неделя, 22 април 2018 г.

 

Прогноза на Мери Астрология


за 23 април понеделник


 

Добре дошли при нас в понеделник. Новата седмицата приижда с тихи стъпки и ни кара да се чудим какво ли ще ни донесе. Нека разберем каква е позицията на Луната, какви аспекти ще оказват най-голямо влияние върху нас и къде ще е поставен фокусът за всяка една зодия през първия ден от седмицата.

 

Позиция на Луната


 В неделя вечерта в 20:10 ч Луната смени знака си и премина от Рак в Лъв. Ще остане в дома на великодушния Лъв до вторник 24 април, когато късно вечерта ще започне транзита си през Дева.

Когато Луната е в знака на Лъв ние сме готови да се покажем пред обществото, да заблестим. Готови сме за купон. Издигаме се от меланхоличния Рак (Луна в Рак) и отиваме там, където има екшън. Радваме се на живота и търсим начини за забавление. Искаме да живеем на широко и да оставим детето в нас да прави, каквото си поиска.

Може да прочетете повече за Луната в Лъв ТУК!

Днес следобяд Луната формира квадрат с Юпитер, което показва тенденция да си угаждаме и да прекаляваме с храна, алкохол, удоволствия. Този аспект ще стане точен във вторник сутринта в 06:45 ч и ще има по-голям ефект през този ден. Внимавайте с диетата!

 

Важни аспекти и позиции


 

Денят е под влияние на секстил между Марс и Юпитер, който ще е точен във вторник сутринта. Под негово влияние нямаме търпение да се захванем с промени и подобрения. Ще бъдем по-решителни, по-смели и енергични от обикновено. Ще спечелим от енергията на деня, ако я насочим към осъществяване на целите ни. Търсим начини да разширим дейността си и сме готови да приемем допълнителни предизвикателства, дори ако се налага да се конкурираме с приятелите или сътрудниците. Ще бъдем уверени в действията и убежденията си. През голяма част от седмицата ще бъдем под това влияние, което ще бъде най-силно във вторник сутринта.

Повече информация за аспектите през днешния ден може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 23 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Бизнес партньорствата ще бъдат доста успешни днес. Ще обедините своите ресурси с човек, на когото имате доверие. Другите имат желание да ви помогнат и ще ви предложат морална и финансова подкрепа. Днес привличате благоприятни обстоятелства. Марс и Юпитер формират хармоничен аспект, затова е време да впрегнете енергията си в действие и да търсите възможности там, където не сте намирали преди. В отлична форма сте да преследвате своите цели директно и с увереност. Възможно е да подобрите отношенията си с някой от родителите ви или висшестоящ.

 

Зодия Телец на 23 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес имате чувството, че постигате развитие благодарение на общуването с важен човек. Споделянето на вашата лична философия ще доведе до по-голямо разбиране помежду ви. Времето е подходящо да предложите помощта си и да приемате помощ също. Нещата като че ли се развиват по-добре, когато работите в екип с някого, отколкото ако сте сами. От една страна, благоприятен аспект между Марс и Юпитер свързва партньорския с духовния ви сектор и ви насърчава да опитате различни и нови неща. Едно малко приключение може да ви даде сили и вдъхновение. От друга страна, обаче, Луната прекарва деня във вашия най-дълбоко скрит дом (четвърти) от слънчевата графика. Това означава, че през днешния ден ще цените удобството на познатите и безопасни занимания.

 

Зодия Близнаци на 23 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Денят може да изпрати на пътя ви интересни взаимоотношения с други хора. Ще бъдете ангажирани с намирането на отговор на въпросите, които ви вълнуват. Днес късметът е на ваша страна, но най-добре ще се възползвате от неговата благосклонност, ако бъдете активни. Разкриването на важна информация ще ви даде сили. Възможно е проектът, по който работите да получи развитие. Работата ще бъде мотивираща и интересна. С удоволствие ще се погрижите и за здравето си. Времето е отлично за общуване с партньори, тъй като сега сте доста харизматични.

 

Зодия Рак на 23 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес ще бъдете по-уверени относно връзките в живота ви. Вие сами създавате късмета си под влияние на аспект между Марс и Юпитер, който ви насърчава да преследвате желанията на сърцето. Ще изразявате своята привързаност по естествен начин и вашата увереност ще бъде добре приета от останалите. Приятелска или любовна връзка, или креативен проект ще получат развитие. Възможно е да стигнете до крайности в изразяването на чувствата си. Някой в живота ви подхранва доверието в самите вас. Макар че денят е по-подходящ за работа в екип, може да се справите добре и ако сте изправени срещу конкуренцията.

 

Зодия Лъв на 23 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната прекарва деня във вашия знак и настроението ви определя развитието на деня. За щастие чувствате че можете да се справите с всичко. Оцелвате подходящите мигове, благодарение на благоприятен аспект между Марс и Юпитер. Нещата ще вървят по план, особено тези свързани с работата и семейния живот. Решени сте повече от всякога да накарате нещата да се случват и хората около вас са по-склонни да се съобразяват с плановете ви. Това влияние ви насърчава да предприемате действие по важен за вас въпрос или проблем, който спъва развитието ви. Търсите начини да подобрите проектите си.

 

Зодия Дева на 23 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната прекарва деня във вашия интимен и личен дом (12 дом). Изпитвате желание да се захванете с дейности, които ви освежават и ви дават възможност да си починете. Въпреки че позицията на Луната ви кара да се оттеглите от бурния живот, благоприятен аспект между Марс и Юпитер ви насърчава да работите по постигане на целите си. Искате нещата да се случват. Изразявате себе си с увереност и креативност. Това може да доведе до създаването на особено ползотворни контакти и нови интереси. Общуването с останалите може да бъде много напрегнато, но все пак да има игрива искрица. Възможно е да получите добри новини или необходима информация, която ще ви помогне в бъдеще. Днес намирате решения, възможности и подкрепа. Ваш творчески или свързани с комуникациите проект ще получи развитие. Способни сте да премахнете препятствията, които сега ви се струват не чак толкова плашещи.

 

Зодия Везни на 23 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната прекарва деня във вашия социален дом, подчертавайки нуждата ви да се свържете с вашите мечти и идеали. Енергията на деня е изключително положителна. Време е да раздвижите нещата и стъпките, които може да предприемете в тази посока, са повече от очевидни. Време е за проекти свързани с дома и семейството. Ентусиазирани сте да печелите пари и да се погрижите за личните си притежания. Партньорът ви е склонен да ви подкрепи. Марс и Юпитер днес си сътрудничат и това ще ви бъде от помощ при занимания, свързани с дома, семейството, бизнеса или паричните въпрос. Склонни сте да действате, а не само да обмисляте. Привлечени сте от дейности, които подобряват усещането ви за сигурност и надеждност.

 

Зодия Скорпион на 23 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната прекарват деня в най-видният дом на вашата графика и затова сте в настроение да се борите за своите амбиции. Наясно сте с влиянието и репутацията, които имате. Благодарение на стимулиращ аспект между Марс и Юпитер сте склонни да поемете позицията на лидер. Възможно е да получите добри новини, да участвате в ползотворен разговор. И това ще отвори нови врати за вас. Гледате оптимистично към бъдещето и сте наясно каква ще е следващата ви стъпка. Днес е възможно да разрешите проблеми свързани с комуникацията. Ще се справите успешно с документацията. Бъдете открити относно плановете и вкарайте своя идея в действие.

 

Зодия Стрелец на 23 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната преминава през вашия дом на приключенията и сте в отлично настроение да изследвате света и да се посветите на нови занимания. Под влиянието на благоприятен аспект между Марс и Юпитер вие сте малко по-смели и склонни да изразявате себе си с увереност. Възможно е да стартирате или да оповестите ваш творчески проект. Ако имате възможност да си починете и да се отделите прекалено стресиращи ситуации, ще се почувствате ободрени. Може да се посветите на благотворителна дейност или да спечелите от ресурси, които са били скрити досега. Предприетите действия може да  създадат възможност за нови доходите. Мотивирани сте да подобрите текущата ситуация, вашето чувство за сигурност, приходите и ресурсите си.

 

Зодия Козирог на 23 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес имате нужната увереност, за да действате. Нямате време за празни приказки. Надушвате подходящите възможности, дори на най-неочакваните места. Готови сте да се борите с конкуренцията. Но ще пожънете по-голям успех, ако работите в екип с другите, а не срещу тях. Марс във вашия знак се свързва с Юпитер, който пък и във вашия социален дом. Този аспект е подходящ за извършване на подобрения, за растеж и развитие. Ако споделите заниманията с другите, това ще доведе до нещо специално и доста предприемчиво. Възможно е да съберете група от хора или да черпите от ресурсите на вашите съдружници, за да работите върху осъществяването на проект.


 Зодия Водолей на 23 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес ще получите подкрепа от неочаквани места. Денят е подходящ да постигнете напредък в кариерата си, особено ако се занимавате с активност, която не е обществено достояние. Благоприятен аспект между Марс и Юпитер ви дава допълнително кураж и енергия, която може успешно да приложите във важна за вас ситуация. Възможно е да се захванете с личен въпрос, с разрешаване на проблем или разработване на план. Марс е във вашия дом на тайнствеността и усамотението, което създава едно усещане за мистерия около вас. Склонни сте да сте по-прикрити и да таите всичко в себе си. Или поне така изглежда отстрани.

 

Зодия Риби на 23 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Приятели или сътрудници ще бъдат източник на възможности за разширение на познанието и опита ви днес. Времето е подходящо да работите в екип или да подкрепяте обществена кауза. Вашата представа за света ще се разшири чрез разговорите, които водите. Готови сте да промените философията си по позитивен и насочен към развитие начин. Хората, които сега срещате, ще окажат важна роля за вас в бъдеще. Не се страхувайте да създавате нови контакти. Благоприятен аспект между Марс и Юпитер днес подсилва вашето самочувствие, особено на социално ниво. Готови сте да преследвате страстно и ентусиазирано своя мечта, вярване или идея.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова