събота, 3 март 2018 г.


Хороскоп за 4 март неделя


 

Какво са ни приготвили звездите за този ден?


 

Позиция на Луната


 

Хороскоп 4 март неделя

 

На 3 март в 10:22 ч. Луната се сбогува с Дева и започна транзита си в знака на красивите Везни. Ще остане под влиянието на този справедлив и балансиран знак до понеделник, 5 март, когато в 15:24 ч. ще премине в Скорпион.

Когато Луната е във Везни ние се концентрираме в създаването на порядък. Но не чрез подреждане и организация, какъвто е случая при Луна в Дева, а по-скоро чрез поддържане на приятни взаимоотношения с другите и естетично подобряване на средата около нас. Склонни сме да решаваме проблемите чрез дипломация. За да постигнем така желаните от нас мир и спокойствие, сме готови да оставим настрани емоциите, което е характерно за въздушна зодия като Везни. Стремим се да избягваме директната конфронтация. Не взимаме лесно решенията и се колебаем, тъй като притегляме всички страни на дадена ситуация. Страхуваме се да не загубим чуждото одобрение.

Теми на днешния ден са воденето на преговори и търсенето на компромиси. Изпитваме дискомфорт от ситуации, които ни ограничават, и това ни кара да правим конструктивни промени. Разбираме колко е важно да се разбираме с другите. По-ясно виждаме по какво нашия подход, вярвания и ценности се различават от тези на останалите хора. Възможно е да правим големи планове, които включват наши близки хора или половинката ни. Но сме прекалено настоятелни да всяка цена да наложим своите разбирания, това може да отблъсне всеки. Време е да помислим за нашето его и как то влияе на хората около нас. Денят е подходящ за съвместни занимания с близките ни хора, или в тяхна полза. С напредването на деня ще се повишава мотивацията ни за развитие и подобряване на бизнеса или даден проект.

Луната във Везни като цяло подкрепя следните активности:

  • общуване с партньори и приятели;

  • дейности, свързани с работа в екип и сътрудничество;

  • занимания, свързани с красота и естетика;

  • дейности, свързани с самооценката ни.


 

Астрологични аспекти за 4 март


 

Луната прекарва деня във Везни - най-партньорски настроения знак. Слънцето сключва съвпад с Нептун и ще се влияем от сънищата и идеалите си. Съвпат между три тела - Меркурий, Венера и Хирон - в знака Риби ни дава възможност и желание да се изразяваме чрез чувствата и сетивата си. Сега сме изключително чувствителни, а периода е подходящ за споделяне на емоциите ни. Искаме да кажем как се чувстваме. Свързаме се интуитивно с останалите и сме готови да научим и приемем спокойно тяхната позиция. Засилва се усещането, че трябва да се развиваме и подобряваме.

Време е да изразим съчувствие или да простим. Като цяло търсим нова перпектива в живота. Мисълта ни отвежда към проблемите, страховете и комплексите ни, но не с цел да затъваме още повече в тях, а защото имаме желание да ги разрешим. Виждаме красотата в човешките слабости и сме по-малко склонни да съдим. Определено е време да заздравим доверието във връзките си и да видим потенциала в себе си и другите.

 

Прогноза за всеки знак за 4 март


 

Зодия Овен в неделя 4 март


(21 март – 20 април)


 

Скъпи нахъсани и енергични Овни,


енергичният, предприемчив Марс се намира във вашия дом на широките хоризонти и ви насърчава да търсите нови идеи и възможности. Други фактори във вашата графика пък подсказват душевни пътувания и открития. Ще разберете какво ви стимулира и ви кара да действате. Сънищата и мечтите ви може да ви насочат към проблем, който ви е отбягвала досега. Сега може да се опитате да го разрешите и така да предизвикате положителни промени в живота си.

 


Зодия Телец в недел 4 март


(20 април - 21 май)


 

Скъпи стабилни и улегнали Телци,


нужно е да се доверите на инстинктите си, ако работите с приятели, група от хора, или екипът, с който работите. Ако надушите нещо съмнително, проучете го внимателно. Може да се наложи да направите пауза преди да вземете важно решение или да дадете обещание. Така ще избегнете възникването на определени недоразумения.

 


Зодия Телец в неделя 4 март


(22 май - 21 юни)


 

Скъпи умни и приказливи Близнаци,


може да ви е от помощ, ако се вслушате в нечии съвети през следващите дни, особено ако те са свързани с вашите цели и планове. Може да се отнася за ваша лична амбиция или идеи, с кариерата ви. Звездите ви предупрежват, че е възможно да не виждате цялата картина. Обсъдете въпросите с човек, който е достатъчно компетентен, за да избегнете ненужни усложнения.

 

Зодия Рак в неделя 4 март


(22 юни - 22 юли)


 

Мили чувствителни и състрадателни Раци,


някой ще ви се струва неустоим и ще бъдете привлечени към него без дори да знаете причината. Възможно причина за това е съвпада между Слънцето и Нептун във вашия дом на обучението и широките хоризонти. Чувствате, че този човек може да ви научи на нещо и да има позитивно влияние върху живота ви. Вероятно е така, но първо го опознайте малко по-добре, преди да правите подобни заключения.

 

Зодия Лъв в неделя 4 март


(23 юли - 23 август)


 

Скъпи смели и горделиви Лъвове,


имате ясна представа какъв би бил живота ви, ако получавахте, каквото искате. Но ако все пак го получите, вероятно ще се окажете разочаровани. Смесването на планетарните енергии в този момент ще ви въвлече в неустоими фантазии и ще ви кара да мечтаете. Действието е от съществено значение, а пък рисъствието на огнения Марс във вашия дом на забавленията ще ви вдъхнови да бъдете малко по-реалистични.

 

Зодия Дева в неделя 4 март


(24 август - 23 септември)


 

Мили трудолюбиви и рационални Деви,


енергичният Меркурий сключва съвпад с Венера във вашия дом на партньорите. Под това влияние ще имате възможността да опознаете някого по-добре. А връзката между тези две планети с Юпитер във вашия дом на комуникациите може да е причина до поставите начало на ново приятелство. Възможно е даден човек да ви се струва чаровен, но същевремено да се чувствате некомфортно по някакъв начин в компанията му. Ако е така, по-добре споделете с него.

 


Зодия Везни в неделя 4 март


(24 септември - 22 октомври)


 

Скъпи чаровни и пленителни Везни,


Луната е във вашия знак и сключва аспект с Плутон във вашия дом на семейството и домашното огнище. Ще се чувствате притиснате да вземете решение или да се включите в семейните занимания. Ще бъдете склонни към компромиси, за да запазите мира у дома. Дълбоко в себе си искате да насърчите членовете от семейството ви да се доверяват повече на тяхната собствена преценка и да не разчитат толкова много на вас.

 


Зодия Скорпион в неделя 4 март


(23 октомври - 22 ноември)


 

Скъпи магнетични и страстни Скорпиони,


през следващите дни вашата главна цел ще е забавлението. Фокусът ще е поставен на вашия дом на удоволствията. Това ще ви донесе нови възможности да изразите креативната си страна, да уредите пътуване с приятели или да пуснете детето в себе си на свобода. Ако ви влечат изкуството и занаятите, дайте воля на въображението си. Изразяването на талантите ще ви накара да се чувствате пълноценни.

 


Зодия Стрелец в неделя 4 март


(23 ноември - 21 декември)


 

Скъпи авантюристични и игриви Стрелци,


присъствието на динамичния Марс във вашия знак може да ви насърчи да се справите с проблемите. Но това не винаги се оказва възможно. Например във връзка със семейните въпроси, аспектът между Слънцето и Нептун предполага, че членовете на семейството ви ще бъдат в пасивно настроение и не са готови да чуят съветите ви. След няколко дни техния подход може да се промени. Бъдете търпеливи.

 


Зодия Козирог в неделя 4 март


(22 декември - 20 януари)


 

Скъпи амбициозни и сериозни Козирози,


неблагоприятен аспект между Луната във вашия най-видим дом и Плутон във вашия знак предполага, че ще имате разногласия с човек с авторитет. Вероятно ще помогне, ако се съобразите с неговите желания и гледна точка. Помислете колко голям компромис може да направите и какво ще означава за вас да обедините усилията си с този човек.

 


Зодия Водолей в неделя 4 март


(21 януари - 20 февруари)


 

Скъпи иновативни и нестандартни Водолеи,


социалният ви живот може да е много интригуващ сега, но въпреки това нямате особено желание да се събирате с други хора с цел забавление. По-скоро предпочитате да бъдете от помощ на някого. Слънцето се свързва с Нептун във вашия дом на ценностите. Това означава, че предпочитате да отделите време за благотворителност или да помагате на другите да подобрят живота си. Така ще се чувствате полезни и значими.

 


Зодия Риби в неделя 4 март


(21 февруари - 20 март)


 

Мили добри и обичливи Риби,


топлата и приятна енергия, която наблюдаваме във вашия знак, ще ви помогне да се отпуснете и да говорите свободно за своите чувства. По този начин другите ще ви разберат и приемат. Това може да подобри отношенията ви с тях. Също така наблюдаваме и романтично влияние. Времето е подходящо да прекарате хубави мигове с вашия любим човек.

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова