понеделник, 9 април 2018 г.

 

Седмичен хороскоп от 9 до 15 април


 

Обзор на изминалата седмица


 

Изминалата седмица бе първата от месец април. Нейният край за по-голяма част от нас беше изключително приятен с отбелязването на християнския празник Великден. През уикенда звездите ни изпратиха хармонични аспекти, които ни направиха по-всеотдайни и подобриха значително отношенията с близките ни. Създадоха перфектни условия да покажем своята подкрепа към другите. За хармонията ни с останалите се погрижи и щедрата и добра Венера, която ни се усмихваше от знака, в който се чувства в свои води - Телец.


В началото на седмицата, обаче, бяхме свидетели на сблъсъка между Слънце и Меркурий в Овен и Марс и Сатурн в Козирог. Планетите в Овен ни подстрекават да действаме без особено да мислим, а тези в Козирог изискват от нас да бъдем по-сериозни и отговорни, да не даваме обещания с лека ръка и да спазваме стриктно правилата. И като добавим това, че от 6 до 9 април Луната също беше в Козирог... Въобще седмицата си беше доста тежка и изискваща.

Освен през Козирог, Луната премина и през Скорпион и Стрелец. Луната в Скорпион ни даде сили да се разровим в дебрите на душата си и да коригираме каквото е нужно, за да се почувстваме по-добре и по-уверени. Луната в Стрелец ни накара да мечтаем и да преследваме своите идеали, да пътуваме и да се образоваме.

Какво ли ни очаква през седмицата от 9 до 15 април, която започва с Луна в прогресивния, интелектуален и вперил поглед в бъдещето Водолей?

 

от 9 до 15 април

 

Какво да очакваме за периода от 9 до 15 април?


 

Какво  ни е приготвила тази седмица? Дали позициите на небесните тела ни предвещават хубави мигове или животът ни ще бъде доста объркан през следващите седем дни?

Меркурий прекарва последната си седмица в ретроградно движение и към момента е разположен в знака Овен. Към тази планета се прибавят Слънцето и Уран, които също са временни посетители на този знак. Това ни прави леко нетърпеливи, прибързани, готови на действие, склонни към инциденти. Нужно е да обоздаем енергията в нас и да я канализираме по някакъв начин в полезни занимания. А светата троица - Марс, Сатурн и Плутон - продължават и през тази седмица прехода си през трезвия, амбициозен, но и практичен Козирог.

Първите три дни от новата седмица ще бъдат под влиянието на Луна във Водолей. Това означава, че ще ни мотивира нуждата от нови и различни методи за справяне с нещата. Желанието да се свързваме с останалите, да поддържаме стари и да формираме нови приятелства, също ще бъде водещо за нас. С поглед, вперен в бъдещето и изпълнен с оптимизъм, ще се включваме в екипна работа и ще мислим за доброто на човечеството.

От сряда вечерта до събота сутринта Луната ще е в знака на вечните мечтатели - Рибите, където ще си прави компания с царя не само на подводния свят, но и на въображението - Нептун. Ще бъдем мили и състрадателни към хората, но също така ще търсим удобни мигове, в които да останем насаме със себе си и да се посветим на самотни занимания, които ни правят щастливи.

През уикенда пък ще бъдем под влияние на Луната в Овен. Тогава ще бъдем по-енергични и дейни. Ще се хвърляме в нови инициативи, настроението ни ще бъде приповдигнато. Дано и времето в края на седмицата е подходящо за разходки сред природата, за спортуване, за изкачване на нови върхове. С Луната в Овен обаче трябва да внимаваме, защото има опасност да бъдем прекалено припряни, дори безцеремонни в желанието си нещата да се случват задължително по нашия начин.

 

 Прогноза за Овен от 9 до 15 април


 

През седмицата
Марс, Сатурн и Плутон ви се мръщат от знака Козирог и правят седмицата доста объркана за вас. Търпението ви ще бъде поставено на изпитание. Съвсем логично е да се чувствате неуверени в себе си в професионален и емоционален план.

През уикенда


Имате чувството, че връзката ви се развива извън вашия контрол. Бъдете честни с партньора си в последния опит да спасите отношенията си. Първо решете проблемите, с които се сблъсквате в другите сфери на живота. След това ще бъдете готови да изслушате и да проявите разбиране към половинката си.

Съвети

Разкрийте всичките си карти. Най-добрият начин да разрешите объркана или неловка ситуация е като бъдете искрени. Може би се страхувате какви ще са резултатите от вашата честност, но да си мълчите също не е добър вариант. Не може да пренебрегвате проблемите си вечно. 

Прогноза за Телец от 9 до 15 април


 

През седмицата
Венера е във вашия знак и сключва приятни аспекти с Нептун в Риби и Марс в Козирог. Вашите мечти ще се превърнат в реалност по отношение на любовта. През следващите пет дни ще бъдете изключително чувствени във вашата връзка и сексуалния ви живот. Какво повече може да желаете?!

През уикенда


Затворете се в спалнята и спуснете завесите. Ще прекарате голяма част от уикенда на четири очи с вашия любим, наслаждавайки се на любовта си. Ако сте необвързани пък, има голяма вероятност да срещнете потенциален партньор.

Съвети

Внимавайте с думите, които изричате тази седмица. Възможно е да кажете неща, които да наранят хора, които са специални за вас. Да бъдете груби с любимите си хора е начин да защитите себе си и да скриете колко чувствителни сте всъщност. 

Прогноза за Близнаци от 9 до 15 април


 
През седмицата
Социалният ви живот се превръща в приоритет тази седмица. В настроение сте да общувате с колкото се може повече хора. По отношение на връзките ви, очаквайте възходи и падения. Не прахосвайте времето си с хора, които не искат да бъдат с вас.

През уикенда


За разлика от работните дни, през уикенда предпочитате да прекарате повече време насаме. Ще си задавате доста въпроси, свързани със състоянието на любовната ви връзка, дори и да няма за какво да се тревожите. Понякога просто се съмнявате в чувствата на партньора ви.

Съвети


Не се тревожете за проблеми, които съществуват само в главата ви. Не, не си мислете, че вече не обичате партньора си. Просто връзката ви е засегната от някои трудности, с които сте били принудени да се борите. Това е всичко. Съвсем скоро ще се подобрят нещата помежду ви.


 
Прогноза за Рак от 9 до 15 април


 
През седмицата


Поставени сте под голямо напрежение и се чувствате слаби и уязвими на работното място. Ако прекарате време с вашия партньор или семейство, това ще ви помогне да откриете любовта и подкрепата, от която се нуждаете в момента. Чувствителни сте малко повече от необходимото.


През уикенда
Връзката между Венера в Телец и Марс в Козирог ще подсили вашето либидо. Ще се радвате на интимни моменти с вашата половинка. Почти бяхте забравили какво е да усещате докосването на любимия. Освен това Юпитер в Скорпион подчертава вашето вродено желание да си угаждате. Не стигайте до крайности.


Съвети


Прогноза за Лъв от 9 до 15 април


 

През седмицата


Изпитвате нужда да нарушите режима си и да подсладите живота си. Затова може да се държите нетактично с партньора ви. Искате да промените всичко, а пък той се чувства щастлив, с това, което имате. Не бъдете твърде нетърпеливи.


През уикенда
Вашият приоритет е да подобрите средата си на живот. Може да решите да подновите мебелите си или да смените цвета на стените в жилището ви. Целта е да се преместите в по-голяма къща, но това не е възможно на този етап.


Съвети


Не бързайте чак толкова. Партньорът ви може да не е съгласен с промените, които вие обмисляте. Не го карайте на сила да приема вашите идеи. Споделете мислите си с него първо. Обяснете спокойно и ясно, че еднообразието ви потиска и имате нужда от промяна.Прогноза за Дева от 9 до 15 април


 
През седмицата

Не вярвате в приказката "Да поживеем и ще видим". През тази седмица сами ще поемете юздите на живота си и ще започнете да реализирате нови инициативи. Изпълнени сте с енергия и с лекота следвате вашите професионални и лични цели.

През уикенда


Под влиянието на чувствената Венера, ще ви се отрази много добре, ако смените обстановката през уикенда. Тези от вас, които нямат възможност да пътуват, ще намерят начин да се забавляват и в дома си.

Съвети

Търсете компанията на любими хора и не позволявайте на своите съмнения да развалят настроението ви. Споделете тревогите си, вслушайте се в чуждите съвети. Вероятно не винаги сте съгласни с близките си, но те знаят как да ви помогнат да преодолеете страховете си. 

Прогноза за Везни от 9 до 15 април


 
През седмицата

Чувствате се сякаш плувате срещу течението. Нищо не върви по план. Вбесявате се, защото другите не спазват обещанията си. Като че ли изборите, които правите напоследък не са никак правилни. Не се предавайте! Вашето време ще настъпи съвсем скоро.

През уикенда


Ще прекарате повече време с членове на семейството ви, отколкото с партньора. На него хич няма да му хареса това. Посветете поне една вечер от уикенда на съвместни занимания с любимия ви.

Съвети
Прогноза за Скорпион от 9 до 15 април


 


През седмицата
Фокусирате се на това, което ви липсва, вместо да се възползвате от нещата, които вече имате. Никога не си позволявате да бъдете напълно щастливи. Вие сте от тези хора, които винаги искат това, което не може да имат. Чашата ви е пълна на 99 %, а вие виждате само онзи 1 %, който е празен.

През уикенда


Романтичен уикенд ще отговори на вашите емоционални очаквания. Ще забравите обичайните оплаквания и ще се възползвате максимално от това, което любовта може да ви предложи. Ще прекарате прекрасни мигове с любимия човек.

Съвети
Отпуснете се! Стига сте анализирали и критикували. Спрете да изисквате прекалено много от хората. Оценете най-после колко сте щастливи да бъдете заобиколени от хора, които означават толкова много за вас.

 Прогноза за Стрелец от 9 до 15 април


 


През седмицата
Тази седмица сте особено креативни и несъмнено харизматични и ще бъдете много продуктивни на работното мясти и извън него. Настроени сте приятелски и дори най-големите ви врагове са готови да ви помогнат. Всичко, до което се докоснете се превръща в злато.

През уикенда


Изпитвате нужда да бъдете заобиколени от хората, които обичате. Организирайте парти и приятелите ви ще бъдат повече от щастливи да прекарат нощта с вас. Вие сте добър готвач и умеете да забавлявате гостите си. Кой би отказал да прекара време с вас?

Съвети
Спрете да мислите, че трябва да взимате решения от името на всички. Любимите ви хора ви се възхищават, но искат сами да решават какво да правят от време на време. Няма как да се съгласяват с всяка ваша идея. Вие цените свободата си, затова давайте свобода и на останалите.

 Прогноза за Козирог от 9 до 15 април


 

През седмицата


Ще се увеличат задълженията на работното ви място и това ще ви стресира. Също така може да доведе до спорове със семейството ви. Не се тревожете за любовния ви живот, защото Венера ви изпраща своята подкрепа. Любимият ви човек ще ви покаже своята любов и привързаност.


През уикенда
Време е най-после да забравите за проблемите, с които сте се сблъскали през седмицата. Венера във вашия земен събрат Телец ви е приготвила романтичен и чувствен уикенд.


Съвети


Не натрапвайте убежденията си на другите хора, дори и да сте убедени в своята правота. Послушайте думите на вашите събеседници. Как може да опровергаете мнението им, ако не сте ги изслушали първо? Намекнете им по разумен начин колко безпочвени са аргументите им.

 

Прогноза за Водолей от 9 до 15 април


 

ИзпоПрез седмицата


Ще бъдете успешни по отношение на финансите ви и това ще ви помогне да не мислите за сложна емоционални ситуация. Може да очаквате спорове и разгорещени разговори с половинката ви. Но няма да се стигне до раздяла.

През уикенда

Използвайте възможността да се помирите с партньора ви, ако сте се скарили. Извинете се за нещата, които сте казали, и му обърнете малко повече внимание. Необвързаните започват сериозно да обмислят дали да потърсят отново някой, с когото са си прекарали добре преди време.

Съвети
Не се тревожете за нищо, което не е спешно през тази седмица и се фокусирайте върху нещата, които ви правят щастливи. Погрижете се за себе си и тялото си. Няма нищо по-хубаво от това да сте в идеална форма. Затова не се самосъжалявайте, а действайте.

 Прогноза за Риби от 9 до 15 април


 


През седмицата
Очаква ви ангажирана седмица. Няма да имате и секунда свободна, за да помислите върху проектите, които се въртят в ума ви. Ще прекарате много време вън от дома ви и така ще срещате нови хора. Това е чудесно, особено ако сте необвързани.

През уикенда


Ще прекарате уикенда с приятели. Хората буквално чакат на опашка, за да ви видят тези дни. Но не може да бъдете на няколко места едновременно. Не е ли по-добре да поканите всички вкъщи тогава? Такъв добър домакин сте!

Съвети


Проверете финансите си, преди да започнете да искате или давате пари на заем. Неприятна изненада на паричния фронт ще ви напомни да ограничите проявите на щедрост в бъдеще.

 

 

Благодаря за вниманието, приятели! Силно се надявам моят седмичен хороскоп да ви  помогне да се ориентирате в приключението, наречено живот!
 Намерете онзи специален човек, който ви носи радост и изпълва света ви със сладост!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=zvpeBPxyZAY[/embedyt]
 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова