сряда, 4 април 2018 г.Зодия Лъв в любовта


 


Обща характеристика 


Зодия Лъв в любовта е изключително великодушна. За лъвовете се говори, че имат най-големите сърца сред всички знаци от зодиака. Горди, смели и уверени, те разкриват сърцето си напълно, когато са влюбени. Но бъдат ли недооценени или отхвърлени, по-добре да не им се мяркате пред очите. Потребността им да бъдат в центъра на света за своя партньор не може да се пренебрегва. Колкото по-голямо е егото им, толкова по-трудно се предават. Ето защо лъвовете са толкова уязвими в любовта. Те дават, дават, и дават. Но очакват и някои неща  в замяна – вечна любов, обожание, преданост и най-вече уважение. Да не уважаваш лъв е най-големият грях.


За да плениш сърцето на лъва, е необходимо да го накараш да се чувства горд и да го обсипваш с комплименти. Лъвовете бързо усещат разликата между истинското уважение и празните приказки. Обичат да ги глезят и полагат огромни грижи за косата си (гривата на лъва). Очакват само те да командват, а верните им слуги да слушат внимателно многословните им речи. Ако последователите им наистина са предани, те ще се наслаждават дълго на великодушния характер на лъва.


Лъвовете обичат да живеят нашироко. Социалния статус е много важен за тях. Радват се на голяма популярност сред представителите на другия пол. Лъв без любов в живота си обикновено се чувства непълноценен. Запомнете: ако лъвът е щастлив, тогава всички са щастливи.


Любовна съвместимост на Лъв с останалите знаци


 


Мъжът Лъв


 Той има великодушен и общителен характер. Ако се влюби, дава всичко от себе си във връзката, но ако усилията му останат незабелязани, може да стане раздразнителен.


Начинът да привлечете един Лъв е да го уважавате, да го обожавате и да му повтаряте колко е прекрасен. Слушайте го как говори за себе си. Издигнете го на пиедестал и го оставете да поеме водачеството. Лъвът е много горд знак и отдава голямо значение на оценката на другите. Репутацията му е важна за него.


Бъдете неотразима, полагайте усилия за външния си вид повече от всякога. Бъдете чаровна и остроумна, но не оспорвате потребността му да бъде център на внимание. Всички погледи трябва да са устремени към него. Ценете го. Каквото и да направи за вас, покажете му че сте благодарни. Засвидетелствайте му любовта и уважението си. Той ще ви се отплати многократно.


 


Жената Лъв


 


Лъвицата иска и очаква да се отнасят с нея като с принцеса. Предлагайте и само най-доброто и не пестете време, усилия или средства. Обсипвайте я с подаръци и й казвайте, че е най-красивата жена, която се срещали някога. И един малък трик: блясъкът на златото и скъпоценностите ще ви донесат допълнителни точки.


Тя търси преуспял и обаятелен мъж. Очаква да имате стабилно финансово положение, за да я глезите. Опознайте и ценете приятелите й. Подкрепяйте амбициите й и се интересувайте от живота й. Тя обича да е гальовна и игрива. Но преди всичко лъвицата е силна, енергична и щедра, макар че може да бъде и малко властна. Лидерството просто е в кръвта й. Тя има големи мечти и си поставя  по-високи цели от повечето хора. Тя е кралица на драмата и се наслаждава на вниманието, което получава. Такава жена коства много на един мъж, но си струва, тъй като тя се отплаща многократно на тези, които я ценят.


 


Какво търси в любовта


Зодия Лъв в любовта


 


Лъвовете искат някой, с когото могат да се гордеят и да се перчат пред приятелите си. Те искат да бъдат ценени и обожавани. Обичат възлюбените им да се суетят около тях и да полагат специални усилия, за да им доставят удоволствие. Лъвовете искат партньор, който се хвали на всеослушание с тях, и им прави комплименти за силния характер и чара им. Те очакват преданост и благодарност. Обичат също да се забавляват, затова търсят партньор с голямо чувство за хумор, позитивно отношение и вкус към живота.


 


Идеи за първа среща


 


Организирайте парти и поканете вашият лъв. Те обичат шумните забавления, още повече ако те самите са почетните гости. Не се разсейвайте твърде много да забавлявате други гости.


Лъвовете обичат да са в центъра на вниманието. Привличат ги ярките светлини и блясъка, разточителното пазаруване и разкоша. Каквото и да планирате да правите на тази среща, трябва да го направите грандиозно!


Като царе на зодиака, лъвовете обичат да бъдат глезени и обожавани, включително очакват да харчите парите си за тях. Не се скъпете. Позволете им да преувеличават някои неща, без да се пулите насреща им. Не бройте стотинките си и не се оплаквайте колко е скъпа вечерята. Това непростима обида за лъва.


 


Раздялата


 


Зодия Овен в любовта


Изоставените лъвове изживяват раздялата много драматично, но обикновено се възстановяват само за няколко седмици. Тъй като имат склонността да разкриват напълно сърцето си, страдат дълбоко след раздялата. Но когато срещнат някой друг, който привлича вниманието им, преодоляват загубата за нула време! Влюбват се до уши и забравят за вашето съществуване. Изоставените лъвове няма да покажат, че са наранени. Те не искат никой да знае, че се чувстват зле, защото имат голямо его и трябва да защитават имиджа си. Репутацията им и това как изглеждат в очите на другите, са важни неща, затова дори могат да разкажат на всички, че те са ви зарязали първи!


 


 


Как да привлечем Лъв:


Правете му комплименти;


Изглеждате великолепно;


Бъдете изключително отзивчиви;


Искайте съвети от него;


Оставете го да поеме лидерството.


 


Никога!


Не го карайте да се чувства пренебрегнат;


Не наранявайте гордостта му;


Не го поставяйте в неловка ситуация;


Не му казвайте, че не се целува добре;


Не говорете за миналите си връзки.


 


 { 1 коментара... read them below or add one }

Автор на статиите: Мария Николова