сряда, 7 март 2018 г.


Хороскоп за 8 март четвъртък


 

За Деня на Жената


Деня на жената 8 март четвъртък

Честит празник, мили Дами! Днешната дата Осми март е специална. Тя е посветена на жените, майките, бабите, на женската енергия и сила. Много държави по света отбелязват празника на Жената. В България първото честване е през далечната 1915 година. Но започва да се празнува като общобългарски празник едва след 9 септември 1944 г. Отначало по предприятия, заводи, учреждения се правят събрания, на които се отчита приносът на жените в производството, културата, науката и обществения живот. След 1960 г. честването взема особено широки размери и става любим празник на жените от всички възрасти.

 

Какво са ни приготвили звездите в празничния ден?


 

Позиция на Луната


Деня на жената 8 март четвъртък

 

Тази нощ в 00:04 ч Луната напусна знака Скорпион и навлезе в авантюристичния Стрелец. Ще прекара Деня на Жената в този знак.

Луната е най-оптимистична и преповдигната в този знак. Тук тя подкрепя директния, спонтанен подход към света, поне на емоционално ниво.  Мотивирани сме от нуждата да търсим истината и сме готови да преследваме своята представа за нещата. Не се интересуваме от детайлии подробности. Вместо това се фокусираме върху голямата картинка.

При Луната в Стрелец нови приключения и случки задоволяват дълбоките ни емоционални нужди. Ключовата дума е спонтанност. Възможно е да влагаме прекалено много енергия в нещата, които правим, и дори има вероятност да стигнем до крайности. Също така може да преувеличаваме значението на това, което ни се случва. Не планираме нищо и се движим по течението на деня.

Подходящи дейности, за периода, когато Луната е в Стрелец са:

  • занимания и приключения на открито;

  • пътуване;

  • занимания с висшето ни образование

  • посещение на курсове за допълнителна квалификация

  • публикуване на проекти, за да достигне новината за тях до повече хора;

  • рекламна дейност;

  • занимания със спорт и физическа активност.


Луната ще ни удостои с присъствието си в Стрелец до 10 март, когато в 11:53 ч ще премине в следващия знак, при целеустремения работохолик Козирог.

 

Прогноза за всеки знак за 8 март


 

Зодия Овен на 8 март


(21 март – 20 април)


 

Скъпи нахъсани и енергични Овни,


поради присъствието на три планети - Венера, Меркурий и Нептун - във вашия знак, може да имате много и различни планове и всичките изглеждат обещаващи. Добре е да определите кои са приоритетните ви цели през следващите дни. Изпълнени сте с ентусиазъм, но е нужно да спазите определен ред при изпълняването на задачите. Вероятно се изкушавате да ги зарежете в последния момент, но е по-добре да ги довършите. Ще изпитате облегчение от добре свършената работа.

 


Зодия Телец на 8 март


(20 април - 21 май)


 

Скъпи стабилни и улегнали Телци,


ако напоследък разбирате по-добре емоциите си, това вероятно се дължи на факта, че ключови планети се намират във вашия дом на психиката. Под тяхното влияние може да осъзнаете доскоро скрити истини. Възможно е да се изкушите да действате импулсивно, което е толкова неприсъщо за вас. Преди да предприемете нещо под влияние на импулса, попитайте приятел, който може да ви даде безпристрастен съвет.

 


Зодия Близнаци на 8 март


(22 май - 21 юни)


 

Скъпи умни и приказливи Близнаци,


на Деня на Жената не се опитвайте на всяка цена да впечатлите определени хора. Може да постигнете обратния ефект и, в желанието да се сближите, да ги отблъснете. Вярвайте в себе си и бъдете истински. Слънцето сключва аспект с Плутон в дома на интимността, секса и смъртта. Това влияние може да ви накара да вярвате, че е нужно да положите големи усилия, за да получите одобрение. А истината е, че просто трябва да бъдете искрени и да блестите с неотразимия си чар.

 

Зодия Рак на 8 март


(22 юни - 22 юли)


 

Мили чувствителни и състрадателни Раци,


на Деня на Жената ще пожънете успех с проекта, в който влагате време и енергия от известно време насам. Имайте в предвид, че експанзивният Юпитер се подготвя за ретроградното си движение, което ще продължи от 8 март чак до 10 юли. Разумно е да не сте прекалено въодушевени. Може да използвате времето да погрижите за нещата, които работят, вместо да се мъчите да вдъхнете живот на неща, които няма да успеят. Поставете основи на бъдещ успех.

 

Зодия Лъв на 8 март


(23 юли - 23 август)


 

Скъпи смели и горделиви Лъвове,


ако има работа за вършене през следващите дни, изглежда, че имате желание и воля да я свършите. Независимо дали е свързано със спазването на срок или изправяне пред предизвикателство, аспект с участието на Плутон предполага, че сте на правилен път. Няма да е чак толкова лесно, обаче, защото ще усещате нужда от разнообразие. Това може да ви изкуши да оставите инструментите, да прекратите работата и да се отдадете на забавление.

 

Зодия Дева на 8 март


(24 август - 23 септември)


 

Мили трудолюбиви и рационални Деви,


ако напоследък се колебаете дали да предприемете финансова инициатива, не позволвайте на импулсите да ви ръководят. Лесно е да се подпишете в договора или да се съгласите на някаква договорка, защото чувствате, че това е правилното нещо. Помислете малко повече. Аспект между нетърпеливия Марс и непокорния Уран като цяло е позитивен, но пак трябва внимателно да боравите с него. Проучете ситуацията по-обстойно и така ще бъдете спокойни, че сте предприели правилната посока.

 


Зодия Везни на 8 март


(24 септември - 22 октомври)


 

Скъпи чаровни и пленителни Везни,


на Деня на Жената вероятно знаете как се чувства вас близък човек и това ще ви насърчи да станете по-активни и да провокирате разговор с него по дадена чувствителна тема. Има теми, обаче, които е по-добре да не обсъждате. Прекалено дългите и емоционални разговори може да ви попречат да се забавлявате. Възможно е да горите от ентусиазъм по интересна идея. Следвайки я може да пропуснете други важни моменти от деня.

 


Зодия Скорпион на 8 март


(23 октомври - 22 ноември)


 

Скъпи магнетични и страстни Скорпиони,


на Деня на Жената ви се струва лесно да оставите скучните задачи недовършени. Но колкото повече ги отлагате, толкова по-голяма е възможността да станат по-трудни с времето. Изкушението ще бъде толкова силно през следващите дни. Това може да се дължи на благоприятния аспект - тригон - между динамичния Марс и наелектрезиращия Уран. Вниманието ви ще привличат неустоими идеи и възможности, който правят всички други задачи да бледнеят пред тяхната светлина.

 


Зодия Стрелец на 8 март


(23 ноември - 21 декември)


 

Скъпи авантюристични и игриви Стрелци,


на Деня на Жената ще се присъедините към съмишленици за осъществяването на напредничева идея, която, освен това, е забавна и доста интересна. Вероятно ще завържете важни приятелства, работейки за постигането на обща кауза. Под влияние на импулса, ще побързате да се възползвате от дадена възможност, но това ще ви донесе само временно удовлетворение.

 


Зодия Козирог на 8 март


(22 декември - 20 януари)


 

Скъпи амбициозни и сериозни Козирози,


въпреки че е Деня на жената, вероятно имате много задължения и отговорности. Чувствате, че е ваш дълг да помагате на другите. Има струпване на три планети в знака Овен и съответно вашия дом на семейството. Това показва, че усилията, които полагате за добруването на близките ви си заслужават. Вие ще им помогнете да видят ситуацията от по-благоприятна гледна точка. Помогнете им да осъзнаят, че имат различни възможности да инициират промяна в живота си.

 


Зодия Водолей на 8 март


(21 януари - 20 февруари)


 

Скъпи иновативни и нестандартни Водолеи,


общуването при вас на Деня на жената ще е на добро ниво. Имате възможност да създадете нови приятелства и да затвърдите важни професионални отношения. Една от срещите ви през следващите дни може да се окаже особено интересна и впечатляваща. Ще установите, че имате доста опорни точки с вашия събеседник. Неговата компания ще ви вдъхнови да се присъедините към плановете му. Така ще се отворят много врати пред вас. Ще ви е трудно да изберете.

 


Зодия Риби на 8 март


(21 февруари - 20 март)


 

Мили добри и обичливи Риби,


на Деня на Жената Слънцето е във вашия знак и сключва аспект със страстния Плутон във вашия дом на социалните контакти. Ще се изкушите да се обедините с другите във връзка с проект, който представлява голям интерес за вас. Ще бъдете напълно отдадени на това занимание. Възможно е да откриете подкрепа в лицето на ваш приятел. Или пък да се разпали огъня на любовта между вас.

 

[caption id="" align="aligncenter" width="519"]Деня на жената 8 март четвъртък Мъже зарадвайте своята любима с букет по случай Деня на Жената! Покажете й, че я цените! Но имайте в предвид, че трябва да я уважавате и във всеки друг ден, не само когато има празник![/caption]

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова