петък, 30 март 2018 г.Прогноза на Мери Астрология


за 31 март събота


 


Позиция на Луната


 


Хороскоп 31 март събота


 


Снощи в 20:53 ч Луната напусна рационалната и педантична Дева и започна транзита си през Везни. По време на този преход, който ще продължи до нощта на 1 срещу 2-ри април, ще станем свидетели на Пълнолуние във Везни.


Когато Луната е във Везни ние се концентрираме в създаването на порядък. Но не чрез подреждане и организация, какъвто е случая при Луна в Дева, а по-скоро чрез поддържане на приятни взаимоотношения с другите и естетично подобряване на средата около нас. Склонни сме...


Прочетете цялата статия за Луната във Везни ето ТУК!


 


Пълнолуние във Везни


 


Хороскоп 31 март събота


 


Днес в 15:38 ч Луната във Везни достига Пълнолуние. А Слънцето в Овен сключва опозиция с Луната. Времето е за кулуминация, а емоциите ни достигат връх. Овенът е свързан със себеутвърждаването, а Везните с компромиса.


Поради присъствието на Луната във Везни ние сме напълно наясно колко е важно да поддържаме връзка с хората. Осъзнаваме какво ни е нужно, за да запазим добри отношения с тях. Трябва да правим компромиси, да водим мирни преговори, да бъдем грациозни, внимателни и да се стремим към баланс. Слънцето в Овен, от своя страна, се грижи за егото и самооценката на човека, превръща го в лидер и му дава личен кураж.


Пълнолунието по оста Овен - Везни ни насърчава да търсим баланса между нашите нужди и тези на партньорите ни, между нашата независимост и подчинеността на другите. Луната във Везни е дипломатична, справедлива, недискриминираща. Слънцето в Овен, обаче, предпочита да не изневерява на себе си, дори и да изглежда грубо и нетактично, и чувства прилив на енергия от независимите усилия, който полага.


Пълнолунието във Везни днес следобяд ще подсили конфликта между тези две противоположни позиции - на огнения Овен и дипломатичната Везна. 


 


Аспекти на Луната


 


Луната във Везни сключва опозиция с ретроградния Меркурий и оформя квадрати с Марс и Сатурн. Поради тези аспекти чувствата ни ще бъдат объркани. Ще ни бъде трудно да изразим мнението си, особено след като сме наясно със задълженията и уговорките ни с другите. Ще пазим истинските си намерения само за себе си. Напрежението, което се натрупва в нас, си има и свои положителни страни. То може да доведе до раждането на нови идеи и осъзнаването на нови истини.


 


Венера в Телец


 


Друго важно събитие от днешния ден е навлизането на планетата на любовта в знака Телец


През последните 25 дни Венера беше в Овен, което изпълваше любовните отношения със страст, но и с напрежение, защото за Овните е характерно едно нетърпеливо отношение към всичко. Сега на 31 март Венера напуска този агресивен знак и започва да преминава през Телец. Телец е знакът, чиито управител е именно покровителката на нежните чувства и изкуството, Венера. Този транзит продължава до 24 април


Когато преминава през ТелецВенера  се чувства изключително удобно. Тя усеща света чрез петте сетива, изпитва задоволство от живота, но и има засилено чувство за притежание. През този период ще търсим сигурност повече от друг път. Ше ценим истински нещата, които оставят трайна следа в живота ни. Апетитът ни към удоволствия ще бъде извънредно силен. Възможно е да прекаляваме с храната и алколоха, да се превърнем в малки хедонисти. Ще търсим наслада и с удоволствие ще се потапяме в интимни ласки.


 


Може да си припомните какво е характерно за Венера в Овен на тази страница.


 


Дневен хороскоп за всяка зодия


 


Хороскоп 22 март четвъртък


Зодия Овен на 31 март


 


Днес Венера навлиза във вашия втори дом, дома на финансите и ресурсите. До 24 април, когато продължава този транзит, любовният ви живот и чувствата ви ще се стабилизират. Желанията ви няма да са чак толкова силни, както през последните 25 дни. Ще привличате към себе си пари, подаръци и ценности. Ще бъдете по-грациозни и умерени във всичко, което правите. Ще гледате на себе си с по-голямо уважение. Другите ще забелязват това и също ще ви оценяват по-високо. Привличате хубавите неща в живота. Апетитът ви към по-красиви вещи се засилва. Ще демонстрирате по-голямо спокойствие и търпение в бизнеса. Също така времето е подходящо да развивате талантите си или да ги използвате, за да ви доставят удоволствие.


Днешното Пълнолуние се случва във вашия противоположен знак Везни и ви напомня за нуждата от поддържане на добри взаимоотношения. Проблеми във връзката ви или истинските ви чувства към някого е възможно да се разкрият в пълната си светлина. Съвпаденията, които се случват сега са от голямо значение за вас. Но не започвайте действие по тях веднага. Изчакайте малко да се уталожи напрежението от Пълнолунието. 


 


Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Телец на 31 март


 


Днес Венера влиза във вашия знак и ще остане там до 24 април. Затова ще привличате добра енергия и положително отношение от другите. Ще има яснота в любовния ви живот и привързаността ви към хората. Те виждат вашите привлекателни черти. Вие самите се отнасяте към себе си с увереност. Съществува тенденция да си угаждате. Използвайте енергията на този период, за да привличате приятни хора и обстоятелства. Ще работите с лекота.


Днешното Пълнолуние във Везни ви насърчава да подходите към ежедневните занимания с по-голяма точност, решителност и концентрация. Вероятно ще виждате недостатъците в плановете си и ще помислите за тяхното подобрение. Дадена ситуация може да ви напомни колко е важно да разпределяте правилно времето си. Може да направите важни открития във връзка с работата, здравето и желанието да бъдете полезни и продуктивни. 


 


Хороскоп 22 март четвъртък


Зодия Близнаци на 31 март


 


Венера навлиза във вашия дом на усамотението, саможертвата и страданието и ще остане там до 24 април. Този период е подходящ да придобиете по-голяма разбиране на духовната страна на любовта и да правите жертви в името на любимия човек. Ще бъдете по-потайни от друг път относно чувствата ви. Може да бъдете привлечени към хора, които имат нужда от помощта ви. Ще се насладите на малко самота и ще се чувствате удобно в интимния си свят. Възможно е да разсъждавате за връзката между минали събития и сегашните ви по-дъблоки чувства.


Пълнолунието днес, обаче, ви насърчава да се свързвате с хората. Ще отвори сърцето ви към погребани чувства и ще ви помогне да видите по-ясно ситуации, които имат нужда от вашето внимание. Възможно е да се случи нещо, което да ви мотивира към промяна. Мисли относно любовна връзка или проект, който ви е на сърце, ще ръководят деня ви. 


 


Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Рак на 31 март


 


Венера навлиза във вашия дом на приятелствата и ще остане там до 24 април. През този период искате да бъдете край хора, да попивате тяхните идеи и да черпите вдъхновение. Ще изпитате желание да участвате в едно задружно общество. Възможности ще се появяват във връзка с приятелите ви. Ще работите добре в екип. Ще споделяте своите таланти и опит със сътрудници и резултатите ще бъдет изключително добри за вас и за останалите. Вкусовете ви ще се изменят - ще станат различни, по-прогресивни. Ще търсите контакт с хора и да попадате в ситуации, в които лесно ще изразявате своята идентичност.


Пълнолунието днес попада във вашия дом на семейството. Това ще ви стимулира да се захванете със семейни и лични въпроси. Вероятно напоследък не сте обръщали голямо внимание на дома си, тъй като сте имали прекалено много работа и отговорности навън. Липсата на баланс между личния ви и професионален живот става очевидна. Разбирате колко е важно да организирате добре времето си и енергията, която влагате в тези две сфери. 


 


 


Хороскоп 22 март четвъртък


Зодия Лъв на 31 март


 


Венера навлиза във вашия дом на кариерата и репутацията и ще остане там до 24 април. Планетата на любовта аспектира вашия знак с квадрат. Затова ще ви се струва, че трябва да работите малко по-упорито, за да привлечете хубави неща, хора и ситуации. Що се отнася до репутацията ви, обаче, разполагате с изключително голям чар и дипломация. Хора, заемащи важни позиции като учители, родители и шефове, ви дължат услуги. Ще бъдете мотивирани да гоните дългосрочни цели.


Пълнолунието днес може да доведе до открития, свързани с идеи, обучение, комуникация, транспорт и роднини. Това може да ви насърчи да правите промени. Имате ясна визия за бъдещето и това ще ви помогне да се справите с всичко, което се изправи на пътя ви. 


 


Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Дева на 31 март


 


Венера навлиза във вашия дом на приключенията и ще остане там до 24 април. В този период ще прегърнете желанието си да учите и да преживявате нови неща. Ще бъдете привлечени от хора, които споделят подобни вярвания или идеали, или които има какво да кажат по тези въпроси. Другите ще ценят и ще се възхищават на личността ви. Няма да разсъждавате чак толкова върху любовта и чувствата ви. Ще търсите компанията на хора, които ви правят щастливи. 


Пълнолунието във Везни за вас поставя фокуса върху парите, талантите и ценностите. Дайте всичко от себе си да увеличите финансите си и разкрийте уменията си по най-добрия начин. Емоциите са силни при всяко едно пълнолуние, затова не бързайте с взимането на решения. Това лунно събитие ще ви донесе нова информация във връзка с практичните въпроси, собствеността и бизнеса. То се случва по оста Овен - Везни, която има общо с талантите и ресурсите, както и с сексуалните и интимни връзки. Новите открития ще се въртят около тези неща. 


 


Хороскоп 22 март четвъртък


Зодия Везни на 31 март


 


Венера навлиза във вашия интимен сектор днес и ще остане там до 24 април. През този период ще търсите по-дълбока връзка с хората и ще се посветите на духовни занимания. Лесно ще изгладите различията си с другите. Вашият магичен допир до всичко и всеки ще прави нещата позитивни. Докато други теми в живота ви описват един по-общителен период от годината, присъствието на Венера в този сектор на вашата графика предполага,  че имате известно желание да се затворите в себе си през следващите седмици. Времето е подходящо да се възползвате от талантите и ресурсите на другите.


Днес луната прекарва деня във вашия знак и е във фаза пълнолуние. Това ще насочи вниманието ви върху личните въпроси и отношенията ви с останалите. Ако тези дни поведението ви е било ориентирано към връзките ви или сте правили много неща в помощ на хората, то сега ще почувствате нужда от независимост. Ще посветите време на себе си.


 


Хороскоп 22 март четвъртък


Зодия Скорпион на 31 март


 


Днес Венера навлиза във вашия противоположен знак и ще остане там до 24 април. Този транзит е по-благоприятен, отколкото ви се струва, и е отличен за привличането на приятни хора в живота ви и подобряване на текущите ви връзки. Подходящо е да разрешите конфликтите и да се възползвате от чуждата помощ.


Пълнолунието днес разкрива въпрос свързан с работата и здравето ви. Информацията, която научите днес, ще ви даде представа накъде да се насочите в бъдеще. Възможно е да се почувствате изгубени, тъй като границите между вашите чувства и външния свят са неясни. Може да поглъщате чуждите емоции или да потъвате в проблеми от миналото ви, които не са разрешени. Ще откриете, че имате нужда да прекарате известно време насаме, за да си починете и да възстановите силите си. Това ви е особено необходимо, ако напоследък сте работили твърде упорито.


 


Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Стрелец на 31 март


 


Венера навлиза във вашия шести дом днес и ще остане там до 24 април. Времето е подходящо да се свържете с хора, които може да ви помогнат по въпроси, свързани с работата и здравето ви. Следващите седмици ще подпомогнат развитието на проекти, организацията, правенето на планове и изготвянето на списъци. Ще изпитвате удовлетворение от спазване на дневния ви режим. Може да се включите в екипна работа или да вземете участие в дейност, за която е нужна група от специалисти в дадена област.


Пълнолунието във везни на днешния ден ще притегли хора към вас и ще раздвижи социалния ви живот. Ще получите нова информация Във връзка с вашето приятелство или романтичен интерес. Ще ви бъде трудно да пренебрегнете чувствата. През следващите дни привличате интерес и много хора ще се обърнат към вас за помощ. Ще осъзнаете колко е важно да общувате с другите.


 


Хороскоп 22 март четвъртък


Зодия Козирог на 31 март


 


Венера навлиза във вашия пети дом днес и ще остане там до 24- април. През този период тя ще ви направи по-чаровни и грациозни. Ще бъдете по-привлекателни от обикновено и ще имате силно желание да общувате с другите. Пети дом се асоциира с себеизразяването, творчеството, романтиката, децата, забавлението и всички начини, по които изразяваме своята търсеща внимание страна. Под влияние на този транзит ще изглеждате по-достъпни и ще се изразявате по-свободно. Подходящо е да се срещате с различни хора, да се наслаждавате на себе си, да споделяте твоята топлина и увереност. По този начин вашите природни таланти, способности и привлекателни качества ще се покажат в цялата си светлина. Хората ще ви ценят повече.


Въпреки всичко това, днешната пълна Луна, която се появява във вашия дом на репутацията, ви напомня за задълженията извън личния ви живот. Фокусът ще бъде поставен върху вашето представяне в кариерата и отговорностите, които имате в професионален план. 


 


Хороскоп 22 март четвъртък Зодия Водолей на 31 март


 


Венера навлиза във вашия четвърти дом днес и ще остане там до 24 април. Този дом на вашата графика управлява дома и семейството, личния ви живот, вашите корени и роднински връзки. Присъствието на Венера в този дом ще подобри отношенията ви със семейството, но също така ще се отрази добре и на духовната връзката със себе си. Ще научите повече за своите нужди и желания. Подобно на птиците, които започват да строят своите гнезда през пролетта, така и вие ще се погрижите за вашия дом. Вашата цел е да създадете по-комфортна и хармонична среда в своето жилище.


Този аспект ви приканя да се затворите в себе си, но от друга страна Пълнолунието днес ви насърчава да потърсите умствена стимулация и връзка с външния свят. Под влияние на това лунно събитие ще осъзнаете как отношение ви към света влияе на житейския ви път. Може внезапно да изпитате желание да изоставите отъпканите пътеки и да направите нещо различно, освежаващо и значимо.


 


Хороскоп 22 март четвъртък Зодия Риби на 31 март


 


Венера навлиза във вашия трети дом днес и ще остане там до 24 април. Този транзит ще подобри и увеличи вашите способности да общувате, да учите и да осъществявате връзка с останалите. Възможно е да направите покупки или да получите подарък, чрез който ще се образовате. По време на този период любовта ще се изразява по-скоро вербално или умствено, а не прекалено емоционално. Ще се радвате на занимания свързани с образованието или с проекти, представляващи голям интерес за вас. Времето е подходящо да подобрите отношенията си с близките, познатите, съучениците и съседите. Ще осъществявате контакт с приятелите по телефона, чрез интернет или на местата, свързани с образование. Този транзит на Венера ще ви помогне да се изразяват е по-топло, по мило и привлекателно за останалите.


Днешното пълнолуние, обаче, ви кара да се затворите в себе си. То ще увеличи интензитета на чувствата ви и ще насочи вниманието ви към близък човек, който се нуждае от помощ и подкрепа. Също така, понеже пълнолунието е във везни, ще бъдете склонни да търсите баланса във вашите връзки и във вашите финансови постъпления и тези на партньора ви. Докато другите засилват своята привързаност към близките си хора, за вас това пълнолуние създава желание да се освободите от  тежкото тегло на вашите връзки.


 


 


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова