сряда, 18 април 2018 г. 


Прогноза на Мери Астрология


за 19 април четвъртък


 


Добре дошли при нас във четвъртък. Нека разберем каква е позицията на Луната, какви аспекти ще оказват най-голямо влияние върху нас и къде ще е поставен фокусът за всяка една зодия.


 


Позиция на Луната


  


Луната прекарва днешния ден в знака Близнаци, а утре в 17:28 ч. ще премине в следващия знак - Рак.


Когато Луната е в Близнаци, любопитството ни към живота се събужда. Действията ни са стимулирани от желанието за общуване с другите. Подходът ни към живота е лек и непринуден като морски бриз. Всякакъв вид комуникации са добре дошли за нас. Възможно е да изпитваме нервност и нетърпение. Определено търсим разнообразие.


Луната в Близнаци подкрепя следните дейности:  • активности, които стимулират мисълта;

  • повече от една активност по едно и също време;

  • четене, писане, учене;

  • писане на писма;

  • кратки пътувания.


Важни аспекти и позиции


 


Въпреки че Луната преминава през знака на приказливите Близнаци, аспект (сескиквадратмежду Меркурий и Юпитер показва някои недоразумения в общуването. Възможно е да придаваме прекалено голямо значение на дадени събития, независимо дали са позитивни или са негативни. Аспектът също показва известни колебания относно чувствата ни. Има вероятност да поставим емоционална дистанция между нас и останалите, поради несигурността, която изпитваме. Трябва да вложим допълнителни сили, за да се концентрираме и да вникнем в детайлите.


Утре сутрин Слънцето се сбогува с Овена и започва своя годишен транзит през знака Телец. От 20 април до 21 май рожден ден празнуват Телците, защото Слънцето обитава този знак. Слънцето тук е методично, чувствено и възприемчиво. Чувства се най-силно когато защитава своите притежания и устоява на трудностите на живота. Когато Слънцето, вдъхващо живот на всичко около нас, преминава през съзвездието Телец, нуждата ни от сигурност и стабилност е водеща. През този период хората оценяват колко е важно да имаме в живота си хора, предмети, ситуации, които не се променят и остават вечни.


Слънцето в Телец си има и своите недостатъци. Понякога има прекалено изострено чувство за собственост. Освен това често се инати и трудно променя мнението си и представите за живота като цяло. Липсва му гъвкавостта на Близнаците (следващия знак) и сляпата решителност на Овните (предходния знак).


Ако се интересувате какво е характерно за хората, родени под знака Телец, може да прочетете ТУК!


Повече информация за аспектите през днешния ден може да намерите ТУК!


 


Дневен хороскоп за всяка зодия


 


Зодия Овен на 19 април


 


Хороскоп 22 март четвъртък


Денят ще ви изправи на нокти. Има тенденция хората да се придържат познатото и да се страхуват от промяна или конфронтация. Това е породено от тяхната несигурност и няма нищо общо с вас. Добрата новина е, че ще ви бъде лесно да се откъснете от емоционалните проблеми. Така ще имате възможност да се захванете с практични въпроси. От друга страна, обаче, възможно е да не съдите правилно връзките с хората и ситациите. Затова се въздържайте от взимането на големи решения. Не бързайте и с важните покупки. Има обаче опасност да съдите прекалено строго връзките и ситуациите. Може да се наложи да обмисляте голямо количество информация. Затова изолирайте част от нея и се съсредоточете върху това, което смятате за приоритет.


 


Зодия Телец на 19 април


 


Хороскоп 22 март четвъртък


Вашият управител Венера сключва минорен аспект със Сатурн. Денят не е подходящ да изразявате себе си. Настроението ви няма да е перфектно. Колкото и да ви се иска да разчитате на другите, те може да не ви оказват нужната подкрепа в момента. Вероятно защото са потопени в собствените си проблеми и грижи. Този аспект обаче ви дава пространство да се захванете с други сфери от живота. Правете си вашите неща, без да мислите за това какво правят (или не правят) другите. Въпреки че не мислите много позитивно в момента, гледате оптимистично на живота като цяло. Има опасност да размишлявате прекалено за минала ситуация, свързана с ваша връзка или нечии чувства. Не се придържайте толкова стриктно към графика си, а пуснете въображението ви да се вихри. Мислете в по-голям мащаб.


 


Зодия Близнаци на 19 април


 


Хороскоп 22 март четвъртък


Някои от аспектите днес може да доведат до недоразумения и обърквания в общуването. Но вие може да се справите с това. Освен това, Луната е във вашия знак и ви кара да се чувствате добре. Днес може да усетите, че другите проявяват резервираност към вас или отказват да ви разберат. Вероятно е също да се разочаровате от личния ви живот като изпуснете подходяща възможност. Трудно ще достигате до другите, тъй като те са потънали в грижите си. Подгответе се за неща, които ще ви разсейват. Може да получите подвеждаща информация за близък човек. Не вярвайте на всичко, което чувате днес, или поне не взимайте решения, базирани на чутото.


 


Зодия Рак на 19 април


 


Хороскоп 22 март четвъртък


Струва ви се, че другите се държат хладно към вас днес. Възможно е да изпитвате несигурност в самите себе си и това да няма нищо общо с вас. Дори и вие имате нужда от малко дистанция. Не сте напълно сигурни какво точно искате от хората. Не тормозете прекалено мисълта си, дайте си малко свобода. Днес сте склонни да преувеличавате ситуациите, затова не взимайте решения, въз основа на това, което чувате. В професионален план не казвайте неща, които може да се тълкуват по твърде много различни начини. Осигурете си моменти на почивка и релаксация.


 


Зодия Лъв на 19 април


 


Хороскоп 22 март четвъртък


Минорен аспект между Венера и Сатурн може да създаде леко напрегната атмосфера в социален план. По-добре да се оттеглите от дадена ситуация и да обърнете внимание на други важни неща. Запазете плановете за себе си, защото вероятно никой не иска да ви слуша. Това няма нищо общо с вас, а просто през днешния ден хората са потънали в проблемите си. На умствено ниво търсите да изживеете нещо стимулиращо, заради присъствието на Луната в Близнаци и напрегнатия аспект между Меркурий и Юпитер. Вероятно няма да общувате на четири очи с приятелите си, но това не е проблем. Няма нищо лошо в това да прекарате малко време насаме и да позволите на мозъка си да си почине.


 


Зодия Дева на 19 април


 


Хороскоп 22 март четвъртък


Под влияние на минорен аспект между Венера и Сатурн на повърхността изглежда, че хората са учтиви едни към други. Но вие забелязвате че в отношенията между хората липсва интимност, дълбочина и искреност. Това налага да погледнете нещата в перспектива и да направите корекции на текущите ви проекти. Дайте на себе си и на останалите малко пространство. Бъдете търпеливи. Това време е подходящо да обърнете гръб на социалните занимания и да вложите енергията си в отговорностите и хобитата ви. Днес може да получите твърде много информация или пък ще се сблъскате с липса на информация. Ще бъдете объркани относно алтернативите, които стоят пред вас, поради напрегнат аспект между Меркурий и Юпитер. Отделете повече време за осъществяване на целите си.


 


Зодия Везни на 19 април


 


Хороскоп 22 март четвъртък


В резултат от минорен аспект между Венера и Сатурн взаимоотношенията между хората ще бъдат обтегнати, хладни или повърхностни. Не приемайте нещата лично. Просто днес хората са малко по-прикрити от обикновено. Трудно е да добиете истинска представа за чувствата и нуждите ви, независимо дали искате да се отдалечите или доближите до някого. Докато не се справите с това, избягвайте прибързани решения и дейности. Дайте на себе си и на останалите малко пространство. Да разчитате на останалите да ви правят щастливи винаги е губеща стратегия. Възползвайте се от реалистичната енергия на деня и работете върху неща, които изискват вашето внимание. Междувремено проблемите в социалния ви живот ще се разрешат от само себе си. Днес сме под влияние и на неблагоприятен аспект между Меркурий и Юпитер. Затова възприятията ни може да се ръководят от нерационалната нужда да постигнем максимума в живота. Възможно е да преувеличаваме значението на дадени събития. Избягвайте да взимате решения изцяло основани на получената информация. Гледайте по-мащабно и оставете работата по детайлите за по-добри дни.


 


Зодия Скорпион на 19 април


 


Хороскоп 22 март четвъртък


В резултат от минорен аспект между Венера и Сатурн, хората ще бъдат по-резервирани или чувствителни към отхвърляне и критика. Ако търсите топлина и разбиране от другите, днес трудно ще ги получите. Старайте се да се разбирате с хората около вас, но не влагайте прекалено много енергия в опит да подобрите отношенията. Дайте на останалите и на себе си малко време. Също така днес е активен аспект между Меркурий и Юпитер. Затова няма да се задоволявате с рутинните занимания. Умът ви е на друго място и търси по-добри възможности. Редица неща може да ви разсеят. Целите, които сте си поставили не ви удовлетворяват. Обмисляте какви нови задачи стоят пред вас, но точно сега ще ви е трудно да определите своите приоритети.


 


Зодия Стрелец на 19 април


 


Хороскоп 22 март четвъртък


Предизвикателен минорен аспект между Венера и Сатурн може да повлияе на социалния ви живот днес. Най-добре подходете към деня с отворено съзнание и си повтаряйте, че не трябва да приемате нещата лично. Възможно е другите да  се държат малко хладно с вас или да не ви подкрепят. Обмислете всичко добре и не бързайте с вземането на важни решения. Вашата оценка може да е малко изкривена. Също така днес сме под влияние на аспект между Меркурий и Юпитер. Възможно е да получите твърде много информация по даден въпрос или пък точно обратното - да липсват важни части от информацията. Имайте в предвид, че останалите може да преувеличават нещата, без дори да го осъзнават. Не е нужно да получавате конкретни отговори сега. По-добре се успокойте.


 


Зодия Козирог на 19 април


 


Хороскоп 22 март четвъртък


Минорен аспект между Венера и Сатурн може да насочи вниманието ви към негативните възможности, които стоят пред вас. Тревогата може да бъде нещо добро, когато ви стимулира да разрешите проблемите. Затова днес по-добре насочете усилията си към преодоляване на трудностите или работете по нещата, които може да контролират. Ако изживеете разочарование, знайте, че това е временно. Днес не е най-доброто време да решавате сложни и сериозни въпроси. Оставете това за друг ден. В резултат от активен аспект между Меркурий Юпитер, сте склонни да обмисляте прекалено много нещата.Това може да ви донесе само излишен стрес в личния, семейният живот или по отношение на дадено приятелство. Воденето на смислени и дълбоки разговори е по-подходящо от общите приказки. Тъй като дадените с лека ръка обещания, много бързо се разтрогват.


 


 Зодия Водолей на 19 април


 


Хороскоп 22 март четвъртък


Някои от аспектите днес може да доведат до разочарования и недоразумения в социалния живот. Затова е по-добре да пренасочите усилията си в друга посока. Аспектът между Венера и Сатурн може да доведе до охладняване на отношенията. Имате чувството, че всеки е затънал в собствените си проблеми и няма желание да се свърже с останалите. Правете своите си неща, не се отклонявайте от начертаните цели, бъдете учтиви и не приемайте нещата лично. Ако усещате някаква липса в социалния ви живот, по-добре се дистанцирайте временното от останалите. Докато сте заети с обичайната си дейност, проблемите в общуването ще се разрешат от само себе си. Ако се налага да взимате важни решения, възможно е да получавате прекалено много информация, която ви пречи да стигнете до реалистично заключение. Вашите идеи се сблъскват с реалността. Вероятно търсите начин да се измъкнете от всекидневните задължения и да се отдадете на мечти за светлото бъдеще.


 


Зодия Риби на 19 април


 


Хороскоп 22 март четвъртък


Хората днес вероятно ще бъдат дистанцирани в проявата на привързаност, заради напрегнат аспект между Венера и Сатурн. Този аспект е минорен, но въпреки това ще ни донесе доста разочарования. Няма да получаваме подкрепата, на която се надяваме. По-добре загърбете за кратко социалния живот. Фокусирайте се върху себе си и вашите задължения. Не се тревожете толкова за другите. От една страна отношенията между хората ще бъдат хладни и груби, но от друга страна ще бъдем прекалено чувствителни. Проявете търпение към себе си и към останалите. Друг аспект, който оказва влияние през днешния ден, е сескиквадрат между Меркурий и Юпитер. Той ни кара да преувеличаваме значението на ситуациите. Дръжте нещата прости в реалния свят, а отлетете някъде надалеч в своето въображение. Това като че ли е печелившата стратегия днес.


 


 Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова