четвъртък, 10 май 2018 г.

Прогноза на Мери Астрология


за 11 май петък


 

Добре дошли при нас в петък. Какво ли ни носи този ден? Нека разберем каква е позицията на Луната, какви аспекти ще оказват най-голямо влияние върху нас и къде ще е поставен фокусът за всяка една зодия през днешния ден.

 

Позиция на Луната


 

Днес Луната прекарва почти целия ден в магическия свят на интуитивните и артистични Риби. Вечерта в 22:30 ч. небесното тяло ще напусне този знак и ще започне транзита си в Овен.

10 майКогато Луната е в Риби се чувстваме някак откъснати от реалността. У нас се събужда желание да помагаме на другите. Изразяваме съпричастност и съчувствие към техните проблеми. Намираме удовлетворение в занимания като слушане на музика, рисуване, свободно реене в света на мечтите. Трудно разграничаваме реалността от фантазиите. Възможно е да бъдем подведени от фалшиви усмивки и доброта.

Времето е подходящо да потънем в размисли, да слушаме интуицията си и да изразяваме съпричастност и съчувствие. Границите, които си поставяме се размиват. Трудно разграничаваме реалността от фантазиите. Възможно е да бъдем подведени от фалшиви усмивки и доброта. Не гледаме внимателно подробностите. Струва ни се възможно да опишем с думи чувствата ни.

Подходящи дейности, за периода, когато Луната е в Риби са:

  • занимания свързани с мечтите ни;

  • мистични или духовни търсения;

  • промяна на разбирането ни за света;

  • слушане на музика;

  • посещение на театър и други артистични прояви;

  • посещение на спа процедури, плуване – въобще дейности, свързани с вода.


Още за Луната в Риби може да намерите ТУК!

Днес Луната ще бъде без курс т.е. ще стои неподвижно в знака Риби от 12:03 до 15:41 ч. Последният аспект, който сключва преди да смени знака си е секстил с Марс.

 

Важни аспекти и позиции


 


  • Слънце тригон Плутон:
Този аспект ще бъде точен в 01:47 ч на 12 май. Под негово влияние се чувстваме находчиви, изобретателни и ефективни в работата си. Добре е да се насочим към хора, неща и ситуации, които ни помагат да бъдем успешни и да работим за осъществяване на целите ни. По-решителни сме от обикновено. Способността ни да се концентрираме допринася за доброто развитие на нещата в нашия живот. Успяваме да извлечем изводи от миналото. Използваме своите таланти и ресурси. Стратегиите, които прилагаме са успешни, и се изявяваме изключително добре като лидери. Елиминираме отрицателните и повърхностни елементи от живота ни и вървим уверено напред. Времето е подходящо за стартиране на проекти, свързани с печеленето на пари или развитие на кариерата.


  • Венера куинкокс Плутон:
Този аспект ще бъде точен в 07:45 ч на 12 май. Под негово влияние може да възникнат спорове за властта, контрола и ревността в най-близките ни отношения. Възможно е обвързаните да спорят с партньора си относно това кой е доминиращ във връзката, как трябва да се държат в компания на други хора и прочие. Този аспект може да бъде опасен. Внимавайте! Не предявявайте прекалено големи претенции към любимите си хора. Не позволявайте завистта и ревността да ви заслепи!

 

Информация за останалите аспектите през днешния ден може да намерите ТУК!

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Зодия Овен на 11 май


 Днес кариерата и парите са особено важни за вас. Мотивирани сте да направите някои промени в тази сфера. Оказвате голямо влияние върху другите в личен и професионален план. Изгответе стратегия, по която да ръководите финансите си в дългосрочен план. Другите ще оценята работата ви подобаващо. Знаете кои са приоритетите ви, както и какви стъпки да предприемете за осъществяване на целите ви. По-късно през деня, боаче, може да се появят стари проблеми, свързани с интимните ви отношения. Като че ли близките ви прекрачат някой граници и това ви разстройва.

 

Зодия Телец на 11 май


 Днес сте уверени и сигурно в себе си. Другите забелязват това. Ако ви трябват поддръжници, сега е моментът да ги осигурите. Радвате се на хармонични отношения, особено с роднини, деца и интимните партньори. Енергията на деня показва личностно израстване при вас. Ще се заемете с дейности, които подхранват вашия дух. Подходящо време да споделяте идеи и да представяте своята работа в позитивна светлина. Вярванията ви се променят и вие сте способни да изразявате себе си по-добре. В края на деня може би ще се тревожите твърде много за осъдителните погледи на другите, или ще изпитвате някаква несигурност или чувство за вина. Възможно е да има трудности с финансовите средства. По-добро оставете нещата такива, каквито са.

 

Зодия Близнаци на 11 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес проявявате по-добро разбиране към вътрешния ви свят, вашите нужди и желания. Искрени сте със себе си и възприятията ви са изключително силни. Искате да съберете чувствата си на едно място и да ги осъзнаете. Това, което ще научите за себе си, ще ви изненада приятно. Имате нужната мотивация да се справите с лош навик. Време е да определите приоритетите си и възможностите, които имате пред вас. Може да получите подкрепа от някого и това ще подобри настроението ви.

С напредването на деня може да изникнат проблеми, свързани със собствеността и притежанията ви. Може би се съмнявате дали даден човек трябва да присъства в живота ви. Вероятно се налага да вземете важно решение, но не го правете, когато сте под напрежение. Първо се успокойте, след това стигайте до заключения. Променете плановете си, ако се налага.

 

Зодия Рак на 11 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес мисълта ви е преди всичко насочено към социалния живот и материалните въпроси. Свързвате се с приятели или партньори и обсъждате дейности с взаимна изгода. Талантите ви ще намерят много добро приложение. Другите хора ви ценят повече от друг път. Може да проведете честен разговор с някого и да решите да работите заедно за постигане на положителни промени. Желанието да разрешите проблемите ще ви отведе на правилните места. Приятелите ви са най-големите ви поддръжници сега. Въпреки това може да се появят призраци от миналото ви. Може да откриете скрити тъмни сили в душата ви, които подкопават отношенията ви с останалите. В основата на вашето недоволство се крият страхове и омраза. Преборете се с тях.

 

Зодия Лъв на 11 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Другите подкрепят вашите усилия и вярват във вас. Изглеждате силни. Може да получите подкрепа от висшестоящ или съдружник. Амбицията ви е доста силна. Решени сте да постигнете своите цели, особено тези свързани с работата и здравето. Изборите, които правите, са добри и точни. Не търсите мигновен успех. Не е нужно нещата да се случват веднага. Доволни сте да помагате на другите, като им давате нужните съвети. Поработете върху дневния си режим, погрижете се за репутацията си. С напредването на деня е възможно някои неща да ви напомнят за минали разочарования. Насочете тази негативна енергия в правилните занимания и ще ви олекне. Мислете как да разрешите проблемите стъпка по стъпка.

 

Зодия Дева на 11 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес има една особена връзка между вашия духовен свят и творческите ви умения. Енергията на деня е подходяща за себеизразяване, творчески проекти, дейности, в които се откроявате като лидер. Хората, с които се срещате може да променят гледната ви точка и да запалят интереса ви към филми, книги и различни културни занимания. Ще погледнете да даден проблем под друг ъгъл и това ще ви помогне да го разрешите. Изразете своите чувства чрез талантите ви. Успешно трансформирате проект или дадена връзка. С напредването на деня е възможно да се появят страхове, които да ви отклонят от приоритетите ви. Опитайте се да заместите негативните мисли с положителни. Не може да угодите на всички.

 

Зодия Везни на 11 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Времето е подходящо да четете между редовете и да откриете важни за вас неща. Добре е да търсите мотивация, но не и да постигате резултати на всяка цена. Чувствате се отлично край хора, които ви подкрепят. Може да разрешите належащ проблем или да подобрите обстоятелствата. Възможно е положително развитие на финансовите въпроси. Готови сте да се отървете от стар навик. Постигате разбиране на емоционално ниво с вашия партньор. Втората половина от деня, обаче, може да ви изправи пред дилема. Желаете повече свобода, но емоциите ви са прекалено объркани, особено по отношение на семеен въпрос. Някой може да ви припомни неща, които искате да забравите. Така вие ще имате шанс да се изправите пред негативните чувства и да се справите с тях.

 

Зодия Скорпион на 11 май


Хороскоп 22 март четвъртък

Днес получавате подкрепа от ваши приятели и съдружници.  Добре е да развивате проекти, свързани с обучение и общуване и да работите в екип. Може да стигнете до важни изводи, общувайки с някого на четири очи. Виждате възможности за подобряване кариерата и развитие. Хората оценяват вашата отдаденост и страст. Успявате да ги убедите в идеите си. Вярвате във възможностите си и уверено работите по задачите. С напредването на деня може да усетити някои съмнения. Стари проблеми ще се появят. Имате нужда от интимност, но също така искате да контролирате нещата. А тези две неща не се смесват лесно. Ако някои не харесва идеите ви, не го приемате лично.  Не мислете прекалено много, защото това само ще ви разстрои и попречи на заниманията ви.

 

Зодия Стрелец на 11 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес сте съсредоточени и нещата вървят гладко. С огромна отдаденост работите за решаване на проблемите и се наслаждавате на всяка част от процеса. Виждате ясно приоритетите си по отношение на парите и работата. Денят е изцяло свързан с напредък и растеж. Вероятно ще се наложи да преработите стари проекти, вместо да започвате нови. Ще откриете начин да преодолеете творческа блокада. Измисляте нови възможности за допълнителни приходи. Към края на деня хората ще ви объркват и трудно ще ги разбирате. Вероятно ви дават смесени сигнали, затова не бързайте да правите заключения.

 

Зодия Козирог на 11 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Денят е чудесен за изразяване на талантите ви. В добра форма сте да споделяте своите идеи. Имате чувства за хумор и като цяло сте позитивно настроени. Ако се захванете с творческа дейност, това ще бъде като един вид терапия за вас. Може да обедините усилията си с някого и да разрешите съвместен проблем. Другите смятат идеите ви за уникални и ценни. Към края на деня може да се изнервите, ако някой не играе по вашите правила. Може би чувствате, че не ви обръщат нужното внимание. Изкушавате се да използвате индиректен начин, по който да получите, това което искате. Струва ви се, че другите предявяват прекалено големи претенции към вас или че разчитат на помощта ви, без да предлагат същото в замяна. Време е да осъзнаете какво подкопава вашия прогрес или взаимоотношения.

 

 Зодия Водолей на 11 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Аспект между Слънцето и Плутон ви стимулира да се подготвите за развитието на нещата в дългосрочен план. Предпочитате да разрешавате сериозни проблеми, вместо набързо да поправите малките. Аспектът оказва влияние върху дома на семейството и дома, който отговаря на вътрешния ви свят. Добре е да прекарате повече време със своите близки. Може да откриете загубен предмет или да направите откриете неподозирани чувства у себе си. Може да решите да промените начина си на живот. Към края на деня може да бъдете прекалено чувствителни и докачливи. Ако другите се опитат да ви ядосат, запазете самообладание. Говорете открито за това, което ви тревожи. Тези дни се налага да поработите върху чувствата си, което по принцип ви е трудно.

 

Зодия Риби на 11 май


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Днес сте изключително мотивирани да подредите живота си и да направите позитивни промени. В добра форма сте за комуникация и срещи в социалния свят. Привличате много хора към себе си и може да обедините усилия с някого за постигане на обща цел. Връзката с приятели или новините, които получавате, ще променят вашата перспектива значително. Успявате да откриете положителни черти на хората и да насърчите да се развиват. Към края на деня е възможно да изпитате несигурност относно връзката ви. Точно сега трудно може да разберете причината за проблемите в отношенията. Вашите страхове черпят от енергията ви. Не мислете за тях и се фокусирайте върху по-важните и реални неща.

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова