понеделник, 5 март 2018 г.


Седмичен хороскоп


от 5 до 11 март


 

Какво ни очаква през новата седмица?


 

Седмичен хороскоп от 5 до 11 март


Общи положения


 

Седмицата от 5 до 11 март започва с Луна в Везни. В понеделник следобяд, обаче, земният спътник започва своя транзит през Скорпион и ще подчертае енергията на водния елемент. Субективни чувства, подозрения, страхове и копнежи ще оказват влияние върху нас през следващите два дни. В същото време социалната страна на живота и грижата за добруването на всички хора са на предно място, дори са силно преувеличени. А обикновено веднага щом разберем, че сме стигнали до крайност в нещо, решаваме да го изоставим зад гърба си. От четвъртък нататък Луната ще бъде в Стрелец, а дотогава Меркурий и Венера ще са напуснали Риби (на 6 март) и ще започнат прехода си през знака на импулсивния Овен.

Благоприятен триъгълен аспект между Марс в Стрелец и Уран в Овен подсказва, че ще бъдем смели в преследването на нови цели. Слънцето се откъсва от близката си връзка с Нептун и се свързва с Плутон в Козирог и Юпитер в Скорпион. Под влияние на Нептун в Риби може да изпитаме несигурност. Но когато тази планета се изразява положително, нейните идеали за човечност може да бъдат чути и да доведат до важни хуманитарни промени.

В началото на седмицата разположението на Венера, Меркурий и Хирон описва трудна ситуация в любовните или приятелските ви отношения, от която искате да избягате. Меркурий и Венера се освобождават от влиянието на Риби в сряда, когато вече ще бъдат в Овен. Благодарение на Луната в Стрелец в четвъртък и петък ще се чувстваме добре, в преповдигнато настроение. Освен това, Луната ще бъде в съвпад с Марс, който също е в Стрелец. Не е нужно вече да се примирявате с нищо, търсите и намирате нови перспективи за развитие. Имате силно желание за живот.

Седмичен хороскоп от 5 до 11 март

Седмичен хороскоп от 5 до 11 март

 

Седмичен хороскоп


за Овен от 5 до 11 март


 

През седмицата

Възможно е тази седмица да се влошат отношенията с половинката ви. Това, обаче, може да се окаже благословия за вас. Ще прекарате голяма част от времето си в работа, само и само да не ви се налага да общувате често с нея. Добра новина за кариерата ви!

През уикенда

Квадрат между Венера и Сатурн ще повлияе негативно на връзката ви през този уикенд. Ще търсите начини да прекарате повече време с приятелите си, за да избегнете неудобната тишина между вас и вашия любим.

Съвети 


Съвпадът между Меркурий и Венера ще ви помогне да измолите прошка от партньора си, ако сте направили нещо лошо напоследък. Не задържайте емоциите в себе си, а говорете за проблемите. Преглътнете гордостта си и се извинете.


Седмичен хороскоп от 5 до 11 март

 

Седмичен хороскоп


за Телец от 5 до 11 март


 

През седмицата

Отчаяно искате да изследвате нови професионални хоризонти, но също така ви харесва сигурността на обичайния ви график на работното място. Не сте сигурни дали си заслужава да поемате рискове или е по-добре да изграете на сигурно.

През уикенда

Ще прекарате уикенда с хората, които осмислят живота ви - вашите приятели. Чакате с нетърпение да ви дойдат на гости или да посетите домашно парти заедно. А защо не и двете? Чувствате се комфортно в тяхната компания.

Съвети


 През тази седмица любовта не е във вашето меню. Не губете надежда. Помнете, че е важно да се освободите от болезнените рани от миналото, ако искате да се възползвате от възможностите, които ви предлага бъдещето.


Седмичен хороскоп от 5 до 11 март


Седмичен хороскоп


за Близнаци от 5 до 11 март


 

През седмицата

Чувствате се обладан от позитивни емоции. Очаквайте оживена и динамична седмица. Единственият проблем, който може да изпитате, е липсата на концентрация. Що се отнася до любовния ви живот, няма как да бъдете по-щастливи!

През уикенда

Очертава се прекрасен уикенд. Вие и вашата половинка ще се забавлявате с различни съвместни занимания. Ако през деня възникне спор с какво да се захванете, със сигурност ще разрешите разногласията вечер под завивките. А необвързаните ще имат достатъчно възможности да открият любовта.

СъветиВажно е да не бързате. Липсата на концентрация ще е вероятната причина да забравите нещо важно или да направите грешки, които после ще трябва да поправите. Не се насилвайте да правите всичко наведнъж. Поемете дълбоко въздух.
Седмичен хороскоп от 5 до 11 март

 

Седмичен хороскоп


за Рак от 5 до 11 март


 

През седмицата

От сантиментална гледна точка ви очакват леки разочарования през тази седмица. Няма да е нещо кой знае какво, но трудно ще удовлетворите нуждата от близост. Ще се чувствате доста самотни. Като цяло Сатурн ще повиши раздразнението ви през следващите пет дни.

През уикенда

През този уикенд ще бъдете мрачни, ще мрънкате, или още по-лошо - ще бъдете големи ревнивци. Съжаляваме, че сме лоши вестители, но вероятно нищо интересно няма да се случи през тези 48 часа. Почетете някоя книга и забравете за проблемите.

Съвети
Не влошавайте излишно нещата, като се опитвате да докажете, че сте прави на всяка цена. Лъжите ви са очевидни за всички около вас. Признайте грешките си и може да имате поне малък шанс да се наслаждавате на горе долу приличната седмица.

Седмичен хороскоп от 5 до 11 март


Седмичен хороскоп


за Лъв от 5 до 11 март


През седмицата

Планетите са решени да раздвижат живота ви тази седмица. Ще прекарате много време на път в професионален и личен план. Не могат да ви обвинят в нерешителност. Никога не се страхувате да правите това, което трябва да правите.

През уикенда

Очертава се вълнуващ уикенд за вас. Очаквайте дни изпълнени със събития и нови пълни със забавления. Няма да щадите усилия и ще създавате прекрасни спомени. Вашият любим човек е късметлия, че има такъв партньор до себе си.

Съвети
Слушайте интуицията си. Забравете за скрития командир във вас и всичко ще върви по мед и масло в семейния ви живот. Планетите са на ваша страна и ви подкрепят, но внимавайте да не се превърнете в посмешище. Бъдете малко по-скромни.
Седмичен хороскоп от 5 до 11 март

 

Седмичен хороскоп


за Дева от 5 до 11 март


 

През седмицата

Дуетът между Слънцето и Нептун ви насърчава да изразите емоциите си, а това е нещо необичайно за вас. Често изглеждате затворени в себе си и твърде разумни и практични. Спрете да задържате чувствата в себе си. Ще се чувствате много по-добре.

През уикенда

Споделянето на чувствата и емоциите ви ще превърнат света в много по-хубаво място, особено след стресиращата работна седмица. Приятелите и близките ви са толкова щастливи да видят, че най-после сте излязли от черупката си. Те ще ви окуражат да бъдете открити по-често.

Съвети

Изразяването на желанията и очакванията ви не е признак за слабост. Точно обратното. Ако сте открити към близките си, те ще осъзнаят, че наистина ви обичат. Приятелите и членовете на семейството ви ще се опитват повече да ви направят щастливи от сега нататък.

 

Седмичен хороскоп от 5 до 11 март


Седмичен хороскоп


за Везни за 5 - 11 март


 

През седмицата

Леко сте разстроени заради състоянието на любовния ви живот напоследък. Склонни сте да забравите за споровете и да започнете на чисто с партньора ви. Ще бъде почти невъзможно да общувате през тези дни. Не се тревожете. Това няма да продължи дълго време.

През уикенда

Трудно ви е да се задържите на едно място. Ще търсите причини да излезете навън през уикенда. Не изпитвате особено желание да прекарвате време с вашия партньор. Писна ви от тегавата тишина, която витае помежду ви.

Съвети
Спрете да идеализирате някои хора от обкръжението ви. Те само ще ви разочароват. Имате достатъчно истински приятели, които ви правят щастливи всеки ден. Фокусирайте вниманието си върху тези, които наистина държат на вас.

Седмичен хороскоп от 5 до 11 март


Седмичен хороскоп


за Скорпион от 5 до 11 март


 

През седмицата

Тази седмица започва с присъствието на Луната във вашия знак. Затова емоциите ще бушуват във вас. Имате желание да изразите чувствата си. Отивате с желание на работа, особено ако сте си харесали свой колега. Вероятно нито той, нито другите колеги знаят, че си падате по него. По-добре събетере смелост и му кажете какво изпитвате.

През уикенда

Чувствате се тъжни и самотни далеч от човека, по който се падате. Ще се захванете с декориране на дома ви, само и само да спрете да мислите за него. Ще бъдете изключително креативни този уикенд.

Съвети
Щастието е на ръка разстояние, стига да сте искрени със себе си и вашия любовен интерес. Не се страхувайте, че ще изглеждате нелепо. Няма да съжалявате.

Седмичен хороскоп от 5 до 11 март


Седмичен хороскоп


за Стрелец от 5 до 11 март


 

През седмицата

С тъга забелязвате, че напоследък не се разбирате добре с човек от семейството, на който наистина държите. Изглежда, че ви намира за твърде негативни и критични.

През уикенда

През уикенда ще се освежи обстановката. Любовта витае из въздуха. Ще бъдете по-изобретателни в забавленията от всякога. Искате да се чувствате обичани и желани.

СъветиЗапазете спокойствие. Отношенията в семейството ви не са особено добри тази седмица. Не влошавайте нещата допълнително като критикувате близките си. Напротив, опитайте се да разведрите обстановката и да изгладите недоразуменията. По-късно ще се чувствате горди със себе си.Седмичен хороскоп от 5 до 11 март

 

Седмичен хороскоп


за Козирог от 5 до 11 март


 

През седмицата

Отново ще ви бъде трудно да изразите чувствата си и да покажете привързаност. Липсата на синхрон между Венера и Сатурн ще ви накара да се чувствате необичани и неправилно оценени. Най-лесно ви се струва да се затворите в малката си черупка.

През уикенда

Марс във вашия дом на страданието ограничава енергията ви. Спрете да работите непрекъснато по часовник. Починете се и се опитайте да забравите за проблемите. Приятелите чакат да им обърнете малко внимание.

СъветиНяма смисъл да се самосъжалявате, когато нещата не се получават по вашия начин. Влошавате още повече настроението си. По-добре вижте се с приятели и се забавлявайте заедно с тях. Под влиянието на Юпитер лесно ще забравите всичко лошо.Седмичен хороскоп от 5 до 11 март

 

Седмичен хороскоп


за Водолей от 5 до 11 март


 

През седмицата

Ще прекарате време в търсене на начини да финансирате важен проект. Не обичате да мислите за пари, но планетите в съветват да държите сметките си из късо.

През уикенда

Парти с вашите приятели или семейство може да бъде отложено или да се превърне в пълен провал. Важен човек ще липсва. Сякаш другите не знаят как да се забавляват без него.

Съвети
Огнена енергия ще ви завладее тази седмица. Меркурий и Венера влизат в огнения Овен, а Марс отдавна е в огнения Стрелец. Внимавайте за здравето си и се пазете от инциденти. Планетите ще ви направят доста тромави и несръчни през следващите седем дни. Внимавайте къде стъпвате.


Седмичен хороскоп от 5 до 11 март


Седмичен хороскоп


за Риби от 5 до 11 март


 

През седмицата

Очаква ви много активна седмица, през която ще получите възможност да покажете какво можете на работното си място. Ще се стремите към перфекционизъм и няма да разочаровате никого. Ставате все по-популярни.

През уикенда

Партньорът ви привлича положително чуждото внимание. Не ревнувайте. Напротив - трябва да се гордеете, че излизат с някого, който изглежда толкова добре. Може да се реванширате за ревнивите изблици като отидете някъде заедно за уикенда.

СъветиАко финансите ви не са в идеално състояние, изчакайте преди нещата да са влошат. Ситуацията няма да се разреши от само себе си. Вземете нещата в свои ръце и се откажете от някои планирани покупки.
Прогноза на Мария Николова,


вашия астролог


 

Приятна седмица!


Надявам се моята прогноза да ви бъде от полза!


 

Седмичен хороскоп от 5 до 11 март

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова