вторник, 24 април 2018 г.

 

Седмичен хороскоп от 23 до 29 април


 

Какво ни е приготвила последната седмица от април? Дали позициите на небесните тела ни предвещават хубави мигове или животът ни ще бъде доста объркан през следващите седем дни?

 

Разположение на планетите


 

от 16 до 22 априлМиналата седмица в петък Слънцето започна годишния си транзит през Телец и ще остане в този знак до 21 май. Ако искате да научите повече за Слънцето в Телец, може да намерите информация ТУК!

Меркурий, който вече се движи в нормалната си директна посока, продължава да си прави компания с планетата на революциите и внезапните промени Уран в знака Овен. Тази събота Меркурий приключи с ретроградно движение и се върна към обичайната си директна посока. Планетата на комуникациите ще остане там до 13 май, когато ще влезе в Телец. А Уран ще напусне най-после Овен на 15 май, но няма да стои дълго в Телец. На 7 август започва ретроградно движение, и в средата на ноември отново ще се върне в Овен.

Разположението на тези планети в непримиримия Овен, може да ни направи леко нетърпеливи, прибързани, готови на действие, склонни към инциденти. Нужно е да обуздаем енергията в нас и да я канализираме по някакъв начин в полезни занимания. А пък Уран прави подхода ни към нещата от живота различен и необичаен.

Марс, Сатурн и Плутон продължават и през тази седмица прехода си през трезвия, амбициозен и практичен Козирог. Към тях се прибавя и астероида Лилит, който подкрепя опълчването срещу правилата и навиците.

Марс се свързва с Плутон и Лилит и сключва благоприятен аспект с Юпитер. Това влияние има силен, всепроникващ ефект за нас. Енергията ни позволява да разрушаваме стени, да премахваме препятствия, да преодоляваме страхове. Няма теми табу. Всичко остаряло и непотребно трябва да се премахне.

Да не забравяме, че Сатурн, а от скоро и Плутон, се движат ретроградно. Налага се да преосмислим какво се случва напоследък с живота ни в областите, в които попадат въпросните планети.

Венера сменя знака си на 24 април и преминава от стабилния и постоянен Телец и знака на променливите Близнаци. Това показва, че сме готови да приемем промените в интимните ни връзки, ако това ще оживи отношенията ни отново. Венера в Близнаци също показва, че ще гледаме по-повърхностно и ведро на любовта. Може да бъдем по-флиртаджийски настроени от обикновено. Склонни сме да използваме силата на думите в опит да впечатлим хора, които представляват любовен интерес за нас.

 

Позиции на Луната


 

от 16 до 22 априлПървите три дни от новата седмица ще бъдат под влиянието на огнената Луна в Лъв. Луната в този знак е оптимистична и търсеща забавление и радостни мигове, споделени със семейството и децата. Отваря съзнанието за творческите способности на всеки от нас. Под нейно влияние ще се чувстваме сякаш се движим в правилната посока и знаем на къде вървим.

Още за транзита на Луната в Лъв ще намерите ТУК.

Във вторник вечерта в 23:41 ч. Луната преминава в Дева и ще остане там до петък сутринта. През тези два дни ще бъдем ориентирани към практически дейности. Лесно преорганизираме делата си и обмисляме отново подробностите от плановете ни. Възможно е да сме настроени критично към другите. В техните очи може да изглежда, че се заяждаме, но всъщност искаме всичко около нас да е перфектно.

Още за транзита на Луната в Дева ще намерите ТУК.

В петък и събота пък ще бъдем под влияние на Луна във Везни. В този период сме готови да водим преговори и да търсим компромисни решения. Изпитваме дискомфорт от ситуации, които ни ограничават, и това ни кара да правим конструктивни промени. Разбираме колко е важно да се разбираме с другите. Търсим баланс в отношенията. Тази позиция на Луната е подходяща за съвместни дейности със семейството ни.

Още за транзита на Луната във Везни ще намерите ТУК.

В неделя сутринта в 10:13 ч. Луната започва транзита си в Скорпион. Когато Луната е в Скорпион ние сме склонни да ровим надълбоко в човешката душа, да търсим какво мотивира нас и хората около нас. Какви са дълбоките (и мръсни) желания, които всеки носи в себе си. Възможно е да се подложим на някакъв вид трансформация. Искаме да се отървем от ненужни вещи и хора в живота ни.

В неделя на 29 април Луната навлиза в Скорпион, а на следващия ден през нощта, в 03:59 ч. ще наблюдаваме Пълнолуние в Скорпион. Тази седмица очаквайте статия, посветена на това събитие.


А сега, концентрирайте се, нагласете си по-добре очилата (ако имате такива) и вижте каква е прогнозата за седмицата за всеки астрологичен знак.
 Прогноза за Овен от 23 до 29 април


 

През седмицата
Имате толкова много идеи. Защо не помолите любимия си човек да ви помогне в реализирането им? Той ще ви услужи с готовност. Вашата инициативност може да бъде пример за подражание на вашите деца (ако имате такива) или по-младите представители на семейството ви.

През уикенда


Ще решите да се отървете от старите си навици през този уикенд. Писна ви да стоите в зоната си на комфорт и да следвате един и същи режим всеки ден. Вашите приятели, вашата половинка и семейство ще бъдат повече от щастливи да вземат участие във вълнуващите ви идеи.

Съвети

Тази седмица си починете. Прекарайте повече време с хората, които обичате. Презареждането на батериите ви ще се отрази отлично не само на вас, а и на останалия свят. Близките ви ще се постараят да поддържат доброто ви настроение. 

Прогноза за Телец от 23 до 29 април


 

През седмицата
Благоприятният тригон между Слънцето и Сатурн ще даде тласък на организаторските ви способности. Освен това ще бъдете достатъчно решителни, трудолюбиви и устойчиви, за да преодолеете трудностите пред вас. Просто няма да се предавате.

През уикенда


Импровизирана вечеря, неочаквано гости или изненадваща покана ще ви направи много щастливи. Планетите са ви приготвили необичаен уикенд. Обикновено не си падате по изненадите, но този път е изключение.  Също така, ако сте родени през първата декада на Телец, е възможно да поканите гости за отбелязване на рождения ви ден или да изведете най-близките си приятели на заведение.

Съвети


Не се страхувайте да разчупите обичайния си график. Посладете своя живот, импорвизирайте и си позволете да напуснете зоната си на комфорт поне веднъж. Енергията ви ще се повиши. Не се примирявайте само с това, което имате.
 

Прогноза за Близнаци от 23 до 29 април


 
През седмицата
Венера преминава във вашия знак. Това ви прави щастливи, защото ще преживеете превъзходни мигове в любовта. Очаква ви спокойна седмица. Ще се грижите за партньора си без да го задушавате. Има една тънка граница между проявата на загриженост и демонстриране на чувство за притежание.

През уикенда


Очертава се един романтичен и чувствен уикенд. Какво повече може да искате? Ако сте необвързани, ваш приятел ще ви дари с любовта и вниманието, от което имате нужда сега.

СъветиДа бъдете влюбени изисква много енергия. Спрете да се борите на няколко фронта по едно и също време. Вкарайте ред в живота си, преди да е прекалено късно. Твърде непредвидими и непостоянни сте.Прогноза за Рак от 23 до 29 април


 
През седмицата


Вашето семейство изисква доста от времето и вниманието ви през тази седмица. Трудно ще намирате време за почивка, защото ще имате твърде много ангажименти свързани с роднините и близките ви.


През уикенда
Времето, което отделяте за разрешаването на въпроси, свързани с вашите роднини, може да има негативен ефект върху връзката ви. Нямате много свободно време за любимия си човек. Опитайте се да промените това през уикенда.


Съвети


Прогноза за Лъв от 23 до 29 април


 

През седмицата


Планетите поставят акцент върху отношенията ви през тази седмица. Може да се разочаровате от хора, които са близко до вас. Не влошавайте ситуацията допълнително. Бъдете толерантни, а не критични към останалите.


През уикенда
за да спрете да мислите за проблемите си, по-добре се посветете на интелектуална или физическа активност. Например подобрете интериора на дома ви. Отидете на пазар за мебели. Направете пространството, което обитавате, колкото е възможно по-удобно.


Съвети


Научете се да правите компромиси, ако изпаднете в неловка ситуация с ваш съсед, приятел или роднина. Дори и да сте напълно сигурни в правотата си, не дръжте последната дума да е ваша на всяка цена. Бъдете по-умни от двамата.Прогноза за Дева от 23 до 29 април


 
През седмицата

Налага се да обърнете повече внимание на финансите си. Може да подадете документи за заем или да платите сметката си към банката по-рано. Или се опитайте да говорите с висшестоящите за увеличение на заплатата или получаване на бонус. Довършете последните детайли по сделките, които сключвате.

През уикенда


С аспектите, които сключва, Сатурн ви помага да изразите чувствата си по-лесно. Спокойни сте и не изпитвате обичайното напрежение. Наслаждавате си на живота през уикенда.

Съвети

Позволете на мечтите ви да се сбъднат най-сетне. Не се чувствайте зле, че живеете желания от вас живот. Всеки има право на щастие. Бъдете себе си и хората ще ви обичат още повече.

 
Прогноза за Везни от 23 до 29 април


 
През седмицата

Благодарение на приказливата Венера в Близнаци лесно ще се развеселите. Ще се отървете от тъмните мисли, предизвикани от сериозния Сатурн. Знаете как да се справите със семейните проблеми през следващите пет дни.

През уикенда


През уикенда Луната е във вашия знак и е разположена в опозиция с планетата на комуникациите Меркурий. Това може да ви направи по-нервни. Използвайте уикенда, за да си починете на свеж въздух. Поспортувайте. Грижата за здравето и добрата форма ще ви помогне да забравите за проблемите.

Съвети
Прогноза за Скорпион от 23 до 29 април


 


През седмицата
Юпитер във вашия знак формира добри аспекти с Марс, Нептун и Плутон. Това ви прави изключително магнетични. Ще бъдете по-привлекателни от обикновено. Изпълнени с увереност, през тази седмица сте изключително склонни към поемане на рискове. Ах, как ви отива да бъдете смели!

През уикенда


Хората се тълпят на опашка, за да прекарат време с вас. Не знаете на кого да обърнете първо внимание. Очаквайте ангажиран и изпълнен със забавления уикенд, през който ще срещнете интересни хора. Любимият ви човек също ще се постарае да ви осигури доза щастие. Какво повече може да искате?

Съвети
Ако сте необвързани и някой привлече вниманието си, научете се как да играете роля на недостъпни. Не си давайте зор. Нека другият човек си мисли, че решението е в негови ръце. С този подход лесно ще спечелите обекта на желанията ви.

 Прогноза за Стрелец от 23 до 29 април


 


През седмицата
Тази седмица на фокус излиза вашата естествена способност да се свързвате с хора от всякаква социална сфера. Ще създадете много нови приятели и професионални контакти през следващите пет дни. Обичате да се срещате с нови хора.

През уикенда


Вече ви стана ясно, че ще прекарате голяма част от уикенда, общувайки с нови и стари приятели. Ще покажете какви добри домакини сте, ако решите да поканите гости или да организирате парти. Вие и вашия дом сте толкова приветливи.

Съвети
Понякога сте прекалено наивни. Не е добре да сте прекалено подозрителни към всеки, който срещате. Но, от друга страна, внимавайте да не се доверите на хора, които не заслужават това. Не позволявайте на токсични личности да развалят тихия ви и спокоен живот.

 Прогноза за Козирог от 23 до 29 април


 

През седмицата


Още една прекалено ангажирана седмица. Но това хич не ви плаши. Марс ви прави доста решителни. А тригонът между Слънцето и Сатурн ще ви помогне да успеете в сфери, в които вашите колеги са се провалили. Ще творите чудеса тази седмица.


През уикенда
Ще бъдете изтощени след изискващата седмица. Чувствате нужда от почивка. Но любимият ви човек иска да излезете заедно. Успокоте се. Не спорете с приятели или семейството си, само защото не одобрявате плановете им за уикенда.


Съвети


Обяснете ясно на хората около вас, че искате да прекарате тих уикенд у дома, за да си починете от ангажираната седмица и да се приготвите за новата седмица. Никой няма да ви обвини, че не обръщате внимание на близките си. Дори е възможно да започнат да се грижат за вас, за да ви помогнат да релаксирате по-ефективно.

 

Прогноза за Водолей от 23 до 29 април


 

През седмицата


Животът ви се струва много по-лесен тази седмица. Спирате да се тревожите за несъществуващи проблеми под релаксиращото влияние на Венера, която преминава във вашия въздушен събрат Близнаци. Проблемите се изпаряват сякаш с магическа пръчка и гледате много по-позитивно на света.

През уикенда


Точно сега не сте почитател на големите събирания с приятели. Предпочитате да се видите с любими хора в малка компания, за да може да споделите с тях всичко, което ви вълнува. Мразите безсмислените реплики, които се разменят през претъпкана с хора маса. Наясно сте, че мълчанието понякога е злато.

Съвети
В момента, въпреки че гледате положително на света, енергията ви е доста понижена. Добра идея е да си починете. Неуморната работа само ще ви вкара по-бързо в гроба. Обърнете внимание на сигналите, които тялото ви изпраща.

 Прогноза за Риби от 23 до 29 април


 


През седмицата
Ще бъдете доста твърди и непреклонни относно работата си. Искате да предвижите професионалните и личните си проекти в правилната посока. Пълни сте с идеи и изключително амбициозни. Усещате вкуса на успеха в почти всяка сфера на живота. Сега не е време да потъвате в мечтите си.

През уикенда


Този уикенд ще се насладите на добре заслужена почивка след интензивната седмица. Може случайно да се срещнете с приятел от детството или с бивш любим. Ще си поговорите с него и така ще забравите за всичките си проблеми и тревоги. Изключете ума си през следващите 48 часа и така ще успеете да си починете.

Съвети
Понякога сте прекалено учтиви и добри с останалите. Не обещавайте прекалено много неща или ще ви обвинят, че не държите на думата си. Бъдете искрени с хората от самота начало, за да не ги разочаровате след това.


 

 

Благодаря за вниманието, приятели! Силно се надявам моят седмичен хороскоп да ви  помогне да се ориентирате в приключението, наречено Живот!


 


[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=QugLFzedHzk[/embedyt]


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова