понеделник, 16 април 2018 г.

 

Седмичен хороскоп от 16 до 22 април


 

Какво  ни е приготвила тази седмица? Дали позициите на небесните тела ни предвещават хубави мигове или животът ни ще бъде доста объркан през следващите седем дни?

 

Разположение на планетите


 

от 16 до 22 априлТази събота Меркурий приключи с ретроградно движение и се върна към обичайната си директна посока. Планетата на комуникациите сега е разположена в Овен и ще остане там до 13 май, когато ще влезе в Телец. Освен Меркурий, в Овен се намират Слънцето, Уран и Луната.

Разположението на тези планети в непримиримия Овен, може да ни направи леко нетърпеливи, прибързани, готови на действие, склонни към инциденти. Нужно е да обоздаем енергията в нас и да я канализираме по някакъв начин в полезни занимания. А пък Уран прави подхода ни към нещата от живота различен и необичаен. Трябва да споменем и астероида Хирон, който в края на седмицата също започва прехода си в Овен. Това ще създаде опасност от прекалено много спонтанни действия, водене на спорове и проява на егоизъм.

Светата троица - Марс, Сатурн и Плутон - продължават и през тази седмица прехода си през трезвия, амбициозен, но и практичен Козирог. Сатурн започва да забавя скоростта си, защото в сряда ще започне да се движи ретроградно и ще запази този курс до 6 септември. Марс в Козирог пък се свързва с астероида Лилит, който също подкрепя смелото опълчване срещу правилата и навиците.

Венера продължава транзита си в Телец и сключва опозиция с Юпитер в Скорпион и приятелски тригон с Плутон. Затова планетата на любовта ще се адаптира лесно и няма да изпитва прекалено силно чувство за притежание. За нас през тази седмица щастието ще се състои в това да споделяме с останалите и да не проявяваме прекалено силни свойски чувства. Този, който кара другите да се усмихват, е щастливец сам по себе си.

 

Позиции на Луната


 

от 16 до 22 априлПървите три дни от новата седмица ще бъдат под влиянието на Луна в Телец. Луната в този знак е изключително чувствена. Тя е стабилна, спокойна и уравновесена. Телецът е знак, който обича комфорта на дома, обича да си хапва, да създава и твори, да слуша музика и да танцува. Попива света чрез петте си сетива.  Когато Луната е в Телец ние сме мотивирани от нуждата от удобства.

В сряда около 17:30 ч до петък Луната ще е в знака на приказливите и интелигентни Близнаци. Когато Луната е в Близнаци основният ни инстинкт е да общуваме, да мислим и да учим. Мотивира ни желанието за разнообразие и любопитството. Лошото е, че е възможно да изпитваме безпокойство и нервност или да бъдем твърде променливи и несериозни.

През уикенда пък ще бъдем под влияние на Луната в Рак. Безспокойството на Луната в Близнаци ще отстъпи място на инстинктивната ни нужда от тишина и спокойствие. Чувството, че принадлежим и сме в позната обстановка ще ни мотивира. Луната се чувства най-удобно тук, тъй като тя е управител на Рак. Отлично време да се свържем с нашите вътрешни нужди. През уикенда ще търсим удобната обстановка на дома и компанията на хора, които са доказали своята лоялност към нас.

 

Любовта през седмицата


 


Луната в Овен, още в понеделник се превръща в Луна в Телец. Там си прави компания с Венера. Комбинацията Луна и Венера в един знак е доста благоприятна за най-близките ни взаимоотношения. И двамата партньори ще имат готовност да се променят за общото благо на връзката им. Влюбените ще гледат с надежда към бъдещето, въпреки страхът от загуба на любимия човек. Смелостта ще се пребори със страха.
 Прогноза за Овен от 16 до 22 април


 

През седмицата
През тази седмица сте изненадващо песимистични. По-критични сте от всякога и вероятно ще кажете неща, за които после ще съжалявате. Поемете въздух, излезте на навън и се научете как да се усмихвате отново.

През уикенда


Съвпадът между Уран и Слънцето, които си правят компания в Овен разкрива вашата избухлива страна. Къде отиде вашата адаптивна и гъвкава природа? Не се карайте с хората, а използвайте възможността да си починете и да погледнете на ситуацията от позитивен ъгъл.

Съвети

Промените, с които се налага да се борите, може да ви разстроят много повече, отколкото сте предполагали. Не мислете в какво не сте успели, по-добре се гордейте с постигнатото. Научете се да вярвате отново в себе си. Така ще се почувствате по-скопойни и уверени. 

Прогноза за Телец от 16 до 22 април


 

През седмицата
През тази седмица много възможности ще се изпречат пред вас във всяка сфера на живота. На работното място благодарение на присъствието на Марс, Плутон и Сатурн в Козирог, всичко до което се докосвате се превръща в злато. В любовта е възможно да срещнете човек, който ще промени живота ви завинаги.

През уикенда


Ще прекарате уикенда със свои роднини. Ще ви бъде изключително приятно да си поговорите с тях, но също така трябва да им зададете въпроси, които ви тормозят от известно време насам.

Съвети

Не вярвайте на всичко, което ви хрумне. През тази седмица въображението ви е твърде развихрено. Не следвайте интуицията си толкова стриктно. Поддържайте връзка с реалността. 

Прогноза за Близнаци от 16 до 22 април


 
През седмицата
Новолунието ви помага да задвижите своите проекти. Успехът ще ви застигне изненадващо тази седмица. Така ще забравите за някои разочароващи събития личния ви живот.

През уикенда


Само защото е уикенд, това не означава, че трябва да стоите вкъщи и да бездействате. Опитайте се да поработите от вкъщи върху проектите си, но не пренебрегвайте здравето си. Внимавайте да не ви свършат силите.

Съвети


Отчаяно желаете вашите лични и персонални проекти да получат развитие, но никак не е добре да се преуморявате. Почивайте си от време на време.


 
Прогноза за Рак от 16 до 22 април


 
През седмицата


Социалният живот е в застой. По-затворени сте от обикновено. Не желаете да общувате дори с хората, за които ви е грижа. И пръста няма да си мръднете, за да отговорите на съобщения, които получавате.


През уикенда
През уикенда усмивката отново ще се появи на лицето ви. Можете да бъдете очарователни, когато поискате. Като че ли сте се измъкнали от периода на лично заточение. Това е добре, защото ще прекарате време с хората, които означават много за вас.


Съвети


Прогноза за Лъв от 16 до 22 април


 

През седмицата


Жадни сте за успех и изисквате много от себе си, от любимите хора и от сътрудниците. Ще контролирате ситуацията във всяка сфера на живота и усилията ще си заслужават. Не изпитвайте вина от това, че командвате хората.


През уикенда
През уикенда няма да си давате много зор и ще си почивате от напрегнатата седмица. Възползвайте се от възможността да се сближите с любимия ви човек и да преживеете чувствени и еротични мигове заедно.


Съвети


Не споделяйте мислите си с вашето семейство. Ако изразите мнението си, това ще влоши ситуацията още повече. Някои от близките ви имат чувството, че нарочно се изправяте срещу тях. Не е лесно да запазите неутрална позиция, затова по-добре си мълчете.Прогноза за Дева от 16 до 22 април


 
През седмицата

Тази седмица сте изключително страстни. Ако сте на почивка с любимия човек, може да прекарате голяма част от времето в хотелската стая. Това ще допадне изключително много на вашата половинка. Ако сте необвързани, не се тревожете, предстоят ви доста интересни събития на любовния фронт през тази седмица.

През уикенда


Звездите вещаят прекрасен уикенд за вас. Планетите са готови да ви подкрепят. По-демонстративни сте от обикновено и сте достатъчно смели да изразите своите чувства, желания и очаквания. През следващите 48 часа ще осъществите много от своите фантазии.

Съвети

Забравете за своите комплекси и се сбогувайте със срамежливата и резервирана личност,  която се крие във вас. Радвайте се на живота и не се страхувайте да се доближите до хората. Така не само вие, а и тези около вас ще се чувстват по-добре. 

Прогноза за Везни от 16 до 22 април


 
През седмицата

Новолунието показва, че предстоят промени във вашия социален живот.  Разбрали сте кой ви създава проблеми напоследък. От вас зависи дали ще  изтриете завинаги този човек от живота си.

През уикенда


Звездите ви вещаят ново начало този уикенд. Ако сте решили да смените жилището си, сега е време да започнете да събирате багажа си. Вероятно ще дадете на някого последен шанс да докаже, че може да споделяте един покрив.

Съвети
Прогноза за Скорпион от 16 до 22 април


 


През седмицата
Аспект между Марс в Козирог и Юпитер в Скорпион ще подчертае вашите лидерски способности. Но това не означава, че може да командвате своите любими хора. Ако стоите начело на екип, знаете много добре как да извлечете максимума от всеки един член на групата

През уикенда


Оживеният уикенд ще ви помогне да забравите за всичките си задължения и отговорности. Ще се наслаждавате на живота с вашите приятели или с напълно непознати хора. Съдбата може би ви е приготвила приятна изненада.

Съвети
Не приемайте повече, отколкото можете да преглътнете. Винаги искате повече и повече - повече храна, повече неща за правене, повече забавление. Но скоро тялото ви ще има нужда от почивка. Спрете преди да е станало прекалено късно.

 Прогноза за Стрелец от 16 до 22 април


 


През седмицата
Време е да проведете важни семейни разговори. Ще прекарате седмицата в дебати по различни въпроси с любимите ви хора. Проявявате търпение и изслушвате мнението им. Изключително отворени сте и винаги в добро настроение.

През уикенда


Ще прекарате голяма част от уикенда, опитвайки се да вдъхнете живот на проект, свързан със семейството. Независимо дали планирате ваканция или търсите ново жилище, вие и вашите близки ще си сътрудничите изключително добре. Вашето фантастично чувство за хумор прави живота толкова лесен.

Съвети
Винаги искате повече. Това не е лошо, но не забравяйте за своето семейство. Не вкарвайте любимите си хора в сложни и неудобни ситуации. Нека нещата бъдат колкото се може по-прости.

 Прогноза за Козирог от 16 до 22 април


 

През седмицата


Венера е в Телец, а Телец също като вас е земен знак. Затова отношенията с любимия човещ ще са приоритет за вас. Планетата на любовта ще ви даде идеи как да подсладите своя любовен живот. Идеи, които нямате търпение да опитате през следващите пет дни.


През уикенда
Очаква ви прекрасен уикенд. Не се тревожете, ако съботната сутрин не потръгне по очаквания от вас начин. През останалата част от уикенда ще се възползвате максимално от любовта между вас и вашия партньор.


Съвети


Внимавайте с хора, които изведнъж са започнали да се държат твърде учтиво с вас. Вероятно замислят нещо лошо зад гърба ви. Споделяйте съвсем малко информация за своите проекти и личен живот.

 

Прогноза за Водолей от 16 до 22 април


 

През седмицата


Очаква ви седмица изпълнена със събития. Имате много задължения на работното място, а условията за работа невинаги са перфектни. Може да прекарате много време в пътуване или в спорове с колегите. За щастие Уран ще ви изпълни с енергия.

През уикенда

Вероятно не се чувствате особено добре през уикенда. Затова ще прекарате повече време грижейки се за физическото и умственото си здраве. Може да заредите батериите си като се разходите сред природата си с любимия човек или сами.

Съвети
Научете се как да разпускате тази седмица. Много сте стресирани. Доверете се на вашата интуиция, вярвайте в идеите си и избягвайте хората, които не подкрепят инициативите ви. Нямате нужда от негативни личности в живота си.

 Прогноза за Риби от 16 до 22 април


 


През седмицата
През тази седмица вярвате изключително много в себе си и не позволявате на трудностите да застанат на пътя ви. Знаете какво точно искате и как да го постигнете в почти всяка сфера на живота. Получавате подкрепа от Юпитер, който е във вашия воден събрат Скорпион. За вас не съществуват невъзможни неща.

През уикенда


Тригонът между Юпитер и Нептун придава свежест на вашия уикенд. Настроението ви е много по-добро от обикновено и ще прекарате незабравими мигове с вашите любими хора. Възможно е да не ви стигне времето за всички планирани занимания със семейството.

Съвети


Не се стараете да бъдете перфектни. Важно е да бъдете вярни на себе си и хората ще ви обичат. Не се опитвайте да се промените, само за да се впишете в средата.

 

 

Благодаря за вниманието, приятели! Силно се надявам моят седмичен хороскоп да ви  помогне да се ориентирате в приключението, наречено живот!


 


[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=3OZmot0uPPo[/embedyt]


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова