вторник, 6 март 2018 г.


Раците в любовта - характеристика


 

От какво се нуждаят Раците в любовта?


 

Раците в любовта се се нуждаят от уравновесен човек до себе си – някой, с когото се чувстват спокойни. Представителите на тази зодия, и от двата пола, обичат романтиката и търсят постоянна връзка. Мечтаят за щастливо семейство и много деца. Затова желаят да срещнат човек, който ги обича истински и никога няма да ги напусне. Искат да споделят всеки миг от живота си с този човек.

Най-важното за Раците в любовта е да има духовна връзка между партньорите. Те непрестанно търсят своята истинска половинка. Разпознават я от пръв поглед, благодарение на вродената си интуиция. Ако сърцето им принадлежи на вас, и на никой друг, няма връщане назад.

 

Раците в любовта

Как да привлечете Рака?


 

Раците имат нежни, добри и романтични души. За да привлечете Раците в любовта е нужно да бъдете много любезни и внимателни, не само към тях, а и към останалите хора. Избягвайте да използвате груби думи по време на разговор. Покажете чувствителната и романтичната си страна. Може да ги помолете за съвет. Важно е да ги накарате да се чувстват спокойни във вашата компания. Правете им комплименти. Те ще ги приемат, макар и леко засрамвайки се.

 

Идеи за първа среща


 Раците в любовта

 

Ако сте с Рак, трябва да умеете да създавате спомени. За него срещата е началото на една дълга връзка и е важно първата вечер заедно да бъде много специална. Важни са малките неща. Подарете на дамата Рак червена роза. Кажете на кавалера Рак колко е привлекателен, докосвайки нежно ръката му. Не действайте прекалено забързано, а пригответе сцената за романтика. Предразположете Рака. В случай, че е стеснителен, бъдете готови вие да говорите повече. Както казахме за представителите на тази зодия е важно да ги предразположите. Веднъж след като са се почувствали сигурни, те започват да се отпускат и няма да можете да вземете думата.

Една приятна вечер е добро начало, последвано от романтичен филм. Разходката край плажа също е подходяща идея, тъй като Раците се чувстват като у дома си край вода – все пак тяхната зодия спада към водната стихия, заедно със Скорпионите и Рибите. Пътешествие с кола сред природата също е добра възможност, но гледайте разходката да завърши с почивка за похапване на десерт. Раците обичат да се глезят със сладичко.

Завършете вечерта с изпращане до вратата и приятелска прегръдка. Запазете целувките за втората среща.

 

Раците в любовтаКак може да отблъснете Рака?


 

Може да отблъснете завинаги представителите на зодия Рак, ако наранявате чувствата им. Не ги критикувайте пред други хора. Те са изключително чувствителни и дълго време ще помнят как сте ги злепоставили. Трудно забравят миналото, затова може да простят, но винаги ще помнят, ако сте ги предали или излъгали. И не забравяйте рожденния им ден!

 

Характеристика на жената Рак


 

Онзи, който някога е бил обичан от жена Рак, винаги ще се опитва да се завърне в живота й. Та тя е толкова мило момиче!

Ако искате да спечелите сърцето й, действайте като истински джентълмен. Тя цени романтичните жестове и ще бъде трогната, ако демонстрирате тази своя страна. Ако ви покани на вечеря с родителите ѝ, донесете и цветя, но подарете букет и на майка ѝ. Дайте и да разбере, че е най-прекрасното момиче, с което някога сте излизали. За нея малките неща са от изключително значение – като да запомните любимата ѝ песен или да се обадите просто, за да чуете гласа ѝ.

Още докато са съвсем млади, представителите на Рак мечтаят за семейство и брак. Ако имате сериозни намерения към нея, дайте и да разбере колко е важно за вас да свиете гнездо и да имате деца. Когато е в лошо настроение, е нужно просто да я прегърнете.

Имайте в предвид, че по време на Пълнолуние Раците стават особено раздразнителни, тъй като Луната е тяхната планета-управител. Тогава и най-малката неприятност може да ги разстрои. Кажете на вашето момиче, че я обичате. Подарявайте и трогателни картички без повод и плюшени играчки, с които ще украсява стаята си. Никога, за нищо на света не забравяйте рождения ѝ ден.

 

Раците в любовтаКаква е жената Рак в любовта и секса?


 

Жената Рак има много силна интуиция. Тя е женствена и иска семейството ѝ да е щастливо повече от всяка друга жена в зодиака. Рядко се срещат жени от тази зодия, които не са успели да изградят семейството.

Те трудно изграждат връзка и се разкриват бавно пред партньора. Понякога тази дама може да изглежда студена, но това не е така. Просто за нея сексът не е най-важното във връзката, но тя отлично знае, че той е необходимо условие, за да задържи половинката до себе си. Освен добър секс, мъжът от нея ще получи и постоянно обгрижване, което понякога може да го отегчи.

По време на сексуалната игра тя влиза в ролята на невинно момиче, което чака да бъде напътствано. Обича да бъде съблазнявана, все едно е отново на първа среща с партньора си.

Ако е открила и избрала партньора в живота, той може да се нарече щастливец. Тя ще му бъде вярна, независимо от всичко, и ще се старае той винаги да е доволен.

Раците в любовтаЗа да е успешна нейната любовна връзка е нужно партньорът да разбира нейните интензивни емоции и да ѝ помага да се справя с всички проблеми. Ако е внимателен, тя ще му отговори със същото. Съчувствието към взаимните нужди на партньорите, ще им осигури една много приятна връзка и успешен брак.

Жената Рак никога не прави първата крачка. Страхува се, че, ако излезе от черупката си, ще бъде посрещната критично. Необходимо е време, за да се развие еротичното ѝ въздействие. Когато обаче това се случи и тя се отпусне с партньора си, радостта която изпитва от секса, може да повдигне самочувствието на всеки мъж.  Жената Рак се нуждае от подходящо време и място, и случай, за да се отдаде на любовни ласки. Не си пада по интимности на задната седалка на колата. Предпочита атмосфера с полъх на лукс – например в някой гурме ресторант.

 

Раците в любовтаХарактеристика на мъжа Рак


 

Този мъж е сладък и очарователен. Той е много емоционален и чувствителен, затова внимавайте да не нараните чувствата му. Търси момиче, което му напомня за майка му (или поне такова, което може да заведе при майка си). За да го привлечете, не проявявайте излишна дързост. Бъдете женствена и романтична. Ще сте по-желана, ако използвате по-деликатен подход, а не флиртувате открито. Говорете му колко много значи семейството за вас. Бъдете изключително внимателна към майка му и опознайте приятелите му. Не флиртувайте с други хора и за нищо на света не говорете за миналите си увлечения.

Ракът не е наивник, но предпочита да си мисли, че е единственият, когото някога ще обичате. Иска му се да вярва, че преди него никой друг не е оставил отпечатък върху живота ви. Създайте му усещане за сигурност и безопасност. Повтаряте му често колко много означава за вас, защото той има нужда непрекъснато да го уверявате в това. Спазвайте обещанията си и не се правете на недостъпна, защото той ще се почувства отблъснат. Не приемайте прекалено лично променливите му настроения. Просто му кажете, че за вас той е най-страхотният мъж на целия свят.

 

Какъв е мъжът Рак в любовта и секса?


 

Мъжът Рак е променлив във взаимоотношенията си. Често сменя настроението си из основи и лъже за сексуалните си подвизи. Но когато обича жената до себе си, е готов да направи всичко за нея. Нищо не може да го спре да иска да бъде тази жена. Не се страхува, че може да се окаже наранен в последствие. В сексът е готов да се раздаде докрай. Не са му чужди нови и ексцентрични пози, както и разнообразни подходи. Мъжете от тази зодия притежават голям контрол на сексуалните си желания, но не са способни да поддържат любовната игра и сексуалния акт много дълго време.

Това е знакът, в който има най-много нежни души и срамежливи хора. С такъв мъж една жена може да доминира в секса, но не бива да прекалява. Ако една жена си пада по мъж  Рак, не бива да бъде хладна с него, защото той отчаяно се нуждае от нежност. Жената трябва да му обръща внимание, да го гали, да му говори нежно и чак след като той се отпусне, да преминат към сексуални игри. Този мъж е домошар и не си пада особено по ласки на нестандартни открити места.

Когато е в лошо настроение, е способен да се цупи и сърди дълго време. Като цяло е по-добре Раците в любовта да бъдат по-ведри и да не развалят връзката си с черни и негативни мисли. Така любовта им ще е много по-щастлива. Затова ако една жена си пада по такъв мъж, трябва да го кара да се усмихва повече.

 

[caption id="" align="aligncenter" width="600"]Раците в любовта Не забравяйте, че Раците са много чувствителни и романтични. Тяхната нежна душа е лесно ранима, затова само хора способни на истинска любов биха ги разбрали.[/caption]

 

{ 1 коментара... read them below or add one }

Автор на статиите: Мария Николова