неделя, 8 април 2018 г. 

Прогноза на Мери Астрология

за 9 април понеделник

 

Честит Великден, скъпи приятели! И тази година отбелязахме този важен за всички християни празник. Разположението на небесните тела бе благосклонно към нас и вчера ни изпрати хубави аспекти, носещи хармония и разбиране. Разберете какво ни очаква през втория ден на Великден - 9 април, понеделник.

 

9 април

 

Днес обвързваме особено лесно нашето мислене с чувствата ни. Чувстваме се уверени в обещанията, които даваме и в идеите ни. Може да намерим подходящо решение на въпроси, които преди това са ни обърквали. Времето е подходящо да нанесем промени в нашите проекти и да организираме мислите и нещата си. Ще намираме радост в изготвянето на планове, съчиняването на списъци, поддържането на връзките не. Склонни сме да обърнем внимание и на емоционалния компонент в разговорите, така че всички участващи страни да извлечат изгода.

 

Позиция на Луната

 

Хороскоп 9 април понеделник

 

През последните дни Луната беше в сериозния и отговорен Козирог. Тази сутрин в 09:51 ч тя започва своя месечен транзит Водолей. Земният спътник ще преминава в този знак от днес до 11 април, когато вечерта в 21:41 ч ще навлезе в Риби.

Информация за преминаването на Луната през знака Водолей може да намерите ТУК!

Луната във Водолей сключва хармоничен аспект с Меркурий днес и това ни помага да се изразяваме правилно, въпреки ретроградното движение на планетата. Изпитваме емоционална нужда от независимост и свобода. Търсим интелектуална стимулация. Съзнанието ни е отворено към промените и необикновени, странни преживявания.

 

Дневен хороскоп за всяка зодия

 

Зодия Овен на 9 април

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната навлиза във вашия социален дом и хармонизира се с вашия знак. Подчертава вашите най-хубави качества. Времето е  подходящо, да изразите своите емоции и да се свържете с някой емоционално, използвайки окуражителни думи. Имате желание да проведете здравословни разговори и да научите нова информация от хората, с които общувате. Не сте нито прекалено реалистични, нито пък витаете в мечтите. Може да отделите време на креативен проект или работа, защото начинът ви на мислене е изключително печеливш. Ще се справите добре с презентациите, тъй като всичко, което казвате, звучи по приятен начин. В момента намирате за приятно изпълнението на задълженията ви.

 

Зодия Телец на 9 април

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днешният ден е добър да видите и разберете моделите, които стоят зад вашите проекти или зад вашия живот като цяло. Ще се захванете с дейности, които ви помагат да изразите своята креативност. Ще говорите По-лесно и открито За своите чувства днес, дори и да ги споделите само с доверени хора, или да ги представите тукав дневник. Енергията на деня ви помага да установите по-добра връзка с вашите усещания. Също така проявявате по-голямо разбиране към дълбоките емоционални нужди на другите. Може да се превърнете в източник на комфорт или в съветник на важен за вас човек. Времето е отлично да потърсите връзка със своето семейство и да организирате по-добре  семейния си живот.

 

Зодия Близнаци на 9 април

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Астрологичните влияние на деня подсилват вашите общителни способности. Виждате конкретни модели на поведение и откривате решение на проблемите, особено ако са свързани с минали въпроси. Може да попълвате празнини в живота си. Времето е подходящо да се захванете с проекти, които имат потенциал да бъдат добре приети от останалите. През днешния ден ще виждате нещата по-ясно и предприетите умствени задачи ще получат положителен шанс за развитие. Наясно сте с обстановката и обстоятелствата около вас и може да научите много от своите приятели и познати. Възможно е също да давате съвети и да напътствате някого. Добре обмислен жест от ваша страна към близък човек, може да се окаже от голямо значение и за двама ви.

 

Зодия Рак на 9 април

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днешния ден е подходящ да обърнете внимание на кариерата, парите и други практични занимания. Луната преминава във вашия дом на наблюдението, затова предпочитате да почакате и да видите как ще се развие живота. Меркурий във вашия дом на кариерата се свързва с два важни за астрологията астероиди Церера и Палада. Това ще ви помогне да погледнете по нов начин на стар проблем. Преследването на вашите професионални цели и разрешаването на въпроси свързани с бизнеса са от съществено значение за вас в момента. Комуникативните ви способности са на изключително добро ниво, въпреки ретроградния Меркурий. Откривате въодушевление в новите идеи и методи, свързани с създаването на дизайн или преструктуриране на системата. Разговорите ще доведат до забавни открития.

 

Зодия Лъв на 9 април

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Хората ще се обръщат за съвет към вас днес, тъй като астероида церера е във вашия знак и сключва аспект с Меркурий във вашия дома на възвишените идеали. Готови сте да откликнете на въпросите на другите. Нещо определени ги привлича към вас днес и те искат да ви споделят своите грижи или да потърсят полезна информация от вас. Подхождате към останалите дипломатично, с разбиране и така ги предразполагате. Бъдете спонтанни и това може да доведе до изненадващи открития. Разговорите ще бъдат креативни и ще ви вдъхновяват. Днес и през следващите два дни ще бъдете изключително социални под влияние на луната, която навлиза във вашия партньорски дом. Може да спечелите много от  обмяната на идеи. Енергията е подходяща да се захванете с проучвания, работата или преследване на  цели, свързани с вашето здраве. Също така интимната ви връзка ще се заздрави.

 

Зодия Дева на 9 април

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес ще ви хрумнат фантастични нови идеи, свързани с познати за вас неща. Вашият управител Меркурий, който в момента е ретрограден и насочва вниманието към миналото, сключва хармонични аспекти с астероидите Церера и Палада. Това отваря съзнанието ви и ви дава нова гледна точка по даден въпрос. Ще подходите по нов начин към вашето здраве и бизнеса, и това ще ви направи щастливи. Преценката ви се подобрява и бързо оценявате ситуациите. Ще откриете, че изразявате мислите и чувствата си по-лесно. Днес влагате повече смисъл в думите си. Някой може да ви се довери или вие да му споделите вашите мисли и ще изпитате удоволствие от споделяне на лични въпроси.

 

Зодия Везни на 9 април

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Разговорите и мислите ви ще бъдат особено полезни днес и ще им се наслаждавате. Започвате да събирате парчетата на живота си едно по едно. Другите, най-вече близък приятел или партньор, са необичайно открити и проявяват симпатии към вас. Те споделят своите мисли и чувства или ви дават своя приятелски съвет и така подобряват обстановката около вас. Разговорите ви карат да се чувствате спокойни и уравновесени. Ще покажете своята подкрепа или грижа за останалите и с удоволствие ще облекчите техните проблеми. Днешният и следващите дни са изключително подходящи за подобряване на взаимоотношенията ви с хората.

 

Зодия Скорпион на 9 април

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес мисленето ви е насочено към паричните въпроси, особено свързани с минали начинания. Денят е добър да се погрижите за бизнес проекти и да се насочите към допълнителните щрихи и детайли по тях. Ще видите нова страна на въпрос свързан с вашата работа и здраве.  През следващите няколко дни ната се премества във вашия дом на кариерата и обръща вниманието ви към дългосрочните цели и отговорности. Може да насочите усилията към занимания, свързани с обучението, творчеството и романтиката. Това ще доведе до повишена отдаденост, интензивност и страст.

 

Зодия Стрелец на 9 април

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Времето е изключително подходящо да се свържете с някой специален за вас човек чрез вашите вярвания и идеи. Наслаждавате се на топлота във вашите разговори. Може да получите положителна оценка или да бъдете насърчени във вашите креативни и  романтични начинания. Ще получите нова преспектива върху стари връзки и проекти. Занимания, свързани с образованието, са подходящи сега и може да придобиете нов опит в тази сфера. Използвайте своята оригиналност и изобретателност по правилен начин. Днес има тенденция да правите нещата, както вие желаете, но въпреки това обмена на идеите с другите ще ви бъде от полза. Мисленето на близък човек е изключително умно и може да ви помогне.

 

Зодия Козирог на 9 април

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната напуска вашия знак и навлиза във вашия дом на ценностите. Така вниманието ви се насоча към комфорта и сигурността. Денят е подходящ да давате или да търсите съвети. В момента сте изключително възприемчиви по отношение на емоциите и възможността да се свържете създаден човек. Ще получите подкрепа в разговорите, въпреки че Меркурий е още ретрограден. Ще се насладите на хармония в семейството ви, заради подобрената комуникация. Днес виждате възможности, свързани с вашите цели, кариера или финанси, които не сте забелязвали в миналото. Извличате си поука от минали преживявания и така се справяте с настоящите въпроси по креативен начин.

 

 Зодия Водолей на 9 април

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Тази сутрин Луната започва своя транзит през вашия знак. Време е да обърнете внимание на емоционалните и лични нужди. Другите са готови да ви последват, защото забелязват вашето присъствие повече от обикновено. Личният ви живот определено на преден план сега и времето е подходящо за умствени дейности. Въображението ви работи с пълна пара, тъй като ретроградният Меркурий сключва хубави аспекти с важни стероиди. Това ви насърчава да видите минали въпроси под различен ъгъл. Ваш партньор може да ви даде цена информация и като цяло за останалите ще бъде по-лесно да разговарят с вас. Ефективната комуникация ще ви помогне да се свържете с близък човек и ще създаде ценни възможности. Изразяването на емоциите става по лек и интелигентен начин. Времето е подходящо да сложите последните щрихи на ваш проект.

 

Зодия Риби на 9 април

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Тази сутрин Луната навлиза във вашия единадесети дом. Затова ще изпитате желание да се усамотите и да запазите мислите за себе си, за да може да си починете. Със сигурност ще окажете помощ на другите, ако ви потърсят, но предпочитате да запазите своите собствени проблеми и грижи в тайна. Денят е подходящ да се отдадете на своята работа, ценни притежания и любими занимания. Мисленето ви е на такава висота, че е възможно да намерите загубен предмет или да разрешите проблем. Работата може да изисква много от вас, но също така си осигурете малко време, през което да обърнете внимание на своите собствени планове. Търсете начини, по които да подобрите работата и организацията си.

 


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова