петък, 9 март 2018 г.


Хороскоп за 9 март петък


 

Какво са ни приготвили звездите за този ден?


 

Позиция на Луната


 

Хороскоп 9 март петък

На 8 март малко след полунощ Луната влезе в авантюристичния знак Стрелец.

Луната е най-оптимистична и преповдигната в този знак. Тук тя подкрепя директния, спонтанен подход към света, поне на емоционално ниво.  Мотивирани сме от нуждата да търсим истината и сме готови да преследваме своята представа за нещата. Не се интересуваме от детайлии подробности. Вместо това се фокусираме върху голямата картинка.

При Луната в Стрелец нови приключения и случки задоволяват дълбоките ни емоционални нужди. Ключовата дума е спонтанност. Възможно е да влагаме прекалено много енергия в нещата, които правим, и дори има вероятност да стигнем до крайности. Също така може да преувеличаваме значението на това, което ни се случва. Не планираме нищо и се движим по течението на деня.

Подходящи дейности, за периода, когато Луната е в Стрелец са:

  • занимания и приключения на открито;

  • пътуване;

  • занимания с висшето ни образование

  • посещение на курсове за допълнителна квалификация

  • публикуване на проекти, за да достигне новината за тях до повече хора;

  • рекламна дейност;

  • занимания със спорт и физическа активност.


Луната ще ни удостои с присъствието си в Стрелец до 10 март, когато в 11:53 ч ще премине в следващия знак, при целеустремения работохолик Козирог.

Лунна фаза последна четвърт


Луната е във фаза последна четвърт. Когато Луната навлезе в последната си четвърт, това е индикация за един вид криза на съзнанието. Много скрити неща бяха разпознати по време на Пълнолунието в Дева на 2 март. Сега информацията, която сме получили, започва да ни обърква. Нужно е да подредим мислите си и да разграничим работещите от неправилно функциониращите механизми. Така ще се приготвим за Новолунието на 17 март. Тогава нещо ново ще се роди отново.

През следващите дни времето няма да е подходящо за стартиране на големи проекти. Време е да довършим детайлите на това, което е започнато по време на предишното Новолуние във Водолей на 15 февруари. Може да вземем разумни и обмислени решения.

Аспекти на Луната с другите планети


Също така Луната сключва съвпад с Марс, което е индикация за импулсивност. Този аспект може да отключи нашите емоционални желания и да ни стимулира да бързаме. А тригон между Луната и Уран ще ни насърчи да бъдем креативни и да насочим енергията си към иновативни промени.

 

Прогноза за всеки знак за 9 март


 

Зодия Овен в петък 9 март


(21 март – 20 април)


 

Скъпи нахъсани и енергични Овни,


Луната във фаза последна четвърт ви дава възможност да нанесете довършителните щрихи на важен проект. Луната обаче е във вашия дом на вярванията, а Слънцето във дома на психиката. Това е индикация, че времето е подходящо да се отървете от емоционален товар, който ви пречи напоследък. Освен това днес Юпитер започва своето ретроградно движение във вашия дом на интимността, секса, смъртта и трансформацията. Под това влияние също ще сте готови да се освободите от всичко, което ви спира.

 


Зодия Телец в петък 9 март


(20 април - 21 май)


 

Скъпи стабилни и улегнали Телци,


Юпитер започва своето ретроградно движение във вашия дом на партньорствата. През следващите четири месеца, през които ще продължи това влияние, ще имате възможност да прегледате внимателно отношенията си с важните за вас хора. Ако сте работили по проект с група от колеги, може временно да изпитате трудности. Поддържането дори на по-близките ви партньорства ще изисква допълнителни усилия от ваша страна. Желанието за сътрудничество ще ви помогне.

 


Зодия Близнаци в петък 9 март


(22 май - 21 юни)


 

Скъпи умни и приказливи Близнаци,


вашият управител Меркурий сключва аспект с трезвия и сериозен Сатурн във вашия напрегнат дом на емоциите. Под това влияние е възможно да изникнат недоразумения с приятел. Тяхната гледна точка за дадена ситуация може да ви се струва смешна и лекомислена. Възможно е да приемате нещата прекалено сериозно. Ако обсъдите въпроса със своя приятел в дълбочина, ще погледнете с по-добро око на идеите му. Освен това Юпитер започна своето ретроградно движение, което ще продължи през следващите четири месеца. Ретроградът на тази планета се пада във вашия дом на работата, здравето, дневния режим. Ще обмислите внимателно начина си на живот, как влияят върху здравето навиците ви. Ще търсите отговор на въпроса какво е нужно да промените в бъдеще, за да се чувствате по-добре.

 

Зодия Рак в петък 9 март


(22 юни - 22 юли)


 

Мили чувствителни и състрадателни Раци,


вие сте особено подвластни на фазите на Луната. В момента тя е във фаза последна четвърт и продължава да намалява. Присъствието й във вашия дом на начина на живот, режимите и здравето, ще ви мотивира да преорганизирате деня си. Целта ви е да си осигурите малко свободно време. Интересуват ви много неща и затова е нужно да разпределяте правилно задачите и ангажиментите. Помислете кои дейности може да оставите за друг път. Юпитер започва своето ретроградно движение във вашия дом на забавленията и радостите. Ще прекарате следващите четири месеца преосмисляйки какво ви прави щастливи.

 

Зодия Лъв в петък 9 март


(23 юли - 23 август)


 

Скъпи смели и горделиви Лъвове,


колебаете се дали да споделите открито чувствата си или да ги пазите в тайна. Присъствието на цели три планети - Меркурий, Венера и Уран във вашия дом на разширението - подсказва наличието на подобна дилема. Нещата ще се разберат рано или късно, въпрос е само на време. Може би е по-добре сами да предприемете крачка към споделяне, за да няма изненади. Днес може да изникне възможност за кратко пътуване, по време на което ще се забавлявате искрено.

Юпитер е във вашия дом на семейството и днес започва да се движи ретроградно. Това означава, че през следващите четири месеца ще обмислите отношенията с най-близките си хора. Ще осъзнаете къде грешите и как да поправите поведението си спрямо тях.

 

Зодия Дева в петък 9 март


(24 август - 23 септември)


 

Мили трудолюбиви и рационални Деви,


прекалено много обмисляте даден въпрос, защото сте притеснени от липсата на прогрес. Преповдигнатият Меркруий прави неблагоприятен аспект с предпазливия Сатурн. Под това влияние може толкова да бързате да направите правилното нещо, че накрая да не свършите нищо. По-добре фокусирайте вниманието си върху други въпроси. След това се върнете освежени и отпочинали към първоначалната ви задача. Юпитер започва своето ретроградно движение днес и то се пада във вашия дом на комуникациите. През следващите четири месеца под това влияние от време на време ще се питате дали общувате достатъчно ефективно с хората около вас.

 


Зодия Везни в петък 9 март


(24 септември - 22 октомври)


 

Скъпи чаровни и пленителни Везни,


предприемате действия по реализирането на определена задача. Луната, която е във фаза последна четвърт, ще ви насърчи да преосмислите дейността си. Възможно е да работите под влияние на навика и това вече не ви е от полза. Може да си спестите време и парични средства, ако се откажете от изпълнението на безсмислени задачи. Освен Луната, причина за тези размишления е Юпитер, който днес започва ретроградното си движение във вашия дом на методичната работа и финансите.

 


Зодия Скорпион в петък 9 март


(23 октомври - 22 ноември)


 

Скъпи магнетични и страстни Скорпиони,


Юпитер, който от края на 2017 година е постоянен посетител на вашия знак, днес започва да се движи ретроградно. През следващите четири месеца ще преразгледате своя прогрес. Ще мислите как сте се развива живота ви напоследък и какво искате да промените в бъдеще. Ще обмислите своите цели и дали има смисъл да продължите да ги преследвате. Възможно е да се наслаждавате на проекти, коитови се отдават съвсем естествено. Не изпитвайте чувство на вина, ако решите да се откажете от цели, които не са чак толкова привлекателни.

 


Зодия Стрелец в петък 9 март


(23 ноември - 21 декември)


 

Скъпи авантюристични и игриви Стрелци,


Луната е във фаза последна четвърт. Това може да е повратна точка по отношение на семеен въпрос. Ще се подобри ситуацията в семейството ви. През следващите дни ще пресмятате положителните и отрицателните страни на всичко, преди да вземете важно решение. Вашият управител Юпитер започва своето ретроградно движение във вашия дом на изолацията и уединението. Това означава, че ще през следващите четири месеца ще се опирате повече на интуицията и вътрешното ви усещане за това, кое е правилно и кое не. Изслушайте доводите както на разума, така и на сърцето.

 


Зодия Козирог в петък 9 март


(22 декември - 20 януари)


 

Скъпи амбициозни и сериозни Козирози,


ще изпитате облегчение след като споделите въпрос, който измъчва съзнанието ви от известно време. Вероятно ще изпитате притеснение, докато го правите. Но важното е, че след това ще се успокойте и ще дишате дълбоко отново. Възможно е да видите ситуация, свързана със семейството ви, от друг ъгъл като вземете в предвид всички страни и гледни точки. Юпитер започва ретроградното си движение във вашия дом на приятелите и обществата. През следващите четири месеца ще преосмислите къде се намирате в йерархията от приятелства. Ще се запитате дали трябва да промените своето отношение и позиция в обществото.

 


Зодия Водолей в петък 9 март


(21 януари - 20 февруари)


 

Скъпи иновативни и нестандартни Водолеи,


позитивният Юпитер започва своето ретроградно движение във вашия дом на репутацията и кариерата. През следващите четири месеца под това влияние ще ви се струва, че възможностите пред вас се изпаряват. Това ще ви окуражи да продължите да ги търсите. Ако сте достатъчно постоянни, ще откриете възможности, за които никога не сте подозирали. Отворете съзнанието си. Освен това, три планети се подреждат във вашия дом на комуникациите. Общуването с приятели и споделянето на идеи ще ви даде нова свежа перспектива към живота.

 


Зодия Риби в петък 9 март


(21 февруари - 20 март)


 

Мили добри и обичливи Риби,


ако изпаднете в обтегнати отношения с някого, причина за това може да е сблъсъкът на различни ценности. Вероятно вие залагате на честност и открито изразяване на позицията ви. А другият човек може да е по-предпазлив. Кооперация помежду ви може да се окаже продуктивна, ако балансирате подходите си. Така ще покажете уважение един към друг и ще работите към постигане на хармония, въпреки различията.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова