неделя, 1 април 2018 г.

 

Хороскоп за 12-те зодии през април


 

В предишна статия разяснихме какво е характерно за движението на планетите през четвъртия месец от 2018 г. Следва да разгадаем какво влияние ще оказват планетите върху всеки един знак от зодиака.


 

Зодия Овен през април


Подаръкът на звездите за вашия рожден ден ви чака. Триото от планети в знака Козирог - Марс, Сатурн и Плутон - разбива мечтите ви на парченца и разваля плановете ви. Въпреки това ще запазите положителното си отношение към света. Може да ви подразнят ситуации, които се развиват прекалено бавно за вашия вкус. В началота на април съвпадът между Слънцето и Меркурий във вашия знак ви прави по-уверени в общуването, стига да показвате разбиране и да не наранявате другите.

Любов


Венера напусна знака ви, но това не е причина да унивате. Тя преминава във вашия дом на ресурсите и парите. Вероятно ще ви донесе любов и успехи във финансовата сфера. Ако сте обвързани, ще направите нужното, за да запазите баланса във връзката си. Венера ви прави по-чувствени, нуждаете се от повече прегръдки и признателност. Партньорът ви знае как да ви изненада. Вие, необвързаните, също се нуждаете от любов. Възможно е да прекарвате време с човек, с който се срещате от скоро. Флиртувайте, живейте за мига и не задавайте никакви въпроси. Движите се в синхрон с желанията и чувствата си.

Кариера


Предстои ви объркан месец, който ще ви изправи пред различни трудности. Причина за това е Марс, вашия управител, който в момента се намира в Козирог. Професионалният ви живот ще зацикли на едно място. Отговорностите, които до този момент сте приемали благосклонно, вече ви се струват прекалено много. Не проявявайте инат и не се ядосвайте напразно. Дори е нещата да са бавни сега, кариерата ви се развива с малко стъпки.

Финанси


До 16 април ще държите изкъсо харчовете си и ще отчитате внимателно приходите си. През втората половина от месеца, положението ще се промени. Тогава ще започнете да харчите без чувство за вина и ще мислите единствено как да задоволите желанията си. Ако случайно затънете в дългове, ще заровите глава в пясъка и ще чакате да отмине бурята.

 

Зодия Телец през април
 

Започвате април месец с пълна сила. Решени сте да търсите баланс, хармония и стабилност. Искате да надскочите себе си и да покажете най-доброто. Обикновено се страхувате от кризите, но сега смело ще се изправяте срещу тях. Трудностите имат отрезвяващ ефект върху вас, ще ви позволят да се развивате и да се борите безстрашно.

Любов


За вас има много любов през този месец, защото Венера е във вашия знак. Във въздуха се носи аромат на дълбоки чувства, нова връзка, помирение или сериозно обвързване с любимия човек. Вие сте изключително чувствени и сензитивни. Привличате чуждото внимание, удовлетворявате душевните и физическите си желания, изживявате силна страст. Необвързаните е възможно съвсем случайно да срещнат подходящ кандидат за сърцето им.

Кариера


Марс е в Козирог и сключва хубави аспекти с вашия знак. В случай, че смятате определена позиция за подходяща, явете се на интервю. Ще бъдете достатъчно уверени, за да изразите своята амбиция. Кариерата ви ще се развива само, ако покажете решителност и желание да се изкачите до върха. Вероятно ще се наложи да отстоявате интересите си. Отношенията с колегите и клиентите ще бъдат гладки и приятелски, благодарение на положителната Венера, която наблюдава внимателно работата ви .

Финанси


Как да се забавлявате без да харчите излишно пари? Този въпрос ще ви вълнува през април. Имате лесен достъп до кредитната си карта и ви е трудно да устоите на изкушенията. Искат ви се много неща - от покупка на дрехи до луксозен уикенд на морето за Великден. Потърсете изгодни оферти. Така ще запазите доброто си финансово състояние и въпреки това ще успеете да задоволите желанията си.

 

Зодия Близнаци през април
 

Очертава се хубав месец за вас. Благодарение на всичките планети в Овен - Слънце, Меркурий и Уран - вие сте в страхотна форма и имате желание да се срещате с много различни хора. По принцип сте изпълнени с надежда, но сега поради тези влияния, всичко, което изживявате бързо преминава. Понякога подходът ви към вашите идеи е нелогичен или ви липсва амбиция да довършите нещата докрай. Успехът ви зависи от начина, по който общувате със своите познати. Преди 16 април ще преживявате известни трудности, заради ретроградното движение на вашия управител Меркурий. След това процесите ще се забързат и у вас ще се появи желание да подновите зациклил проект.

Любов


За да изпитате удовлетворение в любовния живот, е нужно да изчакате до 24 април, когато Венера влиза във вашия знак. До тогава тя ще бъде в дома на мечтите, уединението, самотата, саможертвата и ще си играе с вашите емоции. Ще се  ентусиазирате  прекалено от даден проект,  а партньорът ви ще се опита да ви върне към реалността. Възможно е необвързаните  да изпращат силни сигнали към някого, но този човек да не им обръщай внимание. По-добре не настоявайте. В края на месеца ще имате повече възможности да се забавлявате, включително и с нов партньор.

Кариера


Ще ви е трудно да бъдете продуктивни на работното място. Много сте добри в даването на идеи, но за да свършите наистина нещо трябва да се мотивирате. Подписването на договор или дадена уговорка е под въпрос и това ви  изнервя. Добрите ви комуникационни способности ще ви помогнат да откриете ситуация, която удовлетворява всички страни и ви позволява да се справите отново на краката си.

Финанси


Месец април може да се окаже най-доходоносния месец от годината. Ще пожънете реколтата от предишни усилия и ще получите  резултати, за които дори не сте мечтали. Заниманието с различни видове дейности ще повиши доходите ви. Освен това ще ви върви в игрите, стига да не прекалявате, защото така със сигурност ще изгубите пари. Сатурн е във вашия осми дом. Това означава че той държи под око начина, по който се отнасяте към  своя бюджет и спестявания.

 

Зодия Рак през април
 

В резултат от тандема между Слънцето и Меркурий в Овен и Марс в Козирог, ще се разгневявате без причина. Април ще е малко объркан за вас. Графикът ви ще е препълнен и ще бъдете под изключително голямо напрежение. Добрата новина е, че Венера е във вашия дом на приятелството и социалните групи, което означава, че комуникацията с близки и познати хора ще бъде на добро ниво. На 18 април Сатурн започва да се движи ретроградно и това ще ви накара да помислите по-сериозно върху приоритетите си.

Любов


Ако сте обвързани, Венера в Телец ще подобри значително връзката ви и ще споделите приятни интимни моменти с половинката си. Самотните може да открият своята сродна душа. Времето, обаче, не е подходящо за краткотрайни страстни отношения, а за дълбоко обвързването, което ще ви даде сили и ще ви позволява да гледате на нещата в дългосрочен план. Емоциите ви са силни, на ще ги изразявате по скромен начин и така ще поставите основите на оптимистичното бъдеще.

Кариера


Месец април ви амбицира да докажете себе си професионално отношение. Имате навик да се пазите от потенциално опасните ситуации и това може да създаде конфликти на работното място. Ако някой настоява  да спори с вас, готови сте да защитавате със зъби и нокти своята позиция. След 25 април ще бъдете все така решителни, но сте по-склонни да предприемате действие по организиран и внимателен начин.

Финанси


Гледате да избягвате финансовите въпроси, които ви тревожат. Преди да започнете даден проект, обаче, трябва да проверите сметките си. Ретроградният Меркурий ви насърчава да разрешите проблемите в тази сфера. Най-добрият начин да спестите пари е като харчите по-малко. Има още какво да се желае относно финансовата ви дисциплина. Като че ли нямате желание да се ограничавате точно сега.

 

Зодия Лъв през април
 

Този месец имате подкрепата на Слънцето, Меркурий и Уран, които се намират във вашия огнен събрат - знака Овен. Ще бъдете устремени към успеха, пренебрегвайки действителността. Положително погледнато, това ви прави много смели и нищо не може да застане на пътя на вашия оптимизъм. Но от друга страна, реагирате по враждебен начин и  взимате решения без да мислите. Марс в  Козирог ви помага да останете здраво стъпили на земята и и ограничават последиците от вашето прекалено самоуверено ви поведение.

Любов


Що се отнася до любовта, търсите връзка основана на взаимно споделяне, хармония и доверие. През този месец, обаче, лошото настроение на Венера е насочено към вашия знак. Възможно е да изживеете емоционална криза, свързана с проява на ревност. След това ще оправите отношенията си с половинката в леглото. Необвързаните са прекалено придирчиви в търсенето на перфектния партньор. Докато чакате да откриете рядък диамант, се съгласявате на необвързващ флирт, но това може да се окаже крайно разочароващо.

Кариера


Този месец ще бъде добър в професионален план. Ще покажете своята уникалност и ще развиете доходоносен бизнес проект. След 16 април, когато Меркурий се обръща в директна посока, постепенно ще  заемете по-независима и самостоятелна позиция в работата. Затова може да ви се наложи да работите още по-упорито. Възможно е да изпитате известно колебание дали да продължите напред, но времето не е никак подходящо да се отказвате.

Финанси


Бъдете особено внимателни по отношение на парите. Юпитер, който отговаря за търговията, ви гледа тъжно. А Нептун, Господаря на илюзиите, се мотае из вашия финансов дом. Движите се върху тънък лед. Ще ви се наложи да похарчите повече от парите, които изкарате през месеца. Накрая всичко ще ви излезе твърде скъпо. Ако не внимавате, може да приключите месец април на червено.

 

Зодия Дева през април 


Под влияние на планетите в знака Овен, усещате, че е време да вземете живота си в ръце. Вместо да се самосъжалявате, вие предпочитате да действате и да анализирате ситуациите. Придобивате увереност в себе си. Сякаш нова сила ви кара да се развивате и да се отървете от безпочвените страхове. Ще се изненадате от резултатите, които ще постигнете. А любовният ви живот ще направи чувствен завой и ще продължи да ви дава увереност.

Любов


Заради присъствието на Венера в другия земен знак Телец, любовта се превръща причина да живеете. Иска ви се да съблазните отново партньора си, ако сте обвързани. Бъдете внимателни към желанията му и ще получите същото отношение в замяна. Ако сте необвързани, определени сте изкушени да пофлиртувате с привлекателни хора. Ако започнете връзка сега, до средата на април ще бъдете готови за по-сериозниотношения. Ще почувствате, че сте открили правилния за вас човек.

Кариера


Вие сте отдадени на работата и се славите като перфекционист. Нямате нищо против тежката работа. Дори ще успеете без проблем да се справите с дейности, които изискват финес и специални умения. Висшестоящите може да ви натоварят с още работа. Не правете грешката да лежите на стари лаври. Работете със същата скорост. Възможно е, обаче, да се държите прибързано и грубо към колегите ви.

Финанси


Предпазливи сте и търсите сигурни инвестиции за вашите пари. Пресмятате всичко внимателно, особено ако имате заеми. През месец април сте изключително отговорни. Възможно е да направите избори, благодарение на които да подобрите финансовата си ситуация. Знаете как да се справите с паричните въпроси.

 


Зодия Везни през април 


Много неща ще ви се струват объркани през април. Проектите ще зациклят на едно мяст, хора, които са ви помагали, сега ви разочароват. Това не трябва да ви очудва. Все пак Слънцето и Меркурий се намират в противоположния ви знак Овен. Но пък звездите ще ви предизвикат да действате, да постигате конкретни резултат без да се страхувате от последствията. Помислете какви промени да направите. Не се тревожете, ако плановете ви изглеждат прекалено крайни в чуждите очи.

Любов


Венера управлява не само знака Телец, а и вашия знак. Когато се намира в Телец, тя е благосколонна и към вас. Ако сте обвързани, връзката ви е здрава и стабилна. Изпитвате хармония и щастие в съвместния живот с любимия ви човек. Ако сте необвързани, може да срещнете потенциален партньор, но ще изпитвате известни съмнения относно него. Обикновено избягвате конфликтите, но командоренето на този човек хич не ви допада и може да ви отблъсне. След 24 април Венера започва своя транзит през Близнаци. Тогава ще имате повече въображение, ще импровизирате и с готовност ще участвате в романтични игри.

Кариера


Във вашия противополежен знак Овен има струпване на планети, което ще ви създаде проблеми. Но вие знаете много добре как да се справите с тях и да ги превърнете в предимство. Ще работите като луди. Резултатите може да не са такива, каквито сте очаквали. Ще бъдете обезкуражени, но няма да се придавате. Сигурни сте, че ще има резултат от положените усилия.

Финанси


Този април ви носи добре новини, тъй като Венера е в Телец, а Юпитер в Скорпион. Телец и Скорпион са знаците, които отговарят за финансите. Възможно е да получавате подаръци, финансова помощ или доходите ви да се увеличат, заради допълнителните часове на работа. Венера и Юпитер, обаче, са твърде щедри. Може да ви насърчат да пилеете прекалено много пари и да забравите за задълженията и ежедневните разходи. Бъдете внимателни!

 

Зодия Скорпион през април

 


През април искате да избягате от баналното, без да рискувате имиджа си. Енергията на планетите в Овни ще ви помогна да обновите мисленето си и да придадете свежест и лекота на връзките ви с хората. Също така секстилът между Юпитер и Плутон, ви помага да обедините традиционните си таланти с иновацията и трансфромацията. Съмненията и противоречията, които обикновено изпитвате, ще остъпят мястото си на щедрото ви сърце.

Любов


Венера ще остане във вашия седми дом (на партньорствата) до 24 април. Ако сте обвързани, искате да се чувствате обичани от партньора ви и очаквате по-голяма проява на привързаност. Настроението ви зависи от това дали той отговаря на очакванията ви или не. Ако сте необвързани и сте си харесали някого, сега е възможно да го спечелите. Но внимавайте, защото Венера в Телец може да ви направи прекалено натрапчиви. Не бързайте, а дайте шанс на тази връзка, защото може да се окаже сериозна.

Кариера


Не може да си поемете глътка въздух, защото сте затрупани с работа. Оплаквате се от това, но вътрешно ви е приятно да се трудите. Методът ви на работа е отличен. Сравнително лесно се справяте със задачите, а мозъкът ви активно търси разрешение на техническите въпроси. Ако търсите работа в момента, ще получите възможност да подпишете изгоден договор за работа.

Финанси


Ако искате да спечелите пари, или поне да не загубите, прегледайте отново документите си, банковите извлечения и фактурите. Юпитер се движи ретроградно във вашия знак и това подобрява финансовото ви състояние. След 24 април може да поискате заем или да организирате среща с банков служител. Марс ви дава смелостта да действате, а сериозния Сатурн следи за вашите интереси.

 


Зодия Стрелец през април
 

Имате много възможности пред вас през месец април. Държите си очите отворени и търсите нещо подходящо. Трудно ще ви бъде да се спрете на едно неща, защото Слънцето и Меркурий са в друг огнен знак - Овен. Стагнацията ви плаши и сте готови да се хванете за всичко, само и само да не тъпчите на едно място. Искате да бъдете много неща по едно и също време.

Любов

Меркурий е разположен във вашия дом на романтиката и ви дава желание за свобода. А пък Венера в Телец те кара да бягаш от всякакъв вид ревност и чувство за притежание. Затова вашият подход в отношенията с любимия човек е: ако ме следваш, аз ще избягам, ако ти бягаш, аз ще те следвам. Въобще не може да се говори за баланс и синхрон във връзката. Свободата е свещенна за вас и не страхувате да се обвържете.

Кариера


Първоначалната идея е да изпълните отговорностите си без да влагате прекалено много усилия. Ретрограден или не, Меркурий ви насърчава да промените тактиката си и всяко решение, което взимате ще е правилно през този месец. Имате ясна представа за ситуацията и не допускате грешки. Овен, в който има голяма планетарна активност, е егоцентричен знак. Под влиянието на тази знак, човек се нуждае от съвсем малка доза професионализъм, за да пробие в работата.

Финанси


През април на забравяйте, че парите са важно средство за постигане на комфортен живот. Три планети - Марс, Сатурн и Плутон - са във вашия дом на финансите. Затова ще бъдете изключително комбинативни при печеленето на пари. Ще подобрите стандарта си на живот. Ще се справяте с бюджета ефективно и ще задвижите планове, които ще ви донесат печалба в бъдеще.

 

Зодия Козирог през април


 

Искате да се издигнете над трудностите в живота. А те ще бъдат много през април, защото Меркурий е ретрограден в Овен и се изправя срещу Сатурн, който е във вашия знак. Решенията ви отговарят на жаждата за промяна. Готови сте да изследвате няколко пътеки и да изберете правилната. Действията ви ще успеят със сигурност и ще разберете това с течение на времето, което се превръща във ваш съюзник. Сърцето ви иска честност и истина.

ЛюбовПрез април няма място за колебание, фалшиви претенции, необвързващи отношения. Венера в Телец ще ви донесе свежа доза страст в любовния ви живот. Ако сте необвързани, напълно възможно е да срещнете някого. Приемате флиртовете на вашия ухажор, но сте напълно откровени в своите намерения към него. Тук не става на въпрос да се обвързвате, а просто да се опознаете и да разберете дали сте подходящи един за друг.

Кариера


Много работа ви очаква. Ще се нагърбите с още отговорности и ще покажете изумителна отдаденост. Обмисляте как да подобрите работата като се отървете от лоши навици. Обаче това няма да се окаже никак лесно, за човек, който е предимно черноглед и се съмнява във всичко. Може да възникнат конфликти с колеги, вероятно заради желание ви да бъдете честни с всички.

Финанси


През април сте внимателни  и концентрирани по отношение на финансите. Преценявате правилно средствата нужни за проектите ви. Гледате да не се ангажирате финансово, преди да определите очакваните приходи и разходи.

 

Зодия Водолей през април
 

Пред вас стоят няколко възможности. Ще изберете една от тях и ще поемете в посока, която не сте си представяли. Налага се смело да посрещнете промените, за да не изостанете. Ще бъдете прекрасни и позитивни през месец април и ще привличате доброто отношение на хората. Това определено е приятно, но повърхностните отношения не винаги са подходящи за вас. Възможно е да имате любовни проблеми, но като цяло настроението ви през месеца ще бъде повече от добро.

Любов


Да си ги кажем честно, ако сте обвързани, през април връзката ви няма да е особено хармонична. Ограниченията на живота в двойка се превръщат в тегло за вас. Всичко, което искате е хармония и интелектуално разбиране. След 24 април, когато Венера преминава във вашия дом на романтиката, удоволствията ще преобладават в живота ви. А необвързаните може да преживеят интересна и обещаваща любовна среща.

Кариера


През април сте пълни с уникални идеи, предприемчиви и ефективни сте. Ще постигнете големи успехи в работата. Бъдете рационални и не се увличайте прекалено по успеха, за да избегнете сериозни грешки. Обикновено слагате тигана, преди да сте наловили рибата. Този път обаче, Сатурн е във вашия дом на усамотението и ви кара да помислите върху дългосрочните си планове. Предприемете конкретни действия, за може професионалните ви амбиции да постигнат добър ефект в бъдеще.

Финанси


Не се справяте особено добре с думата "спестявания" този април, затова звездите ви съветват да харчите разумно. Текущата ситуация ви кара да преглеждате сметките си внимателно. Ако искате да вложите парите си в нещо голяма, консултирайте се първо с финансови специалисти, за да избегнете трудностите.

 

Зодия Риби през април

 

Наистина искате да промените живота си. Старайте се да не разпилявате енергията си. Трябва да се съсредоточите, за да бъдат действията ви конструктивни. Меркурий в Овен ви насърчава. Ако напоследък сте изпитвали умора и тъга, сега е време да се изтупате и да продължите напред. Готови сте да триумфирате като увеличите усилията, които полагате, и забравите, най-после, за чуждите забележки и вредни влияния.

ЛюбовАтмосферата е романтична и се чувствате в унисон с партньора ви. Добавете щипка фантазия и въображение към любовния ви живот. Бъдете по-палави от обекновено. Ако сте необвързани и търсите любов, Венера ви прави нежни, а Нептун ви дава усещане за мистерия, което е изключително привлекателно за другите. В резултат Купидон ще изстреля стрелата си и вие ще останете доволни.

Кариера


Налага се да преодолеете сериозни трудности. Използвайки правилните думи и действия, през април ще се свържете с колегите и сътрудниците. Юпитер ви подкрепя и давате вид на човек, на когото другите могат да се доверят. Ако търсите работа, със сигурност ще получите оферти. Ако вече имате работа, ще въведете нови методи в дейността си. Имате зелена светлина за интересни промени.

Финанси


Някои финансови затруднения може да скрият Слънцето за вас този април. Но вие не се чувствате притеснени. Нужно е да защититте интересите си. Възможно е да участвате в законен, административен или финансов спор. Ще бъде жалко да заровите глава в пясъка, след като може да постигнете удовлетворение, да спечелите и да ви изплатят обратно парите.

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова