вторник, 3 април 2018 г.

Прогноза на Мери Астрология


за 4 април сряда


 

Позиция на Луната


 

Хороскоп 4 април сряда

 

Тази сутрин в 09:56 ч Луната напусна тайнствения, страстен и опасен знак Скорпион и започва да преминава през авантюристичния и позитивен Стрелец. Ще остане там до сутринта на 6 април. Пред следващите два дни се очаква да бъдем в приповдигнато настроение, да търсим приключения, да се срещаме с хора, които ще ни обогатят емоционално и душевно.

Луната в Стрелец е най-оптимистичната и позитивна. Мотивирани сме да търсим истината и разширение на хоризонтите пред нас. Не се интересуваме от малките, дребни подробности. Фокусираме се върху голямата картинка. Не правим планове и разчитаме на спонтанността.

Навлизането на Луната в Стрелец ни изважда от черупката ни и ни вдъхновява с нови идеи за бъдещето. Важно е в този период да имаме усещане за мисия. Възможно е да изпитваме известно нервно напрежение, ако няма цел, в която да вложим усилията си. Под това влияние мечтаем за по-интересни преживявания, далеч от обикновено и скучно ежедневие. Не случайно знака Стрелец се свързва с пътуванията на далечни разстояния и проучването на нови непознати места.

 

Важни аспекти


 

Въпреки положителната атмосфера, която създава Луната в Стрелец, днес все пак може да ни се наложи да обърнем внимание и на обикновените неща. Причина за това са аспектите на ретроградния Меркурий с другите планети. Той сключва квадрат с Марс, след това и квадрат със Сатурн. Възможно е да се превърнем в перфекционисти и ще бъдем склонни да критикуваме. Ще се наблюдават трудности в общуването. Ще се появят предизвикателства пред нас. Конкуренцията ще бъде агресивна. Ще се борим с последствията от забавена, протиречива комуникация. Трудно ще се доверяваме на инстинктите. Мисълта и общуването не протичат по установения ред. Минали проблеми може да се появят отново и да изискват вниманието ви.

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 4 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната преминава във вашия дом на приключенията. Не искате да сте мълчалив наблюдател, а да дайствате. Неблагоприятен квадрат между Меркурий и Сатурн предполага някои трудности в комуникирането. Хората ще бъдет чувствителни и няма да схаващат бързо, колкото вас. Затова внимавайте с думите. Може да има малки проблеми и недоразумения. Висшестоящ може да отправи критика към вашата работа. Някой може да ви откаже по някакъв въпрос. Трудно ще приемате критиката. Всичко това е временно. Просто негативното мислене е приоритет при напрегнат аспект между Меркурий и Сатурн. Това влияние ще се усеща най-много днес, защото аспектът ще бъде най-точен. Не бързайте с грубите коментари към другите.

 

Зодия Телец на 4 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната навлиза във вашия интимен сектор за следващите два дни. Това ще ви накара да разсъждавате по-сериозно върху живота си. Меркурий пък се намира във вашия дом на усамотението и саможертвата, затова вземането на решения ще ви отнема повече време от обикновено. Ретроградния Меркурий формира точен квадрат със Сатурн, което ще отслаби допълнително вашата решителност. Възможно е да изпитате проблеми в комуникацията, тъй като този аспект  ни кара да защитаваме идеите си. Може да се сблъскате с неработеща техниката или да имате трудности с придвижването. Нужно е да полагате повече усилия, за да преодолеете малките проблеми и затруднения. Ако  чувствате, че енергията ви е блокирана, бъдете търпеливи и скоро ще получите вдъхновение.

 

Зодия Близнаци на 4 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната навлиза във вашия партньорски сектор и ще бъде там през следващите два дни. През този период ще бъдете изключително общителни. Но въпреки това може да преживеете някои предизвикателства в тази сфера, заради ретроградното движение и напрегнатите аспекти на Меркурий. Трудностите може да са породени от факта, че през днешния ден повечето хора ще бъдат изключително чувствителни. Много неща може да се объркат, особено свързани със транспорта, управлението на машини и комуникацията. Проблем, свързан със стара връзка може да се появи отново. Не се заглеждайте по малките детайли, но все пак работете по проблемите области. Негативното ви отношение може да повлияе на решенията ви, но също така може да ви даде идея за конструктивни промени.

 

Зодия Рак на 4 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната навлиза във вашия дом на работата и здравето и ще остане там през следващите два дни. Затова ще се фокусирате върху детайлите и ще се стараете да подредите нещата. Бъдете внимателни с другите хора. Възможно е да ви създават проблеми или да ви използват като кошче за душевни отпадъци. Избягвайте подобни личности. Също така може останалите да ви критикуват. Бъдете искрени със себе си, използвайте чуждата критика конструктивно и провикарайте промени в живота си. Балансирането на отношенията в семейството и във връзките ви може да се окаже трудно, но не и невъзможно.  Квадратура на Меркурий със Сатурн показва проблеми с вашия шеф или партньор. Може да бъдат негативно настроени, да се придържат собствения си начин на мислене и да се страхуват от промените. Не може да контролирате тези неща, затова по-добре се фокусирайте върху собствените си реакции. Приемете, че има трудности, които ви пречат да се разберете с другите през днешния ден и не драматизирайте излишно.

 

Зодия Лъв на 4 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната преминава във вашия дом на забавлението и радостта и ще ви изкара от вашата черупка. Готовите сте да се наслаждавате на живота. Неблагоприятен квадрат между Меркурий и Сатурн показва нуждата да преработите някои неща. Въпреки това ще запазите своя приключенски дух и ще гледате към светлото бъдеще. Задълженията ви, обаче, може да ви попречат да се посветите на любимите си занимания. Не се чувствайте застрашени от чуждите идеи или критики. Използвайте ги конструктивно, за да направите подобрения на проектите си. Това ще възстанови увереността в уменията ви. За щастие виждате възможностите пред вас, не само недостатъците, блокажите и закъсненията. Важно е да спазвате правилата и да не прескачате важни стъпки в плановете си. Позитивен аспект между Слънцето и Юпитер поддържа настроението ви на добро ниво, въпреки малките проблеми, които се появяват около вас.

 

Зодия Дева на 4 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната навлиза във вашия дом на семейството и домашното огнище, затова ще ви е нужно допълнително време за почивка. Добре познатата обстановка и хора ви изглеждат най-привлекателни в момента. Това ви помага да се фокусирате. Вашият управител Меркурий сключва напрегнати аспекти с Марс и Сатурн. От тяхното влияние е възможно малките проблеми да вземат централно място в живота ви през днешния ден. Искате така да обърнете нещата, че вие да владеете проблемите, а не те вас. Възможни са недоразумение в общуването. Транзитите на планетите към момента може да ви забавят, но така, докато закачате вселената да се активира, ще имате възможност да направите полезни подобрения в плановете си. Стари проблеми може да се появят отново. Време да се справите с тях веднъж завинаги.

 

Зодия Везни на 4 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната навлиза във вашия дом на комуникациите днес. Затова изпитвате нужда от умствена стимулация. Меркурий сключва предизвикателни аспекти с Марс и Сатурн. По тази причина трудностите може да са малко повече. Проблеми свързани със семейството или домакински въпроси вероятно ще си кажат думата днес. Налага се да обърнете внимание на партньора си, с който живеете. Разговорите днес ще бъдат трудни. Възможно е участниците в тях да бъдат твърде чувствителни и това да им попречи да ви разберат правилно. Може да имате разногласия с близък до вас човек. Съветваме ви да оставите важните теми за друг път. Приемайте всички трудности в общуването като нещо временно.

 

Зодия Скорпион на 4 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната преминава през вашия дом на финансите и ресурсите и ще оказва влияние в тази сфера през следващите два дни. Ще търсите комфорт, повече от друг път. Ще се фокусирате върху нещата, които нямате, и това, което сте загубили. Фокусирайте се върху практичните проблеми и внимавайте с комуникацията. Меркурий оформя проблемен аспект с Сатурн и затова виждате всички недостатъци на света. Пред вас може да има някаква пречка, която да ви спира да продължите напред с увереност. Напълно вероятно е да има забавяне в общуването. Не позволявайте на проблемите да ви изнервят и развалят настроението.


Зодия Стрелец на 4 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес Луната започва да преминава през вашия знак и ще остане там през следващите два дни. Този транзит ще покаже всички ваши чувства наяве. Наясно сте със своите емоционални нужди. Възможно е, обаче, да бъдете свидетели на недоразумения и блокажи в общуването, тъй като ретроградният Меркурий формира неблагоприятни квадрати с Марс и Сатурн. Реакциите, които получавате от останалите хора, или ще бъдат критични, или въобще ще липсват. Проблеми, свързани с паричните средства ще ви карат да гледате по-реалистично на света. Днес виждате хората в по-неблагоприятно светлина, но всичко това е временно. Времето не е подходящо да предприемете големи крачки, но е идеално за разрешаване на дългосрочни проблеми. Ще търсите креативни начини да се справите с блокажите и забавянията по креативен начин и това ще подсили вашата увереност. Така ще научите нещо полезно.

 

Зодия Козирог на 4 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната преминава във вашия дом на  усамотението през следващите два дни. Поради това ще искате да се оттеглите от бурния социален живот и да посветите известно време на себе си. Ще избягвате конкуренцията и ситуациите, които изискват прекалено много от вас. Под влияние на неблагоприятния аспект на Меркурий със Сатурн ще забелязвате недостатъците на нещата. Възможно е да се чувствате неразбрани от близките хора и от колегите. Внимавайте да не развалите настроението на всички останали. Дори и да нямате за цел да критикувате, другите ще гледат на казаното от вас в негативна светлина, тъй като Сатурн е във вашия знак. Използвайте енергията на този транзит, за да се фокусирате върху работата си, защото сте по-отговорни и сериозни от обикновено.

 

 Зодия Водолей на 4 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната преминава във вашия дом на приятелствата и социалния живот. Благодарение на това ще бъдете положително настроени и ще обърнете погледа си към нещата, които ви правят щастливи. Въпреки това е възможно да изпитате известно напрежение, тъй като ретроградният Меркурий сключва неблагоприятни аспекти с Марс и Сатурн. Може да ви се наложи да общувате с някой, който е прекалено тесногръд според вашето разбиране. Склонни сте да критикувате другите или пък  изпитвате някакво чувство на ограничение. Несигурност, дребни страхове или чувство за вина може да ви попречат да представите своите идеи и да зададете важни въпроси. Извлечете си поука от проблемите и така ще се почувствате по-силни и уверени. Съветваме ви да изчакате с взимането на важни решения.

 

Зодия Риби на 4 април


 

Хороскоп 22 март четвъртъкЛуната застава на върха на вашата слънчева графика днес (вашия десети дом -  дома на репутацията и кариерата). Това ви стимулира да обърнете внимание на дългосрочните си планове, отговорностите и репутацията ви пред обществото. Под влияние на неблагоприятен аспект между Меркурий и Сатурн ви се налага да се изправите срещу критика или негативно отношение. Комуникациите ще бъдат объркващи и критични. Възможно е да се появят финансови и социални затруднения. Справянето с малките проблеми ще ви отведе до нови открития и неочаквани подобрения на живота ви. Стремете се да бъдете активни и устойчиви. В противен случай проблемите може да развалят вашето настроение.

 

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова