петък, 27 април 2018 г.

 

Прогноза на Мери Астрология


за 27 април четвъртък


 

Добре дошли при нас в петък. Какво ли ни носи този ден? Нека разберем каква е позицията на Луната, какви аспекти ще оказват най-голямо влияние върху нас и къде ще е поставен фокусът за всяка една зодия през първия ден от седмицата.

 

Позиция на Луната


 Тази нощ в 04:14 ч Луната напусна знака практичната и усърдна Дева и започна своя транзит (втори за този месец) през дипломатичните и търсещи баланс Везни. През следващите два дни ще бъдем под влияние на Луна във Везни.

Когато Луната е във Везни ние се концентрираме в създаването на порядък. Но не чрез подреждане и организация, какъвто е случая при Луна в Дева, а по-скоро чрез поддържане на приятни взаимоотношения с другите и естетично подобряване на средата около нас. Склонни сме да решаваме проблемите чрез дипломация. За да постигнем така желаните от нас мир и спокойствие, сме готови да оставим настрани емоциите, което е характерно за въздушна зодия като Везни.

Може да прочетете повече за Луната във Везни ТУК!

Луната формира квадратура с трезвия Сатурн и опозиция с приказливия Меркурий. Под влияние на тези аспекти няма да бъдем особено мили и трудно ще изразяваме себе си. Сатурн ни прави прекалено сериозни и сдържани. Но пък Луната във Везни е готова да положи допълнителни усилия, за да изглади конфликтите и да ни направи учтиви и добри. Търсим баланс в отношенията и връзките с хората ще бъдат на фокус. Склонни сме да притеглим всички перспективи и да обсъдим възможностите пред нас.

 

Важни аспекти и позиции


 

Слънцето и Сатурн се движат към аспект тригон, който ще бъде точен в неделя.

Днес също е активен съвпада между Марс и Плутон, който се беше точен вчера. Информация за него ще намерите ТУК!

Информация за останалите аспектите през днешния ден може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 27 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Чувствате се леко раздвоени или притиснати днес. Получава се сблъсък между отдадеността към кариерата и желанието ви да се забавлявате с приятели. Това не ви се случва за пръв път. Свикнали сте да ви дърпат в различни посоки, но все пак днес ще ви е трудно да се ориентирате. Желанието да бъдете самостоятелни се сблъсква с нуждата да споделите ежедневието си с някого. С помощта на вашата креативност може да задоволите и двете нужди. Възможни са трудности по отношение на общуването, особено ако хората не ви слушат внимателно. Бъдете търпеливи. Луната преминава през вашия партньорски дом днес и утре. Поради тази причина ще бъдете по-достъпни за другите. Рядко питате за помощ или търсите целенасочено чужда компания. Затова ще се изненадате, ако някой сам предложи своята компания или помощ.

 

Зодия Телец на 27 април


 

Днес често ще сменяте настроението си. Ту ви се иска да общувате с различни хора, ту изпитвате желание да се отделите от бурния живот. Трудно ще намерите баланс. Лесно ще се разсейвате, колкото и да ви се иска да свършите работата си. Това вероятно е сигнал, че трябва да промените темпото, да се успокоите. Възможно е да има леки разминавания в общуването. Напрегнатите мисли от последните дни продължават да оказват влияние и днес. За щастие нещата почват да се раздвиждват. Вече не сте толкова фокусирани върху станалото в миналото, а се интересувате как да поправите грешките си. Венера напусна вашия знак и започна да преминава през вашия втори дом, дома на ценностите и финансите. Този транзит ще продължи до 19 май. Затова през този период ще бъдете изключително наясно със себе си и вашата стойност. Също така може да повишите доходите си или да преживеете нови приятни неща.

 

Зодия Близнаци на 27 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната прекарва деня във вашия пети дом, домът на забавлението и радостта. Възможно е под нейно влияние утре да сте по-романтични и творчески настроени. Този транзит като цяло е доста благоприятен. Възможни са обаче внезапни промени в настроението ви, ако другите не се държат особено мило с вас. Вероятно искате да покажете съпричастност към чувствата на някого, а той да възприема нещата прекалено буквално. Чудите се дали да действате сами или да поделите работата си с другите. Трудно ще получите емоционално удовлетворение, докато не осъзнаете чувствата си. Ако искате да пренебрегнете леките трудности в комуникацията днес, насочете енергията си към творчество.

 

Зодия Рак на 27 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Изпитвате желание да сте близко до дома си,  до добре познати неща и ситуации. Вероятно е нужно да подредите чувствата си по нов начин. Възползвайте се от енергията на деня като се захванете  със занимания, които ви доставят усещането за комфорт. Фокусирайте се върху нещата, които се отнасят за вас самите, и не обръщайте внимание на другите. Иначе може да изпаднете в неприятни ситуации. Ако дадете малко пространство на хората, това ще ги сближи повече с вас в дългосрочен план. Днес приятелите ви подкрепят и вдъхновяват.

 

Зодия Лъв на 27 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес ще бъдете доста ангажирани и ще се наслаждавате на това усещане. Но трудно може да определите точно какво искате вие. Денят ще бъде доста напрегнат, но като цяло ще изпитвате удовлетворение, ако успеете да свършите доста от планираните малки неща. Цялата атмосфера на деня е някак хаотична и някои от вас се притесняват, че пропускат нещо. Ще се чувствате нервни и неспокойни. Луната е във вашия трети дом, дома на разнообразието и комуникацията. Затова вероятно ще търсите общуване с хората. Това може да противоречи с другото ви желание - да свършите всичката си работа. Но все пак е важно от време на време да си почивате и да търсите баланса.

 

Зодия Дева на 27 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Понякога е трудно да слушате интуицията си, тъй като много неща пречат на преценката ви. Нужно е да се отделите малко от останалите, за да разберете какво искате и от какво се нуждаете. Луната напусна вашия знак и емоциите ви започнаха да се стабилизират. Въпреки това копнеете за удобства и удоволствия. Подхождате към деня по емоционално балансиран и спокоен начин. Ако другите се опитват да ви извадят от зоната ви на комфорт с прекалено големите си изисквания, това може леко да понижи настроението ви. Но като цяло времето е подходящо да се настаните удобно и да се наслаждавате на спокойни занимания, свързани с вашите сетива. Виждате по-ясно колко е важно търпението. Интересувате се от надграждането на това което имате, а не от стартирането на нови проекти. Такова ще бъде настроението ви и през утрешния ден.

 

Зодия Везни на 27 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес и утре Луната е във вашия знак и подсилва емоциите. Чувства, на които не сте обръщали внимание, сега се появяват и изискват цялото ви внимание. Енергията е напрегната, тъй като Луната, освен че е във вашия знак, сключва не особено благоприятни аспекти с планетите в Козирог. Ще бъдете доста чувствителни към емоциите и атмосферата околао вас. Много неща ще ви разсейват и трудно ще се концентрирате върху задълженията, най-вече свързани с ваш партньор, приятел или любовна връзка. Имате желание да се разделите със старото и да посрещнете новите неща в живота си. Възможно е да се захванете сами с нещо, което обикновено правите с участието на други хора.

 

Зодия Скорпион на 27 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес и утре е нужно да се отделите от активния живот, тъй като Луната е във вашия интимен дом. Напоследък останалите очакваха прекалено много от вас, но днес ще се научите да поставяте граници. Трудно ще бъдете чути от другите хора, защото те са по-склонни да говорят, отколкото да слушат. Възползвайте се от енергията на деня да останете насаме с мислите и чувствата си. Това не означава, че ще останете изцяло концентрирани върху тихи занимания. Напротив, много неща ще ви разсейват. Може да се наложи да се погрижите за бизнеса. Но трудно ще се съсредоточите върху приоритетите. Най-добре да проверявате няколко пъти свършена работа. Не пренебрегвайте възможностите за релаксиране.

 

Зодия Стрелец на 27 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Скучните всекидневни занимания ви изтощават днес и утре. Затова се опитайте да разнообразите нещата. Денят е подходящ за  работа в екип. Възможно е другите да отнемат малко повече от времето ви в сравнение с друг път. Отворени сте към нови чувства и преживявания. Способни сте да експериментирате, което може да се сблъска с нуждата от дисциплина в живота ви. Социалното ви усещане е силно. Получавате емоционално удовлетворение от общуването с приятели, въпреки че те може да ви направят доста емоционални. Опитайте се да намерите баланс между старите, изпитани методи и новите вълнуващи преживявания.

 

Зодия Козирог на 27 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес и утре Луната е разположена във вашия десети дом, дома на репутацията и кариерата. Затова ще бъдете съсредоточени върху отговорностите. Възможно е, обаче, различни неща да отвличат вниманието ви. Това ще създава напрежение у вас, докато не успеете да намерите баланс. Ще се разкъсвате между желанието да свършите работата си и да получите признание и необходимостта да си починете и да се слеете с обстановката. Разговорите ще бъдат еднопосочни. Хората ще ви дразнят със стари неща или пък ще общуват по неефективен начин. Наясно сте с вашата репутация и с очакванията, които имат другите към вас. Това ви мотивира да дадете най-доброто от себе си, но също ви прави твърде чувствителни към критиката. Потърсете в дълбините на своята душа това, което наистина ви удовлетворява, вместо да се тревожите за другите.


 Зодия Водолей на 27 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес може да се появят неочаквани трудности. От една страна те ще ви дразнят, но от друга - ще ви насочат към нов начин на мислене.  Изпитвате безпокойство. Вероятно трудно ще правите, това което ви скимне. Възможно е да се вманиачавате прекалено много по дадена тема и да се чувствате неудовлетворени и в безизходица. Опитайте се да си повдигнете настроението си като разширете своите хоризонти. Например променете пейзажа (разходете се сред природата, опитайте нови неща) и това ще ви мотивира. А ако останете съсредоточени върху даден проблем, той само ще ви изтощи емоционално.

 

Зодия Риби на 27 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес трудно ще се съсредоточите само върху една задача и няма да постигнете голям напредък. Времето е подходящо за творческа активност, а не за монотонни и скучни задачи. Разговорите няма да бъдат особено успешни, тъй като другите предпочитат да говорят, вместо да слушат. Различни възможности се отварят пред вас. Като че ли изпитвате нужда да се покажете пред приятелите си или да участвате в групови проекти. Първо обаче е нужно да разберете себе си и вашите нужди. Сега сте способни да наблюдавате и да намерите отговори на неща, които са били прикрити или не много очевидни.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова