Posted by : Paynera петък, 16 март 2018 г.
Новолуние в Риби


Какво е характерно за него?


 

Този месец Новолунието ще се случи на 17 март в 15:13 ч в знака Риби. След това около 21 ч Луната ще премине в знака Овен. Така земният спътник започва на ново транзита си през всичките дванадесет знака от зодиака.Новолуние в Риби


Какво е подходящо да правим при Новолуние в Риби?


В събота започва нов цикъл. Лунният цикъл, който започна с Новолуние във Водолей на 15 февруари приключва. Време е за следващия цикъл, който тръгва от знака Риби.


При Новолуние в Риби времето е подходящо да се посветим на личните си цели, свързани с позитивната енергия на знака Риби. Това означава, че в този период може да се доверим на интуицията, да приемем несъвършенствата в нас самите и в другите. Може да започнем проекти, в които да впрегнем въображението си, да отделим време за тихи и мирни занимания, да споделяме мечтите си с другите. Трябва да използваме тази силна рибешка енергия, за да направим важни промени в живота си.
Новолуние в Риби
Какви аспекти сключва Новата Луна в Риби?


Новата Луна е изключително креативна и амбициозна. Това се дължи на тригона, който сключва с планетата на възможностите Юпитер, и нейния секстил със страстния и потаен Плутон. Въпреки че ще бъдем много вдъхновени и мотивирани да разгърнем творческия си потенциал, не трябва да проявяваме нетърпение и да предприемаме необмислени действия.

Луната също сключва неблагоприятен квадрат с Марс. Не трябва да забравяме, че Марс - планетата на амбицията, активността и агресията, съвсем скоро ще смени своя знак, което я прави изключително нестабилна в този момент.

В този период ще бъдем доста чувствителни към думите на другите. Но също така изречените думи може да ни мотивират да се захванем с нови начинания.

Слънцето и Луната застават едно до друго, за да формират Новолунието, и сключват полусекстил с Уран. Под това влияние ще търсим своята независимост и ще искаме нещата да се случват по нашия начин.

Докато искаме независимост и нямаме желание да изслушаме другите, ще ни бъде трудно да се посветим на нашите креативни пориви и да работим по тях с постоянство.

 

[caption id="" align="aligncenter" width="465"]Новолуние в Риби Потопете се в дълбините на въображението и използвайте креативността си, за да творите под влияние на Новолунието в Риби, знака на мечтателите![/caption]

 

 


{ 1 коментара... read them below or add one }

Автор на статиите: Мария Николова