чувстваме емоционално задоволство от решаването на проблеми, овладяването на хаоса и помагането на останалите. Здравните въпроси са на дневен ред. Забелязваме малките части на цялото. Вместо да оставим досадните детайлите да продължат да ни дразнят, предпочитаме да ги елиминираме завинаги и да продължим напред. Възможно е да сме настроени критично към другите. Нямаме за цел да ги унижаваме или да се заяждаме с тях. Просто под влиянието на Луната в Дева се засилва желанието ни всичко около нас да е перфектно. Искаме да помогнем на останалите да приведат живота си в ред и да се стремят към съвършенство.

Разположение на Луната в Дева подкрепя следните дейности:

  • разходки сред природата, спортуване, грижа за тялото;

  • извършване на доброволческа дейност;

  • добавяне на последните щрихи на даден план или проект;

  • писане и редактиране;

  • даване и получаване на конструктивна критика;

  • насърчаване на любимите ни хора да продължат да се стремят към съвършенство;

  • почистване на дома и работното място;

  • справяне с хаоса;

  • изпипване на детайли по дневния ни режим.


 

 Важни аспекти


Луната формира неблагоприятен квадрат със сериозния Сатурн тази сутрин. Трябва да използваме влиянието на този аскпект, за да проверим отново работата си или да изпипаме в детайли своите планове. Ако не сме обръщали достатъчно внимание на задълженията ни, сега е време да се заемем с тях. Трябва да се изправим срещу реалността и да мислим по-практично. Нужно е очакванията ни да станат по-реалистични. Така ще поемам отговорност за самите себе си и ще се почувстваме по-уверени в способностите си.

Луната в знака Дева сключва опозиция с планетата на фантазиите и мечтите Нептун, която е в Риби от доста време насам. В резултат от този аспект ще ни бъде трудно да се съсредоточим. Луната в Дева е отговорна и рационална, а връзката й със замечтания Нептун ще пречи на концентрацията.

Към края на работния ден ще ни бъде по-лесно да се погрижим за бизнеса. Ще изпитаме емоционално задоволство от разрешаването на някои проблеми. Ще въведем ред в делата си и ще помогнем на другите. Ще бъдем изключително концентрирани върху въпроси, свързани със здравето ни. Ще почустваме как ставаме по-амбициозни.

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Овен на 29 март

 

Нуждите на вашето его изглежда са много силни днес. Трудно ще ги задоволите, защото Слънцето сключва квадратен аспект с трезвия и сериозен Сатурн. Този транзит ще ви напомни за правилата и ограниченията, които налага дадена ситуация. Ще бъдете по-чувствителни към критиката. Време е да започнете да работите по осъществяването на дългосрочните ви цели. Не се тревожете толкова за времените трудности. Напомнете си, че търпението обикновено се възнаграждава. Издигнете се над дребните проблеми. Може да не осъзнавате какво точно искате на момента. Препятствията ще ви помогнат да се фокусирате върху наистина важните неща. Днес е добре да преосмислите приоритетите си и да откриете по-ефективни начини за справяне със задачите.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Телец на 29 март

 

Слънцето и Сатурн формират напрегнат аспект - квадрат - днес. вероятно лесно ще забелязвате недостатъците на даден проект или ситуация. Може да се появи напрежение между вас и колегите, поради различие в мненията ви. Но проблемът може да се превърне и в по-дълбок. Другите като че ли не искат да ви разберат и да ви последват. Иска ви се да си почивате, но задълженията ви изваждат извън кожата ви. Ако настроението ви се развали и започвате да виждате чашата наполовина празна, помислете, че всичко вероятно е временно. Някои ситуации може да доведат до забавяне на работата ви или промяна в плановете. Използвайте това време разумни и помислете как да подобрите проектите си. Ако не може да разрешите основната част от проблема, то по-добре погледнете към малките детайли. Като започнете бавно, стъпка по стъпка, постепенно ще стигнете до голямата картинка.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Близнаци на 29 март

 

Квадратът между Слънцето и Сатурн ви оказва влияние днес. Затова днес реалността ще ви напомни за себе си по повод на приятелство или интимна връзка, или по отношение на пари, които дължите. Някой от плановете може да удари греда днес и да ви се струва, че няма как да се получи. Вероятно просто трябва да промените очакванията си. Също така не се опитвайте да прескачете правилата, защото Сатурн е строг и не позволява подобни своеволия. Обръщайте повече внимание на реда и детайлите. Може да се почувствате изоставени и неразбрани, или да се занимавате с въпроси, свързани с доверие и притежание във връзката ви. Опитайте се да бъдете мили с другите и не правете прибързани заключения. Постепенно през деня ще спрете да се тревожите прекалено и ще се фокусирате отново върху щастието си.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Рак на 29 март

 

Под влияние на аспекта между Слънцето и Сатурн, днес ще се чувствате по-отговорни за нещата, които правите и казвате. Време е да мислите по праволинейно и да разбирете същността на нещата. Другите е възможно да стоят на пътя на вашия прогрес. Но с малко усилие и фокусиране върху целите ви, ще предприемете първите стъпки, които ще ви доведат до успеха. По отношение на партньорите и кариерата ви ще усетите напрежение. Всички забавяния и промени в плановеет изискват търпение и позитивно отношение. Възможно е също така връзката ви да ви ограничава и да ви пречи да развиете своя пълен потенциал. Работете по задачите бавно и методично, стъпка по стъпка.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Лъв на 29 март

 

Заради аспекта между Слънцето и Сатурн днес, за вас е време да мислите за по-простичките земни неща в живота. Ако напоследък сте пренебрегвате някои детайли, сега им обърнете внимание. Коригирайте проблеми, които са се натрупали от миналото. Вероятно сте търсили кратък път да се справите с тях и не сте успели. Погрижете се за тях. Може да се чувствате като изцедени, защото сте погълнаи от работата и отговорностите си. Транзитът между Слънцето и Сатурн е твърде сериозен за вашия вкус. Но може да превърнете неговата енергия в предимство. Тя ще ви помогне да се справите с хаоса в нещата ви и да станете по-подредени и организира. Понякога липсата на ред може да ви попречи да намерите време за по-приятни занимания. Ще вложите енергията си в работа, за да може след това да се наслаждавате на заслужена почивка.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Дева на 29 март

 

Под влияние на неблагоприятния аспект между Слънцето и Сатурн трябва да помислите върху взаимоотношенията и дългосрочните ви планове. Ако сте игрорирали дребни практични детайли, сега изпитвате желание да се занимаете с тях. Сатурн работи най-добре, когато спазвате правилата, придържате се към по-простите неща и не усложнявате нещата излишно. Така че използвайте неговите преимущества в своя полза. Отървете се от излишните работи в живота ви. Времето не е най-подходящо да се усамотите с любим човек, тъй като отговорностите ви са прекалено много. Възможно е другите хора да не гледат одобрително на вас или да се движат в свой собствен свят. Така че разчитайте предимно на себе си. Луната е във вашия знак, което означава, че ще ви бъде изключително приятно да потънете в работа и да отхвърляте задачите една по една.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Везни на 29 март

 

Напрегнатият аспект между Слънцето и Сатурн ви напомня за отговорностите ви, особено за тези, свързани със семейството и близките ви. Сатурн в момента преминава през дома, който отговаря за тези неща. Под това влияние хората могат да бъдат по-обрани откъм емоции, или да крият истинските си чувства. Отношенията с любимия човек и членовете на семейството ви ще бъдат напрегнати. Домакинските задължения и проблеми, свързани със семейната динамика ще ви натежат. Преживяванията днес ще ви върнат към реалността. Ще намалите темпото и ще следвате правилата. Търпението ви ще се отплати в бъдеще. Сатурн ви кара да забелязвате слабостите на всяко нещо.  Дори ще обръщате прекалено голямо внимание на лошите страни на всичко. Планетата на кармата иска от вас да не действате прибързано и да решавате проблемите един по един.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Скорпион на 29 март

 

Възможно е днес да преживеете някои трудности в резултат от напрегнатия аспект между Слънцето и Сатурн. Чувствителни сте към ограниченията, което може да ви обезкуражи. Дайте си нужното време, за да осъвършенствате малките детайли на плановете ви. Скучните задължения определено ще ви изнеряват, особоно ако пречат на развитието ви в професионален план или ако поглъщат цялата ви енергия. Сатурн е във вашия трети дом, който отговаря за комуникацията, транспорта, съседите, роднините и ученето. Поради това ще ви е трудно да спечелите подкрепата на другите или да изминете директния път към стремежите си. Внимавайте как се изразявате днес. Възможно е да бъдете твърде негативни и да заемате отбранителна позиция. Бъдете търпеливи, следвайте правилата и не претоварвайте.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Стрелец на 29 март

 

Днес влиянието на неблагоприятен аспект между Слънцето и Сатурн ще ви напомни за реалността и практичните фактори, свързани с настоящите ви проекти и взаимоотношения. Вниманието ви е привлечено от ограниченията, които се отнасят до парите и ресурсите ви. Средствата ви са в противоречие с желанията ви. Също така под влияние на въпросния аспект ще ви се струва, че другите не ви оценяват достатъчно. Днес Слънцето насочва вниманието към проблемите и това определено ще развали настроението ви. Затова премислете отново плановете си и направете някои промени в тях. Важно е да следвате правилата през днешния ден, да бъдете търпеливи, да мислите реалистично и да се поучите от трудностите, които срещате. Да си вземем поука от скромни преживявания, може да ни спести неприятни случки в бъдеще.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Козирог на 29 март

 

За първи път, откакто Сатурн навлезе във вашия знак, се появява квадратен аспект между Слънцето и Сатурн. Това събитие може да е объркващо, но със сигурност е ценно за вас. Напълно наясно сте с правилата и ограниченията. Време е да преразгледате плановете си, преди да продължите да ги развивате. Нужно е да разкарате дребните проблеми от пътя си. Ще се чувствате някакси отделени от останалите. Ако другите ви пренебрегват, не ви оценяват или подкрепят, бъдете по-ясно относно нуждите си. Не очаквайте хората край вас сами да дойдат и да предложат помощта си. Като цяло самите вие се подценявате в момента. Бъдете по-уверени. Много добре знаете какви са способностите ви. Утрешният ден ще бъде по-благоприятен и ще усещате по-голяма увереност и сили.

 

Хороскоп 22 март четвъртък Зодия Водолей на 29 март

 

Неблагоприятен квадратен аспект между Слънцето и Сатурн ви напомня за задълженията ви. Той ви посочва проблемните области на живота и ви насърчава да се справите с тях. Това със сигурност ще ви помогне, но също така ви обезсърчава. Комуникацията ще е блокирана, може да се появяват закъснения. Желанието да се свържете с останалите вероятно ще удари на камък. А под влияние на Сатурн, който минава през вашия дванадесети дом, е възможно да изпитате страхове и да бъдете твърде раними и чувствителни. Затова е добре да позабавите темпото. Вкарайте допълнително усилие в работата си. Имайте в предвид, че имате склонност да съдите себе си прекалено строго. Взимайте си поука от нещата, които ви се случват днес, без да драматизирате.

 

Хороскоп 22 март четвъртък Зодия Риби на 29 март

 

Напрегнат аспект между Слънцето и Сатурн днес ви дава възможност да преразгледате плановете си. Търсите нещо, което да замести вашите сънища и мечти. Може да осъвършенствате детайлите и да направите важни промени на плановете си. Затова е нужно да погледнете реалистично на своите способности и да вярвате в себе си. Под влияние на аспекта проблемните области в живота ви стават по-видими. Възможно е да имате грижи с ваш приятел или пък финансови притеснения, или да се сблъсквате с ограничения. Ако близките ви хора не ви подкрепят, не го приемайте толкова лично и търсете самостоятелно решение на проблемите. Отнесете се отговорно към задълженията си, вярвайте в себе си и спазвайте обещанията си. Така ще преодолеете всяка трудност, предизвикана от Сатурн. Вземете си поука от нещата, които ви се случват днес.

 

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова