четвъртък, 10 май 2018 г.

Прогноза на Мери Астрология


за 10 май четвъртък


 

Добре дошли при нас в четвъртък. Какво ли ни носи този ден? Нека разберем каква е позицията на Луната, какви аспекти ще оказват най-голямо влияние върху нас и къде ще е поставен фокусът за всяка една зодия през днешния ден.

 

Позиция на Луната


 

Вчера сутринта в 06:12 ч Луната премина от интелектуалния знак Водолей в замечтаните и романтични Риби. Ще остане там до вечерта на 11 май, когато в 22:30 ч. ще започне транзита си в Овен.

10 майКогато Луната е в Риби се чувстваме някак откъснати от реалността. У нас се събужда желание да помагаме на другите. Изразяваме съпричастност и съчувствие към техните проблеми. Намираме удовлетворение в занимания като слушане на музика, рисуване, свободно реене в света на мечтите. Трудно разграничаваме реалността от фантазиите. Възможно е да бъдем подведени от фалшиви усмивки и доброта.

Времето е подходящо да потънем в размисли, да слушаме интуицията си и да изразяваме съпричастност и съчувствие. Границите, които си поставяме се размиват. Трудно разграничаваме реалността от фантазиите. Възможно е да бъдем подведени от фалшиви усмивки и доброта. Не гледаме внимателно подробностите. Струва ни се възможно да опишем с думи чувствата ни.

Подходящи дейности, за периода, когато Луната е в Риби са:

 • занимания свързани с мечтите ни;

 • мистични или духовни търсения;

 • промяна на разбирането ни за света;

 • слушане на музика;

 • посещение на театър и други артистични прояви;

 • посещение на спа процедури, плуване – въобще дейности, свързани с вода.


Още за Луната в Риби може да намерите ТУК!

 

Важни аспекти и позиции


 

Луната прекарва деня в Риби и сключва следните аспекти:

 • Съвпад с Нептун, който ще бъде точен в 13:30 ч.

 • Тригон с Юпитер, който ще бъде точен в 17:24 ч.

 • Секстил със Слънцето, който ще бъде точен в 21 ч. 

 • Секстил с Плутон, който ще бъде точен в 23:10 ч. 

 • Квадрат с Венера, който ще бъде точен в 19:45 ч. 


Под влияние на тези аспекти изпитваме идеалистичен импулс. Готови сме да се борим за хуманитарни каузи. Вярата в доброто на човечеството нараства и способността ни да убеждаваме другите в нашите идеи се повишава неимоверно. Склонни сме да предприемем конкретни стъпки, за да се превърнем в една по-успешна версия на себе си. Щедри сме и сме готови на големи жестове за щастието на близките ни.

Участието на Луната в тези аспекти ни дава възможност да се докоснем до нашето въображение и до мечтите. Днес е подходящо да се свържем с хора, които също като нас искат да се развиват и усъвършенстват.

Информация за останалите аспектите през днешния ден може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 10 май


 Уран и Меркурий сключват съвпад във вашия знак. Затова вашите бизнес идеи са интересни и иновативни. Добре е да работите самостоятелно върху тях. Възможно е да измислите нов начин за печелене на пари и да се движите бавно, но уверено, към реализирането му. Венера е в дома на комуникациите, значи ще ви върви в общуването с половинката или близките ти хора. Умеете да привличате другите чрез думите, които използвате. Юпитер е във вашия осми дом, което ви носи успех в интимната сфера. Вашият управител Марс е в Козирог, давайки ви нужната амбиция и стабилност, за да се борите за осъществяване на мечтите ви. Луната е в дванадесети дом, което ви насърчава да се усамотите и да размишлявате върху живота.

 

Зодия Телец на 10 май


 Днес е подходящ момент да обърнете внимание на приятелите си, да се забавлявате в приятна компания и да гледате с надежда към бъдещето. Чувството, че принадлежите към обществото, и желанието да общувате са изключително силни. Посветете се на работа в екип. Може да има раздвижване не само в социалния, а и в романтичния ви живот. Приятелите ви носят добри новини и ви дават добри съвети. Оставяте практичните въпроси на заден план. Подходящо е да се посветите на дейности, които намаляват стреса и напрежението. Привличате чуждото внимание по приятен начин днес.

 

Зодия Близнаци на 10 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Лидерските ви качества са изключително силни днес и сте доста продуктивни на работното място. Не търсите одобрение на всяка цена, но въпреки това го получавате по съвсем естествен начин. Наясно сте малко повече от друг път каква е вашата репутация и по какъв начин тя влияе на живота ви. Осъзнавайки това, ще усетите мотивация да работите усилено и с вяра за реализирането на целите ви. Енергията на деня ви прави малко по-отговорни. Приоритетите ви са съвсем ясни. В края на деня ще чувствате, че сте направили нещо смислено. Не мислете обаче твърде праволинейно, а обмисляйте всички възможности пред вас.

 

Зодия Рак на 10 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес гледате с оптимизъм пред това, което ви предстои. Това е така, защото Луната в дома на прилючинеята се свързва хармонично с Юпитер в дома на творчеството. Енергията е подходяща за научаване на нови неща и за споделяне на планове и мечти, особено ако има възможност да развихрите фантазията си и да бъдете спонтанни. Добре е също, ако може да попътувате и да разширите своите хоризонти. Чувствате се по-уверени. Оценката, която получавате от другите, е положителна. Позволете си промяна на обстановката и участие в нови занимания. Оставате за малко скучното ежеднение на заден план. Фокусирайте се върху положителните неща в живота ви.

 

Зодия Лъв на 10 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Копнеете за интимност и дълбоки любовни преживявания. Вероятно ще откриете всичко това днес. Семейните и лични въпроси са от особено значение. Мислите позитивно, спомняте си хубави мигове от миналото и се посвещавате на дейности, които обвземат цялото ви внимание. Търсите пълноценно общуване с другите, което да ви помогне да разрешите определени проблеми и да намерите нужната мотивация. Напълно доволни сте да прекарате малко време насаме със себе си. Искате да намерите скрити отговори на въпросите, свързани с работата и здравето ви. Ударението е поставено върху емоциите, близките взаимоотношения, мечтите и вашия вътрешен свят.

 

Зодия Дева на 10 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната прекарва деня в дома на партньорите и се свързва добре с други планети. Времето е отлично за общуване. Ще разнищите даден въпрос или проблем до дъното, с помощта на ваш съратник или съюзник. Заедно ще измислите чудесни идеи. Приятна ви е чуждата компания и здравословните приятелски отношения. Денят ви носи позитивни промени. Космическата енергия е насочена към подхранване на взаимоотношенията и постигане на компромиси, които да удовлетворяват всички страни. Социалните ви връзки се подобряват и интересът ви към различни сфери от живота нараства.

 

Зодия Везни на 10 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Тази година, понеже Юпитер е във вашия дом на финансите и ресурсите, вие сте изключително наясно със своята стойност и привличате нужните парични постъпления, финанси, и ресурси към себе си. Днес Юпитер е в хармоничен аспект с Луната, която транзитира през вашия дом на службата и здравето. Отношенията с колегите и висшестоящите ще са отлични днес. Денят обещава да бъдете продуктивни, да обърнете внимание и да подобрите реда в семейния ви живот. Добре е да си направите планове, свързани с работата или животът ви у дома.

 

Зодия Скорпион на 10 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната прекарва още един ден в дома, който отговаря за влюбванията, забавлението, хобитата, творчеството и децата. Чувствата са драматични. Ще ви бъде изключително приятно да планирате малки дребни детайли от своите проекти, тъй като Юпитер участва в творчески аспект с астероида Палада. Може да създадете нещо и да споделите творението си с другите. С каквото и да се захванете, малко дете във вас, което отказва да порастне, ще е доволно. Свързвате се чудесно с хората около вас. Те също се чувстват приятно в компанията ви. Ще изпитате някакъв вид емоционално облекчение.

 

Зодия Стрелец на 10 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Денят е добър да се отпуснете и да забравите належащите проблеми. Въпреки че имате желание да си починете или сте по-резервирани, вие сте фокусирани и амбициозни. Днес искате да се чувствате сигурно и презимени на едно място. Ще получите подкрепа от близък. Изпитвате нужда да се заредите отново с емоционална увереност. За разлика от друг път, не се интересувате толкова силно от нови занимания. По-скоро искате да изследвате чувствата си. Ще се върнете назад в стари приятни спомени. Енергията е добра да разрешите някои лични проблеми. Доста сте находчиви и умни днес и утре, докато Луната е във вашия дом на семейството и домашния уют.

 

Зодия Козирог на 10 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес ще създадате важни контакти и пак ще съумеете да запазите своята самостоятелност и независимост. Ще получите или ще дадете ценни съвети. Ще работите заедно с други хора и ще постигнете доста добри резултати, тъй като вие сте с изявени лидерски качества. Ще споделите своя опит и ще предложите помощта си. Определено сте по-приказливи, любопитни и умствено стимулирани. За вас е важно да бъдете в движение, дори и да става въпрос да размърдате мозъка си и да родите брилянтни идеи. Привличат ви оживени места и интересни хора с вълнуващи идеи. Добре е да се свържете с хората, да проучвате нови сфери в живота или да научите последните новини (или клюки).

 

 Зодия Водолей на 10 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната прекарва деня във вашия дом на ресурсите, финансовите средства и притежанията. Ще се погрижите за вашите любими вещи, ще се посветите на бизнеса или просто ще се настаните по-удобно. В добра позиция сте да изготвите печеливша стратегия относно парите и бизнес проектите. Примирете се с миналото и така ще разберете ясно какви са вашите амбиции. Работете стъпка по стъпка по проектите си. Това е най-разумното, което може да направите. Не позволявайте малките проблеми да развалят настроението ви. Днес сте открити и уверени. Вярвате в своите умения и таланти. Знаете, че може да се справите добре. Споделяйки своите възможности, вие ще привлечете съвсем естествено правилните ресурси в живота ви.

 

Зодия Риби на 10 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Луната прекарва и днешния ден във вашия знак и благодарение на хубавите аспекти, които сключва, ви дава поле за изява на творческите ви качества и умения. Вероятно сте пълни с нови идеи и позитивни чувства. Вдъхновени и мотивирани сте. Вярвате в себе си и вашите начинания. Ако излезете за малко от зоната си на комфорт, това още повече ще увеличи увереността ви. Вече знаете, че сте в пълна готовност да се справите с несигурностите в живота. Вероятно ще намерите отдушник на емоциите ви, като се посветите на творчество, например. Приятелите ви подкрепят, без да бъдат прекалено прилепчиви и задушаващи. Денят е добър да се свържете с другите и да видите възможностите, които стоят пред вас.

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова