Posted by : Paynera четвъртък, 1 март 2018 г.Пълнолуние в Дева на 2 март


Как влияе то на зодиакалните знаци?


 

Влияние на Пълнолунието в Дева върху знаците

 

Скъпи звездни приятели, както вече разбрахте, през нощта на 1-ви срещу 2-ри март в 02:52 ч. ще бъдем свидетели на Пълнолуние в Дева.

Обобщена информация за Пълнолунието в Дева може да намерите в статията на Мери Астрология:Пълнолуние в Дева на 2 март


 
Влияние на Пълнолунието в Дева


за зодия Овен


 
Влияние на Пълнолунието в Дева върху знацитеПълнолунието в Дева попада във вашия шести дом - дома на режима и грижата за здравето, скъпи Овни! Поглеждате се в огледалото и си казвате "Крайно време е да започна да тренирам!". Загасвате цигарата си с отвращение и решавате да спрете пушенето. Започвате да недоволствате от вашият шеф. Това са само примери за влиянието, което оказва Пълнолунието, когато преминава през вашия шести дом. Ако има и други силно активни лични планети, тогава вашите изказвания може да станат още по-драматични. Не обвинявайте другите за собственото си недоволство. Използвайте тази емоционална енергия за постигане на позитивни промени в дневния си режим. Направете нещо, за да подобрите условията на работа, ако не ви харесват. Може да проявите добрина към колега или да донесете нещо, което ще освежи вашето бюро или офис. Захванете се с програма за физическа активност или хранене, която обмисляхте от известно време. Времето е подходящо да завършите някои работни проекти.

 


Влияние на Пълнолунието в Дева


за зодия Телец


Влияние на Пълнолунието в Дева за зодия Овен

 

Пълнолунието в Дева попада във вашия пети дом - дома на забавленията, скъпи Тeлци! Под това внимание ще търсите забавления, а необходимостта от по-важни цели в живота може да пречи на вашите приятни занимания. Възможно е да изпитвате трудности в нещата, които правите. Но в този период, ако не се изразявате креативно (романтично или игриво) просто няма да се чувствате пълноценни. Време е именно за себеизразяване, забавление и изобретателност. Възможно е да усетите огромна нужда да изразите чувствата си пред любим човек. Или пък вашата любовна афера ще стъпи на по-стабилна основа. Възможно е да бъдете заети с децата си и да се ангажирате с тяхното забавление.
 
 

Влияние на Пълнолунието в Дева


за зодия Близнаци


Влияние на Пълнолунието в Дева за зодия Телец

 

Пълнолунието в Дева този попада във вашия четвърти дом - дома на семейството и домашното огнище, скъпи Близнаци! През последните две седмици работихте упорито за постигане на кариерните цели. Сега на преден план излизат нуждите на вашия личен живот. Необходимо е да поставите баланс между енергията, която посвещавате на работата си, и времето, което отделяте за семейните въпроси. За този период е важен баланса между публичния и личния живот. Време е да поставите своите приоритети. В противен случай рискувате да разпилеете енергията си на прекалено много фронтове. Въпрос, свързан със семейството, дома или собствеността може да завладее вашето внимание напълно.

 

 

Влияние на Пълнолунието в Дева


за зодия Рак


Влияние на Пълнолунието в Дева за зодия Близнаци

 

Пълнолунието в Дева този месец попада във вашия трети дом - дома на комуникацията, скъпи Раци! През последните две седмици се чувствахте някак неспокойни. Изпитвахте нужда нужда от разнообразие в живота и се отегчавахте от ежедневните въпроси. Вече дойде време да обърнете внимание на обикновените неща. Имате задачи за изпълнение, а някои хора не спират да ви натякват за задълженията ви.  Вероятно имате документи за попълване и телефонни разговори за провеждане. Може да пристигне важен документ или да изникне кратко служебно пътуване. Трябва да намерите баланс, за да освободите себе си за нови авантюристични и удовлетворяващи занимания.
 
 

Влияние на Пълнолунието в Дева


за зодия Лъв


Влияние на Пълнолунието в Дева за зодия Рак

 

Пълнолунието в Дева попада във вашия втори дом - дома на финансите, скъпи Лъвове! През последните две седмици на фокус бяха интимността, въпросите свързани с властта и контрола, и споделените финанси. Сега е време да помислите, какво ви кара да се чувствате добре. Това Пълнолуние е свързано с  близостта и начина, по който даваме и получаваме интимност. Или по-точно как даваме и получаваме удоволствие. Въпроси, свързани със споделяне на финансите и собствеността, властта и разделението на твое и мое, в момента са с първостепенно значение за вас. Замисляте се за подобряване на зоната ви на комфорт. Време е да се погрижите за собствените си нужди, без да забравяте и за чуждите.  

Влияние на Пълнолунието в Дева


за зодия Дева


Влияние на Пълнолунието в Дева за зодия Лъв

 

Скъпи Деви, този месец Пълнолунието попада във вашия първи дом. Изпитвате силна нужда чуждото внимание да бъде насочено към вас, тъй като напоследък животът ви беше прекалено ориентиран към другите. Избягвайте инфантилните изблици. Вместо това работете върху своето самочувствие и себеутвърждаване. Вашата личност има значение и има начини, по които да задоволите своите нужди, без да настъпвате другите по палците. По време на това Пълнолуние е важно да откриете баланс между самостоятелност и зависимост. В този период не може да скриете своите емоции, защото всяко чувство е изписано на лицето ви. Времето е подходящо да поставите нуждите си на първо място. Направето го, обаче, с уважение към другите и това само ще ви помогне да се чувствате още по-добре. Вашите умения на лидер са изправени на тест.


 

Влияние на Пълнолунието в Дева


за зодия Везни


Влияние на Пълнолунието в Дева за зодия Дева

 

Пълнолунието в Дева попада във вашия дванадесети дом, скъпи Везни. Обстоятелствата са такива, че имате нужда да останете сами. Напоследък бяхте заети с всякакъв вид всекидневни занимания, отдавахте се изцяло на работата си. Време е да балансирате живота си с малко почивка. В противен случай просто няма да се чувствате пълноценни. Дълбоко заровени проблеми се появяват на повърхността. Време е да им обърнете внимание. Таен или личен въпрос може да се разкрие сега, здравословен проблем да се появи или работен проект да достигне своята кулминация.


 Влияние на Пълнолунието в Дева


за зодия Скорпион


Влияние на Пълнолунието в Дева за зодия Везни

 

Пълнолунието в Дева този месец попада във вашия единадесети дом - дома на прителствата и социалния кръг, скъпи Скорпиони! Напоследък бяхте фокусирани върху нещата, които ви доставят удоволствие - вашите хобита, емоционални преживявания и прочие. Сега осъзнавате, че ролята, която играете в живота на другите - като партньор, родител, приятел - е важен елемент на всеобщото ви щастие. Търсите оценка от приятели и се ангажирате в групови занимания сега. Способни сте да работите в помощ на човечеството и другите. Например ваш приятел може да изживява криза и да ви потърси за съвет и подкрепа. Възможно е внезапно да се окажете заобиколени от много хора, вероятно след период на относителна самота и спокойствие.

 

Влияние на Пълнолунието в Дева


за зодия Стрелец


Влияние на Пълнолунието в Дева за зодия Скорпион

 

Пълнолунието в Дева през този месец попада във вашият десети дом - дома на кариерата и репутацията, скъпи Стрелци! Внезапно попадате в светлината на прожекторите. Всеки ви забелязва. Време да се представите в най-добрата си форма, но не пренебрегвайте и останалите. В противен случай ще се представите по начин, за който ще съжалявате по-късно. Вероятно напоследък ще се движили под радара. Сега се нуждаете от малко внимание и въпросите свързани с кариерата ще придобият значителна важност. Ще поискат от вас на момента да се изявите. Затова е нужно да запазите самообладание и да дадете всичко от себе си, за да покажете своята компетентност. Може да получите неочаквано предложение за работа или някаква помощ във връзка с кариерата, дома или собствеността. Също така е възможно да се появи събитие, при което ще заемете водеща позиция и ще покажете отговорната си страна. 


Влияние на Пълнолунието в Дева


за зодия Козирог


Влияние на Пълнолунието в Дева за зодия Стрелец

 

 

Пълнолунието в Дева попада във вашия девети дом - дома на широките хоризонти, скъпи Козирози! През последните две седмици внимание ви бе насочено към магическия свят на мисълта. Сега чувствате, че нещо ви липсва. Личните ви вярвания може да бъдат изправени пред изпитание. Вашите импулси и цялото внимание, което сте отделяли на ежедневните занимания, ви карат да се чудите кога ще ви се отдаде възможност за забавление. Авантюристичната ви страна ви призовава и иска да й обърнете внимание.

 

 

Влияние на Пълнолунието в Дева


за зодия Водолей


Влияние на Пълнолунието в Дева за зодия Козирог

 

 

Този месец Пълнолунието в Дева попада във вашия осми дом - дома на интимността и секса, скъпи Водолей! То е свързано с даването и получаването. Нещата, които ви дават сигурност и удобство, трябва да бъдат бъдат в баланс с вниманието, което обръщате на чуждите нужди. Времето е подходящо да уредите някои дългове, било то финансови или лични. Възможно е да бъдете поставени в позиция, в която да бъдете принудени да се разделите с голяма сума пари. Или пък ще бъдете потърсени от някого за финансова или друг вид подкрепа.

 

 

 

Влияние на Пълнолунието в Дева


за зодия Риби


Влияние на Пълнолунието в Дева за зодия Водолей

 

Пълнолунието в Дева този месец попада във вашия седми дом - дома на партньорствата, скъпи Риби! Време е да съчетаете своите нужди с тези на половинката си, или на близък до вас човек. Седмият дом представлява важни за нас близки взаимоотношенията - връзката ни с брачния партньор, бизнес съдружниците, членовете от семейството. Време е за компромиси и разговори по време на това Пълнолуние. Възможно е силата на вашето партньорство да бъде поставена на проверка. Но също така може да имате възможността да се свържете с въпросния човек на едно по-дълбоко ниво. 

 

 

 

[caption id="" align="aligncenter" width="512"]Влияние на Пълнолунието в Дева върху знаците Това Пълнолуние в Дева е свързано с даването и получаването на близост, споделянето на общи ценности. Възможно е да се породят конфликти, свързани с осъзнаването, че някои хора пречат на развитието ни и е време да се разделим с тях.[/caption]

{ 1 коментара... read them below or add one }

Автор на статиите: Мария Николова