четвъртък, 5 април 2018 г.

 

Прогноза на Мери Астрология


за 6 април


Разпети петък


 

Позиция на Луната


  

Днес Луната прекарва почти целия ден в авантюристичния и позитивен Стрелец. А вечерта малко след 21 ч ще премине в следващия знак Козирог. През деня ще бъдем в приповдигнато настроение, ще търсим приключения и ще срещаме хора, които ни обогатяват емоционално и душевно под влияние на Луната в Стрелец. Разговорите със семейство, обаче, ще придобият по-сериозен тон, когато Луната смени знака си с Козирог вечерта. Знакът Козирог е известен със своята сериозност, амбициозност и силно чувство за отговорност и грижа към семейството. Възможно е да започнем да правим по-сериозни планове относно отбелязването на християнския празник Великден.

Луната в Стрелец е най-оптимистичната и позитивна. Мотивирани сме да търсим истината и разширение на хоризонтите пред нас. Не се интересуваме от малките, дребни подробности. Фокусираме се върху голямата картинка. Не правим планове и разчитаме на спонтанността.

Навлизането на Луната в Стрелец ни изважда от черупката ни и ни вдъхновява с нови идеи за бъдещето. Важно е в този период да имаме усещане за мисия. Възможно е да изпитваме известно нервно напрежение, ако няма цел, в която да вложим усилията си. Под това влияние мечтаем за по-интересни преживявания, далеч от обикновено и скучно ежедневие. Неслучайно знака Стрелец се свързва с пътуванията на далечни разстояния и проучването на нови непознати места.

Луната ще се движи без курс днес от 16:32 до 21:02 ч. А последния аспект, който сключва преди да смени знака си с Козирог е тригон с Уран.

Информация за преминаването на Луната през знака Козирог може да намерите ТУК!

 

Важни аспекти


 

Негативното влиянието на квадратите, които сключва ретроградния Меркурий със Сатурн и Марс, започва да остлабва. Това означава, че постепенно недоразуменията в комуникациите ще намалеят и ще се разбираме малко по-добре с хората. Каква добра новина! Все пак в навечерието на големия християнски празник Великден ни предстоят толкова много семейни занимания, срещи с приятели и роднини.

Луната в огнения Стрелец формира тригон с Уран, който също е в огнен знак - Овен. Луната отговаря за чувствата ни, а Уран е планетата на революциите и резките промени в масовото съзнание. Когато се обединят тези две огнени влияния, ние сме по-широко скроени към различните. Започваме да търсим забавление. Приемаме себе си такива, каквито сме. Изпитваме желание да променим нещо в живота си.

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 6 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната продължава да преминава през вашия дом на приключенията и сключва хубав аспект с Уран. Това означава, че ще се справяте добре с промените или напрежението. Вечерта, обаче, Луната преминава в дома на кариерата и отговорностите. Затова ще посветите следващите два дни по Великден на задълженията си. Тригон между Венера и Сатурн ви кара да гледате малко по-рационално сега. Осъзнавате, че самодисциплината е иключително важна, за да накарате идеите ви да работят във ваша полза. Времето е подходящо да правите планове и да мислите за своите приоритети. Може да научите много от опита и мъдростта на другите хора. Гледате реалистично на своите връзки и отношения, бизнеса и парите.

 

Зодия Телец на 6 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната днес продължава да оказва влияние на емоциит ви. Подчертава нуждата ви от интимни връзки с останалите или ви дава силно желание да преследвате целите си. Това ще бъде така до вечерта, когато в 21 ч Луната ще навлезе във вашия дом на приключенията. През последните два дни търсихте връзка с вътрешния си свят. Сега вече ще търсите духовно освежаване извън себе си. Това ще доведе до интересни открития. Енергията е подходяща да постигнете хармония в отношенията с любимия ви човек. Ще усетите неговата подкрепа по отношение на идеите и погледа ви към живота. Подходящо е да помислите сериозно върху вашата стойност и да подредите приоритетите си.

 

Зодия Близнаци на 6 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната продължава да преминава през вашия партньорски дом днес. Вечерта обаче, след 21 ч. ще смени знака си и ще навлезе в дома на интимността, трансформацията, секса, освобождението от ненужни неща. Денят ще бъде фокусиран върху взаимоотношенията. Чувствата ви ще бъдат сравнително стабилни. Има много неща, които трябва да обмислите сега. Времето е подходящо да разсъждавате и да приемете събития и емоциите, които сте изпитали напоследък. Ще се радвате на подкрепа от приятел или партньор. Венера е във вашия дом на усамотението и саможертвата, което означава, че търсите връзка с вътрешния си свят. А тригонът между Венера и Сатурн, под чието влияние ще бъдем днес и утре, ще ви осигури време, прекарано с доверени приятели. Добре е също така да изслушате и да помислите върху гледната точка или съветите на близък човек.

 

Зодия Рак на 6 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната продължава да преминава през вашия дом на работата, навиците и здравето и затова търсите реда в живота ви. Луната е в хармония с Уран днес и предполага, че се справяте добре с промените и напрежението. Използвате ги като предимство, за да направите подобрения. Довечера малко след 21 ч Луната се премества във вашия седми дом, този, който отговаря за партньорствата. Ще търсите другар, с който да споделите мислите си и да осъществите балансирани отношения. Благоприятният аспект - тригон - между Венера и Сатурн показва подкрепа и довереност между вас и останалите хора. Ще бъдете оценени от хора, които са доказали, че са истински ваши приятели и винаги ви подкрепят в плановете ви.

 

Зодия Лъв на 6 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната продължава да преминава през вашия дом на романтиката и любовта днес. Затова търсите споделени емоционални преживявания. Довечера, малко след 21 ч, обаче Луната сменя знака си и започва своя транзит в шестия ви дом, който отговаря за работата, навиците, здравето. През следващите два дни ще вложите енергията си в изпълнение на задълженията. Ще усетите, че животът ви е балансиран. Това, което се случва сега ще ви успокои и ще ви даде чувство за стабилност, за разлика от предните дни. Днес и утре може да покажете на останалите колко добре се справяте с работата и че може да се доверят на вашите лидерски умения.

 

Зодия Дева на 6 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната днес е във вашия дом на семейството и сключва хармоничен аспект с Уран. Това означава, че действате със замах на семейния фронт, правите подобрения и положителни промени. Вечерта, обаче, Луната навлиза във вашия дом на романтиката и творчеството. През следващите два дни ще търсите емоционална стимулация, особено като споделяте преживяванията си с другите. Венера хармонизира със сериозния Сатурн и ви насърчава да оцените любовта на хората от най-близкото ви обкръжение. Приемате своята интимна връзка и проектите, върху които работите напоследък, по един комфортен, щастлив и реалистичен начин.

 

Зодия Везни на 6 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Общуването днес ще ви помогне да преодолеете стреса. Ако ви е било трудно да се адаптирате към промените през последните дни, сега ще откриете нужните решения. Днес ще се стремите да бъдете заети. Под влияние на Луната, която продължава да преминава през дома на комуникациите, ще търсите компанията на хора, с които да обсъждате най-различни теми. Вечерта, обаче, Луната започва транзита си през дома на семейството. През следващите дни ще се отпуснете и ще предпочитате познатата домашна обстановка и компанията на близките ви. Това е особено подходящо настроение като се има в предвид, че сме в навечерието на християнския празник Великден. Благоприятен аспект между Венера, вашата планета управител, и сериозния Сатурн също предполага нуждата да попадате в добре познати ситуации без елемент на изненада.

 

Зодия Скорпион на 6 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Чувствате се добре и владеете добре промените свързани с работата, здравето и навиците ви. Подготвени сте изключително добре, за да се справите с живота, въпреки че нещата са малко хаотични в момента. Луната е в стабилния втори дом и ще ви кара да гледате по-реалистично на света. Вечерта, обаче, напуска този дом и отива в дома на общуването и мисълта, където ще транзитира през следващите два дни. Това ще провокира любопитството ви и желанието за промяна и свързване с другите на интелектуално ниво. Благоприятен аспект между Венера и Сатурн ще ви помогне да подредите чувствата си. Имате шанс да погледнете на връзките ви реалистично и да проведете разумни разговори за вашите очаквания и граници.

 

Зодия Стрелец на 6 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната е във вашия знак и сключва хармоничен аспект с Уран. Това означава, че имате желание нещата да проработят и да се развиват по естествения си начин. Подобно положително мислене винаги ви помага да бъдете щастливи, дори в несигурни времена. Вечерта Луната сменя знака си и започва да преминава през вашия дом на финансите, ресурсите и стабилността. Това означава, че емоциите ви ще бъдат спокойни и уравновесени. Освен това, благоприятното влияние на аспект тригон между Венера и Сатурн ви подстрекава да намирате удоволствие в простичките неща и дейности. Не искате никакви усложнения точно сега. Търсете възможности да подобрите дадена връзка или проект.

 

Зодия Козирог на 6 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Не се тревожете прекалено за несигурни неща или променящи се обстоятелства. По-добре се доверете на съдбата, че нещата ще се развият по най-добрия начин. Луната продължава да преминава през вашия дом на усамотението и саможертвата. Затова предпочитате повече да наблюдавате, отколкото да действате, и няма да споделяте плановете си с другите. Вечерта, обаче, след 21 ч, когато Луната ще навлезе във вашия знак, ще търсите повече общуване с външния свят. Луната ще ви дава сили и енергия до неделя. Това е оживено време за вас по отношение на емоциите ви. Освен това, днес и утре, Венера, планетата на любовта, и Сатурн, вашия управител, сключват благоприятен аспект. В резултат от него чувствата и привързаността ви ще бъдат изключително стабилни и непроменливи. Също така вашата привлекателност неимоверно ще се повишава.

 

 Зодия Водолей на 6 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната прекарва почти целия ден във вашия дом на приятелствата. Това означава, че лесно ще намерите интересни хора, с които да общувате. Ще се наслаждавате на приятен разговор с ваш пирятел, който ще ви помогне да виждате нещата по-ясно или ще ви мотивира да изчакате, преди да вземете решение. При всички случаи вие гледате позитивно напред. Луната сменя знака си тази вечер и започва да преминава във вашия дом на усамотението. Затова през следващите два дни ще търсите по-тихи занимания или такива, които не ви натоварват прекалено емоционално. Хубавият аспект между Венера и Сатурн също ви кара да търсите по-традиционни и обикновени занимания. Възможно е да получите подкрепа от някого днес. Той ще ви увери, че се движите в правилната посока.

 

Зодия Риби на 6 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Чувствате се уверени, че взимате правилните решения, свързани с вашите пари, ресурси, таланти и бизнес начинания. Луната прекарва почти целия ден в дома на кариерата и отговорността, а вечерта преминава в социалния ви дом. Ще превърнете своя стремеж да покажете професионалните си умения в стремеж към щастие и постигане на социални цели. Въпреки това сте склонни да бъдете по-скромни и тихи под влиянието на аспект между Венера и Сатурн. Времето е подходящо да поставите определени правила, да изградите план и да подредите дневния си режим. Това ще ви помогне да бъдете организирани и да управлявате нещата в живота си.

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова