събота, 7 април 2018 г.

 

Прогноза на Мери Астрология


за 7 април


Велика събота


 

Позиция на Луната


 

Хороскоп 7 април събота

 

Снощи на 6 април, Разпети петък, малко след 21:02 ч. Луната се сбогува с авантюристичния Стрелец и започна да преминава през знака на сериозния и амбициозен Козирог. Ще остане в този знак през следващите дни до 9 април и ще си прави компания с Марс, Сатурн и Плутон, които също са тук.

 

Информация за преминаването на Луната през знака Козирог може да намерите ТУК!

 

Важни аспекти


 

Днес, подобно на вчера, е активен благоприятен аспект - тригон - между Венера и Сатурн. Венера е планетата на любовта, а Сатурн ни дава стабилност, амбиция и сериозност. Влиянието на връзката между тези двете небесни тела прави периода подходящ да подредим чувствата си. Подхождаме към любовта, отношенията, парите и удоволствията по един отговорен и зрял начин. Може да работим по стабилизиране на отношенията ни с другите, както и да покажем привързаността си към тях като ги подкрепяме и им помагаме. Този аспект ни напомня колко е важно да ценим постоянството и доверието между нас и близките ни хора. Имаме отличен бизнес нюх сега, макар че сме склонни да поемаме рискове.

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 7 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Венера се намира във вашия втори дом и хармонизира със Сатурн. Това ви помага да видите своите ресурси, средства и взаимоотношения в реалистична светлина. Противно на вашата прибързана природа, не ви интересува толкова дали ще получите мигновено удовлетворение от дейностите, които предприемате сега. По-скоро ви вълнува какъв ще е ефекта от активността ви в дългосрочен план. Готови сте дори да забравите за своите текущи нужди, стига да си осигурите сигурност в бъдеще. Изисква се самодисциплина, за да накарате иновативните идеи да работят във ваша полза. Сега имате ресурсите да се справите с това. Инстинктивно знаете как да подредите приоритетите си. Може да получите съвет и подкрепа от другите хора.

 

Зодия Телец на 7 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес Венера, която е във вашия знак, формира тригон със Сатурн и ви дава отлична възможност да подобрите отношенията си с хората. Ще ви бъде изключително лесно да изразите отговорната си страна. Другите ще оценят способностите ви и ще ви подкрепят. Уменията ви за водене на разговори са изключителни добри днес. Целта ви е да се видите лично с близките хора и да бъдете честни и искрени с тях. Те са склонни да се вслушат във вашия опит и съвети. А вие съвсем реалистично оценявате способностите си и не поемате повече задачи, отколкото може да свършите. Умеете да намирате баланс днес.

 

Зодия Близнаци на 7 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес ще се чувствате добре, ако прекарете известно време сами или в компанията на доверени приятели или членове на семейството ви. Следващите дни са подходящи да  покажете, че ви е грижа за някой от вашето обкръжение. Днес може да се свържете с този човек като се подкрепяте и разчитате един на друг. Работата в екип ще ви се отдава. Може да задвижите някои практически въпроси, например да помогнете на някой. Готови сте дори да жертвате собственото си удоволствие, ако осъзнавате, че това ще ви доведе дивиденти в бъдеще. Днес предпочитате да се захванете с добре познати занимания и да търсите компанията на хора, доказали с времето, че може да им се доверите. В позиция сте да осъзнаете важността на стабилните основи в живота.

 

Зодия Рак на 7 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес отново сме под влиянието на благоприятен аспект между Венера и Сатурн. Затова общуването ни с другите ще бъде задоволително. Ще показвате привързаността си по рационален и практичен начин. Ще се свържете с приятели и партньори, доказали лоялността си към вас през годините. Изпитвате нужда да се представяте в истинската си светлина и да работите, заедно с близките ви хора, без да жалите усилия и средства. Ако сте там, когато някой се нуждае от помощ, това ще ви сближи още повече. Чувствате се много по-комфортно от друг път да споделяте времето си с приятели и да се наслаждавате на ползите, които ви носят дългогодишните отношения с хората. Останалите също ценят компанията ви през днешния ден.

 

Зодия Лъв на 7 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Благодарение на аспекта тригон между Венера и Сатурн, енергията на деня подкрепя традиционните, а не новите и иновативни дейности. Планетата на любовта в момента се намира във вашия най-видим за останалите дом - десети дом, който се свързва с репутацията и кариерата. Това ви прави по-чаровни и насочва вниманието към вас в професионален план или в обществото. Свързвайки се със сериозния и отговорен Сатурн, Венера ви дава повече сили да се представите безупречно пред света. Някакси съумявате да направите нещата по правилния начин и всички забелязват усилията, които полагате. Харесвате работата си и определено си личи. Това, което сте постигнете днес, ще се запази във времето. Затова бъдете сериозни относно обещанията, които давате днес. Готови сте да се откажете от моментното удоволствие, за да постигнете нещо по-стабилно в бъдеще. Времето е подходящо да покажете привързаността си към другите чрез малки жестове. Добре е да вземете в предвид чуждите съвети, особено ако са свързани с работата ви.

 

Зодия Дева на 7 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Под влияние на аспекта между Венера и Сатурн, вие се чувствате спокойни, подредени и уверени, за да изследвате своята креативност. Възможно е да работите върху нещо, свързано с изразяване на талантите ви, например да окрасите хубаво яйцата, ако ги боядисвате на Велика събота. Ще добавите нужните детайли към заниманията си и ще боравите лесно с техника. Близките ви хора ще ви подкрепят и ще ви помогнат. Възможно е да откриете баланс между работа и удоволствие. Времето е подходящо да научавате нови неща и да се свързвате с ценни за вас хора. През следващите два дни Луната ще бъде в един знак с Марс и Сатурн и ще ви напомни за вашите отговорности и за вашите съюзници.

 

Зодия Везни на 7 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Под влияние на аспекта между Венера и Сатурн ще намирате радост в простите неща, като например в изпълнение на задълженията ви. Времето е подходящо за прекарате хубави мигове със семейството си или хора, на които имате доверие. Вашата отдаденост към тях ще бъде оценана положително. Ще търсите дългосрочния ефект от вашите занимания, а не бързото постигане на удовлетворение. Тази стратегия ще бъде изключително успешна като се има в предвид сериозната енергия на планетите, които сега са в знака Козирог - Луната, Марс, Сатурн и Плутон. Ще положите усили, за да проработи дадена връзка, готови сте да се радвате на хората около вас. В момента ги виждате точно каквито са, а не техния идеализиран образ. Времето е подходящо да осъзнае своите и чуждите недостатъци. Всяка дейност, която ще подобри вашите взаимоотношения или проекти в дългосрочен план, е подходяща днес.

 

Зодия Скорпион на 7 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес виждате хората и връзките в реалистична светлина. Това може да се окаже много ценно за вас. Ще водите ползотворни разговори относно вашите очаквания и ограничения, или просто ще постигнете по-добро разбиране на тези въпроси. Гласът ви се чува тези дни и другите разбират думите ви. Отнасяте се добре към отговорностите и не прахосвате време за неща, които ви разсейват от задачите. Уважението и възхищението на останалите засилват вашата увереност и намирате това за мотивиращо. Съвсем лесно и естествено успявате да подредите приоритетите си днес.

 

Зодия Стрелец на 7 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес ще бъдете изключително продуктивни. Имате подкрепата на останалите. Не се тревожите прекалено за лошите аспекти от живота ви. Намирате радост в простичките и лесни неща, тъй като Венера и Сатурн се намират в практични сектори на вашата графика и сключват добър аспект помежду си. Енергията на деня ви тегли към традиционни занимания. Добре познатите методи на работа са подходящи днес. Гледате реалистично на възможностите пред вас. Използвайте времето, за да помислите върху тях и да ги структурирате. Ще загърбите желанието да получите мигновенно удовлетворение, за да може в дългосрочен план да пожънете по-голям успех. Чувствате се по-уверени в това, с което се занимавате.

 

Зодия Козирог на 7 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Преминавато на Сатурн през вашия знак не е свързано само с ограничения и блокажи. Днешният благоприятен аспект между Венера и Сатурн ще ви докаже това. Научавате се да виждате себе си и света в по-реалистична светлина. Това ви помага да се справите с чувството за вина и разочарованията. Доверете се на организаторските си способности и няма да съжалявате. Другите ви намират за по-привлекателни от обикновено заради вашата мъдрост и зрялост. Днес предпочитате да прекарате време с доверени приятели или членове на семейството, или пък да се посветите на най-важните за вас проекти. Луната прекарва деня във вашия знак. Това обостря способността ви да прониквате в същността на нещата.

 

 Зодия Водолей на 7 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Венера и Сатурн формират тригон помежду си. Може да използвате положителната енергия да този аспект, ако насочите усилията си към опростяване на живота ви. Венера е във вашия дом на семейството, което означава, че може да работите по разрешаване на въпроси свързани с близките и жилището ви. Също така може да се посветите на вашия вътрешен свят, вашите чувства, страхове и тревоги. Времето е подходящо да определите някои правила и да си поставите цели. Може да покажете на другите, че ви е грижа за тях чрез малки жестове. Възможно е да се посветите на работа в екип по реализирането на някакъв проект. Ще ръководите нещата днес.

 

Зодия Риби на 7 април


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днешната енергия ви помага да впрегнете своите иновативни идеи в действие. Възможно е да поставите определени правила, да подобрите графика и дневния си режим. Денят е подходящ за всички занимания, свързани с организацията. Ще изпитвате удовлетворение от подредбата на живота ви, заради хубавия аспект между Венера и Сатурн. В добра форма сте да работите в екип, да водите преговори и да влагате допълнителни усилия, за да подобрите ваш проект или приятелство. Може да откриете човек или група от хора, които ви окуражават да преследвате интересите си, които ви разбират и подкрепят. Те оценяват вашия принос и отдаденост. Ще откриете, че може да бъдете себе си и да правите своите си неща, дори когато следвате правилата. Вашата работа и комуникация с другите ще спечелят от енергията на деня.

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова