сряда, 7 март 2018 г.


Хороскоп за 7 март сряда


 

Какво са ни приготвили звездите за този ден?


 

Позиция на Луната


 

Хороскоп 7 март сряда

 

На 5 март следобяд Луната започна своя транзит в магнетичната сфера на Скорпион. Вчера и днес прекарва целия ден в този знак. А на 8 март малко след полунощ преминава в следващия знак - авантюристичния Стрелец. Луната днес ще се движи без курс от 10:56 ч до 00:04 ч. Последният аспект, който сключва преди да смени знака си е съвпад с Юпитер, който от края на 2017 година е в Скорпион.

Когато Луната е в Скорпион усещаме напрежение, емоциите са изключително интензитивни и наситени. Независимо от чувството, дали е страст, тъга, желание, ние го усещаме на дълбоко личностно ниво. Мотивирани сме да стигнем до дъното на проблемите и инстинктивно четем между редовете. Не се примиряваме с повърхностни неща. Изпитваме стремеж да открием собствената си сила.Времето е отлично да се освободим от стари страхове и ограничаващи навици. Подходящо е да се отдадем на интимност и страст с партньора ни. Добре е да избягваме манипулациите и подозренията. Способни сме да виждаме врагове там, където ги няма.

Разположението на Луната в Скорпион подкрепя следните дейности:

  • уреждане на данъци, счетоводство;

  • интимни въпроси;

  • занимания, свързани с човешката психика;

  • проучвания;

  • детективска дейност;

  • трансформация;

  • разделяне със стари неща - отношения с хора, загубили своето значение; сбогуване с вредни навици; изхвърляне на стари и непотребни вещи и пр.


 

Астрологични аспекти за 7 март


 

Луната сключва съвпад с Юпитер и е в хармонични отношения с Меркурий, Венера и Хирон днес. Това предполага плавно протичане на комуникацията, лесно изразяване на привързаност и съсредоточено внимание.

Аспект квинтил между Меркурий и Плутон показва склонност да обърнем внимание на проект или идея и да работим по развитието й по-целенасочено. Сега сме изключително наблюдателни към детайлите и отдадени на работата си.

 

Прогноза за всеки знак за 7 март


 

Зодия Овен в сряда 7 март


(21 март – 20 април)


 

Скъпи нахъсани и енергични Овни,


каквито и идеи да сте обмисляли напоследък, сега сте готови да ги реализирате. Искате да си наваксате загубеното време, но не бъдете прекалено прибързани. На 9 март Юпитер започва своето ретроградно движение в знака Скорпион. Затова е по-добре да сте стъпили здраво на земята, докато проучвате своите опции. Не давайте обещания и не взимайте решения, преди да сте помислили много внимателно.

 


Зодия Телец в сряда 7 март


(20 април - 21 май)


 

Скъпи стабилни и улегнали Телци,


въпрос, на който не сте обръщали внимание досега, ще се появи в целия си блясък и ще промени правилата на играта през следващите седмици. Вероятно вниманието ви е било фокусирано към други проблеми и затова сте пренебрегвали този. Не се притеснявайте, защото понякога решението на подобни въпроси води до създаването на нови, интересни възможности.

 


Зодия Телец в сряда 7 март


(22 май - 21 юни)


 

Скъпи умни и приказливи Близнаци,


днес ще обърнете внимание на мечти, които отдавна плуват в съзнанието ви. Възможно е да се активирате и да превърнете своя мечта в основен приоритет. Не е нужно само да правите това. Ако се нуждаете от приятелско рамо, не изпитвайте притеснение. Потърсете подкрепа от приятелите си. Те вероятно с удоволствие ще споделят мнението и опита си.

 

Зодия Рак в сряда 7 март


(22 юни - 22 юли)


 

Мили чувствителни и състрадателни Раци,


наблюдаваме положително струпване на планети във вашия дом на целите и кариерата. Благодарение на това силите ви ще нарастват с всеки изминал ден. Това е изключително хубаво нещо за вас. Добре е да знаете, обаче, че тези дни всеки от нас има склонност да бъде импулсивен. Импулсивността може да ви насърчи да сграбчите възможностите пред вас, но е важно да бъдете една доза по-внимателни при тези обстоятелства.

 

Зодия Лъв в сряда 7 март


(23 юли - 23 август)


 

Скъпи смели и горделиви Лъвове,


струва ви се, че решение, което сте взели напоследък, не се развива според очакванията. Вероятната причина затова е, че Юпитер започва да забавя хода си, приготвяйки се за ретроградното си движение след няколко дни. Това предполага, че трябва да проявите малко търпение. Ако сте очаквали незабавни резултати от взетото решение, то тогава променете очакванията си, за да не се разочаровате още повече в бъдеще.

 

Зодия Дева в сряда 7 март


(24 август - 23 септември)


 

Мили трудолюбиви и рационални Деви,


няма измъкване от дълбоките емоции, които изпитвате. Това не е чак толкова лошо нещо. Опитайте да бъдете по-общителни и да търсите по-дълбока връзка с хората, с които разговаряте. Ще се фокусирате върху върху финансите и бизнеса. Ако седнете да помислите върху въпроси, които изискват решение, това ще доведе до позитивни промени за вас.

 


Зодия Везни в сряда 7 март


(24 септември - 22 октомври)


 

Скъпи чаровни и пленителни Везни,


ще се засилят комуникациите с другите през следващите дни. Така ще осъществите по-дълбока приятелска връзка с важни за вас хора. Ако носите в сърцето си хубави спомени за някого, тогава времето е подходящо да се свържете с него. Възможно е също така до усетите внезапно привличане, което да ви направи нетърпеливи да предприемете следващата стъпка. Бъдете поне малко предпазливи.

 


Зодия Скорпион в сряда 7 март


(23 октомври - 22 ноември)


 

Скъпи магнетични и страстни Скорпиони,


ще се увеличи работата ви. На работното място е възможно да получите нови задачи, които ще ви помогнат да развиете проектите си и да изпитате по-голямо удовлетворение. Освен това огнения Марс във вашия дом на ресурсите сключва благоприятен аспект с иновативния Уран в дома на работата, здравето и дневния режим. Под това влияние ще приемете нов свеж подход към работния процес, което е важно за правилното поддържане на навиците ви.

 


Зодия Стрелец в сряда 7 март


(23 ноември - 21 декември)


 

Скъпи авантюристични и игриви Стрелци,


ще се прояви креативната ви страна и благодарение на нея ще откриете отговорите на труден въпрос. През следващите седмици ще изпитвате желание да творите повече от обикновено. Вашият управител Юпитер, обаче, започва да забавя хода си и се подготвя за ретроградното си движение, което ще започне на 9 март. Под неговото влияние и вие ще усещате нужда да размишлявате върху живота си и да си почивате повече.

 


Зодия Козирог в сряда 7 март


(22 декември - 20 януари)


 

Скъпи амбициозни и сериозни Козирози,


може да се изкушите да работите по осъществяването на план, които ще подобри обстановката в дома и семейството ви. Възможно е да действате прекалено прибързано и да пропуснете важен детайл. Дайте възможност на членовете на семейството ви също да изразят своето мнение. И чрез съвместна работа да си осигурите по-голям прогрес.

 


Зодия Водолей в сряда 7 март


(21 януари - 20 февруари)


 

Скъпи иновативни и нестандартни Водолеи,


понякога е нужно да правите компромиси. Но, благодарение на присъствието на Меркурий и Венера във вашия дом на комуникациите, имате уникалната възможност да споделите интересната си гледна точка. Може да разполагате с иновативна идея, която другите все още не искат да опитат. Щом видят, че вие се справяте отлично с развитието на този проект, ще бъдат готови да ви изслушат по-внимателно.

 


Зодия Риби в сряда 7 март


(21 февруари - 20 март)


 

Мили добри и обичливи Риби,


вероятно виждате възможност да разрешите съществуващи финансови проблеми, но въпреки това внимавайте с харчовете, когато излизате навън. Искате да спестите средства, но също така е възможно да се отклоните от тази цел и да залитнете към излишни покупки. Ако усетите такъв порив, по-добре си помислете няколко дни дали си заслужава да се сдобиете точно с този предмет.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова