петък, 20 април 2018 г.

 

Прогноза на Мери Астрология


за 20 април петък


 

Добре дошли при нас в петък. Нека разберем каква е позицията на Луната, какви аспекти ще оказват най-голямо влияние върху нас и къде ще е поставен фокусът за всяка една зодия.

 

Позиция на Луната


 Днес до 17:28 ч. сме под влияние на Луна в Близнаци, а след този час Луната ще премине в следващия знак - Рак. Последните два часа преди промяната Луната е без курс т.е. не се движи. Тогава може да имаме чувството, че нещата са в застой. Последният аспект, който сключва Луната в Близнаци е секстил с Уран.

Когато Луната е в Близнаци, любопитството ни към живота се събужда. Действията ни са стимулирани от желанието за общуване с другите. Подходът ни към живота е лек и непринуден като морски бриз. Всякакъв вид комуникации са добре дошли за нас. Възможно е да изпитваме нервност и нетърпение. Определено търсим разнообразие.

Луната в Близнаци подкрепя следните дейности:

  • активности, които стимулират мисълта;

  • повече от една активност по едно и също време;

  • четене, писане, учене;

  • писане на писма;

  • кратки пътувания.


 

След 17:28 ч. Луната се премества в Рак. Когато Луната е в този знак ние ставаме особено чувствителни.

Ракът се слави като знака с най-емоционалната природа. Под влияние на Луна в Рак имаме желание да се усамотим и да бъдем на спокойствие в позната от нас обстановка. Времето е подходящо да се свържем с вътрешните си нужди, да бъдем във връзка със себе си. Любовта към близките ни мотивира да се грижим за тях.

Възможно е да бъдем по-чувствителни от друг път, да се обиждаме по-лесно и да обвиняваме другите за собственото ни нещастие. Могат да се появят недоразумения в семейния живот, тъй като знака Рак, в който е Луната, се асоциира със семейството. Напрежението ще се увеличи от факта, че утрешния ден е почивен. И искаме, не искаме, ще прекараме повече време с близките си.

Луната в Рак подкрепя следните активности:

  • занимания, свързани с дома;

  • занимания, свързани с нашите лични нужди;

  • декориране на дома;

  • грижа за близките ни;

  • семейни тържества и чествания.


 

Важни аспекти и позиции


 

Ще усетим липса на мотивация и нежелание да се захванем със задълженията, заради полуквадрат между Слънцето и Нептун. Този аспект ще ни напомни, че имаме нужда малко да си починем, да помечтаем, да се посветим на духовни занимания. Не търсете непременно отговори на въпросите, които ви интересуват. Нужната информация ще дойде сама в живота ви съвсем скоро.

А пък милата Луна сключва квадрат с Меркурий и се движи към опозиция със Сатурн. Затова е възможно да се дразним от малките неща, които може да се объркат.

Тази сутрин Слънцето се сбогува с Овена и започва своя годишен транзит през знака Телец. От 20 април до 21 май рожден ден празнуват Телците, защото Слънцето обитава този знак. Слънцето тук е методично, чувствено и възприемчиво. Чувства се най-силно когато защитава своите притежания и устоява на трудностите на живота. Когато Слънцето, вдъхващо живот на всичко около нас, преминава през съзвездието Телец, нуждата ни от сигурност и стабилност е водеща. През този период хората оценяват колко е важно да имаме в живота си хора, предмети, ситуации, които не се променят и остават вечни.

Слънцето в Телец си има и своите недостатъци. Понякога има прекалено изострено чувство за собственост. Освен това често се инати и трудно променя мнението си и представите за живота като цяло. Липсва му гъвкавостта на Близнаците (следващия знак) и сляпата решителност на Овните (предходния знак).

 

Ако се интересувате какво е характерно за хората, родени под знака Телец, може да прочетете ТУК!

Повече информация за аспектите през днешния ден може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 20 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес Слънцето напуска вашия знак, преминава в Телец и следователно през следващия месец до 21 май ше бъде във вашия втори дом. През този период ще бъдете съсредоточени върху материалните въпроси и нуждата ви от сигурност и комфорт. Идеална възможност да развивате своите таланти, да събирате ресурси. Ще се погрижите за притежанията и ценностите.

Днес, обаче, заради аспект между Слънцето и Нептун, може да се изправите срещу трудности. Неща, които сте пренебрегвали ще се покажат отново в целия си блясък. Може да изпитвате чувство за вина или да ви се струва, че сте пропуснали добри възможности. Търсете начини, по които да се справите с тези проблеми, изникващи от миналото, за да продължите смело напред.

 

Зодия Телец на 20 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Слънцето тъкмо влезе във вашия знак и ще остане там до 21 май. През следващия месец ще се чувствате изключително добре. Поели сте кормилото на своето управление. Вашата личност и личните ви планове и нужди са на фокус. Нямате търпение да направите промени на личния си имидж и времето е подходящо именно за това. Другите ви забелязват повече.

Днес обаче има вероятност да затънете в стресови ситуации и търсите начини да избегнете директен контакт с някои хора. Трудно ви е да стигате до важни заключения, и да поемате строги отговорности. Приятелствата също не вървят особено гладко. Опитайте се да запазите спокойствие. Скоро всичко ще се нормализира.

 

Зодия Близнаци на 20 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Слънцето започва да преминава през вашия дом на усамотението, равносметката, страданието и ще остане там до 21 май. През този период ще се нуждаете от повече почивка и обмисляне на живота. Емоционално и физически ще се презаредите. Помислете върху събитията напоследък, за вашите чувства и усещания. Инстинктивно искате да се оттеглите от шума и напрежението на ежедневието. Така ще опознаете себе си, ще се посветите на личните си усещания.

Днес ще усетите понижена енергия и липса на мотивация. Чувствата ви относно приятелствата, работата и репутацията ви може да бъдат неясни и объркани. Ако нямате възможност да релаксирате, бъдете наблюдателни и следвайте правилата и фактите. Енергията на деня е подходяща за креативно мислене и проява на фантазия.

 

Зодия Рак на 20 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Слънцето започва да преминава през вашия дом на приятелството и социалните кръгове и ще продължи да оказва влияние на тази област от живота ви до 21 май. През този период ще се фокусирате върху нещата, които ви правят щастливи, и вашето участие в групови занимания с вашите приятели или кръг от обществото.
Днес под влияние на аспект между Слънцето и Нептун, няма да ви е никак лесно да намерите мотивация за работа и изпълнение на задълженията. По-добре останете нещата да следват своя естествен ход, вместо да търсите отговори на въпросите, които ви тревожат. Бъдете изключително внимателни, ако правите нещо, което изисква силна концентрация. Въпреки трудностите, обаче, вашето въображение е доста активно. То ще ви помогне да обърнете внимание на емоционалните и духовни нужди, които са останали незадоволени.

 

Зодия Лъв на 20 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Слънцето започва да преминава през вашия десети дом и ще остане там до 21 май. През този период от годината изпитвате желание да се представяте добре, да се погрижите за бизнеса и за отговорностите. Изисквате повече от себе си в професионален и личен план. Фокусът ще е насочен към вашите постижения. Напълно наясно сте със задълженията си и влиянието, което казвате на света около вас. Време е да вземете живота си в ръце и да си поставите приоритети. В момента Марс отклонява вниманието ви от отговорностите, а преместването на Слънцето в дома на кариерата ще промени мисленето ви към по-рационално.

Днес ще прекарате известно време мислейки върху причината за вътрешния конфликт, което усещате. Възможно да изпитвате съмнения относно кариерата си. Вашите надежди за бъдещето  не са особено реалистични. Не се насилвайте през днешния ден, опитайте се да успокоите темпото.

 

Зодия Дева на 20 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Слънцето започва своя транзит през вашия дом на приключенията и ще оказва влияние в тази сфера до 21 май. През този период от годината ви ръководи стремежът към нови необичайни преживявания и гледате с надежда към бъдещето. Ще обогатите съзнанието си чрез пътуване, обучение, общуване с другите и прочие. Всичко, което разширява разбирането ви за света е добре дошло. Ще се издигнете над обичайното ежедневие и ще гледате към цялата картина.

Ако днес получавате смесени сигнали от вашия партньор или друг важен човек, това вероятно се дължи на вашата неувереност. Възможно е да предавате твърде романтично значение на ситуациите. Поведението на останалите ще ви обърква. Като цяло обичате да разнищвате мистерии, но не и такива, свързани с хора или връзки. Предпочитате да знаете къде се намирате. Днес обаче трудно ще постигнете яснота. По-добре се захванете с нещо предвидимо, вместо да се фокусирате върху чуждите проблеми.

 

Зодия Везни на 20 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

През последния един месец Слънцето бе разположено във вашия дом на партньорствата. Днес започва нов цикъл за вас, който ще изследва на дълбоко ниво вашия интимен свят. От днес до 21 май ще бъдете по-задълбочени. Слънцето ще освети области от живота ви, които са били прикрити. Ще научите много за вашата мотивация и вътрешни желания. Ще забелязвате скрити елементи на обстоятелствата и качества на хората около вас. Вероятно ще преразгледате финансовите въпроси и ресурсите, които споделяте с ваш партньор или друг близък. Ще подхождате с повече страст към света и връзките. Възможно е да преживеете някакъв вид трансформация.

Днес, въпреки че искате да се фокусирате върху позитивното, ще ви бъде трудно да убедите себе си в каквото и да било. Като че ли сте по-чувствителни към липсата на баланс и честата промяна в настроението на другите. Вашета жизненост е понижена. Но пък може да бъдете изключително креативни и да подобрите своите методи на работа.

 

Зодия Скорпион на 20 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Слънцето започва да преминава през вашия партньорски дом и ще остане там до 21 май. През следващия един месец ще бъдете фокусирани върху начина, по който се свързвате с останалите. Ще се засили способността ви да водите преговори и да правите компромиси. Ще обърнете внимание на това как изразявате себе си, участвайки във връзка или партньорски отношения.

Днес сме под влияние на аспект между Слънцето и Нептун и това може временно да ви забавно. Енергията  и жизнеността ви ще варират, вероятно поради липса на увереност. Не претоварвайте графика си. Не приемайте липсата на ентусиазъм като нещо сериозно. Съвсем скоро ще отмине.

 

Зодия Стрелец на 20 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Слънцето започва да преминава през вашия дом на работата и здравето и ще остане там до 21 май. През този период ще бъдете по-добре организирани, по-продуктивни и ще се грижите за здравето си. Налага се да се справите със скучните задачи, но така ежедневните ви занимания ще придобият по-голямо значение за вас.

Днес ще ви е малко трудно да намерите директен подход към постигане на целите и ще се питате дали сте тръгнали в правилната посока. Ще се чувствате така заради благоприятен аспект между Слънцето и Нептун. Приемете пречките като нещо забавно, което ви кара да мислите извън рамката. Използвайте въображението си. Днес то ще бъде изключително активно, за разлика от енергията ви, която ще е доста ниска. Любовните въпроси вероятно ви объркват. Избягвайте да дефинирате нещата точно. По-добре бъдете адаптивни и подвижни.

 

Зодия Козирог на 20 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес Слънцето започва да преминава през вашия дом на индивидуалното и креативно изразяване и ще остане там до 21 май. През този период ще изразявате своите таланти, способности и привързаности чистосърдечно. Изпитвате силно желание да създавате, да вложите уменията си в артистични занимания. Готови сте да покажете какво можете, да изживеете и да се наслаждавате на романтични мигове, да се посветите на удоволствията на живота. Ще бъдете спонтанни в действията си и няма да се страхувате, че сърцето ви може да бъде разбито.

Днес изпитате желание да избягате от реалността. Не търсете непременно отговори на въпросите и проблемите. Вместо това обръщайте се към другите с мили думи. Дори да се изкушавате да се скриете от сложни ситуации, това вероятно няма да ви помогне дългосрочен план. Осигурете си малко време насаме със своите мисли и идеи.


 Зодия Водолей на 20 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

От днес до 21 май Слънцето преминава през вашия дом на семейството. В момента Марс се намира в най-скрития дом на рождената ви графика. Това прави подхода ви към живота по-бавен или по-малко видим. Слънцето ви подстрекава да си починете и да насочите вниманието към себе си и най-близките. През този период може да се посветите на семейни занимания, подобрение в домашната обстановка и осигуряване на сигурност и комфорт. Ще си припомните своите корени, а любовта към близките ви ще ви мотивира. Това не е най-авантюристичния или общителен период от живота ви. Но ще се посветите на самопознание.

Днес намеренията на хората около вас, и особено тези в най-близкото ви обкръжение, ще бъдат малко неясни. Също така изпитвате известна доза несигурност. В бизнеса и работата ще ви липсва яснота. По отношение на финансите може да пропуснете нещо важно.

 

Зодия Риби на 20 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

От днес до 21 май Слънцето преминава през вашия дом на комуникациите и мисълта. През следващия месец ще бъдете изключително заети и ще се свързвате с останалите хора. В този период от годината вие сте изключително ангажирани с мисловна дейност. Наясно сте с нещата, които се нуждаят от поправка и подобрение в непосредственото ви обкръжение и общуването с другите. Ще търсите разширяване на познанията ви и по този начин ще определите себе си по-пълноценно.

Днес обаче, объркващ аспект между Слънцето и Нептун ви подстрекава да отделете повече време за себе си. Изпитвате желание да избягате от реалността. Самочувствието и увереността ви са доста понижени, но всеки човек понякога изживява такива мигове. Възможно е временно объркване или замъгляване на преценката ви, особено по отношение на бизнеса и финансовите въпроси.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова