четвъртък, 29 март 2018 г. 

Прогноза на Мери Астрология

за 30 март петък

 

Позиция на Луната

 

 

Почти през целия ден Луната е в знака на рационалната и логична Дева. Тя ще се движи без курс от 8 ч сутринта до 20:53 ч, когато ще навлезе във Везни. Последният аспект, който сключва, преди да смени знака е секстил с Юпитер.

MoonVirgoКогато Луната е в Дева, ние инстинктивно се ориентираме към практически дейности. Имаме желание да направим нещата по правилния начин. Лесно преорганизираме делата си и обмисляме отново подробностите от плановете ни. Чувстваме емоционално задоволство от решаването на проблеми, овладяването на хаоса и помагането на останалите. Здравните въпроси са на дневен ред. Забелязваме малките части на цялото. Вместо да оставим досадните детайлите да продължат да ни дразнят, предпочитаме да ги елиминираме завинаги и да продължим напред. Възможно е да сме настроени критично към другите. Нямаме за цел да ги унижаваме или да се заяждаме с тях. Просто под влиянието на Луната в Дева се засилва желанието ни всичко около нас да е перфектно. Искаме да помогнем на останалите да приведат живота си в ред и да се стремят към съвършенство.

Разположение на Луната в Дева подкрепя следните дейности:

  • разходки сред природата, спортуване, грижа за тялото;
  • извършване на доброволческа дейност;
  • добавяне на последните щрихи на даден план или проект;
  • писане и редактиране;
  • даване и получаване на конструктивна критика;
  • насърчаване на любимите ни хора да продължат да се стремят към съвършенство;
  • почистване на дома и работното място;
  • справяне с хаоса;
  • изпипване на детайли по дневния ни режим.

 

Разберете какво ни очаква, когато Луната смени знака си и навлезе във Везни, ето ТУК!

 

Важни аспекти

От 28 март следобяд сме под влияние на аспект полуквадрат между Марс и Юпитер, който ще бъде точен в 02:23 ч на 31 март. Под негово влияние ще изпитваме чувство за съревнование с другите. Но е възможно да не преценим възможностите си правилно.

Около полунощ тази нощ Венера формира полуквадрат с Нептун. Аспектът ще бъде точен в 06:30 ч в събота. Под негово влияние има тенденция да имаме замъглена представа за проблемите - или не ги забелязваме въобще или пък ги виждаме като твърде негативни. А истината е там някъде по средата. Съвсем скоро (утре в 07:44 ч.) Венера ще смени знака си.  Затова е възможно да се появят някакви съмнения относно любовта или значението на дадена връзка.

 

Дневен хороскоп за всяка зодия

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Овен на 30 март

 

Не бързайте с нищо днес. Възможно е да бъдете твърде импулсивни, а времето не е никак подходящо за подобно поведение. Вашият управител сключва напрегнат аспект с Юпитер. Затова ще ви бъде трудно да прецените адекватно своите възможности и енергията, най-вече в областта на работата, бизнеса, отношенията и финансите. От друга страна Венера се готви да напусне своя знак, и точно преди това сключва труден аспект с Нептун. Това също оказва влияние върху трезвата ви преценка на ситуации и отношения. Изкушени сте да правите прибързани заключения, да следвате вътрешното си чувство. От положителната страна на нещата, Луната преминава във вашия дом на партньорствата. Тоза означава, че може да проведете ползотворни преговори. Другите се чувстват спокойни и открити във ваше присъствие. Но все пак избягвайте конфликтите с хората, защото те вероятно се намират в свой въображаем свят. Фокусирайте се върху нещата, които ви правят щастливи.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Телец на 30 март

 

Луната влиза във вашия дом на работата и изпитвате желание да загънете ръкави и да се захванете за бизнеса. Нямате нищо против дори най-трудната задача, защото денят е подходящ да се концентрирате върху малките детайли. Добре е да разделите нещо на части и отново да ги съберете по по-хубав начин. Каквото и да правите, нека си остане на експериментално ниво, защото под влияние на два аспекта днес е възможно да преценявате трудно. Възможно е да бъдете леко неуверени в начина, по който се изразявате. Ако другите ви предизвикват да докажете способностите си, по-добре отстъпете и не падайте на тяхното ниво. Има тенденция да правите твърде прибързани заключения. Търсете подходящ начин да се измъкнете. Изпитвате желание да се обърнете към света на въображението.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Близнаци на 30 март

 

Изпитвате странно за вас усещане. Искате да се усамотите. Вечерта обаче Луната ще навлезе във Везни и това ще ви изкара от вашата черупка. В събота ще бъдете готови да се срещате с приятели и да споделяте мислите си с тях. Ако може да избирате, спрете се на занимание, което ще ви отдалечи мисловно от драмата в живота ви. Например отидете на кино или поработете върху ваше хоби. Вдъхновението ви бързо може да се превърне в умора. Ще се почувствате объркани или някакво съмнение ще пропълзи в ума ви. Това само ще ви забави, но вероятно имате нужда точно от това. Приготвяме се за пълнолуние и е възможно да не виждате нещата ясно днес. По--добре живейте за момента и не започвайте нови инициативи.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Рак на 30 март

 

Луната навлиза във вашия дом на семейството. Енергията е подходяща да се захванете със занимания у дома или близко до дома ви. Макар че денят също дава безспокойство. Луната е емоционална и насочена към семейството. Ако съществува напрежение във фамилните ви отношения, при това разположение на Луната проблемите може да се задълбочат. Дръжте нещата стабилни и си припомнете колко важен за вас и за близките ви е вашия вътрешен свят. Въображението ви може да се развихри. Стига да ви отвежда до позитивни места, всичко ще е наред. Днес сте изключително чувствителни към случващото се и към реакциите на другите. Мислите ви ще работят на бързи обороти. Ще ви е трудно да ги изключите, обаче е добра идея да го направите. Не е нужно да знаете всичко, защото това само ще ви разстрои допълнително.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Лъв на 30 март

 

До вечерта ще бъдете под влиянието на Луната в Дева. Ще обръщате повече внимание на задълженията си. Привечер, обаче, Луната навлиза във вашия трети дом - дома на комуникациите и мисълта. Затова до края на деня и следващите два дни ще бъдете по-общителни и по-заинтересовани в научаването на нова информация и осъществяването на връзка с хората. Имате по-голямо желание да се изявявате. Ще ви бъде трудно да се фокусирате и ще търсите начин да се измъкнете от досадните неща. Възможно е да поемете по несигурен път в работата ви, защото преценката ви ще бъде замъглена под влиянието на два аспекта. Поемете дълбоко въздух и ще осъзнаете , че имате нужда от малко почивка, преди да се върнете обратно към преследване на мечтите.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Дева на 30 март

 

Чувствате се ентусиазирани, но въпреки това денят ви носи възходи и падения. Има тенденция да поемате непремерени рискове. Луната бавно напуска вашия знак ии ще усетите нужда да живеете за момента. Заемете се с активности, които ви презимяват и ви карат да усещате света чрез петте си сетива. Чувствителни сте към властта и нейното влияние върху взаимоотношенията. Сякаш е извън баланс днес. Склонни сте да разглеждате подробно всички пластове на дадена ситуация. Ако се тревожите за финансите и за дълговете ви, време е да направите нещо в тази посока. Предпочитате да помислете за промени, които може да извършите, отколкото да се захванете с точно определен проект. Като че ли емоциите имат по-голямо влияние върху вас.  Не позволявайте на въображението да ви тласка към прибързани решения.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Везни на 30 март

 

В началото на деня ще бъдете под влияние на Луната в Дева и затова ще се посветите на практичната страна на нещата. Предпочитате да играете второстепенна роля. Към края на деня обаче, Луната навлеза във вашия знак и ще усетите прилив на енергия и креативност. Настроението ви ще се подобри, тъй като ще осъществите добър контакт с чувствата си. Те са сравнително стабилни, но въпреки това подвластни на изменения. Ще усетите желание да преследвате цел или мечта, но вероятно ще прецените грешно възможности си. Отношенията ви с близък до вас човек ще се оживят. Възможно е различни хора да ви теглят в различни посоки. Бъдете търпеливи с тях. Кажете им как се чувствате.  Не очаквайте твърде много от себе си, тъй като сте по-чувствителни от обикновено. Съпротивителните ви сили са слаби и това ви прави подвластни на физически или емоционални оплаквания.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Скорпион на 30 март

 

Днес умът ви е пълен с идеи, свързани със печеленето на пари, но харченето може да бъде проблем. Всъщност във всички сфери на живота има възможност да преценявате грешно възможностите си. Края на деня луната преминава във вашия дом на самотен и ето и страданието точно това означава че е време за тихи занимания и релаксация. Съвсем Естествено е да искате да си починете и вероятно имате нужда точно от това. Нужно ви е да прекарате известно време насаме със себе си, за да разрешите някои съществуващи проблеми. Може би ви се иска да избягате, но нямате тази възможност. Важно е да проявите разум във вашите комуникации. Макар че може  въобще да не ви се наложи да общувате, защото предпочитате да бъдете сами.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Стрелец на 30 март

 

Днес при вас има тенденция да правите импулсивни покупки. Затова ви съветваме да следите внимателно своите финанси. Освен това, помислете и за други области от живота ви, в които е възможно да прекалявате под влияние на вътрешното ви неспокойство. Тази вечер Луната навлиза във вашия социален сектор и ви насърчава да се свържете с другите. Време е да съберете парчетата информация, независимо дали е полезна за вас или не, да споделяте мислите и опита си. Умът ви ще се рее в различни посоки и трудно ще се фокусирате. Възможно е да се появят недоразумения. По-добре бъдете креативни и се забавлявайте, без да се фокусирате върху сериозните неща.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Козирог на 30 март

 

Ентусиазмът ви е силен днес, но има опасност да се захванете с прекалено много задачи. Другите се обръщат към вас с очакване да поемете лидерска позиция, тъй като тази вечер Луната навлиза във вашия дом на кариерата и репутацията. Времето е подходящо да погледнете на отговорностите под друг ъгъл, но не бързайте да се хващате с нови проекти. Опитайте се да намерите баланса между изискванията на личния и професионалния ви живот. Аспектът полуквадрат между Венера и Нептун ви насърчава да се забавлявате, а не да се концентрирате върху реалността. Времето е идеално да пуснете своето въображение да се развихри. Дайте му малко шанс!

 

Хороскоп 22 март четвъртък Зодия Водолей на 30 март

 

В началото на деня заради Луната в Дева ще се занимавате с практичните въпроси. Привечер, обаче, Луната навлиза във вашия дом на приключенията. Затова през следващите дни ще предпочитате да действате, вместо само да наблюдавате. Ще бъдете по-спонтанни и импулсивни. Тенденцията се засилва и от аспекта между Марс и Юпитер. Ще ви бъде трудно, обаче, да направите каквото и да е, без стабилен план. Спомнете си дали не сте дали обещания, които сте забравили да изпълните. При общуване различията в мнението може да  доведат до ожесточен спор. От друга страна, аспектът между Венера и Нептун ви кара да мечтаете и да си спомняте с умиление миналото, а това няма да ви донесе нужната яснота по отношение на финансите. Избягвайте да давате прекалено големи обещания и да говорите без да мислите.

 

Хороскоп 22 март четвъртък Зодия Риби на 30 март

 

Днес има тенденция да подхождате към живота с нетърпение. Емоциите ви са по-дълбоки от обичайно. Дори и да искате да насочите своите разговори към по изтънчени емоционални и чувствителни теми, другите може да няма това желание. По-добре фантазирайте и си представяйте различни сценарии и как бихте реагирали, ако се случат на вас. Така ще научите повече за себе си и ще бъдете готови  да посрещнете подобни ситуации с увереност. Ще ви бъде трудно да се концентрирате върху дребните неща. Възможност да се появи объркана ситуация свързана с вашите пари или приятелство. Струва ви се, че някой разчита прекалено на вас. Обичате да помагате на хората, но по-добре първо се заемете със своите собствени нужди и цели.

 

 

 


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова