вторник, 10 април 2018 г.

 

Прогноза на Мери Астрология


за 11 април сряда


 

 

И тази година преживяхме празника Великден. Борим се с последиците от голямото количество изядени яйца и козунаци... Сега чакаме с нетърпение майските празници - Деня на труда (1 май), Гергьовден (6 май) и Денят на славянската писменост (24 май). Все хубави поводи за радост!

Еуфорията по христовото възкресение може и да е отминало, но планетите продължават да оказват неизменно влияние върху живота ни. Затова нека разберем какво ни предвещават те за третия ден от седмицата.

 

Позиция на Луната


 

Хороскоп 9 април понеделник

 

Луната прекарва почти целия ден в прогресивния и независим Водолей. Първата част от деня ще бъде по-активна за всички нас. От 17:57 до 21:41 ч Луната ще се движи без курс, затова привечер ще имаме чувство, че всички процеси са в застой. В 21:41 ч земният спътник ще смени знака си с Риби.

Последният аспект, който Луната сключва преди да смени знака си, е секстил с Уран. Тъй като Луната е във Водолей, а пък Уран - планетата-управител на Водолей - се намира в приятелския огнен знак Овен, ще наблюдаваме засилено проявление на водолейската енергия. Това е енергия, която ни тегли към нестандартни идеи и преживявания. Възможно е да правим странни и необясними за другите неща или да казваме думи, които подчертават нашата индивидуалност и креативност. Всичко това ще се промени на 12 април, когато вече Луната ще преминава през Риби.

Информация за преминаването на Луната през знака Водолей може да намерите ТУК!

 

Важни аспекти


 

Слънцето в Овен сключва два противоречиви по значение аспекти - куинкокс с Юпитер, който е в Скорпион, и квадрат с Плутон, който е в Козирог. Може да се появят проблеми, свързани с важно решение. Вероятно ще се колебаем между два варианта на едно решение и няма да сме особено наясно по кой път да поемем. Заради куинкокса изпитваме желание за нови преживявания, да изследваме нови непознати територии. Може да станем нервни, ако не знаем какво точно искаме.

А пък участието на Овен и Скорпион в другия аспект, подсилва от една страна поривът ни към независимост, а от друга - желанието за интимност. Днес, обаче, ще изпитваме трудност да интегрираме тези две неща в едно. Времето е подходящо за освобождаване от стари навици, за да можем да се насладим на нови приключения.

Планетата на любовта, Венера, пък сключва полуквадрат с астероида Хирон. Под влияние на този аспект ще се фокусираме върху различията, а не върху сходствата между нас и останалите хора. Това не е чак толкова лошо, стига да използваме това като възможност да извлечем съответните изводи от различните гледни точки и разбирания.

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 11 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Сладката Венера сключва хармоничен аспект - тригон - със страстния Сатурн. Женската и мъжката енергия се срещат в приятна атмосфера. Под това влияние сме склонни да покажем своята любов и привързаност. Обаче трябва да отбележем факта, че Венера се намира в Телец, а Марс - в Козирог. И двата знака са земни, което означава, че ще бъдем по-практични от обикновено. Затова проявата ни на привързаност ще бъде по-разумна и реалистична, от това, което си представяме. Управителят на въображението, Нептун, също играе важна роля в уравнението. Може да ни вдъхновим да мечтаем. Ако се занимавате с креативен проект, възползвайте се от тази творческа енергия.

 

Зодия Телец на 11 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Приятелите ви може да ви обвинят, че идеите ви са прекалено превзети и нереални. Няма да ви вземат насериозно. Възможно е просто да завиждат на силната ви решителност да започнете работа по даден проект и да пожънете успех. Може би изпитвате известни съмнения в себе си, но желанието ви да вървите напред ще ви помогне да ги преодолеете. Колкото по-скоро се разделите с тях, толкова по-добре. С постоянство и отдаденост съвсем скоро ще блеснете и ще докажете на всички колко са грешали, когато не са взели насериозно идиите ви.

 

Зодия Близнаци на 11 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Може да ви е от помощ, ако знаете какво точно искате, преди да правите големи изказвания и да давате обещания. Вашият управител Меркурий, бавно, но славно, започва да забавя скоростта си, защото в края на седмицата (на 15 април) приключва своето ретроградно движение. Най-после ще си отдъхнем. Идеите ни вече ще идват по-бързо и ще се реализират по-лесно. Добре е да обсъждате плановете си с близки приятели, който разбират вашата двойствена природа, но не обявявайте нещата публично. Почакайте още малко.

 

Зодия Рак на 11 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес може да ви е трудно да взимате бързи решения, тъй като аспект между Слънцето и Юпитер ви тегли в различни посоки. Това е знак, че трябва да извършите някои промени, преди да продължите напред. Подредете своите приоритети. Очакванията ви към другите или към вашите собствени цели няма да се сбъднат. Трудно ще спазите дадените днес обещания, тъй като те ще бъдат основани на вашите моментни чувства. Възможно е да се съгласите с нещо, само за да избегнете борба с нерешителността ви. Добре е да сте наясно с вашите истински нужди и желания. Ако се освободите от тези малки трудности, ще се наслаждавате на енергията, която ви носи този ден.

 

Зодия Лъв на 11 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Слънцето и Меркурий са във вашия дом на приключенията, затова сте готови  да излезете от вкъщи и да се забавлявате. Също така се наслаждавате на мира и спокойствието, което ви носят познати обстановки и лица. Несъвместимостта на тези две желания ще бъде очевидна, заради странен аспект между Слънцето и Юпитер. Ще бъдете поставени пред дилема дали да се придържате към добре познатото, или да разширите своите хоризонти. Плановете ви може да не се реализират, но това е временно. Ако останете на едно място, ще чувствате, че сте изпуснали нещо. Затова по-добре променете своите очаквания и открийте компромисно решение. Каквото и да правите, не мислете толкова много за всичко.

 

Зодия Дева на 11 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Слънцето формира не толкова важен, но все пак предизвикателен аспект с Юпитер. В резултат от него общуването с другите вероятно няма да протича много гладко. Колебаете се дали да гледате на нещата по-повърхностно или да задълбаете в значението им. По този начин изпращате смесени сигнали на хората. Въпрос, свързан с вашия интимен живот или финансите ви, започва да се обърква. Време е да промените очакванията си, ако сте стреляли прекалено високо в желанието си да постигнете успех. Ентусиазмът ви може изведнъж да се повиши и след това да спадне рязко. Ще се появят възможности за забавление днес, но за да им се наслаждавате напълно, е нужно да спрете да мислите толкова. Тази вечер Луната преминава във вашия дом на партньорствата и опасенията които имате, ще изчезнат. Близък човек може да ви убеди, е че имате нужда от почивка.

 

Зодия Везни на 11 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Трудно ще изпитате удовлетворение тази сутрин, заради неблагоприятен аспект между Слънцето и Юпитер, който разделя вашите интереси. Имате чувството, че или трябва да свършите задачите докрай, или въобще не трябва да ги започвате. Трудно ще постигнете баланс, но това ще ви помогне да видите по-ясно възможностите, които денят ви предлага. Фокусирайте се върху освобождаването от ненужния умствен товар. Днес вероятно липсва синхрон във взаимоотношенията ви, затова трябва да снижите очакванията си спрямо другите. Избягвайте големи покупки или взимането на ключови бизнес решения. Възможно е да имате разногласия с някого относно пари или важни ценности. Не се фокусирайте толкова върху различията в мнението, защото това може да повлияе на живота ви по различни начини. Времето е подходящо да намерите правилна информация или ресурси, свързани с работата ви или със здравето.

 

Зодия Скорпион на 11 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Трудно взимате решения, свързани с вашата работа или здраве, тъй като много неща ви разсейват. От една страна искате да помагате на другите и да свършите всичката си работа днес, но от друга страна искате да правите нещата самостоятелно или да преследвате свой личен интерес. Тази дилема може да се разреши като заложите на компромиси. Има тенденция да пренебрегвате проблемните зони и в резултат на това решенията, които взимате страна, няма да са много разумни. Като цяло, обаче, настроението ви е добро и гледате с надежда към бъдещето. Ще фокусирате енергията си върху нещо забавно, а не върху обичайните задължения. С напредването на деня атмосферата ще се подобри, заради влиянието на креативен, вдъхновяващ и романтичен аспект между Венера и Сатурн.

 

Зодия Стрелец на 11 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Трудно ви е да бъдете умерени днес, поради неблагоприятен аспект между Слънцето и Юпитер. От една страна искате да се свържете с останалите, но от друга, желаете да запазите някои неща само за себе си. Ако стоите и се чудите в коя посока да поемете, вероятно нищо няма да свършите. През първата част от деня е добре да направите промени в плановете си и да намерите компромисни решения. С напредването на деня ще се успокоите. Дори и да не стигнете до някакво решение, вече няма да сте толкова напрегнати и ще чакате да дайде по-добър период за вас. Възможно е да изпитате силно желание да се придържате към добре познати места или лица, тъй като тази вечер луната навлиза във вашия дом на семейството и домашния уют.

 

Зодия Козирог на 11 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Колебаете се дали да се придържате към добре познатото или да изследвате нови непознати територии. Вероятно имате проблеми в балансирането на социалния и семейния живот. Търсете средния път и се стремете към умереност. Ако успеете да се справите напрежението, което другите създават у вас, ще установите че денят е много подходящ за креативно мислене. Вечерта Луната преминава във вашия дом на финансите и земните удоволствия. Това е хармонично положение, защото този дом (втори) се асоциира със знака Телец, който също е представител на земната стихия като вас. Едва ли ще станете по-решителни, но пък ще бъдете готови да оставите живота да се развива естествено и да си позволите малко почивка.

 

 Зодия Водолей на 11 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Ежедневните и обичайни занимания днес ви се струват доста скучни. Ще изпитате неспокойствие, заради аспект между Слънцето и Юпитер. Възможно е да се лутате между няколко неща, които искате да осъществите, или лични цели, които да преследвате. Тъй като сте само един обикновен човек, не може да вършите всичко едновременно. Затова помислете какви компромиси може да направите, за да постигнете баланс в желанията си. Противен случай цял ден ще изпитвате неудовлетворение. Днес има голяма вероятност да бъдете разбрани неправилно от вашия шеф или някой от родителите. С напредването на деня, ще се почувствате малко по-комфортно и ще изпитвате по-малко напрежение. Ще спрете да се тревожите толкова, че не успявате да се справите с всичко. Това ще подобри настроението ви значително.

 

Зодия Риби на 11 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Под влияние на неблагоприятен аспект между Слънцето и Юпитер, от една страна искате да правите нещо необичайно и да изследвате непознати места, от друга страна -  търсите удобството на добре познатото. Слънцето, което е във вашия дом на сигурността ви насърчава да се придържате към това, което ви кара да се чувствате комфортно. А пък Юпитер е във вашия дом на приключенията и стимулира желанието ви за нови преживявания. Ако измислите начин, по който да задоволите и двете желания, ще се чувствате отлично днес. Тази вечер Луната навлиза във вашия знак и  това ще понижи напрежението, което усещате. Освен това сме на път към точен аспект между Венера и Нептун. Той е много подходящ за вас, тъй като Нептун е вашата планета управител и се свързва с мечтите и въображението. А вие определено сте известни със своята мечтателност и креативност.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова