четвъртък, 12 април 2018 г.

 

Прогноза на Мери Астрология


за 12 април четвъртък


 

И тази година преживяхме празника Великден. Борим се с последиците от голямото количество изядени яйца и козунаци... Сега чакаме с нетърпение майските празници - Деня на труда (1 май), Гергьовден (6 май) и Денят на славянската писменост (24 май). Все хубави поводи за радост!

Еуфорията по христовото възкресение може и да е отминало, но планетите продължават да оказват неизменно влияние върху живота ни. Затова нека разберем какво ни предвещават те за четвъртък.

 

Позиция на Луната


 

12 април

 

Снощи в 21:41 ч Луната напусна прогресивния и независим Водолей и започна своя транзит през Риби. Ще ни се усмихва от този мечтателен знак до 14 април, когато съвсем рано в 06:27 ч ще премине в следващия знак - Овен.

 

Когато Луната е в Риби, ние може да се чувстваме откъснати от реалността. Готови да помагаме на другите. Намираме удовлетворение в занимания като слушане на музика, рисуване, свободно реене в света на мечтите.

Времето е подходящо да потънем в размисли, да слушаме интуицията си и да изразяваме съпричастност и съчувствие. Границите, които си поставяме се размиват. Трудно разграничаваме реалността от фантазиите. Възможно е да бъдем подведени от фалшиви усмивки и доброта. Не гледаме внимателно подробностите. Струва ни се възможно да опишем с думи чувствата ни.

Подходящи дейности, за периода, когато Луната е в Риби са:

  • занимания свързани с мечтите ни;

  • мистични или духовни търсения;

  • промяна на разбирането ни за света;

  • слушане на музика;

  • посещение на театър и други артистични прояви;

  • посещение на спа процедури, плуване – въобще дейности, свързани с вода.


 

Важни аспекти


 

След вчерашния аспект между Слънцето и Юпитер, който ни караше да се колебаем и да се люшкаме между различни възможности, хубавият аспект между Венера и Нептун днес идва точно навреме. Въображението ни ще работи на пълни обороти, ще се свързваме със света на красотата и романтиката. Подходът ни към другите хора е по-нежен и  състрадателен. Ще виждаме духовните измерения на връзките ни и ще подхождаме към останалите с разбиране. А пък Луната е във Риби, знакът управляван от Нептун, което ще направи живота ни още по-приятен през следващите дни.

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 12 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Денят е подходящ да използвате своето въображение, както и да прощавате грешките на останалите и да се освободите от стреса. Венера и Нептун формират благоприятен секстил днес, който свързва вашия дом на ценностите и парите с духовния ви дом. Имате желание да се пуснете по течението и да приемате нещата такива, каквито са. Това ще ви освободи от напрежението, което изпитвахте напоследък. Може да се захванете с нещо креативно или с физическа активност. Ако сте били ядосани на някой, използвайте положителната енергия на деня, за да забравите обидата и да продължите напред. Важно и от взаимно изгодна за всички е да се поддържа хармония в отношенията днес. Възможно е да ви хрумнат нови идеи, свързани с финансите ви, макар че сте особено привлечени от красиви и скъпи предмети.

 

Зодия Телец на 12 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Аспектът между Венера и Нептун днес е много благоприятен за вас. Венера е вашият управител и всички нейни аспекти са на практика свързани с вас. Също така Венера в момента е във вашия знак, което Подсилва вашия магнетизъм, привлекателност и късмет. Имате склонност да се обръщате към скритите елементи на живота ви сега и вашето разбиране за останалите, за вас самите и за целите ви се подобрява.  Помогнете на някого като му предложите искрен съвет или му подсигурите комфорт. Вдъхвайки вяра и надежда на останалите, значително ще подобри и вашето настроение. Ще изпитате удовлетворение от това да поставите чуждите нужди пред себе си.

 

Зодия Близнаци на 12 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес Луната е на върха на вашата слънчева графика, или иначе казано вашия десети дом, и подчертава вашите цели и отговорности в професионален план. Денят е изключително подходящ за публични изяви, макар че около вас има едно тайнствено усещане. Лесно ще се справяте с напрежението, благодарение на хубав аспект между Венера и Нептун. Възможно е да получите разбиране по въпроси, които преди са ви  разстройвали. Време е да се освободите от гнева, за да продължите напред и да живеете по-щастливо. Не се налага да се борите с много усложнения в любовта. Посветете се на вашата креативност. Тя ще ви помогне да впрегнете своите идеи в действие.

 

Зодия Рак на 12 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днешните астрологични аспекти ще подсилят вашето настроение и ще ви вдъхновят. Възможно да използвате тази енергия за почивка. Но също така може да ви послужи, за да се освободите от натрупаното напрежение. Под влияние на благоприятен аспект между Венера и Нептун, днес сте склонни да прощавате и ще го правите по изключително грациозен начин. Енергията е подходяща за проявяване на разбиране към останалите и положителна вяра в живота. Този аспект обединява вашия дом на приятелствата с дома приключенията. Възползвайте се от шанса да правите жестове за своите приятели или за любимия човек. Може да откриете вдъхновение сред вашите близки или като се посветите на необичайни преживявания. Независимо дали отношенията ви с хората са щастливи или изживяват трудности, те ще се подобрят сега.

 

Зодия Лъв на 12 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес акцентът е поставен върху вашия интимен дом. Време е да направите открития свързани с вас самите и да работите върху развитието на най-близките ви за отношенията. Проявявате по-голяма състрадателност към хората. Задълженията ви бяха прекалено много напоследък, но сега е време да си починете. Енергията на деня ви носи спокойствие. Венера и Нептун сключват благоприятен аспект и оказват влияние не само на вашите връзки, но също така подсилват вашия бизнес нюх. Интуитивно разбирате чувствата и настроенията на другите и това ще ви помогне в отношенията. Ще привлечете вниманието на важен човек или група от хора. Денят предполага да действате с малки крачки, а не да предприемате смели начинания.

 

Зодия Дева на 12 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес вниманието е насочено към вашия партньорски дом. Секстилът между Венера и Нептун свързва този дом с дома на вярванията и откритията по приятен начин. Ще отворите сърцето си към любовните въпроси. Енергията на деня предполага да забавите темпото, да оцените това, което имате, и да мечтаете за нови възможности. Може да се свържете с хора, които ви стимулират духовното. С някой от тях ще се разбирате на подсъзнателно ниво. Интуицията ще ви подскаже как да се справяте с финансите си. Другите ще гледат на вас в положителна светлина. Привличате нежност и топлина, но запазвате известна емоционална отдалеченост или създавате чувство на мистерия около себе си. Проявата на състрадателност и разбиране ще е характерна за вашите взаимоотношения с хората.

 

Зодия Везни на 12 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днешният аспект секстил между Венера и Нептун вдъхновява любовта към работата и свързването с останалите. Също така ви помага да осъзнаете целта на вашето съществуване. Денят е под влияние на вашето въображение и лични мечти. Проблемите, които сте живяли напоследък, ще се разрешат и мистериите ще се разкрият по свой собствен начин, без да търсите непременно отговори. Другите ви виждат в положителна светлина днес. Може и да не ви разбират изцяло, но вас това ви устройва. Денят е подходящ да си починете и да се наслаждавате на себе си. Във взаимоотношенията показвате по-нежната си страна и хората около вас се чувстват добре. Интуицията ви е изключително точна по отношение на работата и здравето ви.

 

Зодия Скорпион на 12 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Венера формира благоприятен аспект с Нептун, а аспектите на Луната подсилват вашия знак. Моментът е подходящ да пожате своята креативност и да се посветите на любов и общуване с партньорите. Аспектите ви насърчават да изразите себе си по красив начин чрез участието на другите хора. Съвсем съзнатално избирате да се освободите от негативните мисли. Възможност за романтика се появява. Имате склонноста да се свържете интуитивно с хората и да проявявате съчувствие към тях. Може да завържете нови приятелства и те ще се окажат изключително приятни. А сегашните ви отношения ще се подобрят, защото ще откриете черти на приятелите си, които досега не сте забелязали. Творете, пишете, създавайте музика или изкуство, наслаждавайте се на артистични изпълнения. Венера и Нептун, освен, че сключват хармоничен аспект, стимулират дома на взаимоотношенията ви. Подходът ви към света е изключително топъл, нежен и позитивен днес.


 

Зодия Стрелец на 12 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Енергията е подходяща да се свържете с вашите вътрешни нужди, да почувствате, че принадлежите към света и че има сигурност в семейството и дома ви. Най-добрата ви стратегия е да оставите нещата да се развиват по своя собствен начин. Има чар в начина, по който преследвате своите цели. Взаимоотношенията ви с другите ще бъдат плодотворни. Разбирате се на духовно ниво с близки и познати. Социалният ви живот се развива добре. Времето е подходящо да търсите мир, баланс и красота на работното място. Също така може да се посветите на разкрасителни процедури. Готови сте да предложите помощта си на другите.

 

Зодия Козирог на 12 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Напоследък бяхте доста напрегнати, но днес се появяват нови прекрасни възможности пред вас. Хубавият аспект между Венера и Нептун, както и благоприятните аспекти на Луната ви подкрепят. Енергията е подходяща за комуникация. Меркурий ще остане ретрограден до 15 април, но въпреки това се наслаждавате на интересни разговори. Има подсилване на невербалната комуникация. Вдъхновявате останалите с вашите думи или се радвате на проекти, които ви стимулират. Разбирате се с хората по съвсем нов начин. Енергията на деня ще ви помогне в измислянето на нови планове във връзка с кариерата и бизнеса. Вашето въображение и креативност ще ви дарят с нови идеи по отношение на любовта и така ще подобрите взаимоотношенията с любимия ви човек.

 

 Зодия Водолей на 12 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Аспектът между Венера и Нептун оказва благотворно влияние в сферата на бизнеса, парите, дома и семейството. Дарява ви с въображение, креативност, топлота, щедрост и състрадание. Денят е прекрасен да се сбогувате със съмненията и негативното мислене, което сякаш ви беше обградило през последните дни. Изпитвате състрадание към подтиснатите хора или близките ви. Подкрепяте другите и може да се включите в благотворителна дейност. Може да жертвате своите нужди за сметка на любимите ви хора. Така ще се почувствате по-добре. Вашата духовна подкрепа ще бъде оценена повече от физическата помощ. Склонни сте да помагате на членовете на семейството ви, да ги изслушате или да им предложите рамо, на което да се опрат в трудните моменти. Животът забавя темпото си и така по-лесно ще оцените живота си и хората в него.

 

Зодия Риби на 12 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната прекарва деня във вашия знак и формира приятни аспекти с другите планети. Най-силна подкрепа получавате от аспекта между Венера и Нептун. Нептун, освен че е вашата планета управител, се намира също във вашия знак. А пък Венера е в дома на комуникациите. Това предполага, че ще имате успех в ученето, свързването и общуването с хората. Просто искате да бъдете в компанията на близки хора и да ги оставите да правят, каквото си поискат. Силният ви магнетизъм е силен, чувствате се добре в кожата си и сте уверени във взаимоотношенията си. Другите забелязват и оценяват положителните ви черти. Позволете на своята нежна природа да се изрази. Думите ви, дори и невербалната комуникация, имат тенденция да успокояват и да привличат хората.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова