събота, 14 април 2018 г.

 

Прогноза на Мери Астрология


за 14 април събота


 

Ако успешно сте преживели вчерашния петък 13-ти, то вероятно днес ще се поинтересувате от хороскопа за съботния, почивен ден.

 

Позиция на Луната


  

Тази сутрин съвсем рано в 06:27 ч Луната напусна знака на романтичните, добри и състрадателни Риби и започна транзита си през следващия знак Овен - първия астрологичен знак.

Когато Луната преминава от знака на мечтателите Риби, в знака на огнения, енергичен и агресивен Овен, може да почувстваме внезапен прилив на енергия и желание да действаме. Но тъй като Рибите се асоциират с дълбоките човешки чувства, съвсем възможно е в този период Овен да ни даде сили да действаме под влияние на емоциите и това да доведе до проблеми.

Информация за Луната в Овен може да намерите ТУК!

Луната е намаляваща, а в понеделник около 4 ч сутринта ще бъде Новолунието в първия астрологичен знак - Овен.

Важни аспекти


 

Тази сутрин, секстилът между Юпитер и Плутон е точен. Този аспект беше точен за пръв път през януари и отново ще бъде точен през септември. Това влияние повишава нашата увереност и вяра и да подхранва нашите амбиции. Желанието и нуждата да покажем колко сме значими, ни мотивира да преследваме личните и професионалните си цели по-амбициозно. Способността ни да убеждаваме ще се засили. Ще предприемем стъпки, с които да се усъвършенстваме, да разрешим дългосрочни проблеми или да използваме по предназначение заделените от нас парични средства.

Също така Марс формира секстил с Нептун. Този аспект ще ни вдъхновява. Интуицията ни е засилена и сме склонни да изразим креативната ни страна. Ще се отървем от яда и раздразнението, което изпитваме. Ще бъдем по-спокойни и уравновесени.

В неделя Меркурий спира да се движи ретроградно и отново тръгва в директна посока. Възможно е да получаваме смесени сигнали при общуването ни с хората, докато се адаптираме към промяната.

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 14 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес стоят множество възможности пред вас по отношение на вашия личен живот, кариера, финанси и бизнес. Секстилът между Марс и Нептун ви кара да оказвате и да търсите подкрепа. Следвате своята интуиция, а другите ще последват вас. Ще демонстрирате своята креативност, особено по отношение на кариерата ви. Показвате своята увереност и това привлича останалите към вас. Чувствате се способни, компетентни и амбициозни.

 

Зодия Телец на 14 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Денят е прекрасен за осъществяване на контакт с другите. Благодарение на секстила между Марс и Нептун ще решите да оставите всички тревоги зад гърба си и да се наслаждавате на хубавия ден. Също така скоро ще премине през фаза Новолуние, което означава, че е добре да успокоите темпото. Ще изпитате удоволствие от обменянето на идеи с някой близък до вас. Ще проявявате повече разбиране към себе си и към останалите. Възможно е да помогнете на някого или да го вдъхновите, което ще повиши настроението ви. Може да научите много интересна информация. Утре Меркурий ще започне отново да се движи директно и е възможно да се появят недоразумения, докато се приспособим към промяната.

 

Зодия Близнаци на 14 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес е подходящо да се захванете с работа и практични въпроси, тъй като интуицията ви в тази област работи изключително добре. Днес ще разберете колко е важно да споделяте идеите си с хората. Ще научите нещо важно за себе си и за вашите най-дълбоки желания и нужди. Действията през деня ще се развиват по-бавно от обикновено, но въпреки това вие ще бъдете много продуктивни. Имате желание да стигнете до дъното на нещата. Колкото и да ви се иска да дълбаете надълбоко, като цяло се опитвате да спазвате емоционална дистанция. Приемете подкрепа и окажете такава.

 

Зодия Рак на 14 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днешният ден е изключително подходящ да подобрите отношенията си, особено любовните. Отворете сърцето си. Помислете къде се корени вашата несигурност и работете за нейното отстраняване. Покажете, че цените своя любим човек. Възможно е отношенията ви да започна да се развиват на ново ниво. Ще погледнете на своя партньор или любовен интерес в нова, благосклонна светлина. Отделете част от времето си да научите за нуждите и тревогите му. Някой може да ви потупа по рамото и да ви увери, че се движите в правилната посока. Ще получите вдъхновение от общуването с другите хора. Също така сте в позиция да създадете нещо магическо или да участвате в забавление, което събужда фантазията ви.

 

Зодия Лъв на 14 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната прекарва деня във вашия духовен дом и това ви прави оптимистични и позитивни. Аскпекът между Марс и Нептун ви насърчава да изразите своята креативна страна в работата и ежедневието ви. Интуицията ви работи и може да ви помогне да стигнете до важно решение или до информация, която преди това ви е убягвала. Ще донесете мир, хармония и красота във вашата работна среда или пък дадена връзка ще бъде на фокус. Време е да се откажете от дейности, които ви пречат да се развивате. Може да промените и някои от навиците си и да ги замените с по-подходящи за вас. Подготвяме се за Новолунието в понеделник сутринта, затова ви съветваме да бъдете по-тихи и умерени.

 

Зодия Дева на 14 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Денят е подходящ да обмисляте нещата, които ви се случват, и да правите планове. изпитвате нужда да релаксирате и имате възможност днес. Аспектът между Марс и Нептун ще ви помогне за това. Той ви насърчава да се свържете с вашите нужди и желания. Комуникацията е особено важна, за да изпитате любовта във вашата връзка. Но през днешния ден като че ли по-важни са жестовете и споделените моменти. Подхождате към живота, хората и проектите си със страст и креативност. Маркетингът, промоциите и творческото общуване са подходящи теми през днешния ден.

 

Зодия Везни на 14 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес е подходящо да се посветите на дейности, свързани с вашата работа, семеен живот и финанси. Ще отворите сърцето си и ще се освободите от страховете или негативни чувства. Ще се погрижите за себе си. Методите и подходите, които използвате са уникални и необикновени. Възможно е да се захванете с креативна дейност. Информацията, която получавате, ще ви накара да се чувствате спокойни и уважавани. За някои от вас секстилът между Марс и Нептун предполага, че ще се впечатлите от хора, около които витае някаква мистерия. Предприемете действия, за да донесете повече хармония, мир, красота и баланс на вашето работно място или в средата, която обитавате. Творческите ви таланти ще ви помогнат в постигането на цели, свързани със здравето, работата или дома.

 

Зодия Скорпион на 14 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

В ден като днешния, преди да настъпи Новолуние, е добра идея да бъдем по-тихи и да си почиваме. Секстилът между Марс и Нептун е изключително вдъхновяващ. Ще изразявате съвсем естествено своята творческа страна и ще използвате креативността си в работата. Способността ви да разбирате ситуациите и да убеждавате другите е изключително силна. Възможно е да се захванете да коригирате нещата, които ви правят нещастни. Може да подобрите комуникацията си с някого, като направите добре обмислен жест. Интуицията доминира над разума днес. Утре Меркурий приключва със своето ретроградно движение и започва да се движи в директна посока.  Възможно е да има някои обърквания в общуването, докато се адаптираме към промяната, което е напълно нормално. 

 

Зодия Стрелец на 14 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Тези дни  Марс е във вашия втори дом прибирам да направите нещо повече със своите таланти, ресурси пари. Връзката на  Марс с Нептун ще ви даде нужната амбиция. Ще използвате правилните ресурси днес, макар че Меркурий приключва с ретроградното си движение и това може да  доведе до леки проблеми с организацията и общуването. Днес съумявате да заобиколите трудностите по творчески и забавен начин. Наближаващото Новолуние може да раздвои вниманието ви, затова е по-добре да се успокоите и да си починете, отколкото да се захващате с нови проекти.

 

Зодия Козирог на 14 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Комуникацията днес ще бъде на ниво. Ще се вдъхновите от разговорите, които водите. Ако от известно време работите по даден проект, не бързайте още със споделянето на резултатите. Довършете първо всичко докрай. Днес сте доста магнетични и успявате да убедите всички в своите идеи. Може да се възползвате от творческото влияние на аспекта между Марс и Нептун. Ще откриете правилните начини да изразите себе си. Възможни е, обаче, да се появят някои недоразумения, тъй като утре Меркурий приключва с ретроградното си движение и започва да се движи в директна посока.

 

 Зодия Водолей на 14 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Имате желание да помагате на другите днес. В добра позиция сте да се свържете със своята интуитивна и креативна страна. Това ще доведе до подобрение на нашите взаимоотношения, но също така ще подобри и вашето разбиране за бизнеса, финансовите въпроси и мотивите на човека, с когото или за когото работите. Марс и Нептун формират секстил помежду си, а Марс в момента е във вашия дванадесети дом. Това означава, че сте склонни да поемете по необичайни пътища в преследването на вашите желания. Ако сте били несигурни за посоката, в която сте поели, днес мислите план как да подобрите живота си. На фокус е вашата алтруистична страна. Помогнете на някого да приключи даден проект. Наближаващото новолуние на 16-ти април ще ви донесе позитивна енергия, но днес е по-добре да си починете.

 

Зодия Риби на 14 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Може да откриете вдъхновение в даден човек или в книга или вярване, тъй като Марс и Нептун формират аспект днес. Споделените занимания и разговори с приятел ще доведат до заздравяване на вашата връзка. Ако участвате в групови активности, вашият принос към каузата ще бъде оценен подобаващо. Ще се забавлявате и ще направите полезни открития. Лесно е да намерите тема за разговор останалите, но по-важно е да си вземете поука от вашите различия. Днес може да се посветите на важна кауза. Времето е подходящо да оставите нещата да се развиват със своя собствен ход и да покажете търпение. Ще се фокусирате върху това да помогнете на другите хора. Настъпват интересни промени в астрологичната  обстановка. Утре Меркурий приключва с ретроградното си движение, а в понеделник сутринта Луната ще бъде във фаза Новолуние. Всичко това означава, че е добре да изчакате, преди да вземате важни решения.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова