четвъртък, 26 април 2018 г.

 

Прогноза на Мери Астрология


за 26 април четвъртък


 

Добре дошли при нас в четвъртък. Какво ли ни носи този ден? Нека разберем каква е позицията на Луната, какви аспекти ще оказват най-голямо влияние върху нас и къде ще е поставен фокусът за всяка една зодия през първия ден от седмицата.

 

Позиция на Луната


 

26 април

 

Във вторник вечерта в 23:41 ч Луната премина от бляскавия и горделив Лъв в Дева. Прекарва днешния ден в знака на практичната и усърдна Дева, а през нощта в 04:14 ч ще навлезе във Везни.

Когато Луната е в Дева, ние инстинктивно се ориентираме към практически дейности. Имаме желание да направим нещата по правилния начин. Лесно преорганизираме делата си и обмисляме отново подробностите от плановете ни. Чувстваме емоционално задоволство от решаването на проблеми, овладяването на хаоса и помагането на останалите. Здравните въпроси са на дневен ред.

Може да прочетете повече за Луната в Дева ТУК!

Луната ще бъде без курс, т.е. няма да се движи от 12:50 ч днес до 04:14 ч на 27 април. Последният аспект, който сключва преди да смени знака си е тригон с Плутон.

 

Важни аспекти и позиции


 

Днес Марс и Плутон сключват съвпад в Козирог. Това означава, че денят е белязан от амбициозна енергия, която ни помага да конструираме и изграждаме наново. Този мощен аспект се получава приблизително на всеки две години. Изпитваме силно желание да дайстваме по даден въпрос днес. Възможно да сме твърде настоятелни или нетърпеливи и това да ни изиграе лоша шега. Има вероятност мотив за действията ни да е  дълбоко заровена омраза или гняв. Има тенденция да пренебрегваме разума си днес и да сме заслепени от негативни чувства.

Ако енергията на този аспект бъде правилно насочена, тя ще подсили мотивацията ни. Имаме нужната смелост да преследваме мечтите си и да предприемаме решителни действия. Не приемаме "не" за отговор. Може да прегледаме всичко тухла по тухла, да разрушим стария ред и да установим нов. Решени сме да оставим трудна ситуация зад гърба ни и да продължим напред. Трябва да внимаваме да не стигнем до момент на изтощение. Възможни са борби за власт и надмощие. Ще бъдат изпитани нашите граници - морални и физически. От положителна гледна точка, днес имаме силно усещане за цел, знаем накъде сме поели и защо.

Повече информация за аспектите през днешния ден може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 26 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Нещата определено се разгорещяват в професионален план и по отношение на отговорностите ви. Амбицията да осъществите своите цели е силна. Допълнително сили ви дава аспект между Марс и Плутон, които са разположени във вашия десети дом, този на репутацията и кариерата. Искате нещата да стават по вашия начин и се справяте доста успешно, заемайки лидерска позиция. Имате нужната смелост да достигнете върха. Внимавайте да не се преуморите. Времето е подходящо да направите впечатление. Ако получите критика, тя ще ви  послужи като стимул за промяна. За вас няма да е лесно, но се налага да извадите своето его от уравнението, за да имате още по-голям успех. Опитайте се да подобрите начина, по който се представяте, вместо да се тревожите за дейността на останалите. Възможно е да погледнете на свой проект по напълно нов начин или да започнете нов, амбициозен план. Ако насочите енергията си в правилна посока, ще свършите доста работа. Не губете времето си в спорове и раздразнения.

 

Зодия Телец на 26 април


 

Марс и Плутон сключват съвпад в знака Козирог, който също като вас е земен знак. Този аспект е благоприятен. В позиция сте да преследвате това, което желаете силно. Може да се захванете с личен проект, да се запишете на курс или да проучвате тема, която ви вълнува. Времето е подходящо както да представите себе си и работата си, така и да учите и да напредвате в професионален план. Някои от вас може да преживеят малко изпитание, което да промени гледната им точка. Целта е да не се напрягате прекалено, ако се налага да защитавате своята истина. Времето е подходящо да получите отговор на някои въпроси, но нещата може бързо да се разгорещят и да станат напрегнати. Затова трябва да внимавате къде насочвате енергията си. Добре познати сте със своя инат. Той може да бъде позитивен, когато го използвате за постигане на важна цел. Но, от друга страна, може да ви спъва, когато се съпротивлявате срещу всички възможни алтернативи. Не защитавайте прекалено ревностно своето мнение. Може да направите значителни промени по отношение на образованието, пътуванията или да откриете своята нова страст.

 

Зодия Близнаци на 26 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

В отлична позицията да разнищите даден въпрос из основи. Марс и Плутон сключват съвпад във вашия осми дом. Това предполага, че ще изпитате силни емоции, а взаимоотношенията с хората ще бъдат напрегнати или прекалено страстни. Също така имате нужда да правите промени. Ще бъдете изключително фокусирани, ако се налага да се отървете от нещо нездравословно или да прикриете важни истини. Използвате енергията на деня, за да се откажете от лош навик. Интимните връзки може да стигнат задънена улица и да се наложи да ги трансформирате. Ако сте били разстроени от дадена ситуация, вероятно ще направите нещо за да я подобрите. Това важи с особена сила, в случай, че сте били прекалено привързани към даден човек. Може да решите да промените начина си на живот. Достатъчно смели сте, за да направите това, но внимавайте да не стигнете до крайности. Възможно е да изпитате финансово напрежение и трябва да помислите какво да промените в тази сфера. Връзките ще станат напрегнати и ще възникнат спорове относно доверието и лоялността.

 

Зодия Рак на 26 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес взаимоотношенията с хората ще бъдат напрегнати, тъй като Марс и Плутон обединяват усилията си в знака Козирог, вашия противоположен знак. Енергията на деня подсказва, че нещо трябва да се промени. Възможно е да се борите със силна конкуренция или пък недобронамерени хора да се опитват да напредват в живота за ваша сметка. В основата на конфликтите вероятно стоят проблеми свързани с доверието. Възможно е да възникнат дългоотлагани спорове между вас и друг човек, които да изискват незабавно действие. Трудностите ще ескалират бързо, защото настроението е напрегнато, чувствително и объркано. Може да се наложи да вземете трудно решение. Потърсете вашата вътрешна сила и я приложете навън. Възможно е хората около вас да бъдат поуверени и да си служат с по-голяма сила от вашата, за да постигнат целите си.

 

Зодия Лъв на 26 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

За вашия знак енергията на деня е насочена към сферата на работата, службата, навиците и грижата за здравето. Нужно е да направите промени. Въпреки че напрежението е голямо, то ще ви помогне да стигнете до нови висоти. Вашата решителност да постигнете целите си е силна. Дори може да се превърне в мания. Може да решите да елиминирате лошите навици и да се фокусирате върху тези, които ви носят истинска полза. Възможно е да възникнат борби за власт с останалите. Общата атмосфера на деня кара хората да стигат до крайности в опита си да контролират собствения си живот. Ако позволите раздразнението да ви превземе, само ще прахосате ценна енергия. Затова вложете усилията си в продуктивна работа, насочена към осъществяване на целите.

 

Зодия Дева на 26 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Страстите и амбициите са силни сега под влияние на съвпад между Марс и Плутон в Козирог. За щастие, този аспект хармонизира с вашия знак, което означава, че трябва да се възползвате максимално от него. Ще бъдете целенасочени в действията си и може да повдигнете планини. Стигането до крайности трябва да се избегне, тъй като вероятно ще се окаже деструктивно. Гледането само в една посока може да ви пречи или да ви помогне. Зависи как решите да се справите с тази тенденция. Ако искате да разгадаете какво ви подтиква към импулсивно поведение и мислене, ще трябва да се изправите срещу страховете си и да ги преодолеете. Изпитвате желание да имате повече контрол върху живота си и сте готови на всичко, за да постигнете това.

 

Зодия Везни на 26 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Личният ви живот ще бъде напрегнат, тъй като Марс и Плутон сключват съвпад във вашия дом на семейството и емоциите. Възможно е да изникнат въпроси, свързани с доверието или чувствата ви да са объркани. Може да използвате енергията на този аспект ползотворно, като направите някои подобрения в семейната ви среда. Време е за реновация в буквален и преносен смисъл. Аспектът ви предизвиква да се изправите срещу дълбокопогребани проблеми и да се справите с тях. Не очаквайте мигновени резултати от промените, които правите днес. Работете по проблемните области и не се карайте с хората за незначителни неща. Проявете търпени и обмисляйте предварително действията си.

 

Зодия Скорпион на 26 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Вашите управители Марс и Плутон днес сключват аспект. Тази силна комбинация на енергии ще направи живота ви прибързан. Ще се появят някои противоречия и поведението ви ще стане прекалено провокативно. Възможно е да тествате своите граници. Дадена ситуация или проблем ще обсеби ума ви. Разберете, че за да управлявате напълно живота си, не е нужно да контролирате другите, а да контролирате собственото си поведение и действия. Ако насочите енергията на този аспект в правилната посока, може да бъдете много продуктивни. Ще приведете в действие проекти, които обмисляте отдавна. Способността ви да убеждате останалите в правотата на вашите идеи е по-силна от обикновено.

 

Зодия Стрелец на 26 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Марс сключва съвпад с Плутон днес във вашия дом на финансите и ресурсите. Може да има напрежение по отношение на паричните въпроси. Обмисляте въвеждането на промени в тази сфера. Искате да обърнете ситуацията към по-положителна и премахването на ненужните неща е именно това, което трябва да направите. Възползвайте се от решителността, която ви дава този аспект. Опитайте се да намалите разходите и да промените начина, по който разпределяте бюджета си. Наясно сте за стойността на нещата и това може да ви помогне в бизнеса. Ако се разстройвате или ядосвате заради финансовата ви ситуация, вероятно е нужно да контролирате повече живота си и материалните ресурси. Не искате да зависите от милостта на другите. Чувствителни сте относно нещата, които правите и притежавате, и вярванията ви. Ще откриете много за вас самите и за страховете ви, изследвайки тези неща по-обстойно.

 

Зодия Козирог на 26 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Марс и Плутон днес сключват съвпад във вашшя знак. За вас това е време на големи страсти, власт, силни амбиции и влияние. Искате да насочите тази енергия конструктивно и се наслаждате на смелостта да преследвате целите си. Внимавайте обаче да не стигате до крайности и да се преуморите. Ще бъдете изключително мотивирани. Хората ценят вашите лидерски качества и очакват от вас да заемете тази позиция. Имате огромно влияние върху мнението на хората и това ще подобри начина, по който се представяте в обществото. Може да стигнете до прозрения, които да ви помогнат да се развивате в бъдеще. Работете за самоконтрола си и се усъвършенствайте днес.


 Зодия Водолей на 26 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днешната енергия е напрегната, тъй като Марс и Плутон сключват съвпад. При вас това ще ви постави пред лична дилема или трудно за взимане решение. Възможно е да обвините другите за вашите проблеми. Като цяло отношенията ви с тях ще бъдат обтегнати. Опитайте се да се докоснете до най-дълбоките си желания и се изправете срещу тях. Може да сте прекалено фиксирани върху стари събития, чувство за вина или пропуснати възможоности. Нещо скрито дълбоко в душата ви може да се появи отнови и да действа по разрушителен начин. Бъдете честни със себе си. Така ще се справите с емоциите и ще продължите смело напред. Ако мислите прекалено за стари грешки, опитайте се да излезете от този капан. Важно е да се освободите от всички раздразнения и омразни ситуации и чувства. Енергията на аспекта показва напрегнати, но и вълнуващи отношения, лични разкрития и проекти, които ви мотивират.

 

Зодия Риби на 26 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес сме свидетели на съвпад между Марс и Плутон. Денят ще бъде напрегнат и интензивен. Нещо в живота ви трябва да се промени и добрата новина е, че имате нужния кураж за това. Вероятно важен проект отнема цялото ви време сега. Може да се появи напрежение между вас и ваш приятел или конкурент, тъй като чувствата ви са объркани, а отношенията - напрегнати. В положение сте да направите промени в кръга от приятели и решенията в тази посока ще бъдат трудни. Аспектът носи "прочистваща енергия" и затова е добре да премахнете всичко (включително и хора), което не ви служи вече. Стари разбирания, дейности, които не носят полза и прочие. Силни чувства относно приятел, група от хора или дългосрочните ви цели сега са на фокус. Имате силно желание да научите истината за всичко случващо се около вас. Но не си давайте много зор да разконспирирате всякакви неща. Силата не е в това да знаете всичко, а да познавате себе си и да бъдете искрени пред вас самите.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова