неделя, 4 март 2018 г.


Хороскоп за 5 март понеделник


 

Какво са ни приготвили звездите


за първия работен ден от седмицата?


 

Позиция на Луната днес


 

Хороскоп 4 март неделя

 

Луната прекарва част от днешния в знака на красивите Везни. В 15:24 ч., обаче, ще премине в Скорпион. Луната се движи без курс от 08:20 до 15:25 ч. Последният аспект, който сключва преди да смени знака си е опозиция с Уран, който е в знака Овен.

Когато Луната е във Везни ние се концентрираме в създаването на порядък. Но не чрез подреждане и организация, какъвто е случая при Луна в Дева, а по-скоро чрез поддържане на приятни взаимоотношения с другите и естетично подобряване на средата около нас. Склонни сме да решаваме проблемите чрез дипломация. За да постигнем така желаните от нас мир и спокойствие, сме готови да оставим настрани емоциите, което е характерно за въздушна зодия като Везни. Стремим се да избягваме директната конфронтация. Не взимаме лесно решенията и се колебаем, тъй като притегляме всички страни на дадена ситуация. Страхуваме се да не загубим чуждото одобрение.

Теми на днешния ден са воденето на преговори и търсенето на компромиси. Изпитваме дискомфорт от ситуации, които ни ограничават, и това ни кара да правим конструктивни промени. Разбираме колко е важно да се разбираме с другите. По-ясно виждаме по какво нашия подход, вярвания и ценности се различават от тези на останалите хора. Възможно е да правим големи планове, които включват наши близки хора или половинката ни. Но сме прекалено настоятелни да всяка цена да наложим своите разбирания, това може да отблъсне всеки. Време е да помислим за нашето его и как то влияе на хората около нас. Денят е подходящ за съвместни занимания с близките ни хора, или в тяхна полза. С напредването на деня ще се повишава мотивацията ни за развитие и подобряване на бизнеса или даден проект.

Луната във Везни като цяло подкрепя следните активности:

  • общуване с партньори и приятели;

  • дейности, свързани с работа в екип и сътрудничество;

  • занимания, свързани с красота и естетика;

  • дейности, свързани с самооценката ни.


 

Астрологични аспекти за 5 март


 

След преминаването си в Скорпион днес следобяд, Луната сключва секстил със Сатурн в Козирог. Под това влияние се засилва желанието ни да работим упорито за постигането на целите на работното място. Трябва, обаче, да внимаваме за енергията, която влагаме. Възможно е да даваме твърде много от себе си или да разпиляваме енергията си под влияние на полусекстил между Марс и Юпитер. Искаме да бъдем продуктивни, но реагираме прекалено емоционално и изглежда се движим в омагьосън кръг. Нужно е да се успокоим и да следваме начертания план стъпка по стъпка.

 

Прогноза за всеки знак за 5 март


 

Зодия Овен в понеделник 5 март


(21 март – 20 април)


 

Скъпи нахъсани и енергични Овни,


струва ви се, че животът ви е в застой и това вероятно не е по ваша вина. Ако е така, то аспектът между Луната в състрадателните Везни и непокорния Уран във вашия знак ще ви направи импулсивни и бързо ще се впрегнете в действие. Но вашата активност може да бъде породена по-скоро от раздразнението ви. Затова си поемете първо малко въздух и след това предприемете, каквото сте си наумили.

 


Зодия Телец в понеделник 5 март


(20 април - 21 май)


 

Скъпи улегнали и стабилни Телци,


ваш приятел може да бъде особено чувствителен по дадена тема без да има очевидна причина за това. Евентуална причина може да бъде аспекта между енергичния Меркурий и хармоничната Венера. Под влияние на него може да се отключат стари рани. Ако случаят е такъв, не приемайте нещата лично. След два-три дни приятелят ви ще е забравил проблема и нещата ще се върнат в обичайното си русло.

 


Зодия Близнаци в понеделник 5 март


(22 май - 21 юни)


 

Скъпи умни и приказливи Близнаци,


ще се разочаровате, ако нещата не се движат по план, но като се има в предвид моментните астрологически влияния, причината не е във вас. Не позволявайте на подобни чувства да спират дейността ви. Ще получите неочаквана помощ. Бъдете внимателни, защото по време на разговор може внезапно да се изкушите да повдигнете тема, която е по-добре да изчака друг по-удобен момент за обсъждане.

 

Зодия Рак в понеделник 5 март


(22 юни - 22 юли)


 

Мили чувствителни и състрадателни Раци,


възможно е нещо, което сте очаквали с нетърпение, да се окаже не чак толкова привлекателно, когато най-после се случи. Това ще ви кара да се чудите защо толкова много сте мислили за него. Обсъдете въпроса с приятел и ще погледнете с нова перспектива. За вас е важно да знаете какво не искате и следващия път вашето решение ще е базирано на личния ви опит.

 

Зодия Лъв в понеделник 5 март


(23 юли - 23 август)


 

Скъпи смели и горделиви Лъвове,


Луната във вашия дом на комуникациите сключва аспект с Марс в дома на удоволствията и забавлението. Под това влияние среща с даден човек ще насърчи и двама ви да обедините сили и да работите върху общ проект. Това преживяване ще бъде интересно. От друга страна, връзка на Луната с Уран предполага, че е възможно да бъдете прекалено искрени с друг приятел и по този начин да нараните чувствата му. Постарайте се да смегчите тона си и да проявите повече разбиране.

 

Зодия Дева в понеделник 5 март


(24 август - 23 септември)


 

Мили трудолюбиви и рационални Деви,


някои неща е нужно да бъдат казани, но все още се колебаете дали точно вие трябва да ги изречете. Вероятно сте най-подходящият човек, който може да говори по въпроса, защото ако го направите, ще помогнете на някой да се почувства по-добре. От вторник нататък вашия фокус може да се измести. Затова е по-добре сега да уредите проблемите си с другите хора, за да може да продължите напред в добри отношения.

 


Зодия Везни в понеделник 5 март


(24 септември - 22 октомври)


 

Скъпи чаровни и пленителни Везни,


възможно е да възникнат промени в плановете ви. Това означава, че може да се наложи да отложите среща за друг ден или да пропуснете важно събитие. Нужно ли е да се тревожите за това? Не, защото вероятно нещата ще се подредят по по-добър начин от очакваното. От вторник нататък енергията ще се подобри и ще настъпят положителни промени за вашия социален живот. Ще се радвате на живота повече.

 


Зодия Скорпион в понеделник 5 март


(23 октомври - 22 ноември)


 

Скъпи магнетични и страстни Скорпиони,


от 6 март нататък планетарният фокус ще се промени и ще насочите енергията си към работата, здравето и начина на живот. Същевременно днес ще се колебаете дали да опознаете даден човек по-добре като споделяте общо хоби или просто прекарате време заедно. Първите стъпки на опознаването са малко трудни и некомфортни за вас и това може да ви отблъсне от идеята. Но ако този човек ви се струва интересен и надежден събеседник, ще преодолеете притеснението си.

 


Зодия Стрелец в понеделник 5 март


(23 ноември - 21 декември)


 

Скъпи авантюристични и игриви Стрелци,


енергичния Меркурий и хармоничната Венера сключват съвпад във вашия дом на семейството. Под това влияние може да изникне възможност по лесен начин да разрешите належащ проблем с близките ви. Нужна е малко дипломация, но резултатите ще си заслужават. След два - три дни няма да бъдете толкова фокусирани върху семейството си и ще може да се отдадете на забавления.

 


Зодия Козирог в понеделник 5 март


(22 декември - 20 януари)
Скъпи амбициозни и сериозни Козирози,


от известно време внимателно избягвате темата за ваш личен проблем пред хората, с които общувате. Чувствате обаче че ще е по-добре, ако споделите мислите си. По този начин ще се освободите от старите грижи и ще започнете наново. Ще видите, че нещата не са чак толкова сложни. Желанието да споделяте ще ви сближи още повече с останалите.

 


Зодия Водолей в понеделник 5 март


(21 януари - 20 февруари)


 

Скъпи иновативни и нестандартни Водолеи,


ще изпитвате нежелание да харчите пари, дори и да става на въпрос за важни покупки. Това се дължи на факта, че има голяма планетарна активност във вашия дом на финансите, което ви прави някакси несигурно. Ще се чувствате значително по-добре от вторник нататък. Но за сега се налага да си правите сметка на парите и нещата, които може да си позволите с тях.

 


Зодия Риби в понеделник 5 март


(21 февруари - 20 март)


 

Мили добри и обичливи Риби,


не се чувствайте притиснати да взимате важно решение точно сега. Сегашните космически енергии подсказват, че нямате нужната яснота, за да направите най-добрия възможен избор. Слънцето продължава да сключва съвпад с потъналия във фантазии Нептун. Затова е трудно да схванете цялостната ситуация. През следващите дни, след вторник, ще се появят нови варианти за решения. Почакайте още малко.

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова