сряда, 4 април 2018 г.

Прогноза на Мери Астрология


за 5 април четвъртък


 

Позиция на Луната


 

Хороскоп 4 април сряда

 

Днес Луната прекарва деня в авантюристичния и позитивен Стрелец. Ще остане там до сутринта на 6 април. Ще бъдем в приповдигнато настроение, ще търсим приключения и ще срещаме хора, които ни обогатяват емоционално и душевно.

Луната в Стрелец е най-оптимистичната и позитивна. Мотивирани сме да търсим истината и разширение на хоризонтите пред нас. Не се интересуваме от малките, дребни подробности. Фокусираме се върху голямата картинка. Не правим планове и разчитаме на спонтанността.

Навлизането на Луната в Стрелец ни изважда от черупката ни и ни вдъхновява с нови идеи за бъдещето. Важно е в този период да имаме усещане за мисия. Възможно е да изпитваме известно нервно напрежение, ако няма цел, в която да вложим усилията си. Под това влияние мечтаем за по-интересни преживявания, далеч от обикновено и скучно ежедневие. Неслучайно знака Стрелец се свързва с пътуванията на далечни разстояния и проучването на нови непознати места.

 

Важни аспекти


 

Луната сключва квадрат с Нептун, а пък Меркурий все още е под влиянието на вчерашния квадрат със Сатурн. В резултат от тези влияния ще се борим с фалшиви очаквания. Ако успеем да открием баланса между реалността и въображението, денят може да бъде доста продуктивен. В добра позиция сме да си сътрудничим с останалите, тъй като Луната в огнения Стрелец формира тригон със Слънцето, което също е в огнен знак - Овен. С напредването на деня ще разрешаваме умело проблемите и ще създаваме ред в интелектуален план.

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 5 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес отново ще има проблеми в общуването. Но вашите идеи и съвети ще бъдат сравнително добре приети. Не мислете прекалено върху нещата, които ви тревожат, защото това ще ви стресира ненужно. По-добре помислете какво е наложително да направите на първо време, а след това се върнете отново към решението, което сте отложили във времето. Луната е във вашия дом на приключенията и хармонизира със Слънцето във вашия знак. Това ще ви извади от страшната хватка на негативното мислене. Ще ви е лесно да се освободите от натрупаната във вас енергия като я насочите в креативно търсене. Днес е подходящо за мислите стратегически и да направите бъдещи планове.

 

Зодия Телец на 5 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес отново може да има трудности в комуникациите. Възможно е да разберете дадена ситуация по грешен начин. Въпреки това ще бъдете доста продуктивни, особено ако нещо ново е привлякло вниманието. Времето е подходящо да постигнете съгласие с любимия си човек, особено по финансовите въпроси. Ще откриете интересни неща за чувствата и емоциите си. Имате нужда от почивка и да прекарате известно време на четири очи с половинката ви.

 

Зодия Близнаци на 5 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Ще започнете да разбирате по-добре дадени отношения в живота ви. Това ще повдигне настроението ви, но ще ви донесе и леко объркване. Опитайте се да забавите темпото си и да избягвате излишния стрес, предизвикан от вашата нерешителност. Не се опитвайте да коригирате ситуации и хора. По-добре ги оставете да се развиват със собствения си ход. Може да постигнете уговорка с партньор и приятел, или да изпитате приятни моменти заедно. Като че ли повече ви вълнува чуждия живот и нужди, отколкото вашия. Това е така, защото Луната преминава през вашия противоположен знак и дома на партньорствата. Склонни сте да се опирате до хората, на които имате доверие.

 

Зодия Рак на 5 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Ако днес изберете да се посветите на работата и бизнеса, няма да сгерешите. Астрологичните влияния през деня като цяло ни пречат да се концентрираме. Някои от нещата са прекалено повърхностни. Висшестоящите и колегите ви, обаче, гледат благосклонно към вас. Затова е добре да обърнете внимание на детайлите, а не да мислите в широки граници и да взимате решенията. Към последното ще се опита да ви насочи Луната в Стрелец. Но тъй като Луната също е във вашия дом на работата, служенето и здравето, времето е добро за изглаждане на проблемните области. Ще получите възможност да вложите своята креативност в работата. Така ще се наслаждавате на деня и ще изразявате себе си чрез отговорностите ви.

 

Зодия Лъв на 5 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Очакванията ви относно връзките и работата ви днес са меко казано нереалистични. Това може да понижи малко настроението ви. Но Луната прекарва деня във вашия дом на игрите, забавлението и творчеството. Това ще ви държи на вълната на позитивното мислене. Луната също се свързва със Слънцето, което е във вашия дом на приключенията. Чувствате се изключително удобно да изразявате положителните си черти. Освен това Слънцето сключва интересен аспект с Юпитер и още повече ви кара да се чувствате добре. Възможно е да има конфликт между желанието ви да се посветите на семейството си и нуждата да изследвате нови територии. И двете неща ви мотивират, но като че ли не се съревновават едно с друго и ще успеете да ги съчетаете в едно.

 

Зодия Дева на 5 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес изпитвате желание да се затворите в себе си, вероятно защото Луната преминава през вашия дом на семейството и домашното огнище. Възможно е да бъдете твърде чувствителни към външното влияние. По-добре не се намесвайте в ситуации, които изискват конфронтация или инвестиране на прекалено голяма част от времето ви. Всъщност добре ще ви се отрази да си починете от нещата, които ви притискат и да се свържете отново със себе си. От време на време имате нужда да съберете повече сили. Слънцето в Овен и Луната в Стрелец са в хармония днес. И двете небесни тела попадат в домове от графиката ви, които управляват емоциите. Затова сте в идеална форма да обърнете внимание на вътрешния ви свят. Сега е подходящо да се освободите от грижите или от нещата, които са ви отклонили от пътя.

 

Зодия Везни на 5 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес ще ви е малко трудно да се организирате, особено ако не влагате сърцето си в това, с което се занимавате. Ще бъдете нерешителни и малко разсеяни, но постепенно ще придобиете отново увереност в себе си. Времето е подходящо да общувате с любимия си човек и да разрешавате проблеми заедно. Денят ще бъде забързан, тъй като Луната е във вашия дом на комуникацията и мисълта. Това ви прави особено любопитни към света. Подходящо е да събирате и обработвате информация и да наблюдавате събитията около вас.

 

Зодия Скорпион на 5 април


 

Хороскоп 22 март четвъртъкДнес Луната е разположена във вашия втори дом и сте особено чувствителни към начина, по който другите се отнасят с вас. Може да откриете, какво точно ви пречи да постигнете желаните от вас резултати. Най-добре заложете на земните занимания, тъй като те насочват вниманието ти към живота "тук и сега" и ви напомня за стойността на притежанията ви. Възможно е да сте дали обещания да помогнете на някого и това да попречи на вашите лични планове. Сега сте доста практични и изпитвате нужда да създавате неща и да бъдете продуктивни. Вероятно е по-добре да работите сами. Когато се ориентирате в обстановката и отхвърлите част от собствените ви задачи, тогава може да си сътрудничите с другите. Или просто да ги помолите да се разкарат от пътя ви и да ви оставят на мира.


Зодия Стрелец на 5 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната е във вашия знак днес, затова ще ви е трудно да игнорирате емоциите си. Ще има възходи и падения. Ще имате усещане, че нещо ви липсва. Известни сте със своята честност и директност, но в момента дори не сте сигурни какво точно искате. Насочете енергията си в конструктивни занимания, за да се справите с безспокойството. Луната в Стрелец може да разкрие дълбоко заровени чувства и ще ви бъде по-лесно да ги изразите, особено след като Слънцето е във вашия креативен дом и сключва аспект тригон с Луната. Домът, в който е Слънцето, управлява също любовните импулси, които днес при вас са положителни. Днес ще се превърнете в предпочитана компания за останалите хора. Ще ви търсят за забавления.

 

Зодия Козирог на 5 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Ретроградният Меркурий постепенно се измъква от напрегнатия аспект с вашия управител Сатурн. Днес ще се чувствате по-свободни от предните дни, но пък ще имате желание да се затворите в себе си, защото Луната прекарва целия ден във вашия интимен дом. Размислите може да не доведат до нищо добро, особено ако се чудите върху неща, които не може да промените. По-добре се опитайте да помогнете на другите хора. Слънцето и Луната сключват хармоничен тригон помежду си. И двете планети са разположени в домове, които отговарят за вътрешния ви свят и отношенията с близките ви хора и семейството. Това означава, че времето е подходящо да помислите за своите чувства и за нуждите, на които напоследък не сте обръщали внимание. Нуждаете се от емоционална и физическа почивка.

 

 Зодия Водолей на 5 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Възможно е настроението ви да се понижи, особено след като осъзнаете колко задължения имате. Днес сте в добра позиция да отхвърлите част от тях. Луната прекарва деня във вашия социален дом. Освен това успешно преминахте през трудностите на аспекта между Меркурий и Сатурн, който изкара на повърхността сериозни теми от живота. Ако даден проект е под въпрос, приемете това като предизвикателство, като мотиватор за преодоляване на трудности. Вложете усилията си в нещо, което е наложително да се направи. А след това може да помислите върху решаването на съществуващи проблеми. Луната във единадесетия дом, който отговаря за приятелите ви, сключва хармоничен аспект със Слънцето, което пък е във вашия дом на общуването. Благодарение на това, въпреки ретроградния Меркурий, се свързвате добре с останалите. Те дори може да ви вдъхновят и да подобрят настроението ви значително.

 

Зодия Риби на 5 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната прекарва деня във вашия дом на кариерата и репутацията. Обикновено в този период от лунния цикъл вие сте доста сериозни. Днес, обаче, няма да сте толкова сковани и ще се чувствате доста по-свободно, особено след като отслабна влиянието на квадрата между Меркурий и Сатурн от вчера. Времето е подходящо да следвате правилата и да изпълнявате задълженията си по най-добрия начин. Готови сте да се справите с всичко на работното място. В състояние сте да се захванете с практични въпроси. Възможно е да сте си взели поука от трудностите напоследък и да направите нужните корекции в плановете си. Ще погледнете под друг ъгъл на бъдещето.

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова