събота, 14 април 2018 г.

 

Прогноза на Мери Астрология


за 15 април неделя


 

Неделя е ден за почивка и релаксиция, ден, който посещаваме на семейството и любимите ни хора. Повечето не са на работа и имат възможност да се срещнат с приятели или да се посветят на занимания свързани с дома им. Нека разберем какво имат да казват звездите за почивния ден.

Позиция на Луната


  

Луната прекарва днешния ден в знака Овен, което означава, че настроението ни ще е преповдигнато. Чувстваме се прекрасно. Имаме желание да излезем сред хората и да покажем своите способности и възможности.

Когато Луната преминава от знака на мечтателите Риби, в знака на огнения, енергичен и агресивен Овен, може да почувстваме внезапен прилив на енергия и желание да действаме. Но тъй като Рибите се асоциират с дълбоките човешки чувства, съвсем възможно е в този период Овен да ни даде сили да действаме под влияние на емоциите и това да доведе до проблеми.

Информация за Луната в Овен може да намерите ТУК!

Луната е намаляваща, а в понеделник около 4 ч сутринта ще бъде Новолунието в първия астрологичен знак - Овен.

Важни аспекти и позиции


Меркурий приключва първото си ретроградно движение за тази година и започва да се движи в обичайната си посока. През следващите седмици проблемите в комуникацията, на които бяхме свидетели по време на ретроградното движение, ще започнат да се разрешават един след друг и ситуацията ще се успокои. Ще получите отговор на въпросите, които ви измъчват. Проекти, които са зациклили, сега ще потръгнат. Тъй като промяната се случва днес, различни видове енергия ще ни заливат. Ще изпитваме леко объркване, затова не е добре да взимаме важни решения. Изчакайте да се успокои енергията след този преход от ретроградно към директно движение.

Трябва да имаме в предвид, че промяната на посоката на Меркурий е съпроведена от Новолунието в Овен, което ще се случи утре. Повече за това ще разберете в хороскопа за утре, 16 април.

Повече информация за аспектите днес може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 15 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Ретроградният период на Меркурий е към своя края. Тъй като ретроградното движение бе във вашия знак, неговият край ще ви се отрази значително. Проблемите в общуването ще се разрешат, но не очаквайте това да се случи за един ден. Бавно, но сигурно, другите хора ще започнат да ви разбират по-лесно. Ще подновите плановете, които бяха в застой. Ще получите информация, която ще ви помогне да се развивате и да взимате решения в бъдеще. А днес обърнете внимание на думите, които използвате, за да изразите себе си. Отново са възможни малки разминавания в общуването, докато свикнем с промяната на движението на Меркурий. А идващото Новолуние утре сутрин ще ви даде възможността да обърнете нова страница в живота си. През следващия месец, до следващото Новолуние, може да се захванете с активности свързани със вашето здраве, имидж, личност и маниери.

 

Зодия Телец на 15 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Меркурий отново започва да се движи в директна посока. Проблемите в общуването ще започват да се разрешават един след друг. Ще получите нова информация, която ще ви помогне да вземете дълго отлагани решения. Имате по ясна представа как да се борите с трудностите, изникнали в миналото. Днес, обаче, енергията е малко объркана, тъй като ни трябва време да се адаптираме към промяната в движението на Меркурий. Все още са възможни обърквания. През последните седмици фокусът бе поставен върху миналото. Съвсем скоро, обаче, нещата за вас ще се променят, защото Слънцето ще навлезе във вашия знак. Това ще ви даде допълнителна енергия, за да се разделите с нещата, които вече не ви служат.

 

Зодия Близнаци на 15 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Ретроградният период на Меркурий е към своя края и много недоразумения ще бъдат разрешени през следващите дни и седмици. Меркурий е вашият управител и затова, когато се обръща в правилна посока, това оказва влияние на вашите лични планове. Ще разрешите проблемите и ще продължите напред. Тъй като днес се случва промяната от ретроградно в директно движение, проблемните въпроси, особено свързани с взаимоотношенията ви, ще излязат на фокус. За щастие Новолунието утре сутрин ще ви даде кураж да задвижите плановете и мечтите си.

 

Зодия Рак на 15 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Меркурий приключва с ретроградното си движение. Мъглата, която се стелеше в комуникациите, работата, кариерата и репутацията ви, започва да се вдига. Усещането, че ви липсва посока в живота или че нямате яснота относно някои сфери, постепенно ще изчезне. Започвате да виждате целите си по-ясно, а проектите, които са в застой, ще започнат да се развиват. И днес са възможни объркани планове и недоразумения в общуването, докато свикнем с промяната в движението на Меркурий. Бъдето колкото се може по-ясни в изказванията си или отложете сложните разговори. През следващите седмици ще имате нови отговорности. Това време от годината е подходящо за решения, свързани с кариерата или личния ви живот. Пред вас стоят възможности да подобрите имиджа си през обществото.

 

Зодия Лъв на 15 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Меркурий приключва с ретроградното си движение. Започват да се разрешават проблемите с комуникацията и транспорта. Енергията днес ще бъде още объркана, но ще имате още по-голяма яснота през следващите дни. Може да вземете решения свързани с пътуването и образованието, а инициативите, които са в застой, ще започнат да се развиват. Новата информация, която ще получавате, ще ви помогне да се предвижите напред в плановете си. А Новолунието, което ще стане утре рано сутринта, ще ви мотивира да отгърнете нова страница и да започнете с нови сили. Новите ви инициативи ще разширят съзнанието ви и ще ви дадат цел в живота.

 

Зодия Дева на 15 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Меркурий приключва с ретроградното си движение. Ако напоследък сте се борили с минали проблеми и блокади, то през следващите седмици ще имате повече яснота. Това се отнася с особена сили за финансите и взаимоотношенията. Енергията ще ви помогне да разрешите проблемите в общуването с най-близките ви хора и да подобрите състоянието на парите си. Ще се справите и с емоционалните трудности. Новолунието, което ще се случи утре рано сутрин, също ще ви даде тласък. Ще получите подкрепа от другите или ще слеете усилията си в бизнеса с ваш партньор. Може да се случи събитие, което да ви подскаже как да се справите с дълговете и споделените ресурси по-ефективно. Времето е подходящо да помислите какви промени с дългосрочен ефект може да осъществите.

 

Зодия Везни на 15 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Меркурий приключва с ретроградното си движение. Комуникацията ще се подобри значително през следващите дни и седмици, но днес също ще има леко объркване, докато свикнем с промяната. Важно е да забавим темпото и да приемем фактите такива, каквито са. Въпросите, свързани с взаимоотношенията ви, стават все по-ясни. А проектите, които са в застой, ще започнат да се развиват, тъй като ще се появи нова информация. Новолунието, което ще се случи утре сутрин, посочва към ново начало, особено свързано с отношенията ви. Ще имате по-ясна представа какво искате от една връзка и са какво може да допринесете за нейното развитие. Ще се окаже особено ползотворно, ако обедините усилията си с някого и се захванете със съвместна работа.

 

Зодия Скорпион на 15 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Меркурий приключва с ретроградното си движение. Вижда се края на пречките в общуването и в плановете. През следващите дни и седмици се гответе да вземете важни решения. Проектите ще се подновят и задвижат. Ще има развитие на въпросите, свързани с работата и здравето ви. Днес, обаче, тъй като още се адаптираме към промяната в движението на Меркурий, също за възможни проблеми. Затова бъдете внимателни. А Новолунието, което ще се случи утре сутрин, ще ви помогне да отгърнете нова страница. Може да намерите мотивация да се захванете със спорт, да започнете да се хранете по-здравословно или ще се състредоточите върху важни работни проекти. Усещате прилив на амбиция.

 

Зодия Стрелец на 15 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Меркурий приключва своя ретрограден период днес. Затова днешния ден може да по- объркан и хаотичен. Но пък през следващите дни, комуникацията ще се подобрява все повече и ще получите повече яснота по любовните и творческите въпроси. Днес, обаче, бъдете внимателни, ако следвате инструкции или се налага да изразявате себе си. Гледайте напред с надежда, защото предстои отпадане на всички бариери в общуването. Новолунието, което ще се случи утре сутринта, попада във вашия творчески пети дом и знака Овен, който е огнен знак, също като вас. Това ще ви зареди с оптимизъм и ентусиазъм и ще ви мотивира да започнете нови проекти. Настроението ви е свежо и преповдигната.

 

Зодия Козирог на 15 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Края на ретроградния цикъл на Меркурий показва, че през следващите дни и седмици, комуникацията ни с приятелите и семейството ви ще се подобрят. Ще бъдете по-решителни и амбициозни. Възможно е да видите веднага резултатите, но проектите ви започват да се развиват. Може да подновите стари разговори, които преди са ви обърквали или не са стигали до никъде. Новолунието, което ще се случи утре сутрин и попада във вашия дом на семейството и домашния уют, ще донесе свежа енергия в живота ви. Времето е подходящо да започнете нов проект свързан с вашето спокойствие и това на семейството ви. Фокусът ще е поставен върху реорганизацията, декорирането на дома и заздравяване на връзките с членовете на фамилията ви.

 

 Зодия Водолей на 15 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Меркурий приключва своя ретрограден цикъл днес. През следващите дни и седмици вашите проекти ще се задвижат, особено ако са свързани с обучението, писането и общуването. Ще получите информация, която отдавна чакате. Най-после ще вземете решения, които сте отлагали. Трудностите в транспорта и комуникациите ще изчезнат. Днес, обаче, тъй като се адаптираме към промяната, е нужно да внимавате с думите си. Новолунието, което ще се случи утре рано сутринта, ви дава тласък. Имате нужните инструменти, за да постигнете напредък в целите си. Сега се отличавате със своята интелигентност.

 

Зодия Риби на 15 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Меркурий приключва със своето ретроградно движение и започва да се движи директно във вашия дом на финансите. Напоследък вероятно се борихте с проблеми и нерешителност, но постепенно нещата започват да се променят към по-добро. Ще се появи информация, вероятно свързана с финансовите ви средства, която ще ви помогне да вземете важни решения. Тъй като днес се настройваме към промяна в движението на Меркурий, трябва да обърнете специално внимание на комуникациите. Отново е възможно да има затруднения. А Новолунието утре сутринта ще ви даде допълнителна мотивация да се захванете с финансите си и нещата, които ви карат да се чувствате сигурни. Предстоящата седмица е подходяща да задвижите плановете, които са били в застой заради ретроградния Меркурий. Ще се погрижите по-добре за ресурсите ви и самочувствието ви ще се повиши отново. Ще вложите енергия в подсигуряване на живота ви.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова